- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
petfoto #19977 üzenetére
2000 Ft már bőven a használható kategória. A legelső nekem is annyi volt, szintén ingyen felrakással.
Az tapadt nekem is a legszebben, az tartott a legtovább. Nagyon szerettem, csak azt volt asszony leamortizálta teljesen, le kellett cserélni. Pedig lehet még ma is az lenne rajta.
Van bajom bizony, másfél hónap alatt tegnap tetettem fel a harmadikat, vagy a negyediket. Tízenezrek elmentek csak fóliára... A telefon megvétele óta meg már össze se merném számolni. Bőven 30ezer fölött járok.Viszont nem értem, miért pont a bal felső saroknál buborékosodik a többségének. Mi lehet ott az üveggel?
-
leslien
nagyúr
válasz
petfoto #18242 üzenetére
csak a Power Toggles-t
és az minek? mert ha Nexus lenne akkor érteném...
egyébként így csak neked nem a böngészőt kell..
-
racerx
őstag
-
Aryon87
félisten
válasz
petfoto #14116 üzenetére
Hat pedig siman sikerult 4 foliat is elrontani, es mindig a sarkaknal volt bubi, a 4.et a masik muki probalta, nala az aljanal volt gond, nyomasra lehetett latni hogy levegozik a petem. Nem kellett fizessek semmit, de 4 folianak annyi volt, ami nekik veszteseg, bar azt mondtak hogy visszakuldik ahonnan van.
Masik erdekesseg, Nillkin Qin tok 6000ft naluk, amit alirol lehet rendelni 3000ft koruli aron. Ugyansz a cucc...
Az orakeseses temahoz szolva, nalam ilyen problema nincs. 1x lattam megcsuszast, de azt tizedmasodperc alatt korrigalta.
-
MartOOn
addikt
válasz
petfoto #14052 üzenetére
az tuti. ebbol nagyon maximum 2 napot lehet kisajtolni. de estere megy ez is a QI padra telo melle es kesz is.
egyebkent nagyon jo kis cuccok ezek. valszeg nem leszek mar nelkuluk, mint anno a telefonok. megvetted az elsot, megszoktad hogy van es hasznos szoval mar igyenyed van ra. nem tudom mi lesz az utodja meg. na nincs tobb off.
-
törölt tag
válasz
petfoto #10394 üzenetére
Felcsigáztad az érdeklődésemet ...
... és letöltöttem ezt az Ampere app-ot és megmértem a töltést.
Hááát ez alapján a QI töltők (NeWisdom, QI Stone+) közel azonos mA-rel töltenek, mint a gyári drótos töltő.
78-80%-os akku töltöttségnél 750 mA és 800 mA között ingadozik mindegyik. Sőt a NeWisdom QI töltő Max. értéke lett a legmagasabb (820 mA).
-
törölt tag
válasz
petfoto #10391 üzenetére
"akkor nem csak az én mániám ez"
Hááát, eddig jó ha fél tucatszor bedugtam a töltődrótot. Nagyon kényelmes a QI töltésben, hogy csak leteszem a töltőállványra és mindig naprakész a teló. ... és közben még molyolhatok is rajta, mert pont kezelési pozícióban van a dönthető állvány miatt.
-
törölt tag
válasz
petfoto #10388 üzenetére
Már régebben leírtam, hogy én NeWisdom cuccokat használok.
A #3386-os hozzászólásban leírtam mit, hol, mennyiért vettem. (Benne vannak a linkek is.)
Továbbá: Keress rá a fórumkeresőben a NeWisdom szóra! Többször írtam még a cuccokról.
Mindkét hátlapba ragasztottam chip-et. Kétféle chipet rendeltem. A fekete bőr hátlapba az ezüst színű, lágyabbat. Ez - úgy tudom - hővédős. A műanyag hátlapba a merevebb fekete chipet.
... és rendeltem még egy komplett chippel ellátott fekete bőr hátlapot is. Egyrészt tartaléknak, ha megsérülne az eredeti hátlap, másrészt biztonságból ha elrontanám a házi barkácsoláskor a bőr hátlapot. ... de, nem rontottam el, mert frankó leírás volt hozzájuk, pontos méretekkel.
A QI töltés lassabban tölt mint a drótos, - mondjuk ez várható is volt - de nem lényegesen. Mérni sosem mértem. Saccra úgy kb. 30-40 perccel több idő alatt tölt fel 5%-ról 100%-ra, mint a gyári töltő dróttal.
Nincs tok a telefonomon, de a töltő 5-7 mm-re a töltőlaptól már tölt, így elviselné, ha tokban lenne a teló.
A napokban pedig vettem még a telóhoz egy QI Stone+ töltő/power bankot is, hogy teljes legyen a wireless arzenál.
-
törölt tag
válasz
petfoto #10381 üzenetére
Van - nem gyári - wireless chip-es hátlap is. (Főleg feketében.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest