-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot
üzenetére
A legfrissebb arra kiadott. 6.3.1.0G (5.1)
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Mivel zárt a bootloader, ezért szinte esélytelen vállalkozás, sajna. Pedig egy LineageOS-t el tudnék én is képzelni rajta! Lehet, hogy akkor még most is az a telóm lenne..

De ugyan így járt az ezt követő telóm is, ami egy Meizu m3s volt. Azt is felújítottam, szürke helyett rosegold hátlap, új kijelző, ujjlenyomatolvasó. Minden pöpec!

-
cinemazealot
addikt
Túlzásokba azért ne essünk, napi szinten nem használom, de tartalék telefonnak itt van pöpec és bármikor bevethető állapotban.
Azóta végre rávettem magam, hogy felfrissítsem 6.4.0.2A Flyme-ra, de sajnos ez még mindig csak 5.1 alapú droid, a kínai (kiirthatatlan) értesítések meg az idegbajba kergetnek, úgyhogy ezért sem nagyon használom. Néha azért előkapom és elmerengek, hogy vajon meg lehetne-e úgy hekkelni, hogy kerüljön rá valamilyen naprakészebb OS a kínai idiotizmus nélkül. -
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Én olvasom... 😁 Nem tudom, hogy milyen az eredeti hátlap, mert nekem eltört a töltő körül, ezért rendeltem egy utángyártottat (azt írták, hogy eredeti, de nem hittem nekik). Azóta már az is trapa lett, szóval nem használom már a telót. De azon csodálkozom, hogy valaki még igen.. 😂 Működik még rendesen?
-
cinemazealot
addikt
Na, vajon olvassa ezt még valaki?

Sok panasz volt a Meizu m1 note-ra a burkolata síkossága miatt, amiért (és nyilván hogy magát a készüléket is védjék) a felhasználók -- sokszor nulladik lépésként -- rögtön tokot is vásároltak hozzá. Én is így tettem, és az elmúlt 6 év után ki is derült, miért volt erre szükség: lakkozott a tepsi hátlapja.

...ami most szépen el is kezdett leválni ott, ahol a burkolat mögül kilátszott:
Vajon ha az egészen lehántom, akkor kevésbé fog csúszni?

-
nfer
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Húgom telefonját megfrissítették 6.2.0.0 A Rom-ra.
Szeretnénk visszatérni G-s magyar nyelvű Rom-ra.
Visszaolvastam mit hogy kell csinálni.A kérdésem ki mit használ, melyik a legfrissebb G-s Rom ami jó, amire érdemes frissíteni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Mesterséges intelligencia topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Azóta végre rávettem magam, hogy felfrissítsem 6.4.0.2A Flyme-ra, de sajnos ez még mindig csak 5.1 alapú droid, a kínai (kiirthatatlan) értesítések meg az idegbajba kergetnek, úgyhogy ezért sem nagyon használom. Néha azért előkapom és elmerengek, hogy vajon meg lehetne-e úgy hekkelni, hogy kerüljön rá valamilyen naprakészebb OS a kínai idiotizmus nélkül.