- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #2549 üzenetére
már megbocsáss, de a válasz nem a prohardver színvonalát tükrözi, hanem az általad feltett kérdését. te sem gondolhatod komolyan, hogy az, aki ilyen készüléket használ, az nálad bármennyivel is jobban tudja, hogy az ára előreláthatólag mennyit fog változni adott időn belül, ez ugyanis nem bizonyos tendencia alapján történik, hanem jópár olyan tényező együttes hatása, amit élő ember nem lát előre. kivéve egy tagot, akinek már említettem a nevét.
más:
most néztem meg, a missed reminder nem szerepelt a task manager ignore listen, így valszeg múltkor simán kinyírtam, azért állt le "magától"(Fene tudja, minek task killezek, hasznát eddig még nem vettem soha...) Ez jó hír, mert egyébként számomra tökéletesen működött eddig, a beállítása jóval egyszerűbb a missed callnál, méretét tekintve pedig feleakkora sincs, mint utóbbi.
-
drzsoo1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- BestBuy topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest