- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
válasz
#79563158 #11339 üzenetére
Ebay-ről én is vettem "eredeti" samu 1A-s töltőt,ami kb 3-400 mAh-s lehetett max. Totál úgy nézett ki,mint az eredeti. Ráadásul 3db-ot rendeltem,mind gáz volt. Refund lett belőle.
De memkari ügyben viszont van olyan eladó,aki tuti eredetit árul:sinceritytrading néven fut. -
Fricy78
tag
válasz
#79563158 #11334 üzenetére
Nekem van két samsung töltőfejem az ebayről, még grammra is megegyezik az eredetivel. Első hszedben általánosan az ebayt írtad, nem azt, hogy mit rendelsz onnan. A válaszodban sem tértél ki a gyárira. Egyébként nonameet én sem vennék meg sehonnan. De lehet rendelni gyárit is.
-
Upo
addikt
válasz
#79563158 #11254 üzenetére
Igen, vissza lehet zárni, de attól még a fastboot képernyőn azt írja hogy volt nyitva. Csak ezért felesleges visszazárni mert az már sose jön vissza ha egyszer kinyitották (efuse). Úgyhogy a fastboot menüben nem is azt látod hogy nyitva vagy zárva van hanem hogy valaha volt-e nyitva, onnantól meg a gar ugrott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest