Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozma1986
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, felteszem, aztán majd szerdán kiderül

Van esetleg valami javaslat, mint újoncnak? -
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
Nikaré
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt a külső appot nem használtam és az LG Bridge mentésére bíztam az sms visszaállítását is.
Nem kellett volna, az ékezetes betűk miatt összebarmolta a visszaállításnál az összeset, ezt bebuktam nemrég. -
-
kozma1986
tag
Üdv!
Szerdán megkapom a g4-et, és az lenne a kérdésem, hogy az előző androidos telóról át lehet tenni az üzeneteimet?
-
zombinyul
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nincsenek elrejtve? Mert akkor lesd meg a zarolasi beallitasokat.
BigBlackDog: akkor Te ezek kozul melyiket javasolnad leginkabb? Ugy latom disznologus vagy, sokat tudnal segiteni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
andrys83: 6.0-nal a keszenleti fogyasztas joforman eltunt. Keszenletbe mindenkepp elorelepes van 5.1-hez kepest.
-
Peter.70
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is
-
andrys83
aktív tag
6.0 sokkal jobb akkuidőbe mint az 5.1?Készenléti állapotra gondolok és átlagos használat.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én most beállítottam a "számzárat", feloldás után egyből látszanak a számok.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Erre egy cáfoló vagy megerősítő választ megköszönnék a G4 tulajoktól (nincs második G4-em de úgy rémlik emlékeim szerint most nem úgy üzemel ahogy kellene, s ha igaz akkor mitől lehet és mi a megoldás rá?)

"Emlékeim szerint ha a képernyő zárolva van és koppintással vagy hátsó gombot nyomva (mikor feloldom és használni akarom) egyből látszott a képernyőn a gombsor (számos zárolás van beállítva) de most úgy működik a folyamat, hogy pl.koppintás után nincs a képernyőn a gombos ablak, csak akkor jelenik meg ha egyszer még megérintem....ez normális?"
L
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kentucky
üzenetére
Nos a telefonok kb 0.01% tönkrement....most ez komoly?!?! Bármelyik gyártó feltudja ezt mutatni! Tesco tabom most mondta be az uncsit, de ott minden második ilyen.
Aksiról meg kussolok..na jó jan 1-én este töltöttem utoljára(71h/54%, kijelző csak 45 perc)..tudom nem használom a telót....
-
Tomtotom
senior tag
Sziasztok! Az előlapi kamerának mennyire kell középen állnia, mert nekem jobbra tart, és nincs középen.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére

Miért van az az érzésem hogy nem ez volt az utolsó G4-ed ?
-
válasz
eladogeppc
üzenetére
-
eladogeppc
veterán
Jók legyetek, sajnos megváltam a gyönyörűmtől, de muszály volt. Vizsga kell az autóra, aztán meg más is.
A G4 legyen veletek !
-
kocsij
tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Pont ezért hagytam meg a G2-t hogyha bármi gond lenne ezzel akkor van tartalék, ha újra rakom akkor meg a G2-ről csak áthozom rá az alkalmazásokat és kész is.
-
andrys83
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
az oké a kód de csak a hw verziot irja nekem a gyártási dátum kellene.Mikor készült a telefon!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
kocsij
üzenetére
Na jó, de akkor is kiesik a telefon 1 napra-hétre(-hónapra). Újra be kell lakni, állítani. Folyamatos munka, terhelés mellett tud azért kellemetlen is lenni. Persze ez csak a saját véleményem...
(#15775) zombinyul: Disznóból inkább csak a házikocát szoktam hallani (de mondjuk azt sem hallgatni), viszont annak a hangja nem túl élvezetes hosszútávon.

-
zombinyul
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Lehet fizukor meglepem magam valami vaddisznoval, es visszaterhetunk.

Egyebkent szeirntem kar parazni ezen a hirtelen telefonhalalon. Amig garis a telefon, nem tortenik "katasztrofa", javitjak ha baj van. Ezek rendesen igenybevett miniszamitogepek mar, barmelyiknel elofordulhat. Plane ilyen tomeggyartott cuccok eseten. Azert az ilyen hibak elkerulese gyakorlatilag lehetetlen, dolog, es az aranyok sem veszesek (szerintem).
-
kocsij
tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Mondjuk engem annyira nem izgat ha behal, van rá 2 év garancia így majd megjavítják a saját költségükön.

-
BigBlackDog
veterán
válasz
Disla87
üzenetére
Nem lehetséges, hogy túl gyenge a töltőpad?
(#15767) zombinyul: Próbálj ki valami komolyabbat (pl. VSonic GR07, Westone W40, Siren Angie), aztán térjünk vissza erre a gyári füles témára!

(#15772) kocsij: Többen is írták, hogy gyári állapotban is ezt csinálta, ha jól emlékszem, volt akinél out-of-the box megvolt a jelenség.
-
-
kentucky
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hát azért rettegni még nem kell, de benne van a pakliban, hogy meghalhat egyik pillanatról a másikra, de eddig 6 millió készülékből kb. 500-ról tudni biztosan, hogy ilyen hiba miatt ment tönkre.
-
SlayR
senior tag
Amúgy tény és való, én júniusban vettem majd pár hete lehalt a telefon...go szerviz majd hazajött az amúgy szolgáltatós független panelt kapott. Az előzőhöz képest jóval pörgősebb a dolog az eddigi apróbb témák is eltűntek.
-
zombinyul
addikt
válasz
debcamp
üzenetére
Az egyik foliam nekem is tokeletesen sikerult, imadtam. Aztan Asszony ossze meg vissza karcolta nekem.
De ha ennyien mondjatok hogy hazilag is egyszeru a felrakas, szerintem bevallalom en is a kovetkezot.save: Oke, koszonom az epito jellegu kritikat. Eszbentartom, komolyan.
Egyebkent a gyari fulessel nem tudom mi a problematok. En imadom, kenyelmes, es a hangzasaval sincs kulonosebb bajom, pedig van mellette egy Sennheiser fulesem (amit amugy imadok mert minosegi kis cucc), meg egy JBL fejesem (aminek szinten gyonyoru hangja van). Zenebuzi vagyok, bar nem white fulu.
De nekem tokeletesen megfelel, pedig tobb fele stilust is hallgatok. -
Disla87
csendes tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Persze, és helyén van a matrica elvileg. NFC működik, a vezeték nélküli töltőre helyezést a kikapcsolt telefon érzékeli, mert bekapcsol, tehát elvileg minden érintkezés megvan. De bekapcsolás után mégsem tölt...

-
válasz
kentucky
üzenetére
Enyém is 1.0-s
Van akkor bármi félnivalóm?
Emlékeim szerint ha a képernyő zárolva van és koppintással vagy hátsó gombot nyomva (mikor feloldom és használni akarom) egyből látszott a képernyőn a gombsor (számos zárolás van beállítva) de most úgy működik a folyamat, hogy pl.koppintás után nincs a képernyőn a gombos ablak, csak akkor jelenik meg ha egyszer még megérintem....ez normális?
L
-
kocsij
tag
válasz
Akosh87
üzenetére
Most őszintén, mitől ennyire nagy szám az ha ujjlenyomat olvasó van a telefonban? Szerintem ez egy baromság, még ha lenne is benne ilyen én akkor sem használnám. Felesleges szerintem egy ilyen a telefonba. Ujjlenyomat olvasó helyett én jobban örülnék ha nagyobb akksi lenne benne inkább.
-
Aryon87
félisten
Azért kíváncsi lennék ez a bootloopos dolog mennyi idő után, és mi alapján jön elő. Valószínű hogy az enyém is rev 1.0, mivel júliusban vettem, a gyártása meg májusi.
-
andrys83
aktív tag
Azt hol tudom megnézni hogy mikor gyártották a készüléket?mert az egy dolog hogy mikor vettem..
-
Disla87
csendes tag
Sziasztok! Próbáltam visszakeresni, de nem találtam hasonló problémával foglalkozó bejegyzést. Vettem vezeték nélküli töltéshez beragasztható matricát. Látszólag abszolút nem működik, mert nem tölti a telefont nem is jelez semmi. Viszont ha kikapcsolva rakom rá a telefont, a telefon bekapcsol, tehát valamit mégis érzékel. Mi lehet a gond, miért nem tölt? Előre is köszönöm a segítséget.
-
leslien
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
-
kentucky
őstag
válasz
üzenetére
Egyik helyen Rev 1.0-át olvastam, másik helyen azt, hogy a szeptember előtt gyártott készülékeket érinti a hiba, de gyanítom, hogy nem adnának ugyanolyan verziószámot az alaplapnak. Nekem szeptemberben cserélték az alaplapot, szóval sajnos még az előző táborba estem.
A verziószámot úgy tudod megnézni, hogy előhozod a szervizmenüt, a *#546368#*815# kód bepötyögésével a tárcsázóba (Lollipop alatt 277634#*#), majd SVC -> VersionInfo és itt találod a HW Version-t.
-
leslien
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
dobozon nekem 1.1 ír, de a telefon hidden menüben 1.0 akkor most melyik az igaz?!
-
kentucky
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Kétszer voltam már a Váci úti üzletben, egyszer egy nap alatt cseréltek adatlapot, másik alkalommal kijelzőcsere.
-
kentucky
őstag
Az LG hozzáállása is siralmas. Reddit,xda alapján már 500+ készülék halálozhatott el ilyen módon, és még csak nem is nyilatkoznak ez ügyben. Nekem is Rev 1.0-ás készülékem van, úgyhogy titkon azért rettegek.
Más: Kezdőlapom (Nova Prime + Materialistik icon pack + Weather Timeline).
-
Fituska
csendes tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem otthoni wifi mellett szokott olyat hogy nem tudom bekapcsolni sem a gombbal sem kopogtatással felvillan a kijelző és elsötétül. Restart segít rajta vagy sokadik próbálkozás.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kentucky
üzenetére
Ezért nem szabad soha újraindítani!

(#15740) Mike81: Valószínűleg hardveres, mert egy sima kis bootloopból nem nagy kunszt kihozni bármelyik telefont. Ennél a bootloopnál viszont csak alaplap cserével lehet. Ebben a topikban is volt pár hónapja valaki, aki ezzel járta meg a Váci utat.
-
Mike81
senior tag
Ezek hardveres vagy szoftveres hibák?!
-
Fituska
csendes tag
Mindenkinek akinek kevés a sot ajánlanám figyelmebe az lg gyári kiegészítőjét az lg bck 4810-est. Én ezt kértem a jézuskától
. A gyári 1.8 amperes töltővel kell tölteni és a dokkoló redukálja azt 1.5 amperre ami szerintem jobb, mert kiméletesen tölti az akkumulátort. Személyes tapasztalatom hogy 20%-ról kb 1.5-2 óra alatt tölti fel az akksit. Nekem október óta van meg a g4 (barna bőrös telenoros lolli5.1), a benne levő akku az 2015.08.04 amit a kiegészítőhöz adtak akkut az meg 2015.06.23.-ai gyártás. Mind a kettő hozza a 4.5 óra sot-ot, kb 50%-os fényerőn. Egy műanyag füst szinű akku tokot is adtak a kit-hez így mindig nálam van egy feltöltött akku. Szerintem ez az amiben nagyon erős a g4. Cserélj a konkurensekben akkut ha tudsz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kentucky
őstag
Csak ma redditen öten is írták, hogy random bedöglött a készülékük, elég furcsa de egyre több telefon adja meg magát (bootloop-gate).
-
leslien
nagyúr
-
Akosh87
tag
Akkor ugyanabban a betegségben szenvedünk. Nem azért cserélgetem, mert egy rossz szavam lehetne rá... Így volt 4 db S6 Edge-em, 2 db sima S6, legalább 5-6 db Note4, ez a harmadik G4. Ha lenne rajta egy szájba...t ujjlenyomatolvasó, eszembe sem jutna megválni tőle, de miután megszoktam a konkurens gyártó telefonjain, nagyon tud hiányozni...

A V10 engem is nagyon foglalkoztat(ott), de hozzáértő ismerős, akivel kb megegyezik az ízlésünk, azt mondta, jó, jó, de nem nagy durranás... Majd ha sokkal közelebb lesz a G4-hez árban, mint most, lehethogy teszünk egy próbát, addig meg amit dob a gép... Hirdetés, fent, ha jön kedvező ajánlat, ismét megválok tőle, és jó eséllyel ismét meg is bánom, de ez az élet rendje
-
ak76
senior tag
válasz
Akosh87
üzenetére
Augusztusban vettem,és eddig nem adtam el,ez eddig "world record" nálam,előtte heti/havi szinten ment a cserebere,adásvétel,most meg itt ülök rajta.
Bár most karácsony után feltettem eladásra,gondoltam kipróbálok egy Note 5-öst,de közben a kezembe került egy sötétkék példány,és már nem is érdekel annyira,a kijelző gyönyörű,azt kb ennyi,iPhone 6s plusz volt nálam tegnap,messze nem volt annyival jobb hogy indokolja a plusz 160 ezres felárat,egy V10-est talán még megnéznék,de a yt-videók alapján szinte semmi különbség..
Ehh,az a kurva jólét,az...
-
Akosh87
tag
Aksi valóban elképesztő most. Az az érdekes, hogy nem rögtön a frissítés után lett ilyen, hanem mintha fokozatosan jobb és jobb volna. Ha kibírom, hogy ne tegyem fel 50%-nál a töltőre, majd referálok, egyelőre 7 óra 10 perc készenlét folyamatos wifi/3g 38 perc kijelzővel most 83%. Már azon agyalok, mégsem cserélem le...

-
debcamp
aktív tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Így van.
5-7-ből már olyat veszel, hogy hűha..(pl xiaomi -ha akciós, akkor még kevesebb mint 5e) ,de legyen max 10e.
Még akkor is 7ezred megmarad.. nem tudom ki hogy van vele, de az pénz akárhogy is nézem
Lásd: zombinyulnak az 2db G3-as üvegfólia a G4re, alatta szöszösen, vmi bögyös dekorelem közreműködésével
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
WolfLenny
senior tag
Üdv.!
Nexus 5-m volt idáig és most szemezgetek a G4-el (másik alternatíva az 5X)
Kérdéseim:1. N5 után (főleg akinek volt
) mennyire érzékelhető esetleges lag-ok (eléggé háklis vagyok rá
)
2. 6.0-nál itt is van force encrpyt? 5X-nél sajna emiatt pl. mókolni kell, mert 30% lassulást eredményez.
3. Ha pl. emiatt vagy más miatt mókolni kell, akkor mennyire lehet teljesen gyárira visszaállítani? HTC-t pl. 25 USD appal lehet csak.Hritelen ennyi.
Előre is köszi a választ!
WL
-
-
ak76
senior tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Ja,alig..

Pont emiatt tökölök hogy feltegyem e a 6.0-t
Most tökéletes,nekem ez a 3-4 óra kijelzőidő,a kétnapos rendelkezésre állással megfelelő,a G-Flexem nyilván többet bírt,de az egy brutál tepsi volt ehhez képest.
A hideget meg sajnos semmilyen akkumulátorral felszerelt eszköz nem szereti.
Ja,én sem szeretem..
-
Snoop27
őstag
Most talaltam ra erre a 6000 mAh-s aksira a G4-hez, bar a hatlapja szvsz eleg (nagyon) ronda, de aki a "gyengecske" aksi ido miatt sirankozik az lehet bevallalja. Hyperion LG G4 6000mAh Extended Battery + Back Cover
-
DaDa
senior tag
válasz
tennis
üzenetére
Pontosan milyen frissítésekre gondolsz? Alkalmazás vagyis play frissítésekre vagy rendszer frissítésre? Rendszerfrissítés sosem jön 2-3 naponta semmilyen telefonra. A play frissítést meg nézd meg, hogy be van-e állítva a play-an belül a beállítások - alkalmazások automatikus frissítése menüpont alatt.
-
tennis
tag
Karácsony óta használom a telefont.
Azóta nem jöttek rá alkalmazásfrissítések. Előző G3-nál 2-3 naponta jöttek a frissítést jóváhagyó kérdések.
Szerintetek mi lehet a gond? -
save
tag
Zombinyúlról a mazohizmus jut eszembe és ez a vicc:
Megy a vadász az erdõben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelõ kettõt, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idõ múlva sértetlenül elõjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide...Hiszen jól láthatóan élvezi a problémákat.
-
debcamp
aktív tag
Én ki sem bontottam a gyárit. Viszont megkukkantottam dobozban..tetszik a piros színvilág és a szövet borítás. Ritkán, ha kell füli, akkor a meglévő Sennheiser-Adidas MX 680i -t használom..kár hogy vezérelni nem tudom a G4-el, mert Alma specifikus..
De ha ennyire nem "erős" a gyári, nem is izgatom vele magam.zombinyul
Ne haragudj, de már meg-meg mosolyogtat kalandozásod a telefonnal..
Én agusztusban, mikor vettem a G4-et, rendeltem egy Nillkint ebay-ről, ytb video 1x megnéztem mit ,hogy kell és ment magamtól. Azóta is az van rajta, semmi folt, szösz, karc nincs..
Járt hozzá, kamera lencse védő is..rátettem, tökéletesen illeszkedik, azon sincs karc. Elégedett vagyok vele.MartOOn
A V10 engem is piszkál, de sufnitól nem akarom venni.. meg még egyelőre a G4 is oké, bár pont azok hiányoznak ami a V10ben benne vannak.. De szerintem jó irányban halad az LG, tetszik amit látok
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
cheetah_
üzenetére
1. Bt adatok törlése
2. Factory reset
3. Smart lock már nincsen bt-hez a 6.0-ban(éppen negyed órája párosítottam én is a kocsival) párosításkor. Jól sejtem lolin vagy még...
Smart locknál én volt hogy a mégsére kattintottam és utána felül megjelent egy háromszög felkiáltójellel,na ha arra kattintasz ott is még hozzá lehet adni.Vikooo
Én ki sem csomiztam. Van egy sennheiser fejhallgatóm azzal nyomom(ok én nem hallgatok utcán zenét). Ez biztos, hogy AKG?? A JBL-es lg fülesek jobban szólnak tudtommal. -
cheetah_
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Augusztus óta meg van a G4-em. Eddig semmi gondom nem volt vele. Most vagy valamit elállítottam, vagy a bluetooth zavarodott meg.
A telefon a kezdetek óta össze volt párosítva a kocsival, ment is a kihangosítás rendesen. Pár napja viszont nem megy. Elsőre azt gondoltam, hogy a kocsival van gond, de most kipróbáltam egy BT billentyűzetet is. Ez sem megy.
Összepárosítja az eszközt a telefon, de utána feldobja a smart lock képernyőt, hogy állítsam be megbízható eszközként. Mivel más gomb nincs rajta, csak a megerősítés, ezért ez elfogadtam. Ezután kéri a feloldó kódot, majd közli, hogy nem sikerült neki, kapcsoljam ki majd újra be a BT-ot. Ezt eljátszottam már egy párszor és egyszer sem sikerül. Mi lehet a gond?Köszi előre is
-
leslien
nagyúr
válasz
MartOOn
üzenetére
Erre kb 6 órával a felrakása után produkálja az első random restartjat a telefon
ugyan így csináltam én is tegnap... nekem rögtön utána volt restart és most meg.. .. .. lassan kimondható h a Svájci óra helyett ez kell venni..
csak egy vmi idegesítő h még mindig akad a yt.. az oka ami idegesít.. nem rángatozok ha 1080p kell néznem.. na de mi a cerka lehet?! -
zombinyul
addikt
válasz
Quqesz
üzenetére
Nalam is most alakulnak a 4+ oras SoT-ok. Nem is ertem. Jo, ma megint rohadt sokat leszek kint a fagyban, tuti rosszabb lesz a helyzet, de az utobbi napokban kimagaslot produkalt a kicsike.
Ez a hideg durva mennyit kivesz az akksibol... A Z10-em is szinte 2x gyorsabban merul ha sokat vagyok a szabadban, pedig azzal csak telefonalok. Vege lehetne ennek a nyomorult telnek mar igazan, mert gyulolom...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár nem piszkáltam, így nem tudom hogyan is került rá a pipa...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De ha ennyire nem "erős" a gyári, nem is izgatom vele magam.