- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Bocs, rossz helyre ment az írásom
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Spéci tok kérdésem van, hátha valaki már látott ilyet.
Tervbe van véve egy ilyen -kamaratudású- telefon vásárlása, viszont főleg az ára miatt eléggé félteném, emiatt keresnék olyan tokot (lehet bumper is, nem az operába vinném) amin, mint a fényképezőgépeknél is, csuklópánt található vagy esetleg más rögzíthető megoldás. Sokat szoktam kirándulni, túrázni és néha felmászok kilátókban vagy libegőkre. Nem szeretném, ha kiesne a kezemből és több métert (10-50m) esne a teló.thx
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Bocsi, félrement. Nem ide akartam írni
-
Technoman
őstag
Lehet, hogy volt már kérdésben (ha igen, bocsi):
Szerintetek, ha vennék egy komolyabb tokot, a leendő pro telóra (pld. UAG Plasma) és vennék hozzá egy Samus töltőt, túrázás közben Qi-n tudnám tölteni (úgy tudom a Pro Qi kompatibilis) ?
Mi az a közeg vastagság (mm), aminél már nem megy át a vezeték nélküli töltés?
thx[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Srácok!
Találkoztatok már ilyen hibával?
BT kihangosítón hallgatom a zenét. Majd jön egy bejövő hívás, így a zene lakapcs (így állítottam be anno). Beszélek a haverral, majd egy idő után megszólal a háttérben (a hangszóróban) a zene, mintha a havernál szólna (?)
Szerintetek?Gyári, 6.0-ás van rajta.
thx
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz Viktor0610 #47512 üzenetére
-
Technoman
őstag
Szerintetek kell az évenkénti "legyalulás" (FR), mert a cca 3 éves G4-esem időnként rendetlenkedik (néha nem talál Wifit, nem tudnak elérni stb...)
THX
nojbispeed
Szerintem pozitívabb töltésű lett volna egy: köszönöm nem erre gondoltam" vagy a "köszönöm, de már megvolt" válasz[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz KubanitoS #47320 üzenetére
Pár napja erről beszéltem itt priv-be egy kollégával.
Úgy látszik az Emag is kezd rászokni a "viszonteladóságra".
Itt lehet megvenni, mint "eredeti forgalmazótól".
Ha bp-i vagy akkor az Allee-ba is átkérheted, mert ott van a cégnek boltja. Ha nem, akkor is van bizos olyan rokon/haver, aki rendszeresen jár fel.
Ha ki akarsz menni gyalog, a cég telephelyére vigyél magaddal 2 hét hideg élelmet is, mert kint van a pi@#!-ba, Én is csak navival találtam meg őket, pedig a XI. ker-be dolgozom.
A termék egyébként jó, sokkal jobb , mint a cca 5 db eddig vett alis szar. Ennyit megér (vettem is belőle két darabot)[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Ha megkérlek, leírnád a saját tapasztalatodat, hogy egy jelenleg is szuper kamerás mobil (LG G4) mennyivel rosszabb/másabb képet tud csinálni, mint a legszuperebb fényképezős mobilnak kikiáltott Huawei?
Érdekelne, hogy mennyit fejlődött 3 év alatt ez a szekció.
Szebb képet csinál-e sötétben/alkonyban, itt is van valós 16:9-es (fotó) felvételi lehetőség, stb....
Thx[ Szerkesztve ]
-
-
Technoman
őstag
Olyan kérdésem lenne -így 3 év után -, hogy a G4-es kamera gyári szoftvere ill. a a régebben itt is terjesztett, s külön letölthető V10-es kamera szoftja kompatibilis-e más márkájú készülékkel?
Thx -
Technoman
őstag
válasz nyuszi123456 #47191 üzenetére
"Igen, ez nagyon jó telefon. Amikor az újabb termékek nem mutatnak meggyőző fejlődést, mégis drágák, pár dologban pedig jellemzően visszalépés is tapasztalható, akkor elsősorban egy nagyobb fejlesztéshez gyűjtenek pénzt a közel azonos termékek eladásából. Elég lesz majd azt a nagyobb fejlesztést megvárni, és akkor vásárolni újat."
Ebben teljesen egyetértek. Nézem én is az újabb készülékeket, s valahogy nem meggyőzőek, főleg az árak (biztos van aki 330 ropit letesz egy Note 9-ért, de ezen már vidéken majdnem házat lehet venni)- fotóba még mindig hozza az átlag felettit
- a GPS tudása kellően gyors és pontos
- van 4G+-om is[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz DonMaster #47129 üzenetére
Abus2-t és Tutu7030-at igazolja az a tény, hogy az első üvegfóliám, ami eddigi legkomolyabb volt és
Nillkin H+ PRO névre hallgatott, na az nem jött fel. Csak sajna a 2. éveben le kellett szednem , mert egy váratlan leejtés következtében eltört a fólia, s ezzel beteljesítette a dolgát.
Sajnos a cég, már megszüntette ezt a típust, így már nem tudok ilyet venni. Azóta már vagy a 4. üvegfóliámat használtam el.
Remélem ezek kitartanak egy ideig.
De ennyit megértek. (nem kell rájuk heteket várnom és még az alis áraknál is olcsóbbak voltak)[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Sajnos a két ajánlott üvegfólia nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket (az egyik levegős lett, a másikból meg letört egy darab, a sarkából), így sürgősen keresni kellett idehaza valami megoldást.
Az ár valóban annyi (rögtön vettem 2 db-ot)
Pénteken fel is dobtam az egyiket.
Egyelőre nincs gond vele (a korábbi, már 1 nap után, légbubis lett), s bár nincs a szenzoroknál kivágva, ha hívásnál a fülemhez tartom a telót, elalszik a kijelző. -
Technoman
őstag
válasz Tutu7030 #47018 üzenetére
"Csak nfc, kamera és kijelző terén"
Lehet, hogy túlságosan hazabeszélésnek fog tűnni, de miért is vettük meg, anno oly' sokan a G4-est? Ja emlékszem, a kitűnő kamerájáért.
Röhej, hogy az akkori kimagasló kamera tulajdonságát a mai napig is megtudta őrizni.
Ha hinni lehet az oldalnak , akkor kamera szinten még mindig a felső ligába játszik (nem elfelejteni, hogy egy több mint 3 éves modellről van szó!)
Persze, van a másik oldal, aki másért vette (én konkrétan ezért és a GPS tudásáért).
Én is nézem a lehetséges utódját, de a jelenlegi felső kategória árai annyira elszálltak, hogy egyszerűen nincs ár/értékben jelenleg értelmes alternatívája (anno 120-ért vettem az hivatalos helyen, azextreme-nél). Az idei Samsung vonal 300 e környékén van , de a tavalyi vonal is bőven 200 felett van. A kínai csoda (P20) is bőven 250 felett tanyázik (most hagyjuk az áfacsalós, maffia vonalat, ott akkor sem vennék, ha egy "sátgánnal" ijesztegetnének)[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz kenwood3 #47008 üzenetére
Én nemrég vettem, szintén az LG-től és szintén friss -ha jól emlékszem 1 hónappal ezelőtt gyártott - aksit.
Az üzemidő min. 2x-es, a régi cca 3 éves aksimhoz képest.
Külső USB-s töltőben pedig egy alis/eBay-es cucban gondolkodom, valami ilyenben
A lényeg, hogy miközben használom az egyiket, a másikat tudjam tölteni Power Bankkel (sokat járok kirándulni, túrázni, a mókusoktól ugye meg nem kérhetek 230V-tkp78
Igaz, olcsó volt, de aksi amit adtak hozzá cca. 2 éves volt. Nekem is bejött, de már (szerencsére?) lekéstem róla, addigra már kifogyott a készlet.
Ha jól emlékszem, volt aki itt panaszkodott, hogy nem annyira combos már ez az "új" aksi.
Egyébként még lehet kapni.
Az árat és az ezzel arányos garanciaidőt érdemes szemrevételezni[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz kenwood3 #46974 üzenetére
Itt, a cca 2 héttel ezelőtti vásárlásom története.
Azóta már az LG is megkeresett, hogy megelégedettségi infót adjak, a "szervizelésükről".Ha valakit érdekel: az aksi -érthetően- fényévekkel jobb, mint a cca 3éves elődje.
Értsd: ma cca 430 km-es út (Bp-kámi arborétum) oda MobilNet (Gogle Maps és Időkép) + non-stop nagypontosságú GPS + 700 fénykép és egy kis videó. Visszafelé IGO
Igaz visszafelé (12%-on) már töltenem kellett, de ez a másiknál már 3x-i töltést jelentett volna.
Egyelőre max. elégedett vagyok. -
Technoman
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az utóbbi időben, amikor olyan helyen túrázok/kirándulok, ahol nincs abszolút térerő (Pld.Börzsöny, stb...) és akkut cserélek (sajnos a folyamatos GPS, fényképezés nyeli a szuflát , a bekapcsolás után egy olyan, eddig nem nagyon látott üzi jön fel, hogy: "Idő (dátum) visszaállítást érzékeltem". Ilyenkor visszaugrik egy számára tetszőleges, pár nappal azelőtti naphoz és totál más időhöz
Sajnos ilyenkor a képeim dátumbélyegzői is a fals adatokat rögzíti, megnehezítve ezzel egy későbbi válogatást, albumba való képszerkesztés lehetőségét..
A dátum automatikus frissítésre van állítva, ill. T-Mobile-os vagyok.
Szerintetek, ha átteszem manuálisra, ilyen gikszerek nem jönnek többet elő?
thx -
Technoman
őstag
válasz TeeJay #46847 üzenetére
Nem bántam meg (még eddig) a gyári helyről vett aksi vásárlását.
A második töltésen vagyok túl és most is van benne -tegnap este óta- cca 90% szufla.
Az első töltés eléggé szép teljesítményt hozott nálam:
cca 7-8 órás intenzív használat mellett (képernyő időt ne kérdezzetek, mert nem értem rá):folyamatos, bekapcsolt nagy pontosságú GPS-el, állandó mobil internettel (Waze és az M3-as) + 1-2 (száz) kép lövése után kezdett el valahol a Bükk mélyén csiripelni.
Annak tudatában -hogy ugye a 3.-4. töltés után- jön ki az aksi maximum kapacitása, eddig nagyon megvagyok elégedve.
Nem beszélve arról, hogy túrázásaim során állandóan használok olyan kiegészítőket (bumper, szelfibot), ami miatt a vastagítás gondot okozna. -
Technoman
őstag
válasz dkovizoli #46840 üzenetére
NA srácok, megvettem.
Az utolsót hoztam el, br. 6.912Ft-os áron.
Az aksi eléggé friss, 2018 06.02.-i gyártású
Az LG nél akkurátusan felvették az adataimat (gyakorlatilag, a születési anyakönyvi kivonaton kívül mindent feljegyeztek)
3 hónap garanciát kaptam rá (?)
A hétvégén kiderül, hogy milyen gyorsan tudom lehalasztani. -
Technoman
őstag
Rávettem magam, hogy holnap elmenjek a Váci úti márkaszervizbe és vegyek aranyáron új aksit, mivel:
- a 6.500mAh-es Extreme Digitálos 2 hét után sem akart megjönni
- az Aquanál meg élnék a gyanúperrel, hogy vagy rég óta ott rohad, ezért lehet majd fele árban kapni, mint a Váci úton. A másik meg, hogy beszéltem az ügyfélszolgálatos sráccal, aki azzal kezdte: Nálunk főleg utángyártott aksik vannak (?).
Erre én -De az oldalatokon ott van, hogy gyári???
Erre ő- Ja, akkor az Nem volt túl meggyőző a hangja.Szóval, aki mostanában vett a Váci úton aksit, az megtudja nekem mondani , hogy adnak-e esetleg hozzá -lévén mégsem valami zúg GSM-ben veszem- műanyag akku tartót? Fontos lenne, mert néha olyan helyen is tartanom kell majd, ahol fém is van (pénz, kulcs, stb)
A másik kérdésem, általában milyen régi aksikat adnak? Van esélyem esetleg egy idei gyártásúra?thx
-
Technoman
őstag
válasz Nikaré #46783 üzenetére
Én is kíváncsi leszek rá, mert én direkte a hétvégi túrázáshoz/kiránduláshoz venném (állandó GPS ill. sokszor mobil net is, a fotózásról meg ne is beszéljünk) és bár van egy 20000mAh-ás USB-s aksim, csak unom már, a hétvégi használat miatt, napi 3x-4x rádugnom a telót (nem biztos, hogy a teló USB csatija ilyen igénybevételre van tervezve)
+ még ott van -a korábban linkelt- szelfizéshez használt Manfrotto mobil klipszem is.
Ma megmértem a Spigen bumper tokkal a telót. Így 14mm vastag. Pzoleex 13mm-ert mondott az akksival. Majd kiderül.14 napom van rá, s hanem jó, megy vissza az extreme-hez.
-
Technoman
őstag
Megrendeltem ez az edigitalos, 6500mAh-ás Gigapack aksit. Kíváncsi leszek rá.
-
Technoman
őstag
válasz #33907968 #46755 üzenetére
Néztem már én is ezt a az aksit, de sajna elbizonytalanít a dolog, mert én egy ilyet használok szelfizéshez és félek, hogy nem fog így beleférni.
Letudnád mérni -így felrakva" a teló alsó vaskosabb részének vastagságát? Ja, és a felső "vékonyabb" része megegyezik, a telefon eredeti hátlapjának vastagságával?
+ mennyivel lesz súlyosabb a teló?thx
-
Technoman
őstag
válasz GeorgeF #46676 üzenetére
Köszi srácok!
GeorgeF:
Jól emlékszem, hogy a Locus főleg Online és nehézkes ill. limitált a mo.-i térképet letölteni hozzá?
Sajnos vannak olyan helyek, ahol nincs mobilnet.sajby
Igazából semmibajom nincs vele. Ha ez idáig -cca 2 évig- nem törték fel a telót, szerintem nem is fogják
(a vicc az egészben az, hogy az egyik kollégámnak pont a napokban tettem fel egy friss IGO-t az S7-esére, erre tegnap lefrissítette 8.00-ra, arra viszont a feltett IGO benyögte az unalmast . Kutyafuttában kellett neki "szereznem" egy másik navit, amivel már jó volt. Mindezt 1 nappal a külföldi nyaralása előtt
Nem akarok így járni) -
Technoman
őstag
válasz Technoman #46666 üzenetére
Most beszéltem az LG ügyfélszolgálattal.
Sajnos nem tudják garantálni azt, hogy ha felteszem ezt az új biztonsági frissítést, minden progim működni fog.A hezitálásomnak az az oka, hogy van egy nagyon fontos "kiránduló navis" appom (Navitel), amit külsőleg telepítettem és erre a már tudtommal nincs támogatás.
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Nekem is megjött ez az új 20p-s frissítés (szintén független, T-Mobile-os vagyok, mint a fenti kolléga)
A kérdésem az lenne -bocs, de ehhez abszolúte nem értek- , ez most egy szimpla kis frissítés, vagy egy újabb Androidos op rendszer frissítés?
Van több olyan külső alkalmazásom, ami biztos, hogy nem menne az "újabb" 7x/8x rendszeren.
Thx -
Technoman
őstag
válasz gixxergabi #46591 üzenetére
Kösz, már lépek is tovább.
-
Technoman
őstag
Tudtok nekem abba segíteni, hogy pár napja a gépem megbolondult az időkép apptól. Napok/hetek óta a felső sávban látok egy letöltésre utaló ábrát.
Illetve a legördülő sávban meg egy ilyet:
Amit nem tudok sehogyan sem eltüntetni (már volt app legyilkolás és régebbi, több hónapos biztonsági helyreállítás, de mindig visszajön)
Nem szeretenék egy FR-t, mert soká tartana visszaállítani a dolgot.
Ötlet?
thx(6.0-s droidot használok, V20g-vel)
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz Stauffenberg #46253 üzenetére
thx
-
Technoman
őstag
válasz Stauffenberg #46247 üzenetére
És mennyi volt a töltési időd?
thx -
Technoman
őstag
válasz Stauffenberg #46240 üzenetére
A bejegyzés -mivel LG telefonom van és G4-es- inkább egyfajta fricska volt az LG felé. Semmi más.
-
Technoman
őstag
Ez a hír, minden G4-es tulaj arcára, őszinte mosolyt fog csalni.
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Abus2 + gixxergabi Köszi srácok
Mindkettőt megrendelem. -
Technoman
őstag
Üvegfólia
A folyamatos esések miatt, kezd lehalni a telóról, a Nillkin üvegfóliám
Sajnos a Nillkintől már nem tudok G4-re üvegfóliát rendelni. Szerintetek hol lehet kapni minőségi (max 3.000Ft) üvegfóliát, aminél ki is van vágva, a megfelelő helyen a fólia?
Ki milyen márkát használ?thx
-
Technoman
őstag
válasz MikeRenton #45829 üzenetére
-
Technoman
őstag
válasz MikeRenton #45825 üzenetére
Hol lehet, ezt a Bluetooth cache-t üríteni?
thx -
Technoman
őstag
Bluetooth hallgatással kapcsolatosan lennének kérdéseim (sajnos ezt évenként elő kell vennem, mert eddig nem találtam rá megoldást)
BT-vel hallgatok zenét és nálam elég sűrűn megszokott akadni a zene. Jellemzően a nagyobb csomópontokon (Blaha, Móricz, Keleti) van ebben részem, ill. ha egy kicsit távolabb van (pld farzsebben) a teló
Nemrég cseréltem fülhallgatót. Eddig egy Sony BT adapterrel használtam a zsínoros füleseimet. Ott nagyon akadt.
Nemrég kaptam egy jobb eszközt , de sajnos ezzel is akad, bár nem annyiszor.
A kérdésem az lenne -aki BT-n hallgat zenét- , hogy ez egy természetes dolog. Van erre vmi "jelerősítős" app (minden hülyeségre van vvmi app, erre ne lenne?) vagy csak szimplán csak kezd szar@dni a G4-ben a BT?thx
-
Technoman
őstag
válasz pajibá #45520 üzenetére
Na ígéretemhez híven:
Ma voltam a Váci úti központi szervizben. Az ügyfélszolgálatos srác -konzultálva több G4-est birtokló műszerésszel- azzal zárta a dolgot, hogy nincs tudomásuk olyan szolgáltatásról, amivel a fentebb módon megszakíthatom a hívást.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz gixxergabi #45522 üzenetére
Köszi, de ott nekem -mmint ha a Beállítások/Hálózatok/Hívás beállítások/További beállításokra gondoltál- csak két lehetőségem van: kimenő hívásoknál a számkijelzés és a hívásvárakoztatás.
A gépemen az utcsó, hivatalos 6.0 van feltéve és v20g-EUR-XX -
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Hol lehet bekapcsolni, a speciális hívás elutasítást (amikor a készüléket megfordítva szakítom a bejövő hívást)?
Ez eddig működött, de mióta szervizileg újra lett rakva a készülék, nem csinálja.Thx
-
Technoman
őstag
válasz gixxergabi #45250 üzenetére
-
Technoman
őstag
Csináltam egy tesztet, a karácsonyi nagy zabálások mellett, az itteni kollégák által már "Őskövületnek" számító 2,5 éves aksimmal.
Kikapcsoltam minden olyan, nem minden mp-ben használt dolgot, mint a WiFi-t (ott van mellettem otthon és a melóhelyen is a PC/laptop),a Mobil net (úgy is csak túrázás alkalmából használom) a GPS-t (bp-i tömegközlekedő vagyok) és a BT-t.
Persze volt közben telefonálás (jellemzően család) Ebook olvasás (cca 1 óra) és zene hallgatás (cca 5óra)
Döbbenetes, hogy az aksim így is 105 órát ment el és még akkor is volt benne 10-15% kraft .
A fentieket nem azért írtam, hogy megint kitörjön a szokásos háború, csak kíváncsi voltam, hogy mit tud egy "öreg" aksi.[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Srácok!
A lassan 2-2,5 éves aksim a töltésnél nagyon melegíti a telefont. Szerintetek ez minek tudható be?
Nem gyári töltőt használok (Pana 1800mAh kamera töltőt, tehát nem valami szutykot)
+ a lassan halódó aksimnak tudható az is be, hogy minden durvább beavatkozás nélkül hirtelen veszit -akár több %-nyi kapacítást (pld reggel még 35-40% a szufla, mire beérek a melóhelyre -cca 30 perc-már 5% sem . közben zene és pár oldal ebook-ozás)
thx -
Technoman
őstag
válasz dkovizoli #44859 üzenetére
Nos, reggel leadtam. Most hívtak pár perce, hogy a készüléket átnézték ők nem találták a hibát. De szoftvert frissítettek (bármit is jelentsen ez, mert a legújabb sw volt rajta)
A technikus azt mondta, hogy valószínűleg a már halódó 2,5 éves aksi ill. a sok app miatt jöhet elő ez a hiba. + felhívta a figyelmemet a backup-ra (szerinte appot sosem szabad back up-ból visszaállítani, csak a fájlokat)
Holnap megyek érte[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz dkovizoli #44857 üzenetére
Én kérek elnézést. Kicsit félreérthetően fogalmaztam. A telóm gyártása '15 májusi. A vásárlás decemberben volt (csak ezt nem éreztem annyira fontosnak, hogy leírjam)
NA szedelőzködöm is, hogy záróráig odaérjek Addig meg használom a vésztartalékos telót (Galaxy SII)
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Bocs ez lemaradt:
Szerintem nem jól tudjátok az idevágó szabályt.
Valóban, ha az adott termék garancia időn belül meghibásodik, akkor azt -értelemszerűen- "ingyé'" javítják. Abban az esetben, ha főegységet cserélnek (pld alaplapot), akkor arra további 1 évet adnak (ami ugyi kitolódhat a normál garancia időn túlra is)
Viszont itt az LG hivatalosan is elismerte a BL hibát, amire kitolták a normál, kötelezően vállalt 1 év garit, további +1 szavatossági időtartammal. Ez ugye értelemszerűen, a vásárlástól datálódik.
Tudtommal cseréltek itt már másnak is 2x is alaplapot vagy kapott cserét. -
Technoman
őstag
Srácok!
Előtte felhívtam az LG ügyfélszolgálatát, ahol uilyen részletességgel elmondtam az esetemet. Az ügyfélszolgálatos is javasolta, a szerviz meglátogatását. Ő is az általam tudott verziót ismerte: azaz a vásárlástól számított 2 éves BL vállalást.
Az LG hivatalos infója: "Független LG G4 készülékek esetén Magyarországon a 12 hónap jótálláson túl, a 12 hónap szavatossági időn belül orvosoljuk a G4-es telefonok bootloop jelenségét. Az okozott kényelmetlenségért az érintett vásárlóink szíves elnézését szeretnénk kérni." (részlet )
+ még számítok az LG híresen ügyfélbarát hozzáállására is.
Nem beszélve arról a tényről, hogy hivatalos forrásból vettem (no sufniszerviz)Na mindegy, holnap már okosabbak leszünk
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Holnap elmegyek a Váci uti szervizbe (rászántam magam) Mivel egyre sűrűbben csinálja ezt a véletlenszerű újraindítási hibát, ami magával hozza a szolgáltatóm (T-Mobile) elérhetetlenségét (mintha Tumbaktuból próbálnék hazatelefonálni) Ilyenkor csak egy újraindítás (max. aksi kivétel segít)
A telóm 2015 májusi és már volt benne bL mitatt alaplap cserélve (2016 augusztusában)
cca. 2 hét múlva lejár, a BL-re vállalt önkéntes gyári 2 éves LG "törődés"Sajnálnám, ha nem lehetne megjavítani, mert úgy a szívemhez nőt ez a teló.
-
Technoman
őstag
-
Technoman
őstag
Használ-e valamelyikőtök zenehallgatásra ilyen vagy ilyen rendszerű sztereó bluetooth adaptert?
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz outdoor #44735 üzenetére
Bocs, de mi ez az új vs. régi szériás LG aksi problem?. Erről nagyon lemaradtam.
Lassan 2 éves lesz nekem is az aksim és kéne egy új.
Mindenképpen eredetit szeretnék vásárolni.
Ha jól tudom a Váci úti LG-nél 7-7,5 pénzért nyomják. Aztán, ott van a 220-as ajánlat, ami így látatlanban nagyon jó.
Időközben megkérdeztem szakembereket, hogy mennyire gáz, ha egy aksi 2 évig áll. Azt mondták nem árt neki.Esetleg, aki vett már ilyen 220 V-os LG szettet -és nem 24 óra óta használja- megtenné, hogy megírná, hogy mennyire elégedett az aksijával?
Thx
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Nekem is szintén, mint brd polgártusnak is Nillkinem van, csak a H+Pro.Cca 2 éves ás atomstabilan tart.
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz Trailblazer #44452 üzenetére
Ebben igazad van.
De -főleg magamból kiindulva- nem sokat segítene rajtam, a felhasználási szokásomat nézve, ha uolyan /vagy hasonlóan gyengusz lenne, mint az én 2 éves aksim.[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz Trailblazer #44449 üzenetére
Én is elgondolkoztam ezen a töltőn és nem akarom senki kedvét sem szegni, de azért kíváncsi lennék, hogy milyen gyártású aksival adja a 220, a cca 50%-kal olcsóbb csomit.
+ ami miatt kicsit bűzlik nekem a dolog, hogy a 220 általában, az áru mellé kiszokta írni, ha vmit hivatalos forrásból vesz , ergo eredeti és nem ugyártott pld ennél a Samu aksinál is
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz outdoor #44345 üzenetére
Köszi outdoor az infókat.
Lehet, hogy az általad fog játszani. Veszek egy új, eredeti, csakisaváciútiLGtőlvásárolt aksit. Az a gond, hogy nem szeretném az USB alját sem tönkretenni, a sok dugdosással, nem beszélve az állandó feszítésekről (ugye túrázásnál sosincs egy fix pont, ahová órára letehetném a telót, meg a power bankot) -
Technoman
őstag
válasz Stauffenberg #44326 üzenetére
Stauffenberg
Már hogy a viharba nem árulnám el neked az akkufaló titkot.
Nos, egyidőben megy a Navitel (9.2.0.4), a Runkeeper (ami egybe trackat is húz), az említett nagy pontosságú GPS, a WiFi és a szinkronizáció (ezeket sohasem szoktam kikapcsolni) és esetenként a BT (mert néha nem müxik fotózáskor az "öklös" képrögzítés, Ja és néha (de csak néha) bekapcsolom a mobil internetet is, de max 1 percre.
Ennyi.
Ja, a telom már lassan 2 éves (6.0 V20), az aksim 2015 májusi, az AkkuBattery app szerint az aksimnak már csak 79%-os a kapacítása.Egyébként, hétköznaponként, teljességgel megvagyok a teló és az aksi teljesítményével elégedve. 1 nap alatt cca a felére fogy vissza az aksi.
gabor_01
Ahogy látod, túra GPS használok, (Igo/HERE/Guglival esélyem sem lenne az erdőben) ebből is a megismertek közül talán a legjobbat. Még fent van az Osmand+ is, de valahogy a ruszki produktumot szeretem a legjobban.
Persze ha tudsz jobbat, örömmel hallgatlak. -
Technoman
őstag
Tudom, hogy egyes, itteni kollégák szemében üldözendő a nagyobb -értsd 6-10000mAh-aksik használata, de azért érdekelne, hogy aki ilyen bumszli aksikat használ, annak hogy jött be a dolog, mennyire valós a ráírt érték.
Honnan érdemes vásárolni. Csak túrázás során használnám, ahol a kapacitás lenne az elsődleges prioritás
Tegnap túrázás során már nagyon tele volt a hócipőm, hogy szinte óránként kellett töltögetnem az aksit (igaz, szegénykémet jól meghajtottam, az állandó nagy pontosságú GPS jellel és egyéb nav. programokkal)thx
-
Technoman
őstag
Szerintetek minek lehet betudni a lentieket?
A készülékem lassan 2 éves lesz (2015 dec) Már volt benne alaplap cserélve (cca 1 éve) Most 2016 09 02-re van datálva az alaplap
Ma fogta magát és csak úgy magától újraindult (ilyet eddig csak cca 2x csinált) Viszont most volt a dologban egy svédcsavar. visszakapcsolás után nem volt telefonos elérésem (T-Mobile), mint ha az űrben lennék(?)
Csak a szokásos "keményebb" kikapcsolással (aksi kikap) jött vissza a hálózatomSzerintetek kezd visszatérni, a bootloop problem?
Mivel lassan lejár az LG által adott "extra gar" (bootloop), nem szeretnék 2 év és 1 nap után pofára esni.
Thx -
Technoman
őstag
zetecR
Nem tartom magamat egy esetlen/ügyetlen embernek, de már esett ki a kezemből a telefon (ez mindenkivel
már előfordult) A lényeg, hogy hol és mi. Ez a telefon -nekem- egy nagyon drága készülék és inkább próbálom védeni, a lehetőséghez képest, mint hogy abban a hitben ringassam magam, hogy én fasza gyerek vagyok és nem fogom leejteni. Sajnos ez nálam már bekövetkezett, méghozzá túrázás közben (zúzott murvára esett, ahol el is repedt az üvegfólia. De hát ez a dolga)
Szóval, én továbbra is használni fogok minden védelmi lehetőséget. Túl sok Samsung/iPhone láttok nap mint nap a négyehatoson, aminek a kijelzője repedt/töröttoutdoor
Nillkint itthon nem akarok venni, mert ahogy te is írtad drága.Úgy látszik a Nillkin már leállt a G4 ilyen szintű támogatásával (legalábbis az Alin már nem látom, a hivatalos oldalukon) Gondolkozok esetleg, ezen a magyar Xprotectoron is. Ha valakinek van ötlete, szívesen veszem -
Technoman
őstag
válasz Stauffenberg #44016 üzenetére
Thx
-
Technoman
őstag
Srácok!
A megvásárlás pillanata óta, a telefonomon egy üvegfólia van (Nillkin H+), ami sajnos az évek alatt túrázás során két helyen is -jobb felső és alsó sarkán- elrepedt/eltört. Bár ez nem befolyásolja a kijelző olvashatóságát, de mivel most kezdődik a túraszezon, feltenném a kérdést: szerintetek érdemes kicserélni egy hibátlan újra?
Nem szeretném, ha a hegyen, egy véletlen leejtés során, a repedések miatt, tönkremenne a kijelzőm.thx
-
Technoman
őstag
válasz Remekelek28 #43916 üzenetére
Na ez az. Ilyen esetben -általában- mindig a károsult adja fel, mert az idő nem neki dolgozik. Sok kisember ennek ismeretében nem is megy tovább (mmint max. a fogyvédelem, aztán stop) Mert hát valljuk be a sufnisok ügyfelei nem az az "énmajmegmutaomhogyjogállambanélünk" féle, túlzott öntudattal és állandó bíróságra járó emberekből tevődnek össze.
Mondom ezt annak tükrében, hogy már én is vettem szürke importos telót (Samsug Mega 6.3), de hál' istennek évek óta nincs vele baj. -
Technoman
őstag
válasz Remekelek28 #43914 üzenetére
Nem semmi.
Ezek a történetek, amiket néha beszúrtok ide (okulásképpen ?) továbbra is megerősítenek abban, hogy a következő évszázadban is, a leendő készülékeimet, csak is hivatalos forrásból vegyem.[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz Dluinet #43731 üzenetére
120 USB kontakt HuuuÚÚÚÚh, hát kívánom, hogy ne is legyen vele bajod
Én egy kicsit parásabb vagyok és ennek csak a harmada.
Egyébként hasonló felhasználási terület: állandó GPS (abból is a "combosabb" üzemmód), BT (mit nekem Bluepara) , szinkronizáció, utazásnál zene + megmégmittudommiaz isten.
Sajnos kirándulás/túrázás (+ runkeeper) alkalmával már nagyon nagyon hamar lemerül (2 éves aksi), de hát ezért van, hogy szolgáljon. Amúgy hétköznap hozza, a napi csak egyszeri 100%-os etetést.
De lassan aktuális lesz egy gyári aksi vétele. -
Technoman
őstag
válasz Dluinet #43717 üzenetére
Az általad leírtakat én sajnos nem tudom beilleszteni a kis életvitelembe.
Persze mindenkinek más az életritmusa.
Két kérdésem lenne (tényleg nem kötözködésképpen):
Te naponta max 5x dugod rá a töltőre, azaz 5x gyorsabban amortizálod az USB-t (ugye alapból, csak USB-vel tudod tölteni, a vez. nél. töltés külön megvásárolható opció)
Amit leírt a másik fórumtárs is, jelentéktelen összeget takarítasz meg a sűrű töltéssel / évre kivetítve.Természetesen, mindenkinek más a telefonszokásai.
-
Technoman
őstag
Srácok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyire szabad futtatni mobilon- főleg G4-en- torrent klienst (utorrent)?
Olvasok ilyet is meg olyatis. Nem állandóra -zombi gépként- gondoltam, hanem csak míg vissza nem töltöm a cuccost.
Thx[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Olyan spéci kérdésem lenne, hogy van-e olyan lehetőség (akár app formában is), hogy a különböző bt eszközök hangerejét külön is tudjam állítani?
Thx[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Srácok!
A kérdésem, hogy mi a fene ami melegedhet, a telefon felső sávja környékén? Tegnap túrázni voltam, s azt vettem észre, hogy a felső rész - a szenzorok vonalában- ill. annak teljes szélességében, olyan forró volt a telefon, hogy majdnem megégetett. Csak a GPS volt bekapcsolva ill. fotóztam is vele. Tudom, hogy nyáron ne várjak 20 fok körüli üzemi hőmérsékletet, de ez kicsit megijesztett. (alaplap már volt cserélve 2016 09.02-es van benne)
Lehet, hogy volt róla már szó, de mivel ez eddig még nem érintett, nem tulajdonítottam neki eddig nagy jelentőséget
Thx -
Technoman
őstag
Kösz srácok . Külön köszönet kovászosnak a csili-vili képért , bármit is jelentsen (talán, a jósdára akartál utalni?)
-
Technoman
őstag
Látom kezdenek felpörögni a 7.0-ás hírek.
Kérdésem -jóval a kiadás előtt- az lenne: szerintetek lesznek/lehetnek olyan appok, ami már nem működnek 7.0 alatt?
Van egy spéci, kiránduló GPS appom (Navitel), amit minden hétvégén használok és nagyon szeretek. Ha ezen múlik, akkor inkább maradok a 6-nál. Nem szeretném megszívni a dolgot (úgy tudom, hogy 7-ről, 6-ra vissza telepíteni már nem lehet) -
Technoman
őstag
válasz ADAM1337 #42714 üzenetére
Dada:
ADAM1337 Azt megtudnád mondani, hogy utorrentnél, hogy kell az SD-t engedélyezni?
Halványan emlékszem rá, hogy régen is volt egy ilyen kártyaírási engedélyeztetési procedúrám. Akkor -abban a hitben, hogy az engedélyezés onnantól fogva, öröklétig minden appra/műveletre működni fog- engedélyeztem az SD-re való írást, amivel ez idáig nem is volt probléma (a zenéim és a fotóim oda mennek)
thx -
Technoman
őstag
Srácok!
Köv. problémám lenne:
Szeretnék filmeket letölteni az ingyenes, utorrent appal , de amikor az SD kártyát állítanám be (értelemszerűen azon nem vagyok helyszűkében) helynek, megtagadja a letöltést és csak a teló belső -helyszűkös helyére engedi azt letölteni.
Ötlet?
Kártya Sandisk 64 GB class10
Android 6.0, nincs rootolva
thx -
Technoman
őstag
Srácok!
Most használok életembe először a telón mobil netet (tudom)
A forgalmi adatoknál csak egy szűk időn belül látom a forgalmazott adatokat (jún 10 - júl 10-ig), amit nem tudok sehogy sem átállítani (mondjuk végtelenre)
Kérdésem az, hogy van olyan jó app, ami az eddig elhasznált összes adatomat mutatja időkorlát nélkül, ill manuálisan is tudom nullázni, ha akarnám (mivel feltöltős vagyok a T-nél)?
thx -
Technoman
őstag
válasz kovaszoskeny #42436 üzenetére
-
Technoman
őstag
Srácok Ki milyen időjárás élő háttérkép appot használ, kéne egy jó. thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest