Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
buliforma
csendes tag
válasz
Stauffenberg #17230 üzenetére
Teljesen egyet tudok érteni. Én is amikor szabad vagyok 1,5 napot kényelmesen elmegy 4-4,5 óra kijelzővel. De ha dolgozom reggel 100% al indulok és egésznap a kocsiba a seggében van a töltő de így is 5-10%mire haza megyek. Az sem ritka, hogy a powerbankot is segítségül kell hívni. Viszont egésznap telefonálok akár 50-100 hívás 3 gmail és egy vállalati mail szinkronba folyamat mobilnet míg vezetek navi, van hogy táblázat szerkesztés is azon megy. Nekem ez a hordozható iroda és mind1 mit adsz lenullázom a nap közepére.
-
Aryon87
félisten
válasz
Stauffenberg #17230 üzenetére
Azt kihagytam hogy ezt az erteket szabadnapomon ertem el
munkaidoben 14 oras akkuido es atlag 3 ora kijelzoidoim vannak. (mellesleg dohanyboltban dolgozom, igy van kis idom meloban is kommunikalni)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest