- Yettel topik
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
En pl azert nem valtottam eddig, mert elkezdtek a notch oruletet es en megfogadtam addig nem valtok mig ez meg nem szunik. Mar ott voltam, hogy lesz egy LG V30, ha mas nem.
Aztan Vivo, meg Oppo megjelentek a motorikus kamerakkal es bye bye notch.
Szoval Xiaomi 9T Pro vagy Oneplus 7 Pro agyaltam, de a Miui nekem tul gany, plusz csomo dolgot ugy kell megoldani "okosba".
Igy lett a Oneplus -
Shinjike87
aktív tag
Szomorúan olvasom válaszaitokat. Valóban van egy szettben kapható (valami otromba tokkal) darab, mely amennyiben kitüremkedő, ott rohadjon meg, ahol van, Kínában.
Egyébként én ezt nem értem. Miért ilyen kicsi a teljesítmény? Ezek a felbontások a kijelzők terén, rendszerhasználatból és alkalmazásokból eredő batár erőforrás szívók fél nap alatt lecsippentik az akkut. Tényleg nincs erre igény, vagy ennyire elbaszott az üzletpolitika, hogy a felhasználó tényleg nem ér fabatkát sem? Szomorú világ ez a miénk.
-
tknof1871
őstag
Megtaláltam a keresővel hogyan kell. Megnéztem YouTube-on is. Nekem nem jön elő a hidden menu.
A tárcsázóba be kel írni: 277634#*#
English (UK) és magyar nyelvre állítva is próbáltam meg újraindítottam.
3845#*815# se működik, 277634#*815# se működik.(#47891) Kloss
Lehet valamelyik program, de annyira nem zavaró, hogy foglalkozzak vele.
Ebben lehetségesnek tűnik. Mintha úgy emlékeznék amikor az asztalon volt a telefon és hirtelen felkaptam, mert miért villan fel a kijelző, azt hiszem a GPS-el kapcsolatban jött fel valami aztán előbb eltűnt mint hogy a kijelző lekapcsolt volna.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
GEIL
addikt
Most lesz 2 éves a G4...H815...Telenoros.....kezdettől fogva 6.0 van rajta...V20g....2 óra 15 perc és 3 óra kb a maximum képernyőidő amit kitudtam belőle hozni....hibátlan az akksi....auto fényerő szenzor nélkül, manuális 50% fényerővel tud most 2 óra 50 percet....facebook, messenger és 4G meríti nagyon......
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
sid87
senior tag
Köszönöm!
Azt had kérdezzem még meg, hogy ha mégse válna be, vissza tudok térni arra az érintetlen rendszerre ami most van? (tehát mintha a dobozból vettem volna ki)
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
70hook
csendes tag
Legyen ellenpélda is: nálam volt gond a v29a-val, simán felment, természetesen teljes gyalulással. Gyönyörűen, fluidan működött egy napig, alig akart merülni, azután újraindulgatott, befagyott a tárcsázó, nem nyitott meg programokat és belassult. Ment vissza rá a 6.0, flashelésnél valószínűleg a nyitott bl miatt soft brick lett. Csak a v20p ment vissza fel rá. Azóta hibátlanul működik. 506-os, egyike a régi motorosok közül, aki még él
-
brd
nagyúr
Igen, ha 2 éven belül jön a hiba, akkor korrektül áll hozzá, amúgy meg felfordulhatsz az LG-től (legalábbis, ha jól tudom; az enyém még 2 és fél évesen sem mutatja bootloop hiba jeleit, így saját kézből nem ismerem a reakciókat). A nagyon jóval azért tudnék vitatkozni pl. sokat fogyaszt, feleslegesen nagy a felbontás, valószínűleg emiatt (és/vagy az optimalizálatlanság miatt?) kicsit lassúcska néhol és hasonlók, de én is szeretem.
Igen, a "beégés" az is egy tipikus hiba (hosszabb, melegedést okozó használat alatt temporálisan az enyémen is jelentkezik) és bosszantó tud lenni, de attól még legalább használható marad.[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
Hipnotic
tag
Örülök , végül is megérte az a sok szervízbe futkosás, ami igen bosszantó volt. Nem helyben volt. Így happy end lett belőle, de alakulhatott volna rosszabbul pl pont garancia lejárta után történt volna! Kedvenc telefon márkám volt az LG, de mostanában elég csalódás... Remélem minél hamarabb talpra állnak.
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
Borisz76
veterán
Köszönöm a választ.
Egyedüli negatívum a Full Reset ellen, hogy minden alkalmazást újból telepítenem kell.
Amúgy hogyan lehet végrehajtani...mert a telón nincs reset gomb...azt hiszem
Vagy a beállításoknál az alaphelyzetbe állítás csinálja ezt ?Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Technoman
őstag
-
Nikaré
őstag
Gondolom annyit nem kapsz amennyit gondolsz.
Korábban én is írtam, hogy nagy dilemma a csere, ha eljönne az ideje. Még most sem tudom biztosra mit választanék.
Nézzük meg a dizájnt, a hátlapi ki/ be kapcsolót a hangerő szabályozóval, ideális kényelmes! (más elterjedt módszer egy oldalon hangerő fel/le és túl közel a bekapcs gomb)
Már a megfogásnál érzem nem jó, le vagy felhangosításnál rendszerint véletlenül a másik gombot nyomon meg, utálom.
Utóbbi időkben kimarad a vezeték nélküli töltés, ok ez G4 esetében is hibapont, pótoltam flip tokkal.
FM rádió, NFC kimarad egyes modelleknél stb.
Ami a G4 szárnyalását letörte az kettő fő ponton történt, az alaplap gyártási széria hiba és az akku idő.
Ezen kivérzett. Hiába volt korrekt az LG, hiába volt korrekt a szerviz, nem tudott visszajönni a G5, G6, V10, V20 vonalon. Ez nagy hiba!
Pedig vártuk! -
Stauffenberg
nagyúr
Értem amit mondasz, de kicsit felemás. Ha cserét/visszafizetést kapsz, akkor a telefonon realizált bukód pontosan 0 forint. Ha nem tudod érvényesíteni a jogaidat, akkor meg a teljes ára egy veszteség, mert sem telefon, sem pedig pénz nincs.
Ha te és a párod is eladnátok fejenként 40 ezerért a telefont, akkor a te bukód 75 ezer, párodé meg 150 ezer, amit értékvesztésként kell elszenvedni, ez jól hangzik, de bekakukkolt telefont nem adsz el ennyiért. De ha beüt a ménkü és az LG szerviz cserelapot állít ki, akkor te 115 ezret buktál (ebből 75 az értékvesztés), míg a párod visszakap a Media Marktól 190 ezer forintot.
(#43885) satz18: A központi márkaszerviz még mindig javít. Akinek többször volt már problémája, azoknak szoktak cserét felajánlani, amivel a kereskedőhöz kell visszamenni. Ha a kereskedő már nem létezik, akkor van cumi.
-
outdoor
aktív tag
Kösz!
Beállítottam a színek invertálását. Tökéletes, sokkal kellemesebb a szemnek. Csúcs, hogy ha filmet vagy képeket néznék, egyetlen nyomógombbal visszakapcsolható a status menüből. További üzemidő csökkenést várok ettől is. Böngészés közben a képek egyelőre invertált színekkel jelennek meg. Tudtok olyan böngészőt, ahol csak a képek és videók színei megfordíthatók?
A proper digital assistant could be my best friend
-
Stauffenberg
nagyúr
Meg értelme sincs túl sok. Valamivel kevésbé dolgoztatná a GPU-t, de ez még nem jelent drasztikus fogyasztáscsökkentést. Az eleve alacsonyabb felbontású kijelzők azért takarékosabbak, mert kevesebb pixelt világítanak meg, itt meg ugyanannyi pixelt dolgoztat a telefon, csak a kimenő kép alacsonyabb felbontású.
-
Fuxsanyi
csendes tag
Igen, a szervizben is ezt mondták.
Hajnalban csak igaz barátunkat Gugli Bélát faggattam, akkor egész hamar előkerült a bootloop hiba, volt is egy videó a yuetube-on. Megnéztem, konstatáltam, hogy az én telómnál nem ez a hibajelenség, és onnantól a bootloop-os hozzászólásokat nagyvonalúan átugrottam. Mert azért ebben a topicban végigpörgettem 2-300 hozzászólást, mielőtt írni kezdtem volna.
Még a Stauffenberg cikket is elolvastam, csak az utolsó mondat kimaradt.
De a szerviz felvilágosított, hogy valószínűleg ugyanaz a hiba, csak mások a tünetek.
Mindenesetre garanciában lesz a teló javítva, és egy mai befejezési dátummal kecsegtetett a szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
/kivéve a csak hazai hálózatból igénybe vehető kedvezményeket/ - talán a Vodafone tuti 19Ft/perc ilyen
Most úgy van, hogy akinek a mobilja a határszélen legalább 14 napot átjelentkezik külföldi hálózatba, annak roaming díjat számolhat fel a hazai szolgáltató az indított hívásokra. A fogadott hívás az Európai-Afrikai-Közelkeleti Unióban mindenképp ingyenes.
Akinek a szerb vagy ukrán hálózatba jelentkezik át, annak ez sem ingyenes.A proper digital assistant could be my best friend
-
Aryon87
félisten
ez jo.
Mai napig csillogonszemmel nezek 1-1 kosza G4re ha lat9k pesten. Legutobb egy leharcolt birdo hatlaposat lattam, a keret latszolag karcmentes volt. Bevallalnek egyet siman (persze garisat, ami mar ritkasag, vagy olyat ami alaplapcserelt..)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
Nagyon LG-s voltam(4X,G2,G4), de azt kell mondjam lemaradtak a versenyben. Nem mondom azt, hogy soha LG, de amíg nem tesznek le egy normális telefont az asztalra(talán V30), addig inkább másfele nézelődök...és van értelme, mert a Honor 8 is már ott van a szeren tudásban, csak mondjuk egy G6 árának a feléért(és olyan dolgok is vannak benne, amit nem értem miért hagytak ki a G6-ból)
Vagyunk odaát páran, akik nem csalódtunk G4 után....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Stauffenberg
nagyúr
Nézd, nem bíróságra akarom vinni az ügyet, csak éreztetném velük, hogy sokan járnak ide és ha azzal etetik a fogyasztókat, hogy istenbizony többé nem fordulhat elő velük a bootloop és ez nem teljesen fedi a valóságot, akkor annak van visszhangja.
Az emberek már túlléptek azon, hogy van egy ilyen hibajelenség, most meg már amiatt megy a bizonytalankodás, hogy a javításon átesett mobilokkal mi a helyzet. A fogyasztó vakarja a fejét, mert a szervizben megesküdtek rá, hogy többé nem lesz bootloopos, itt meg azt olvassa néhanapján, hogy egyeseknek 602 utáni alaplappal is bekakukkolt, így nem tud megnyugodni.
A korrekt tájékoztatás szerintem alapkövetelmény.
-
csaba1203
addikt
Még nálam is megy és ez életem legjobb telója eddig minden tekintetben.
Nem fagyott ki egyszer sem eddig a fotós rész is üt mindent.
Nem vagyok hardcore user így most mivel vadi új akksival vettem ismitől a másfél napom simán megvan.
Jah 05-ös lap van benne és elmúlt 2 éves. -
Surfym@n
senior tag
Jelentkezem...
Lassan 2 éves a G4-em, még semmi fagyás nem volt vele.
Havonta kb 1-szer indítom újra, mikor már a bluetooth behülyül... (átlag 5 eszközt kezel, néha összeakadnak a dolgok, s nem tud semmire se kapcsolódni)
Legtöbbet szélvédő mögött csücsül, s mutatja a waze-t, ami azért elég megterhelő (max fényerő, állandó GPS+4G, folyamatos töltés, napsugárzás), egyedül akksit cseréltem, mert a kapacitása lefeleződött.
Kemény 4eFt-ért vettem bele újat, s ismét élvezem a hosszú üzemidőt (apropó, ha valaki tud egy jó akksi managelő app-ot, ami a Thinkpad-hoz hasonlóan ad egy felső töltöttségkorlátott töltésnél, az ne tartsa vissza magában )
A készülékre még van egy év gari+biztosítás (3 évre kértem VIP phone-nál anno), szóval még nem izgulok, de már megvan az utód egy S8+ személyében... (Zsigerből nyomtam volna a szavazatot G6-ra, csak egyszer volt lehetőségem kézbe fogni, s kipróbálni... sajnos)
Ami hiányozni fog, az a cserélhető akksi és az IR (jó volt mindent irányítani vele - tanítható volt), hátlapi gombok valamint a knock code.
Ami hiányzik G4-ből, az az IP68, OLED-kijelző, ujjlenyomat-olvasó.
Ami meglepett G4-ben: samsung gyors töltőivel tud gyorstöltést (gyárival nem tudott - kicsit furi )
Röviden ennyi.
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
Game-over
aktív tag
DaDa és customer114: Igazatok van, megnézetem, és a garancialevele és a számlája is ugyanolyan mint bármi más Emagos cuccomnak, tehát tényleg mehet a pesti szervizbe is.
Egyedül attól tartok (lehet én gondolom túl), hogy ha most itt szervizeltetem, akkor 1 év múlva ha bajom lesz a telóval, akkor nem küldhet el az Emag olyan jogcímen, hogy hát ezt nem ő általuk szervizeltettem eredetileg?
Emiatt a mondat miatt:
"A Pick-Up & Return szolgáltatás nem vonatkozik:
6. a Dante International szervizén kívül végzett beavatkozás, javítás, bővítés, átalakítás esetén;"Ezt próbáltam telefonon kideríteni, de csak odáig jutott az ügyintéző, hogy ezt csak velük szervizeltethetem.
Feri1977:
Csak muszáj válaszolnom, mert úgy látom nem megy a szövegértés......" A képtelenség köbe, és erre ugatott le a gyerek, hogy ezt nem így értette, hanem fordítva..!"
1. Köszönöm, de nem vagyok már gyerek.
2.Én ezt írtam: " inkább gondolkodj el hogy hogy lehet 80%-on este a telefon, ha egész nap használva volt."
Ebben hol van az hogy fordítva kell érteni a mondatot?Segítek megoldani a rejtélyt, nehogy megint kiforgasd a szavaim: [link]
-
Feri1977
senior tag
"megnyugtattál", köszönöm még egyszer a kimerítő választ. Akkor sajnos ez van. Amúgy köztudott, a mobilnet 3g baromira szívja az aksit, a wifi kevésbé, na de a wifitől is képes ennyire merülni? Az is merít azért, a mobilnet 3g meg horror, zabál rendesen. Mindezt mondom új aksival, most vettem speedshopba 5640 ft-ért. 1 fokkal jobb csak, mint a gyári másfél éves aksi ami benne volt, na ott potyogtak a százalékok rendesen, másfél éves aksi úgy látszik már kilehelte a lelkét, vagy összevissza töltötték.
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
-
törölt tag
Annyi tippet adok, hogy amikor én bevittem, csak mondtam hogy bootloopos a telefon elvették és megcsináltak.
Nem kellet a hibát reprodukálni meg ilyesmi (mondjuk az enyém tényleg bootloopos volt), legalábbis a szervizes aki átvette a telefont meg se próbálta bekapcsolni.
Azért több hibája ne legyen, mert ingyen csak az alaplapcsere van (legalábbis ha nem 2 év garis a készüléked alapból). Egyébként pedig mindenképp cseréltesd ki ha 2015-ös mert biztos hogy előbb-utóbb bootloopos lesz.
(magam részéről abban sem vagyok biztos hogy tényleg javitva van-e a hiba, vagy csak kapunk egy újabb lapot aztán az megint kihúzza 1-2 évig).
-
kovaszoskeny
aktív tag
Szeva dehogy bántom őket.Csak ha az öregemnek adott nyitott loaderes készülék bedeglik jó lesz mutogatni nekik ,hogy te mondtad bootlopos a készülék a te hangod méééélyebb heheh
Agustusban jár le a szolgáltató 2 év gari rá, eddig elkerült de tudom,hogy már itt van a nyakunkon
[ Szerkesztve ]
Abe due dembella
-
ebegab92
senior tag
Enyém 601-es, és még nem jött el érte a bootloop. Pedig érzésre melegszik is érezhetően (Chrome alatt pl), játszok is vele hardverigényes címekkel. Valahol már várom, hogy legyen egy alaplapcsere, nyugodtabb szívvel adnám majd tovább a későbbiekben :k
Más: gyári böngészőt szerettem, de nem frissül, és van 1-2 bugja, ami zavaró. Google Chrome van, ami egész stabil, ott viszont a Facebook apróbetűs, ha asztali nézetre váltok (csak így lehet chatelni). Egyszerűen irritálóak számomra a Facebook appok, ezért maradt az,hogy m.facebook.com megy asztali nézetben. Létezik valami megoldás, hogy frissebb LG gyári böngészőt telepítsek rá (pl G5-höz adottat)ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
kisskaresz21
csendes tag
Kosz szepen az infot, meg azert atgondolom, eleg sokat hasznalom a telefont napkozben, es a gyenge SoT nem csabito, de egy powerbank nem olyan nagy kompromisszum. A mostani telefonom (zuk z2) nagyon jol birja, de a kamera iszonyat sz@r. Meg hat errol valtva a hardver is eleg gyenge lesz a g4-ben, de valamit valamiert.
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
-
zazenke
őstag
nincsenek itt csodák a gsmarena tesztje is mutatja hogy az aksi ideje a legrosszabbak közé tartozik az lg erre egyszerűen nem ad. a g6 os is csak kb 40 %al jobb ebbe szóval az sem kiemelkedő már fent van a tesztje. ezt le kell nyelni .mint ahogy a g2 nél meg video hang propblémákat meg sárguló kijelzőt kellett nyelni a g3 szintén zenész. Nagyon meg kell majd gondolni az utódot
-
zazenke
őstag
Eddig 80 szazalekig iszonyú gyorsan esett. Majd 70 körül belassult most 72 nel 1 ora 55 perc a kijelzo idő. Kíváncsi vagyok én is. Olyat is hallottam valahol hogy eltero feszültség szint miatt nem pontos szazalekot mutat a telefon. Majd a végén kiderul hogy a kijelzestol függetlenül mit bír
-
-
hard74
senior tag
Engem is elkerült 18,5hónapig(505-ös alaplappal), már azt hittem megúsztam, de mégsem. Kis csavar a történetben, hogy az enyém nyitott bootloader-rel kapta a bootloop-ot, és ráment egy szombat du, és egy vasárnap de mire sikerült visszazárni.Viszont most van egy vadi új készülékem, új alaplap(701),új kijelző, aksi kamera,és.még a Qi töltés is működik.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem tudom mennyire elvi dolog elvárni a frissítéseket, de nekem ez ugyanolyan igény, mint másnak a szép kijelző, jó kamera, sok RAM, stb.
Én szeretném megkapni a legújabb Android funkciókat és fejlesztéseket, de nem akarok ezek miatt minduntalan telefont cserélgetni. Már a 2 éves támogatási ciklust is lehetetlenül rövidnek érzem a flagship mobilok árához képest. Ezért a pénzért a HP vagy a Dell már üzleti laptopokat ad, amiknél nem ritkán 6-8 évig is megvan a terméktámogatás, nem kell attól félned, hogy a következő Windowshoz nem lesznek driverek. És ott sokkal több hardver variációról beszélünk.
Sajnos hiába kritizáljuk most az LG-t, ez az egész iparágban probléma.
Mit tegyen a fogyasztó, ha a frissítéseket igényli, azon kívül, hogy megveszi egy gyártó legdrágább telefonját? Nagyjából semmit, nézheted tehetetlenül, vagy néhány havonta mobilt váltasz, végső esetben meg kinyitod a bootloadert (már ha lehet) és a saját kezedbe veszed a dolgot.
Finoman szólva nem vagyok elájulva a mobilipar teljesítményétől...
-
Aryon87
félisten
15-17+ ora akksi, es atlag 5-6ora SoT allando hasznalattal nalam. Kevesebb hasznalattal 2 nap is kihozhato belole atlag 4-5ora SoT korul.
Mivel FHD a kijelzo, sokkal jobb az energiahasznalasa is.
G4-nek is eleg lett volna a FHD.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
clemieclue12
újonc
Hát ők is oda küldik be azt mondták telefonon... Már felkészültem mindenre. Remélem hamar kész lesz, 1 hetem van a garanciából, és nem az én hibám, hogy most viszem be, hiszen eddig nem volt baja, remélem erre nem hivatkoznak.
Az a cím amit fentebb említettem az a váci úti cím amit ti ajánlotok? Vagy akkor a Vip szervíz is ott van pont. -
clemieclue12
újonc
Köszönöm a segítséget!
Igen,a garanciám az márius 8-tól van tehát még épp érvényes a teljes körű, utána már csak szoftveres.
Azóta beszéltem a Vip szervizzel, azt mondták, tényleg vigyem be hamar, és küldik az LG márkaszervizbe.
A címük a 1138 Budapest, Váci út 136/c szóval akkor biztos egy helyről beszélünk.
Sajnos azt mondták tényleg nem lesz csere telefon.
Már csak attól tartok, ha ők elkezdik tesztelni a fent említett hibákat, pl, hogy a knock kode-ot nem minden esetben érzékeli ráfogják, hogy biztos csak a fólia miatt, vagy az aksira fogják a merülés problémát, stb... Na mindegy hát majd még írok mi lesz a fejlemény ha holnap bevittem.[ Szerkesztve ]
-
handbrake
csendes tag
Természetesen. Csak ugye a hirdetésben sem, és egyébként sem közölte, hogy a bootloader nyitva van. Állítása szerint nem ő nyitotta ki. Írtam az LG-nek, gondolom náluk megvan, hogy kinek, milyen e-mail címre küldték ki a nyitókódot. Legalább az derüljön ki, hogy ki a hunyó. Egyéb irányban a telefon tényleg szép, csili villi állapotban van. Csak hát ha már garanciával hirdette.....
-
kovaszoskeny
aktív tag
"Még mindig jobban jár az LG és mi is ha stabilitási, működési gondok miatt nem adja ki a 7-est. "
Ezt komolyan gondoltad?...
Stabilan működési gondok nélkül fut a G4emen Android 7.1.1...Egyáltalán nem járunk jobban így..Sőt ,hogy az LG mostanában a security patcheket is elsumákolja...[ Szerkesztve ]
Abe due dembella
-
hard74
senior tag
Nyitott bootloader - eseknek(márha van közöttünk ilyen), ajánlom a SimpleGx romot kipróbálásra.Sokféle romot kiprópáltam, és az AICP11-et találtam a leginkább akkukímélőnek, de ez még azon is túl tesz. Igaz jól ki is van pucolva.
https://forum.xda-developers.com/g4/development/rom-simplegx-rom-v1-0-29-jan-t3547009LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
MittuDomain_
őstag
Te jó ég ezt az árat...
Én még azon gondolkozom, hogy leszedem a hátlapról, rácelluxozom a telefonra hogy biztosan érintkezzen, és így tesztelem magát a tekercset.
Vagy esetleg vmi multiméterrel meg lehet nézni? Rárakom csak a matricát a töltőpadra és nézem, kap-e áramot?Si tacuisses, philosophus mansisses.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest