-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #14495 üzenetére
Megvan a megoldás:
A fejlesztői opcióknál be kell pipálni az "Aktiválja az OEM zárolás feloldását".
Szóval nyitva van a bootloader, így fel is teszem a genisys 6-os romját..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Nagytoll
senior tag
Beégés szerű jelenséget fedeztem fel pár napja, a felső statusz bar ikonjai nagyon halványan látszanak 20-50% fényerőnél,és a kijelző oldalai is rózsaszínes-pirosas csík látszik, főleg a keyboardnál szembetűnő. Ha otthon leszek, felrakom a v20b-t, hátha lesz változás, amúgy alig észrevehető jelenség. XDA-n is írnak róla, ott írta valaki, hogy cserélték neki az lcd-t ennyiért.
-
HUTCHDB
nagyúr
Nyitott már itt valaki bootloadert?
Már vagy 30x megcsináltam a parancssoros ID kérést, de állandóan várja a telefont, pedig a driverek rendben vannak, és az első parancsnál fel is ismeri, de a második parancssornál már nem.
Valakinek ötlete?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz TheBikerider #14492 üzenetére
A 6-os rendszer simábban fut, mint az 5? (lagg, apró akadások?)
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
veterán
-
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz hard74 #14489 üzenetére
A cm, az aicp es hasonlo romok, biztos, hogy nem kellenek, nekem a puritan android megjelenes nagyon nem tetszik.
Ez a genisys viszont izgat.
Nem tudom, hogy a 6-os rendszeru romja milyen lehet...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #14445 üzenetére
Megyek én is oda dolgozni
-
hard74
senior tag
válasz HUTCHDB #14488 üzenetére
Akkor neked egy bootloader nyitással szabad a pálya.XDA-n van pár rom ami megérhet egy próbát. (CM13,Genisys 3.4...)
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
-
Nikaré
őstag
válasz andreas49 #14483 üzenetére
Sok lehetőségem nem volt és igazad van (nekem alapból) be volt kapcsolva a wifi, lassú voltam.
Most már mindegy, ma vagy holnap ismét megkínálom, de már a root 5.1 megy fel, különben örülök, hogy sikerült munkára bírnom. Bajban lettem volna, ha ma reggelre nem tudom használniHUTCHDB Lehet le vagyok maradva, de csak G3 -ra tudtam, hogy van.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
MIUI van G4-re?
Esetleg próbálkozott már vele valaki?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
andreas49
senior tag
válasz Nikaré #14459 üzenetére
Azért ment fel, mivel nem azonnal állítottad át a beállításoknál a szoftver frissítés automatikus telepítés tiltását.
Amikor új telepítést csinálok, azonnal kikapcsolom a wifit, hogy ne tudjon 'partizánkodni', mielőtt a beállításokat elvégzem.HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
zola-
őstag
Sziasztok, mi a helyzet a gyartoi garival ha szamlam nincs viszont van szabalyosan kitoltott garpapir.
-
Luperator
tag
Sziasztok!
Aki rendelt Nillkin üveget kapott hozzá kapacitív tollat? Azt hiszem így hívják és tök kedves gesztus tőlük, mert nekem jutott egy. Több mint egy hónapot kellett várni rá de végre itt van majd ma fel is rakom bár a gyári is nagyon jó csak nem üveg és tiszta kosz mindig. (poén valahol hogy barátnőm üvegéhez nem adtak és a csomagolás is más pedig az is Nillkin)
Más. Frissítés után nektek a gyári böngésző boldogul a tördeléssel? Pl most töröltem véletlen a g4 topikot mert olykor-olykor totál máshol érzékeli a nyomást mint ahova én szeretném.
-
ßrainiac
addikt
Nekem eleg sokaig elvan a telo a gyari tarhellyel.
8GB-re ha felpakolod a zeneid es a belsore fotozgatsz, sztem eleg havonta lementegetni a dolgokat. Vagy akar 2 havonta, ha nem losz annyi kepet. En feleslegesen nem dobnek ki erre penzt.
Nekem itt van a polcon a 32GB SD es nem rakom be a teloba..
-
Aryon87
félisten
-
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #14466 üzenetére
Én múltkor néztem meg direkt és 200GB max amit visz sd tekintetében.
Jerusalem
Hát ööö most bajban vagyok,mert nálam ez így néz ki:
Felül kékkel 6,32gb
Felhaszn:22,7Gb
Alkalmazások: 2,47gb(29 appnvan a playről össz)
Képek: 0,9gb
Video:8 kb
Audió:1,34gb
Egyébb: 309MB
Gyorsító:0( most töröltem)
Szóval régen az egyébb volt a rendszer,de most sztem, így nem tudom megmondani mennyi a rendszerfoglalása......[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
neo_xperia
senior tag
válasz Zsmester89 #14462 üzenetére
De neked már legalább van G4-ed, nekem meg ha minden jól megy csak a jövő héten
HUTCHDB: Szintén Debrecenben ? Cinema City ? -
Aryon87
félisten
Nekem 8gigasom van class 4es. Cserelodik 32gb class 10re. 128+ gigasat nevetve kell kezelje, sok specifikacioban 2Tb maxot olvasok kezelesnek.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zsmester89 #14462 üzenetére
Én is épp most értem haza a moziból, -már ha star wars-ról esett szó-, de nekem nagyon nem tetszett.
Teljesen csalódott vagyok...
Nyilván ízlések és pofonok, és nem akarok spoiler-rezni, de én teljesen mást, egyedit, eredetit vártam volna." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ßrainiac
addikt
Nyilvan minimum Class10-est vegyel bele. Ezek mar mindent visznek, UHS-I is mehet bele, bar nem tudom, kihasznalja-e.. UHD felvetelhez jo lehet. Mondjuk en max zeneket raknek az SD-re, igazabol a 8 is eleg lehet. Fenykepet, videot inkabb a belsore, mert az arra van kitalalva.
-
Zsmester89
őstag
válasz neo_xperia #14460 üzenetére
Itt írogatjátok Én meg alig bírom kivárni a 27.-ét no de majd akkor IMAX 3D
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
barky
tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem én is egy G4 nek (igaz egyelőre még csak a fiókban van na de majd karikor adok neki )
A kérdésem arra irányulna hogy kezeli a kicsike a class 10 es kártyát illetve mekkorát bír el a régi telefonomba (z1) csak egy 8 as van ezért szeretnék most egy nagyobbat venni mekkora a plafon illetve a fent említett clas 10 el mi a helyzet
"..lenni vagy nem lenni, valami van benne, amióta látok, azóta én vak lettem.."
-
Nikaré
őstag
Köszönöm a segítséget KDZ-vel visszahoztam, bevallom levert a víz, hogy talán már papírnehezék lett!!
Azt nem tudom, hogy a bánatba, de megint felmásztak a témobilos cuccok![ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Quqesz
nagyúr
válasz TheBikerider #14456 üzenetére
22,7 gb ha jól emlékszem,de igen noooommááállliiiss.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
veterán
Na felkerült a 6.0
Az rendben van,hogy most 32gb-ból csak 22gb a felhasználható?HARLEY-DAVIDSON
-
hard74
senior tag
válasz Nikaré #14452 üzenetére
Rossz helyre irányít a link.8934-es hsz-ben a megoldás.
Itt pedig egy rootolt 10e T-s bootanimáció ellen.
forum.xda-developers.com/g4/general/h815-europe-10e-rooted-image-t3191469[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Nikaré
őstag
Tök jó, tudtok adni direkt linket a 815 10c- hez? Mert a lg-phone-firmware.com -ról és után a skip aid üres oldalt ad be, nem tudom leszedni a sw-t
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
válasz Stauffenberg #14450 üzenetére
Esetleg privátba, vagy ide, tudnál pár screenshotot bedomni különféle betűmérettel? Tudnák faternak valamit mutatni viszonyítás gyanánt.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
Édesapámnak tervezek venni egy vélhetőleg G4-et, de lenne egy kérdésem, ami talán magával az Android rendszerrel kapcsolatos, de mivel ez a telefon érintett, itt tenném fel a kérdést.
Olyan telefont szeretne, ami nagy kijelzővel rendelkezik, de még sem nagy... kb. így jött szóba a G4.
Mivel csak ritkán hord szemüveget, de nem egészen jó már a látása, érdekelne, hogy lehetőség van-e Androidon belül minden szöveg nagyítsára. iOS és Windows rendszeren az üzenetek, e-mail, whatsapp szövegek nagyságának mérete állítható, de nekem, vagy is faternak olyan kellene, ahol maga a menü szövegek, meg kb. minden állítható legyen nagyobb méretre.Ez a G4-nél megoldható?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Nikaré
őstag
Srácok most segítsetek!
Felraktam a H815 10C (root) nem is volt gond működött, de zavart a tréanimáció és hang kivettem simet ugyan ez
jó gondoltam sim vissza és újra indítom, de már csak a tré logóig jut el. Többször újra indítottam kék led villog kikapcs gombra nem reagál. Aztán download módba tettem ismét fel a sw , de ez sem segített!
Mit tanácsoltok???
KDZ?[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
azt bírom amikor kijön a moziból sutyerák és mondja h most már meg kéne nézni a többi részét... az ilyen miért megy premierre?!
már most mennék megnézni még 1x...
az a durva h pont a Corvinban néztem a Csillagok Háborúja nem is tudom 1980... és ugyan úgy álltam sorba is... déja vu[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
Szeretnék én is olyan munkahelyet, ahol a főnök elküld mozizni, és még fizeti is azt
Amúgy ez folytatás a korábbi részeknek?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Stauffenberg
nagyúr
-
leslien
nagyúr
most jövök a Star Wars 3D... sztem 10/10 ....
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Nikaré
őstag
válasz MartOOn #14436 üzenetére
Nem tetszik ez az alap"beállítás!
Van ám másik kérdésem is.
Felraktam H815 10C Nemzetközi rootolt system.img-t, minden rendben is van, de amint beraktam a Tmob SIM
kártyát kis idővel utána telehányta tmobilos app és ki/be kapcsoloó hanggal pedig független a teló
Adtam neki visszaállítást és mégis ez van. Ilyet még nem is láttam ez mi lehet? -
MartOOn
addikt
válasz Nikaré #14435 üzenetére
Az az alapbeallitas szoval mindig oda fog ugrani. Nekem is oda ugrik vissza. Mondjuk en nem kapcsolgatom ki teljesen csak a az akksikimelo es a nagy pontossagu között max.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Nikaré
őstag
Csak most tudtam feljönni a fórumra. Köszönöm a linkeket meg is néztem, jók lesznek.
Más kérdés, egyszer kérdeztem, lehet elsiklott a pörgős topikban
Szóval bekapcsolom a GPS-t és mindig a nagy pontosságúra állítja, hiába állítom ,másra.
Kilép újra bekapcsolom és megint Ezt, hogy lehet alapra állítani? -
NOKA32
aktív tag
válasz MartOOn #14433 üzenetére
Nekem is csinálta a mirror link leáll dolgot, próbáltam letiltani, de nem ment elsőre,jelenleg a 6.0 val a mirorr link nem is rendelkezik külön menü ponttal a miracast alatt, itt egyszer sem csinált még le állást.kop,kop én teljes gyalúval jöttem át,az üzemidőm is megfelelő már.
-
MartOOn
addikt
válasz Snoop27 #14425 üzenetére
Nekem a mirror link... Minden qrva ujraindítás utan. Pedig mar 3 rom is volt rajta de mindegyikkel ezt csinalta. nem lehet ezt kikapcsolni?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Technoman
őstag
Lehet-e valahogy teljes nagyságban rögzíteni a Quickremot-ot a Smart Bulletin-en belül, mert csak azt használnám?
-
Snoop27
őstag
válasz Snoop27 #14425 üzenetére
Nos, utana olvastam, s a hard reset volt a megoldas, esetleg (ha jonak latjatok) bele irhatjatok ezt is a vegere, hogy ha a root utan a "Sajnos a(z) Kezdokepernyo leallt" felirat jelenik meg az OK gomb lenyomasa utan ujra es ujra akkor a hard reset oldja meg a problemat, amit a power+hang le gombkombinacioval lehet vegrehajtani.
Mas. Nem tudjatok az LTE 38as savot hozza lehet-e adni a H815-os modellhez? A dual simesben benne van, de ebben sajnos nincs.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
NOKA32
aktív tag
Nekem tegnap ezt produkálta a v20b-vel.Megjegyzem nem kíméltem, illetve van fent jó pár játék azok pedig min. 2 óránként küldenek értesítést +sync bekapcsolva végig.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Snoop27
őstag
Nem ertem mi lehet, ujra vegigcsinaltam a rootot, de restart utan ismet a Sanos a kezdolap leallt szoveg fogadott, nincs tippetek mi lehet a gond?
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
DaDa
senior tag
válasz Vikooo #14418 üzenetére
Beállítások-Wifi-"3 pont a jobb felső sarokban" - Haladó Wifi beállítások
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Vikooo
addikt
Nagyon bena kerdes de nem talalom a beallitast: hol lehet be/ki kapcsolni a wifi allando keresest ha nincs bekapcsolva a wifi opciot (ez meg Lollival jott)? WiFi halado beallitasokban nem talalom, a Sonyn meg ott volt.
Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
válasz Snoop27 #14415 üzenetére
Ujra probaltam, de miutan ujraindult az a szoveg fogad, hogy Sajnos a kezdolap leallt, barmi otlet?
Ujra rakom a romot s megprobalom ujra, hatha most osszejon.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
Remek, rootoltam a telefonom az osszefoglaloban leirtak alapjan, viszont a root checker progi szerint root access is not properly installed. Gondolom kezdhetem elolrol, pedig minden a leirtak alapjan tortent.
Szerk.: azt hiszem megvan a hiba, nem irtam be a kicsomagolt rootolt rom neve utan a .img-t.[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
válasz HUTCHDB #14406 üzenetére
Nincsenek igazán nagy dolgok benne, leginkább a kinézet, ami nálam nyerő.
forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63482323&postcount=530LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz fornettisuti #14409 üzenetére
Probald meg siman betenni a sim helyere, es beigazitani, hogy a kis erzekelok jo helyre keruljenek.
Nekem is igy van benne, es jol mukodik." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
fornettisuti
veterán
Van arról infoja valakinek, hogy nano sim-et, hogyan tudnám megetetni a G4-el?
nano-mikro sim adapterem van, de ha nem lehet, nem erőltetném, kipróbálni nem tudom, csak a jövőhéten hozza haza az asszony a G4-t.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
SUPREME7
addikt
válasz Snoop27 #14405 üzenetére
Csak a saját nevedben beszélj Najó, meg nem bántam, mert a kamerát nagyon szeretem a G2 olajfestményei után (gyengébb fényviszonyoknál persze) de nem nagyon tudnék más olyan extrát felhozni, ha a kamerát nem használnám, amire azt mondanám, hogy megért 150K-t (csak egy középárat írtam, valakinek több, valakinek kevesebb) sőt, ha nem pofátlanul olcsón jutottam volna hozzá, el is gondolkodnék rajta, hogy eladjam. Leginkább az üzemidővel nem vagyok kibékülve, illetve jelenleg a root hiánya is borzasztóan bosszant ... de hátha ezek megoldódnak valahogy.
-
-
Zaji
őstag
Motorola Pure Edition tesztjében olvastam:
"Szerencsére microSD kártya behelyezésével ez bővíthető, sőt: ha rendszertárhelyként formázzuk, arra is mehet a telepítés, rendszerszintű titkosítással."
Erre van lehetőség a G4-nél is?
Már ha végre frissül 6.0... -
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #14386 üzenetére
Nekem mar joideje ilyen. Viszont megvan a szurke, meg a barna bot hatlap is. Nekem az elso perctol kezdve stabilabb fogasu a fekete mint a barna.
Szerk.: most nezem, jo fos minosegbe kerult fel a kep... Na nem baj.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest