- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok. Tegnap elkezdte azt csinálni a telefon, hogyha hivast indítok akkor a hivas közbeni kép később jön fel vagy 3 másodperccel. A kamerara meg folyton azt írja, hogy nem találja... És nem is tölti be a kamerát se viberen se simán... Valami ötlet?
Köszönöm előre is! -
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok.
Valaki tud arra mit mondani, hogy a drága telefon miert zabált le a mobilnetembol egy rakat forgalmat?
Az alábbi 2 cucc huzta le : Eltávolitott alkalmazasok és felhasznalok 217MB, Android oprendszer 92MB
Az az érdekes hogy 1x se csinalt még ilyet a telefon 500MB mobilnetem van erre mar most 816MB-ot elhasznaltam....
Köszi a segitseget !
-
fr3ntzen
aktív tag
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
Tsebacsi #18691 üzenetére
Valószínű, hogy túl közel raktad a tárgyhoz. Megvan egy minimalis tavolsag ,amilyen kozelrol tudsz vele fotozni.
Ne csodalkozz, hogy a szélét elmossa.....ez csak egy telefon. (esetleg nemtudom manualba fotoztal-e vele...de erdemes lenne megprobalnod mondjuk nem 1.8-on fotozni..nemtudom ez a kamera hol adja a legjobb képet ,de sztem olyan 2.8-al már nem fogja a szélét se úgy elkenni). -
fr3ntzen
aktív tag
Nekem semmivel nincs gondom mióta feltettem az uj témobilos szoftvert csak annyi, hogy 2,1GB ramot hasznal fel.... eddig ez jóval kevesebb volt.... Pedig csak töröltem róla programokat , semmi uj nem kerult fel mint ami az elozo szoftvernel volt. Valami ötlet ?
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
Stauffenberg #18436 üzenetére
Köszi. Még1 kérdésem lenne .. Fent van a swiftkey...most hogy ujratette a szoftver akarhol akarok irni (viber , sms) a billentyuzeten full miniatűr lett minden betű. Ennek beallitasat merre talalom a swiftkeyen belul ?
A chrome-ot nemtudom sehogy eltuntetni?
-
fr3ntzen
aktív tag
Na feltettem ezt az uj szoftvert én is ...
Olyan kérdésem lenne , hogy az opera bongeszo van fent nekem... namost olyat csinal, hogy kilepek mindenbol a kezdokep van elottem rakoppintok a jobboldali negyzetre, ahol a programokat be tudom zarni . Minden progit be is zár kivétel az opera-t (elozo szoftvernel is csinalta). Valami ötlet ??? Esetleg töröljem le operat es tegyem ujra ?AHH megvan be volt nyomva valami kis rajztű és lezárolta... !
A másik kérdés , hogy a gyári T-s cuccokat mint pl.: fociarena, futotars stb le lehet törölni nem kavar be semmibe ? Illetve a chrome-ot hogy tudnam eltavolitani a telóról, mert nalam csak leallitast engedélyez.
Köszi a helpet !
-
fr3ntzen
aktív tag
nekem full alap szoftverrel mindennel most 100%rol 0%-ra 46 óra...és ment vegig wifi mobilnet bongeszo zenelejatszas telefonhangszoroval airdroid pár képet is lőttem vele ja meg kb negyed óra videónézés.
kép fényerő 55%
én tökeletesen elegedett vagyok vele, főleg hogy nagyonnagy a képernyő...
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
Stauffenberg #17919 üzenetére
Mind1 akkor is sok a zaj 400as isoval
"Én a rendes Fujifilm fényképezőgépeken kívül egyetlen másik digitális gép JPEG kimenetével nem vagyok megelégedve színek terén."
Vegyél olympus-t.... ott nem lesz bajod a jpeg szineivel sem ..Én PS Elementset tolom.
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
Quqesz #17900 üzenetére
Jónak jó a kamera, de sajnos nagyon alacsony iso-n zajosodik már.... Esetleg makróra fogom használni, de amugy meg maradok a 600D-nél és a tamron 17-50nél....
És még az tünt fel, hogy csak jpeg-be fotozok és a szinektől annyira nem esek hanyatt.... Termeszetesen RAW-ban nyomnám és átszerkesztenem , akkor nagyon jo lenne...
-
fr3ntzen
aktív tag
Nekem trémobilis full alap készülék nem nyultam hozzá semmihez kivéve azt a 6 programot tettem ra amit kb hasznalok és teljesen elegedett vagyok az akksival. 55%on van a fenyerő wifi mobilnet folyton neten bongeszes viber egesz nap meg zenehallgatás. És birta 1,5 majdnem 2 napig.
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
neo_xperia #17404 üzenetére
Nekem is az van fent... Akkor utána nézek. Köszi
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok. Van olyan program amivel viberre és smsre is tudok diktálni? Úgy értve mint ahogy van ez a hangkereses funkció...? Köszi
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok!
Az autós töltő engem is érdekelne.... Azt hallottam az utangyartott szarok tönkrevágják az a teló akksijat. Ti milyen márkát használtok ?
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok ! Tegnap lettem tulaja egy bőrhátlapos dögnek !
Trémobilos. Van valami frissites most rá? Mert szoftverfrissites kereses vegen folyton azt irja ki, hogy nem lehet a szerverrel kapcsolatot letesiteni.
Esetleg javasoltok rá valami jó kis programot...?
Ja a kamera az beszarás.
Zenelejátszót mit javasoltok? van hozzá egy ilyen hozzá kapott harman kardon blútyúk füles is . ....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest