- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
z00mhead
tag
-
z00mhead
tag
Sziasztok!
A segítségetekre/tanácsotokra lenne szükségem.
Valahol korábban írtam, hogy adva van egy 2014. februárjában vásárolt expansys-os XT1032 (8GB). Az 5.0.2-es frissítésig minden szép és jó volt, ám onnan elkezdődtek a bajok. Eleinte heti fagyás, majd a végefele már naponta fogadott egy fincsi úrjaindulás. Ekkor bevetettem a format cache/dalvik cache trükköt, majd amikor az sem működött, factory reset.
Ez sem jött be, szóval a bootloader unlock és a gyári romok mellett döntöttem. Előbb az 5.1 GPE ment fel (semmivel nem lett jobb), majd a gyári (UK Retail) 4.4.4 ment vissza, de nem lett jobb, naponta fagyott.
Amikor ebből is elegem lett, jött a TWRP és a CM12.1 alapú romok, de mint mindig, most is: telepítés után a 2 napig minden fasza, aztán jönnek az újraindulgatások.
Próbáltam mindenfélét (szinte 0 app, minimális használat, csak 2G hálózat, 0 wifi, csak wifi, kelet felé nézve, krétakörben fekete kakas vérével "Die Motorola Mobility" írni a földre, ésatöbbi) de nem jött be.
Erős a gyanúm, hogy hardverhiba lesz ez, mivel nem garis, zsebbe kéne nyúlni, azt meg nem szeressük.
Van-e bármilyen módszer, amivel meg lehet állapítani, hogy ténylegesen a vas a ludas, és ha igen mi, és az mennyibe kerülne? (Tulajdonképp rentábilis-e sok-sok pisztolyorrú mátyást ölni ebbe a telóba?).A válaszokat előre is köszönöm!
Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
z00mhead
tag
Sziasztok!
Sima, gyári XT1032-esem az 5.0.2-es frissítés óta tökszar lett: random újraindulgatások, fagyások jöttek elő, egyszerűen megbízhatatlan. Mivel 4.4.4 alatt semmi problémám nem volt, reménykedek, hogy nem HW csak SW probléma. Hogy lehet megfejteni, hogy mi a hiba? Nem garis már, de bootloader unlock-ot amíg lehet elkerülném (bár soha semmilyen korábbi telefonomat/tabletemet nem téglásítottam, de biztos ami sicher). Van valami egyszerű módszer?
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
z00mhead
tag
válasz jóhely #13741 üzenetére
A csillagnak semmi köze a a fenti problémához: http://forums.androidcentral.com/android-5-0-lollipop/463546-n7-2013-lollipop-what-does-white-star-next-wifi-battery-symbol-upper-right-signify.html.
Simán ennek az új és "izgalmas" hangerőszabályzónak a része.Btw nekem még KitKat van.
[ Szerkesztve ]
-
z00mhead
tag
válasz jóhely #13737 üzenetére
Az a rádió nem az a rádió, ez tulajdonképpen mobilhálózatot takarja.
A több mint 1 éves MotoG-m kábé 3-4 havonta csinál nekem is egy olyat, hogy 2-3 napig naponta lemerül, és akkor a legnagyobb fogyasztó a "Mobile Standby", de aztán elmúlik, és hozza a 2 és fél napos akksiidőt.
Nekem ez beyond logic, se újraindítás, se az összes app kilövése nem segít.
Megtanultam együttélni vele.
A csillag jelet még nem láttam, esetleg egy screenshot-od dobhatnál...Vicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
z00mhead
tag
válasz Kroni1 #13480 üzenetére
Lehet, hogy ugyanaz történik most a EU-s Moto G-kkel, mint történt a KitKat-nél, és már csak a 4.4.4 jött ki rájuk...
Hátha egy kiforrottabb, javított 5.1-gyel lepnek meg minket[ Szerkesztve ]
-
z00mhead
tag
válasz kori18t #11293 üzenetére
Az EU-n belülről érkező cuccokra nincs se vám se ÁFA:
http://www.posta.hu/static/internet/download/Maganszemelyek_vamkezeles120101.pdfVicces idézet - birtkokolt kütyük (kívánságlista) - életigazságok (lehetőleg Coelho) - random link
-
z00mhead
tag
[ Szerkesztve ]
-
-
z00mhead
tag
Sziasztok!
Hamarosan én is boldog tulaja leszek egy 8GB-os változatnak, és a kérdésem is ehhez köthető: kinek, milyen tapasztalatai vannak az Expasys-szel kapcsolatban, átalában mennyi idő telik el a megrendelés/fizetés és a kiszállítás között (gyorsfutárral kértem, délben már terhelték is a kártyámat).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978