- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babss
csendes tag
Sziasztok! Lehet hogy volt már kérdés, de másnál jol működik cm7 alatt a motonav? Nekem ha navigációt inditok pár perc után ujraindul a telefon... :S Van rá valami beállitás (pl vm heap size) vagy, valami igo alternatíva?
Babss
-
Babss
csendes tag
Kérdésem nekem is van
Lehet hogy hülye vagyok de rezgést hol lehet beállítani az smsekhez? mert sosem rezeg sms-nél. Másik meg hogy előre beállított értesítés hangokon kívül be lehet állítani mást?
Ha hivok valakit, a régi telefonom mindig jelzett egy hanggal hivásvárakoztatásnál. Itt nem jelzi semmi hogy a másik fél beszél. Azt láttam hogy tud rezegni ilyenkor de én még ezt sem tapasztaltam... erre van vmi megoldás? -
Babss
csendes tag
válasz
Seraf723 #5364 üzenetére
Én ugy szoktam lecserélni hgoy feltelepítem esetemben a launcherpro-t, utána nyomok egy home gombot itt megkérdezni hgoy melyiket akarom használni adw- vagy pro. kiválasztom alapértelmezettnek a prot, utána recovery módban elinditom a telefonom és a systemappokból kitörlöm az adw-t.
-
Babss
csendes tag
Sziasztok!
Ezen a linken [http://and-developers.com/sbf:milestone]
a 90.78ch bootloader az miben más mint a sima? fel lehet tenni? ha esetleg nem jó lehet downgradelni? -
Babss
csendes tag
válasz
gretzky77 #4799 üzenetére
Én pont igy vagyok a cm6-al. Mondjuk én ott rontottam el a dolgot hogy miután kézhez kaptam a telefon, másnap már főzött romot tettem rá, és hozzászoktam a testreszabhatósághoz, meg mit alapból nyújt. Eleinte nekem is voltam problémáim egyébkétn a főzött rommal, de ez is olyan hogy kb 1hónap alatt kiismertem, és saját magahoz igazítottam ahogy nekem jó.. innentől már nem tud sokkal többet nyújtani pl egy cm7es rom sem (Persze a lockscreen animációt leszámítva
-
Babss
csendes tag
válasz
Rickazoid #4387 üzenetére
Én próbáltam CM7-et. Egyetlen nagy hiba ütközött ki nálam: valami a 3d gyorsításnál nem volt kerek, quadrant-ban ütközött ki a legjobban ugyanis mikor 3d tesztelt nem volt a tárgyaknak textúrája. Ez a lockscreen-en is a feloldó csuszkáknál is igy van.
Viszont:
Még több beállítási lehetőség, alapból beleteszik a cyanogenmod settings-be az overclock lehetőségét, minimum és maximum értékekkel - ez nagyon pozitiv nálam.
Akadást nem tapasztaltam, de szerintem az energiagazdálkodással gond lehet, mert 40%-ról aktív használat mellett szinte fél óra alatt lemerült.
Ami nekem nagyot ütött: a lock animáció mikor a készülék kikapcsolja a kijelzőt. Olyan mintha egy régi crt monitort kapcsolna ki az ember, igy összeesik a kép. már ezért megérte feltenni -
Babss
csendes tag
Én feltettem, és eléggé ígéretesnek tűnik. egynlőre csak pár plussz effekt tűnt fel, meghogy mégjobban moddolható az egész teló.
-
Babss
csendes tag
pedig a milestone-os cm oldalon van egy letölthető alpha verzió.
-
Babss
csendes tag
Elég friss még, de valaki CM7-et felpakolta már?
-
Babss
csendes tag
Sziasztok!
Már 1 hete nyúzom a legutolsó cm6-ot ami nagyon tetszik is, minden működik jól, viszont ha feldugom tölteni vagy pc-re akkor iszonyat belassul a telefon, néha még miután lehúztam kábelről akkor is, és csak akkor áll helyre ha reload-olom az adw launchert. Más tapasztalt ilyet? -
Babss
csendes tag
pontosan hova kell ezt írni?
-
Babss
csendes tag
Ez a market telepítő engem is érdekelne, és még annyi a kérdés hogy kinek mi a tapasztalata, milyen beállításokkal érdemes használni cm6-ot hogy ne is akadozzon, de az akksit se zabálja.
Köszi
Babss -
Babss
csendes tag
Ne csináljátok már, ma veszem meg a milestone-om
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest