- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikesa
tag
válasz
drmotto #24810 üzenetére
6.0-án nekem is lagolt, akadt minden játék, igaz én mással játszom (pinball arcade, real racing 3). + iszonyat merülés. Bármit csináltam (visszaállítás, főzött romok...) semmi nem segített. 1 hétig szórakoztam vele... Visszaálltam 5-re...most megy minden, úgy ahogy kell, akksit idő is normális! Nagyon nem sikerült a marshmallow erre a telefonra...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
drmotto #9544 üzenetére
Ez hülyeség, webshopból rendelt termék átvehető T-ponton is. Az tény, hogy a webshopos rendelés nem teljesíthető bolti raktárkészletről, de a futár kiviszi oda és ott is átvehető.
Ez azért van mert a Telekom boltok már viszonteladói rendszerben üzemelnek.
Azt nem tudom a fórumtársnak ezt miért nem engedik. Én egy hónapja így vásároltam.
-
DonMaster
addikt
válasz
drmotto #8128 üzenetére
Ezt nekem nem kell megmagyarázd, a kérdése az volt, hogy melyik root módszerél nem lehet bukni a garanciát, ilyen módszer nincs, ha rootolod bukod a garit. De persze újra húzással volt nincs root. De a kérdése nem ez volt, hogy hogyan lehet eltüntetni ha akar nám, használni a garanciát, hanem, hogy melyik az ami gari bukásnélkül működik, ilyen nincs.
-
törölt tag
válasz
drmotto #5817 üzenetére
Próbáld ki mielőtt össze-vissza írod a marhaságot. Amennyiben meg eur kódos a telefonod ne foglalkozz vele. Akik pl T-nél vették, hasznos lehet a leírásom és a tények g4 kapcsán. Egyébként a szoftver infóban benne van a kód. pl v10d-eur-xx. (brandmentes független) vagy éppen Telekom: v10c-21630-xx stb. Ez nem írható felül LG-nél sima szoftver frissítéssel G4 óta trükk nélkül. Előtte valóban S6 Edge-em volt és ott tényleg elég egy szoftver csere, de az LG sokkal jobb, főleg memória kezelésben.
-
jose999
senior tag
válasz
drmotto #5800 üzenetére
Szerinted is, ha T-mobile-os készülékre KDZ-vel felteszek egy független EUR romot, akkor utána is megkapom a frissítéseket rendesen OTA-n vagy Bridge-en, vagy minden egyes esetben KDZ-vel kell feltennem? Csak mert úgy tudom, IMEI alapján jön a frissítés, ami ugye T-s..
Nem kételkedek Siofok000 szavában, csak biztosra szeretnék menni.
Esetleg más is segíthet, ha van tapasztalat! Köszönöm szépen!!!
-
kelzsoca
félisten
válasz
drmotto #5780 üzenetére
itthon csak a telekom alakítja át a saját kinézetére a romokat.
Egy kis kiegészítés, a szolgáltató rendeli meg az egyedi szoftvert a gyártótól. tehát nem itthon szoftverezik fel a készülékeket, viszont itthon a szolgáltatós szoftvert leellenőrzik, hogy az rendben van -e, majd így kerül sokszorosításra a rendelt mennyiségtől függően.
-
-
adakiller
senior tag
válasz
drmotto #4496 üzenetére
belépésnél úgy próbálom, de több hibaüzivel elutasít (ez a telefon nem támogatott, a szolgáltatás nem elérhető, régió probléma, ellenőrizze fiókját)
szerintem a fiókot is britként kellene megcsinálni, de persze más fiókot már nem tudok regisztrálni, illetve megadni....
upd.: törlöm a smartworld-ot, a playből újra leszedni se tudom, mert nem adja ki, még jó hogy volt backup róla
-
-
hito
nagyúr
válasz
drmotto #4186 üzenetére
Akkor menjünk vissza a kályhához...ezzel kezdted:
Amíg nincs nyitott bootloader, felesleges romokról álmodozni.
Erre mondom én, hogy már miért ne lenne. Nyitott BL is van és TWRP is van. Akkor mond azt, hogy garivesztés nélkül nincs romolás. Ezzel egyet fogok érteni. De Te azt mondtad, hogy se nyitott BL, se TWRP, se semmi. Hát már hogyne lenne
Más kérdés, hogy garivesztés nélkül egyelőre esélytelen, de Te ezzel a kiegészítéssel nem árnyaltad a mondandód, tehát önmagában nem állt meg.
-
hito
nagyúr
válasz
drmotto #4182 üzenetére
És twrp-nek vagy CWM-nak mi köze a BL-hez? Egyébként ez jó lesz TWRP-nek? És különben is mi az, hogy amíg nincs nyitott BL? Már rég van nyitott BL. Tényleg nem értem miről beszélsz.
-
törölt tag
válasz
drmotto #3383 üzenetére
Az AliExpress-en rendeltem meg, de közvetlen a NeWisdom szállítja/adja postára. Összesen ~112 US$ volt. Mint írtam, ingyenes szállítást kértem, mert a futárcégek ára elég borsos volt, de úgy voltam vele ráérek és nem kell a 3-7 napos szállítás. Kellemesen csalódtam, hogy nem 60 nap alatt jött meg, hanem 15 alatt. (Egyébként a Holland Posta hozza/szállítja repülővel.)
A linkek:
- NeWisdom Wireless töltő (3 tekercses)
- QI/NFC fekete bőr hátlap
- 2 db QI/NFC chip a meglévő hátlapokba -
GuruZone
őstag
válasz
drmotto #3305 üzenetére
Nyomjál rá nyugodtan, ki fogja írni, hogy "a telefon frissítése naprakész". Nem fog csinálni semmit.
A programról annyit, hogy
* 1 hetes, még szűz Windows 10 van a gépen,
* a teló eddig még egyszer sem volt csatlakoztatva a géphez kábellel,
* a Bridge-et 10 perce raktam felElső indításkor mégis ezt írta ki:
-
drmotto
őstag
-
kovacs65
őstag
válasz
drmotto #3049 üzenetére
kérdés:
Has anyone done this on a European carrier H815 v10b? Successful or not? I've been hunting around but can only find stuff on US 10b's, and am currently not brave (read do not have enough cash) enough to risk bricking my only phone. REALLY missing Viper audio though!válasz:
Yes many people have. You can use the international files. It works for ALL H815 devices from all countries.#860-as hozzászólás.
Tehát OK a v10b is.
-
Nagytoll
senior tag
válasz
drmotto #3045 üzenetére
Elvileg csak v10c-vel működik, holnap letesztelem majd, először kdz-vel frissítek c-re mert aztán mehet a root. Amúgy XDA-n olvastam hogy valaki a h818p (dual sim) modelre rakta fel ezt a rootolt romot és simán felment neki csak mivel a h815 sim kezelése más ezért nem működtek a sim kártyái
-
anzo
senior tag
válasz
drmotto #2472 üzenetére
Sajnos vagy szerencsére nem sok időm van fórumozni, a mókolásra meg még annyi sem, de beszoktam nézni csak nem nagyon írok már.
Eléggé átrendeződött ott is az összetétel és egy-két okostojás ömlengéseire megmondom nem nagyon vagyok kíváncsi, nyilván ez nem az oldal hibája csak hát ja... -
-
vasi89
őstag
válasz
drmotto #2118 üzenetére
Rosszul fogalmaztam de szerintem a lényeg érthető. azzal h belépek a fb alkalmazásba, nem nyitok meg 1 képet, cikket semmit, csak betölti az alkalmazást. Így valójában annyira nem én generálom az adatforgalmat mert ugye semmit nem nyitottam meg az alkalmazáson belül. És valószínűleg a platformmal van összefüggésben. Értsd úgy h ugyan ennyi mobilnet jóval tovább kitart ugyanennyi böngészéssel a lumián. Androidról nem tudok nyilatkozni, egyenlőre nincs a családban.
@Quqesz: ilyen téren jobban szeretem a gyári dolgokat
egyébként a powerampot ismerem, ha még mindig fejlesztik akkor oké.
-
Danny365
őstag
válasz
drmotto #1847 üzenetére
Itt kb. le van írva. Rekeszt nem tudsz állítani a G4-en sem, viszont fehéregyensúlyt azt hiszem igen, amit nem említ a cikk, de azt talán nem kell magyarázni.
A "mit érdemesre" nem nagyon lehet válaszolni, mert amit épp a helyzet megkíván, nincsen ultimate beállítás.
-
ferrari1
őstag
válasz
drmotto #1589 üzenetére
Inkább üveget javasolnék rá ha belefér a keretbe. Például ezt. Az ívelt előlap ellenére tökéletesen tapad rá
-
davidsz
senior tag
válasz
drmotto #1318 üzenetére
Tegnap vettem speedshopban Goldot. Ma eladtam a Honor 6-om. Kezdem bánni...
Annyira merül a terefon, hogy elképesztő. Első nap egy telefon sem csinálta ezt meg.
Képe gyönyörű, de nem múlja felül sokkal a H6-ot. Fényképező gép az nagyon ott van a toppon.
QI töltésre keresgélek megoldásokat még, meg bőr hátlapot stb. alin, de még nincs hozzá színte semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest