Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot
üzenetére
A legfrissebb arra kiadott. 6.3.1.0G (5.1)
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Mivel zárt a bootloader, ezért szinte esélytelen vállalkozás, sajna. Pedig egy LineageOS-t el tudnék én is képzelni rajta! Lehet, hogy akkor még most is az a telóm lenne..

De ugyan így járt az ezt követő telóm is, ami egy Meizu m3s volt. Azt is felújítottam, szürke helyett rosegold hátlap, új kijelző, ujjlenyomatolvasó. Minden pöpec!

-
cinemazealot
addikt
Túlzásokba azért ne essünk, napi szinten nem használom, de tartalék telefonnak itt van pöpec és bármikor bevethető állapotban.
Azóta végre rávettem magam, hogy felfrissítsem 6.4.0.2A Flyme-ra, de sajnos ez még mindig csak 5.1 alapú droid, a kínai (kiirthatatlan) értesítések meg az idegbajba kergetnek, úgyhogy ezért sem nagyon használom. Néha azért előkapom és elmerengek, hogy vajon meg lehetne-e úgy hekkelni, hogy kerüljön rá valamilyen naprakészebb OS a kínai idiotizmus nélkül. -
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Én olvasom... 😁 Nem tudom, hogy milyen az eredeti hátlap, mert nekem eltört a töltő körül, ezért rendeltem egy utángyártottat (azt írták, hogy eredeti, de nem hittem nekik). Azóta már az is trapa lett, szóval nem használom már a telót. De azon csodálkozom, hogy valaki még igen.. 😂 Működik még rendesen?
-
cinemazealot
addikt
Na, vajon olvassa ezt még valaki?

Sok panasz volt a Meizu m1 note-ra a burkolata síkossága miatt, amiért (és nyilván hogy magát a készüléket is védjék) a felhasználók -- sokszor nulladik lépésként -- rögtön tokot is vásároltak hozzá. Én is így tettem, és az elmúlt 6 év után ki is derült, miért volt erre szükség: lakkozott a tepsi hátlapja.

...ami most szépen el is kezdett leválni ott, ahol a burkolat mögül kilátszott:
Vajon ha az egészen lehántom, akkor kevésbé fog csúszni?

-
nfer
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Húgom telefonját megfrissítették 6.2.0.0 A Rom-ra.
Szeretnénk visszatérni G-s magyar nyelvű Rom-ra.
Visszaolvastam mit hogy kell csinálni.A kérdésem ki mit használ, melyik a legfrissebb G-s Rom ami jó, amire érdemes frissíteni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azóta végre rávettem magam, hogy felfrissítsem 6.4.0.2A Flyme-ra, de sajnos ez még mindig csak 5.1 alapú droid, a kínai (kiirthatatlan) értesítések meg az idegbajba kergetnek, úgyhogy ezért sem nagyon használom. Néha azért előkapom és elmerengek, hogy vajon meg lehetne-e úgy hekkelni, hogy kerüljön rá valamilyen naprakészebb OS a kínai idiotizmus nélkül.