- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
madgie #14833 üzenetére
Nem tudhatod, hacsak nem ismerős az útvonal. Próbáltuk, 3 telefon+pna, mindegyiken más szoftver, mindig a here akart félrevinni, szemmel látható gyakorlatilag egyenes útvonalról levinne, utána meg csak tervezget mikor nem hallgatok rá. Van olyan is hogy jól tervez, de az eddigi gps tapasztalataim (hp pda+infra portos gps+aeromap óta követem a dolgokat, talán 2004 vagy korábban) alapján túl sok eltérést produkál. Pl. tudok olyan alkalmazást amivel here térképeket is lehet használni
, az érdekes módon nem produkál ilyen anomáliákat. Úgyhogy ha nincs más akkor jó a here maps is, de van más...
-
Upo
addikt
válasz
madgie #14829 üzenetére
Nem is mondtam hogy nem visz el, de azért néha szívesen spórolok 10 km-eket és negyed-fél óra utazást, amíg van alternatív megoldás ami jobban tervez.
(#14830) Zoooja: Megjelenéskor valóban nem volt benne magyar hang, nemrég rakták bele. Beállításokba bemész és meg kell hogy találjad a manage voices-nél. Regular, nem hi-fi.
-
ronin79
addikt
válasz
madgie #14439 üzenetére
Aha jól működik. Én közben kipróbáltam egy cm12-t is, de még a március 15 utáni verziókban sincs semmi egetrengető változás, a multitasking nagyon gyenge, nem képes 2 alkalmazást sem futtatni úgyh. megy nemsokára vissza az 5.1 aosp amiben a layers is működik csak sajnos kevés a tökéletes téma még.
-
ronin79
addikt
válasz
madgie #14366 üzenetére
Nem tudom, idáig nem tapasztaltam ilyet. GPe-n volt olyan h. pl tapatalk xda, váltok chromera majd vissza tapatalk és kereshetem a topikot újból mert kilőtte. Most megy skype, fm radio és simán váltok chrome-tapatalk közt újratöltés nélkül.
Ami enyhén kellemetlen az a hangerő, le kellett felére vennem, mert ordít a teló egy üzenetnél@szilu7
Ismerős, cm12-nél volt ilyen. 4.4.4 motos romból fastboottal kellett előtte a gpt.bin ha gpe 5.0.1-re akartam telepíteni, viszont ez az 5.1 simán felment a gpe-re nálam minden mókolás nélkül, de xda-s topikban volt hasonló probléma és a gpt.bines megoldással rakták fel. -
Kroni1
veterán
válasz
madgie #13781 üzenetére
Ebayen vettem, egész konkrétan itt.
Kicserélni nem egy nagy ördöngősség, Torx4-es vagy Torx5-ös kell hozzá csak asszem, én EZEN video alapján csináltam, de vigyázni kell nagyon a kijelző csatira, volt már itt aki elcseszte, ugyhogy nagyobb kárt is lehet okozni, szóval csak akkor ajánlom a cserét ha tényleg torz a hang zavaróan.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
madgie #13778 üzenetére
Igen (Zsebob megerősítette)
Nekem elég - úgyis céges telefonnak lesz. Nálam amúgy is 3 naponta rakom töltőre az X-et. Annyi, hogy ugye IPS a kijelző, nem fog beégni.Kroni1: jövő héten fog realizálódni a beszerzés - még nem biztos a Kínai rendelés (más alternatíva is szóba jöhet)
Az Fm rádiót nem tudom biztosra, de tud Qi töltést is. Nekem a kamera megfelelő, bár sokan nincsenek megelégedve a 10 megapixeles kamerával.
-
ronin79
addikt
válasz
madgie #13549 üzenetére
Nekem Nován még egyszer sem töltött újra, egyedül a Google launcher csinálta, de nem fut semmi ramzabáló cucc sem, mert a Cleanerrel ami nem kell töröltem, a frissítések pedig mentek a rendszerbe egy gapps updattel (és folyamatosan is mennek ha jön valami új, youtube, szolgáltatások, stb. amiket használok vagy kellenek a rendszerhez) meg a Greenify is fut.
-
catroot
veterán
válasz
madgie #13541 üzenetére
Ja, akkor kb. az a helyzet mint nálam.
Ha megnézem, hogy mennyi memóriám van, akkor marad elég. Viszont állandóan bezár mindent. És majdnem mindig bezárja a launcher-t is (amit írsz, hogy tölti az ikonokat).
Legjobb, amikor írok egy üzenetet vagy keresnék a Google-ban és kivág belőle.
Anno az Xperia-m volt még ilyen hitvány, ami a memóriát illeti.
KK alatt nem volt ilyen gondom a Motorolával.
-
madgie
titán
válasz
madgie #13448 üzenetére
Valaki ráérő perceiben ránézne, megy-e nála a Motorola bootloader nyitó oldala? Nekem Step 2 kódsor beírása után jön a szokásos elvész a garid figyelmeztetés, majd betölti ezt. Több böngészőn is próbáltam, Windows és OSX alatt is, de semmi... a support meg tojik a bootloaderes kérdésekre, még arról sem voltak hajlandóak felvilágosítást adni, hogy az technikailag rendben van-e az oldal.
-
Celtis
veterán
Talán a korom miatt, de nincs szükségem rá, hogy egész nap basztassam. Akkor használom ki a funkcióit, amikor szükséges.Ha nekem egy héten egyszer kell megnézni a neten valamit, akkor ahhoz kevés a butatelefon. Amúgy minden nap a kocsiban online rádiót hallgatok BT-n kihangosítva. Na pl emiatt kell az okostelefon.
Nincs szükségem rá, hogy egy hétig elmenjen, de bosszant, ha olyan viszi el az energia nagyobb részét amire semmi szükségem. Csak ezt szeretném tisztázni.
-
cimbi186
aktív tag
Huh!
Sikerült! És láss csodát,úgy müxik ahogy én szeretném
(ha valakinek ilyen igényei vannak,akkor Moto G-n ne is kísérletezzen mással,play-es app egysem jó)
(ez a Gravity box egy csuda jó kis cucc,megérte agyúval verébre lőni)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
TaylorPro
addikt
Na akkor nyomhatnál egy X vs G véleményt. Ér annyival többet az X, stb? G esetében jó a magyarítás lehetősége a Play rommal, csak a kamerát keveslem. Akár privátba is jöhet.
Mindig gondolkodom hogy fólia nélkül használom a telót, de sok dologtól mentett már meg a fólia.
-
zsirfecske
addikt
én is megkaptam pedig tőled jött a tipp. a dry verzióból rendeltem, de közben elszórtam mind és nekem nem is maradt
na majd a következő kör, vagy spigen ha lesz valami közös, még nem égető.
amúgy megjött a nillkin magic qi töltő is, hát 4500-ért ez nagyon baráti, otthonra kisszekrényre tényleg perfekt a méret miatt, úgyhogy ezt is megtartom. érdekes, de amúgy ez melegíti legkevésbé a telót tokban is, bár lehet hogy még nem teszteltem eleget. 5-600mA-t tesz be az 1.8A lg töltővel 95% felett, kíváncsi leszek üresen rá, szerintem az 1100mA borítékolható.
szóval 9500-ból (5k + 4,5k) kijött a wireless töltés otthonra és melóba, jobb mintha gyári lg orbot vettem volna az eredeti szándék szerint ami még forrósította is.
-
ghiottone
nagyúr
Anno az Alcatelemen használtam a korábban említett NoLed alkalmazást és eléggé szépen ette az aksit azáltal, hogy az egész kijelzőt telibe világította fekete háttérrel, aki 1-2 naponta tölti a G-t az lehet nem is veszi észre a különbséget, de így csak átvágás ez az "active display" koppintás, illetve az egész kijelző aktív
-
zsirfecske
addikt
ok, de a razr i-t expansys számla alapján még szerivezelte a cordon, ezért az expansys nem vállalta díjtalanul a szállítgatást csak ha nem volt sikeres a helyi ügyintézés. ezt írtam le és mivel nem tudni hogy a g-nél mi a valódi expansys/cordon álláspont, ide tartozik és árnyalja is a képet.
-
pete_21
addikt
Én elhiszem, de a Cordon az ellenkezőjét írta. Lehet aki az emaileket kezeli, nem nagyon van képben...
Ez esetben elnézést, én csak azt továbbítottam, amit ők írtak nekem.(#5899) RootRulez: Nekem pixelhibának tűnik. Szerintem vidd vissza, és mondd meg, hogy egy újat szeretnél, mert ezt már egyértelműen használta valaki.
Megkérdezhetjük, hogy hol vetted a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Milyen program, ami...?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Linux kezdőknek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest