-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozma1986
tag
válasz Stauffenberg #44317 üzenetére
Na ezt mondtam nekik én is, hogy ezt nem a google vonta vissza, hanem az lg ráült alaposan, és csodálkoznak, ha nem fogynak a telefonjaik.
-
kozma1986
tag
Kedves mindenki!
Kérdeztem LG-t nougat ügyben, ezt a választ kaptam:
"Egyelőre még nem kaptunk róla információt. Korábban már megjelent, de visszahívta a Google a frissítést. Úgy tudom, hogy a szomszédos országokban elérhető újra, de mi még nem kaptunk semmilyen visszajelzést, hogy nálunk is elérhető lesz-e újra."
-
kozma1986
tag
válasz pillempáty #44177 üzenetére
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok
-
kozma1986
tag
Android 7 ügyben ezt a választ kaptam:
"Hello Kozma István, thank you for your interest in LG Mobile. Updates vary depending on the region. Please wait a bit more for official guidance. You may check notifications on updates at our local consumer support website once they are released. You will be able to search your location at the following link.
PC: http://on.fb.me/1858vk7
Mobile: http://www.lg.com/common"A 2 linket hiába nézem, nem is ad ki semmi érdemlegeset ez ügyben
-
kozma1986
tag
Üdv!
Nem tud valaki olyan weboldalt, ahol olcsón lehet kapni sötétszürke hátlapot?
Amit én találtam az qrva drága[ Szerkesztve ]
-
kozma1986
tag
Küldte már valaki vissza az EMAG-hoz a telefont? Mert nekem már elmúlt 1 éves és csak oda tudtam a kijelző miatt, stb.
[ Szerkesztve ]
-
kozma1986
tag
Ugyanezek a problémát vannak nálam is, de a hangerő gomb működik. Vettem új akkut is, mert azt hittem, hogy az a rossz, de nem az. Szóval visszaküldtem emagnak, mert több, mint egy éves a készülék, és a váci úton nem fogadták. Kíváncsian várom, hogy mit kezdenek vele. Én speciel meg vagyok vele elégedve, de azért nézek mást, ha netán az emagnál nem tudják megjavítani, mert amit először vettem, azt sem tudták, és visszakaptam a pénzem.
-
kozma1986
tag
Kedves fórumtársak!
Utolért a kijelző beégés engem is. Itt olvastam, hogy valamilyen JDI panelre cserélik? És ha igen, akkor az nem ég be?
-
kozma1986
tag
Uraim!
Tudom, hogy sokszor volt téma az akku, de vettem egy gyári újat, reseteltem a telót, és így is ugyan olyan szar, mint az előző akkuvan. Talán valamelyik alkalmazás lehet a ludas, mit gondoltok?
-
kozma1986
tag
Uraim!
Csak most szembesültem azzal a ténnyel, hogy a 4. negyedévben kapjuk meg az android 7-es verzióját. Na a következő telefonom biztos nem LG lesz.
-
kozma1986
tag
Na ez szép...
Mikor megvettem a G4-et, akkor örültem annak, hogy milyen gyakran jöttek a frissítések...
De jó ideje annak, hogy nem jön semmi.
Ne értsen senki félre, szeretem a telót, de amikor jövőre lecserélem, akkor nagy valószínűséggel samsung lesz az utód. -
kozma1986
tag
Végre hivatalos
-
kozma1986
tag
válasz klimokrisz #38296 üzenetére
Hú de lelkes valaki...
Jó választás volt, jó az a verzió, frissítésekre meg várni kell, reméljük nem sokat -
kozma1986
tag
Kedves fórumtársak!
Asszem engem is elér a kijelző beégés dolog. Bár alig látszik (csak ha feltolom a fényerőt maxra). Ez egyre jobban fog látszani?
-
kozma1986
tag
Uraim, tud valaki valami infót az új android verzióról? Minden nevesebb gyártó adott ki frissítési tervet, de az LG-t nem találom...
-
kozma1986
tag
Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni, gondom a következő: a tárcsázóban, ha elkezdem azokat a gombokat nyomni, ami a névjegyzékben van (pl eszter: 3793, akkor felhozza az esztert 3 számmal, de a névjegyzékben csak 2 van. Na ezt hogy a picsába lehet kikapcsolni, vagy tenni valamit, hogy ne hozza? Telefonszámok csak a telefon memóriájában vannak, más fiókból ki van kapcsolva a szinkronizálás, és leellenőriztem, mert ha más fiókra állítom, akkor nem hoz egy névjegyet sem.
Köszönöm!
-
kozma1986
tag
Üdv!
Frissítés előtt 4, utána még! 3, minden esetre érdekes.
Teszt:http://hvg.hu/tudomany/20160809_android_quadrooter_ellenorzes_alkalmazas -
kozma1986
tag
Kedves Kolléga Urak!
A V20G ROM az kijött a független EUR-os modellekre is?
-
kozma1986
tag
Kedves Kolléga Urak!
Beszéltem a pesti LG-vel a 6.0.1-el kapcsolatban, és azt mondták, hogy nem ők, hanem a Google adja ki, nem tudnak velem mit kezdeni, és értsem meg, hogy tényleg nem ők nem adják ki.
Ezt most igaz? -
kozma1986
tag
Hát kíváncsian várom, hogy a napokban kapunk-e frissítést
-
kozma1986
tag
Üdv!
Tud valaki vezeték nélküli töltő matricát ajánlani? Mert ami ma jött meg azzal sehogy sem akar menni... Már annyit szedtem le meg tettem vissza, hogy talán nem is jó
-
kozma1986
tag
válasz majdnemkocka #22675 üzenetére
Nem az elutasítás érdekelne engem, hanem az, hogy ha hív valaki és ha a fülemhez teszem a telefont, akkor felveszi automatikusan?
-
kozma1986
tag
Na ma végre visszakaptam a telefont a szervizből, de olyan szerencsétlenek dolgoznak pesten a szervizben, hogy nem próbálták ki, mert ismét nem szól a füles jobb fele. Hát ezt el sem hiszem... Járt velük így valaki?
-
kozma1986
tag
Akit esetleg érdekel okostok:
https://www.mall.hu/mobiltelefon-gps-tokok/lg-cfv-100-lg-g4-telefontok-ezust -
kozma1986
tag
A fülessel minden oké. Akármilyet teszek rá mindegyikkel ez a gond. A telóval lehet valami. Milyen jó hogy most kaptam helyette újat, mert az előzővel meg a wifi szállt el. Más járt így, vagy valami ötlet?
-
kozma1986
tag
Kedves fórumtársak.
Ha fülessel hallgatok zenét a youtube akármit, csak az bal szól a jobb meg nem. Ezzel találkozott valaki? -
kozma1986
tag
Üdv!
Aki bőr hátlapot használ, attól kérdezném, hogy nem kopik nagyon?
Köszönöm! -
kozma1986
tag
Tudjátok számomra felfoghatatlan, hogy frissítés után elszállt a wifim, csinálhatok akármit, de nem jó, sőt még a bekapcsolás is tovább tart, mint szokott, de csak amióta nem jó a wifi. 2 hete vettem meg, tököm ki van, küldhetem vissza
-
kozma1986
tag
Üdv!
Tud valaki gyári függetlenre v20a szoftver linket?
Köszönöm! -
kozma1986
tag
Kedves Társak!
Frissítettem 20c-re, és most nem működik a wifi. Be sem kapcsol, csak azt írja ki a beállításoknál, hogy kapcsolat nincs engedélyezve.
Mit tegyek most? -
kozma1986
tag
Üdv.
Tudna valaki linkelni V20C-t?
Köszönöm! -
kozma1986
tag
Üdv!
A V20b sokat javít az akku időn? -
kozma1986
tag
Üdv!
A telón a menüben van egy google mappa. Annak a tartalmát ki lehet onnan szedni, vagy azt eltüntetni? -
kozma1986
tag
Üdv!
Ma büszke tulaja lettem egy új független G4-nek. Jött 3 frissítés, de az android 6 nem akar. Tudja valaki, hogy mikor kapjuk meg? -
kozma1986
tag
válasz Viktor0610 #15797 üzenetére
Köszönöm, felteszem, aztán majd szerdán kiderül
Van esetleg valami javaslat, mint újoncnak? -
kozma1986
tag
Üdv!
Szerdán megkapom a g4-et, és az lenne a kérdésem, hogy az előző androidos telóról át lehet tenni az üzeneteimet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest