- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
petfoto
tag
Haver G3 telóján pár napja eséstől betört a kijelző védő üveg. A kisebb infarktus megvolt, de 600 Ft-ból megúszta a kijelző cseréjét. Ne gondoljatok az üveg megvételén!
-
petfoto
tag
Sziasztok!
Segítsetek lécci...
Kaptam OTA-n v20d-t.
Utána gyári visszaállítás, majd backupból vissza. Oké minden, csak a Power Toggles-t nem tudom engedélyezni, hogy működjenek a kapcsolók. Hol lehet megadni az engedélyeket?
Köszi! -
petfoto
tag
válasz
mivan80 #17272 üzenetére
Az a probléma, hogy lentebb van a qi tekercs, mint a Lumia 920-nál, amihez kitalálták. Emiatt én a töltőnél az alsó tartóról levettem a kis gumiszerű bakot (kb 1-2mm),plusz lereszeltem még belőle 2-3mm-t. Így Spigen Neo Hybrid tokkal is tölt.
Szélességre a tokkal épphogy belefér. -
petfoto
tag
Én a Nokia qi autós töltőjét használom, kicsit barkácsolós, hogy töltse (máshol van a qi tekercs, mint a Lumia 920-nál), de a navi fogyasztását nem tudja visszatölteni. A Spigen Neo Hybrid tok sem sokat segít a töltésben. Ahhoz szerintem legalább 1A kellene, a qi nálam max 7-800mA-t tud asztali töltőnél.
-
petfoto
tag
válasz
Vikooo #16744 üzenetére
Nokia Dt900 a Telekom webshopban. Van 3 db otthon 😁. Csak a Nokiát használom, nekem bevált. Van 1 ócó ebayos, Nexus 5 - höz oké volt, de G4-hez nem, talán az íves kialakítás miatt alig töltötte. Plusz Spigen Neo Hybrid tok.
A Qi matricát a hátlapba kell ragasztani... A régi helyére. -
petfoto
tag
válasz
WolfLenny #15723 üzenetére
Én is Nexus 5 után váltottam G4-re. Röccenés ugyanannyi, mint N5-ön(vagyis szinte nulla), bár én erre nem vagyok érzékeny. 600 órás uptime után sem lassult a rendszer.
Akkuidő csodálatos az elődhöz képest,bár én azt KK-n használtam,de most párom nyomja Lollin, azzal sem lett jobb jelentősen.
Romolni szerintem nem kell, még root sincs nekem,pedig a Gb-t nagyon bírtam N5-ön.
A többire válaszol Neked az összefoglaló. -
-
petfoto
tag
válasz
SharpSA #14124 üzenetére
Az óratéma elég sok gondot okozott a Nexus5 használóknak 6.0-nál.
Találtak rá megoldást, egyszerűen javítható. De tudtommal a 6.0.1 már nem csinálja.Plusz probléma a sötét képernyős "hívás vége", amikor elveszed a füledtől és fekete marad a képernyő. 6.0.1-en az is javult. -
-
petfoto
tag
válasz
ruzsabazsa #12096 üzenetére
Én kb 2 hete váltottam G4re N5ről,de nem érzek különbséget az N5 javára. Nem bántam meg a váltást... Az akkuidő viszont nagyon oké a G4nek.
-
petfoto
tag
válasz
ruzsabazsa #12048 üzenetére
Szia!
Nekem sem volt fólia, de még csak leragasztva sem.sws kód.
A Nexus kis címkével leragasztott dobozban volt fólia nélkül. -
petfoto
tag
-
petfoto
tag
Sziasztok!
A Led értesítések testreszabása csak külső (pl. Light Manager) app-al lehetséges?
A képernyőkép elkészítésére csak a hátsó gombkombinációs megoldás létezik? Root nélkül....
Köszi! -
petfoto
tag
válasz
#29810560 #10386 üzenetére
THX!.
Én csak ezt a töltési formát használom (Nexus5) és majd a G4-nél is csak ezt szeretném.
Nézted esetleg Ampere appal, hogy mekkora árammal tölt?
Légyszi egy linket dobni, (ha még megvan) hogy hol rendelted vagy esetleg típust.
Egyébként bőr hátlap vagy müanyag , ill.tokkal használod? -
petfoto
tag
Köszi a válaszokat.
Akkor másképp: használ itt valaki házilag buherált (nem Quick Circle gyári) Qi képes hátlapot?
Nekem ez valamiért a heppem
Köszi! -
petfoto
tag
válasz
Stauffenberg #10379 üzenetére
Köszi.
Csak hátlap kellene Qi képes, az elejét nem szeretném letakarni. -
petfoto
tag
Sziasztok!
Használ itt valaki Qi töltőt a G4-hez?
Lehet kapni gyárilag Qi képes hátlapot vagy csak a matricás-ragasztásos otthoni megoldás létezik?
Köszi! -
petfoto
tag
Ment PÜ.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!