Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo_xperia
senior tag
Boldog karácsonyt kívánok minden fórumtársnak!
Lenne egy kérdésem :fotózásnál hol tudom beállitani a képméretet? Egyáltalán lehet választani, vagy csak 16mp-es képek készíthetőek? -
Mike81
senior tag
Sziasztok!
A mai nappal végre én is beléptem ténylegesen is a G4-et használók népes táborába

Még nem bontottam ki de már nagyon várom. Megváltás lesz az S2 után amire rá voltam kényszerülve 2 hétig![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezúton szeretnék minden kedves fórumozónak
Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni

-
-
vivo2000
tag
válasz
dptrsk
üzenetére
Csak az a baj hogy nagyon kezdő vagyok, és nem tudom mi az LG Bridge ugyanis tegnap kaptam, a laptopra gondoltál mert még nem kötöttem össze vele.Csak wifin próbáltam frissíteni és ott írta hogy csatlakozási hiba.Az a baj hogy nagyon kezdő vagyok,és azt hogy tudom meg nézni hogy milyen régiós valami program van rá,meg ami még fontos lenne hogy tudom meg nézni hogy független rom van rajta.És elnézést hogy ilyen sokat kérdezek..Köszönöm előre is segítséged vagy bárki segítségét..

-
Quqesz
nagyúr
válasz
kocsij
üzenetére
Bocs,igen a G2-ben van. Itt nincs és nem is került bele.
vivo2000
Ha ota-n próbáltad(ez a szoftverfrissítés a telefonon menüpont), akkor próbáld meg újra. Lehet a szerver nem tudta kezelni éppen. Az lg mikor rákérdezett a szerződési feltételekre elfogadtad(ezt a telefonod dobja fel). Ha így sem jön le frissebb,akkor lehet lg bridge frissítés. A telefonod független romos(ezt jelzi az eur-xxx), tehát mehet fel rá simán. A frissítést gépen így csináld:
Az lg oldalán kikeresed a telót,majd a terméktámogatásra mész és onnan letöltöd a b2b drivert(első menüpont a szoftverfrissítés menüben) és utána a bridge progit. Ha ez megvan teló csatlakoztat és elindítod a bridge-t,ott a szoftverfrissítésre mész,mjad kövesd amit kiír. -
w333
félisten
Boldog karácsonyt mindenkinek

-
MartOOn
addikt
Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
-
vivo2000
tag
Kaphatok segítséget az előbb feltett kérdésemre egy 4-5 kommentel feljebb tényleg fontos lenne...
-
finu
tag
Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek,most már én is ezen tábor tagja vagyok.
-
Bossi
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Aryon87
félisten
Boldog Karacsonyt minden regi, es uj G4 tulajnak! (kivancsi vagyok hanyan bontanak majd uj telot ejjel
) -
Peter.70
addikt
Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek
-
Helltak
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
HUTCHDB
nagyúr
-
vivo2000
tag
Üdv..Én is beléptem a kluba nagyon szuper telefon,viszont azt szeretném kérdezni valakitől hogy hogy ez melyik szoftver verzió v10b-eur-xx a kernel pedig 3.10.49 a készülékem gyári független.Tegnap probáltam telefonról frissíteni de azt írta ki hogy csatlakoztassa újra az eszközt, ezt nem értem valaki segítsen előre is köszönöm..Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek....
-
TODI1111
veterán
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden fórumtársnak.
-
andrys83
aktív tag
Működő xposed van már MM alá?
-
szabosasito
aktív tag
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK.
-
dodicsaba
aktív tag
Az üveg fólia a G4 re tökéletesen illeszkedik nem válik fel a széleinél? Sajnos a G2 nél a széleinél nem tapad le de a G4 re szeretnék tenni de csak ha nem válik fell a széleinél.Valakinek tapasztalat?
-
Gyugyu1987
tag
Sziasztok kb egy hónapja van fent a 6.0 és azóta egyre jobban szuperál!! Egyedül a hideg szívja az akkut, de a készenléti idő az fergetegesen jó!!!
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!!!!!!
-
zombinyul
addikt
válasz
kocsij
üzenetére
Nincs. Nekem is baromira hianyzik, mert a tabletom tudja...
Mas: megvettem magamnak karacsonyra a GTA Vice Cityt. Full grafikan alig melegszik a telefon, es tokeletesen, a legkisebb szaggatas nelkul fut. Basszus, par eve a PC-nk nem birta max grafikan... Hihetetlen hogy most itt az egesz jatek a zsebembe (a San Andreast nem volt ekkora elmeny megvenni... Ennek olyan stilusa, hangulata van, es olyan kellemes vele nosztalgiazni hogy az valami hihetetlen
). 
-
kocsij
tag
Egy kérdés. A G4-ben nem találok olyat hogy inteligens képernyő. Ebben most tényleg nincs benne az 5.1-nél? Ez zavar egy kicsit hogy nézem a képernyöt és simán elsötétedik, míg a G2-nél volt ilyen opció hogy amig néztem a képernyöt addig nem sötétedet el.
-
-
smidipeti1
tag
Régebbi hozzászólásokhoz.. Én is LG fan vagyok pár éve, Optimus 3D - vel kezdtem a sort majd jött a 4XHD, utána volt egy év kitérő egy Samu Note 2-vel,de aztán vissza egy G3-ra amit most 16 hónap használat után a feleségem nyúz nagy megelégedéssel, végül megérkeztem a G4-re ami szerintem mindenben jobb a G3 -nál(csak az intelligens képernyőzárat hiányolom, ami nagyon jól működik a g3-n)
Ezúton kívánok minden fórumozónak Békés Boldog Karácsonyt! -
mjani1172
addikt
Köszönöm mindenkinek aki pár nappal ezelötti írásomra válaszolt.Bízom benne, hogy jól választottam.
Boldog karácsonyt! -
Tutu7030
veterán
-
zombinyul
addikt
válasz
Vikooo
üzenetére
Az nalam is megvan, de engem nem zavar. Tokeletesen elvagyok vele igy is.

Egyebkent egy ujabb bug, ami regota letezik a telefonomon, de 6.0 elott nem tapasztaltam: nem mindig reagal egybol a powergombra, neha feloldasnal, neha lezarasnal. Egy nap ugy 2x-3x fordul elo, nem veszelyes. Ezzel se talaljozott meg senki?

-
zombinyul
addikt
Nekem egy hiba van a 6.0-nal, ami mondjuk nem egy egeto dolog. Van hogy nem ad hangot mikor lezarom a kijelzot. Aztan van hogy ad hangot. Ketszer is.
Ilyennel talalkozott mar valaki?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
üzenetére
Nálam még nem volt ilyen.
MÁS:
LP-hez hol találok twrp-ből feltehető zip-es bootloader-t?
Hozzám került egy g4, amire egy 5-ös rendszert kellene feltennem, pontosabban visszatennem.
Most MM van rajta, de hála istennek nyitva van abootloader, van rajta twrp is.
Nem akarok kdz-vel fogllakozni, utána meg root stb..
Feltennék egy 5-ös custom romot, de biztos bootlop-ot kapnék... -
törölt tag
Eddig egy idegesítő dolgot találtam a telefonban: néha "beragad" az értesítő LED. Törlöm, vagy megnézem az értesítést és utána is villog, csak újraindítással tudom eltüntetni. Más is tapasztalt ilyet?
-
butalah
csendes tag
válasz
Arween
üzenetére
Bootloader visszazárásának nyom nélkűl nem sok esélye lesz
Megkerült bootloadernek több jóval.
A nyitott/bmped telefonok előnye pedig:A custom rom és egyébb hasznos cuccok pl xposed használatának lehetősége.
HA eddig is jó volt enélkűl akkor neked nem kell foglalkozni vele. esetleg 3 év múlva ha már nem lesz támogatás hivatalos.. -
törölt tag
Nem hiszem el LGUP-nál sem ismeri fel a telefont
, 6.0-án bejön egy ablak mikor rádugom a telefont a gépre, hogy engedélyezem, hogy a gép hozzáférjen a telefonomhoz, rámegyek de úgyse ismeri fel, egyik portban se, előtte a programok felismerték. Valaki kérlek tudna segíteni? -
andrys83
aktív tag
Na csak összejött!!!Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
-
törölt tag
Sziasztok, valaki tud adni egy linket V20B-hez? Köszönöm

Közben: http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G4/H815/H81520B/ itt találtam, valaki töltötte már le innen?
-
Arween
senior tag
Adott egy BAL régió kódos ,bootloader unlock G4-es telefon.ami a mobilvarazs.hu-n lett vásárolva.Azon kívül hogy míg nincs jó módszer a bootloader visszazárására nyom nélkül addig ugrik a gari van-e más hátránya az adott telefonnak? (ez is épp elég tudom) Illetve miért jó ha nyitva van a bootloader?(mezei átlag felhasználó vagyok nem szoktam a telefonomon rom-cserét se mást csinálni

-
andreas49
senior tag
válasz
Nikaré
üzenetére
Ezen az oldalon (legalul) [link], megkeresed a kódod szerinti országot. Az országra kattintva megkapod az eddig megjelent *.kdz-ket.
Például: CH/Switzerland - Download Firmwares Update (ez az enyém)
A "Download"-ra kattintva nem lesz jó a link, azt át kell írni e szerint:
[link] #63 hozzászólás.
Az így letöltött *.kdz biztos a telodra való -
SUPREME7
őstag
válasz
andrys83
üzenetére
Mit küzdessz vele? Ha kinyitottad a bootloadert, akkor kell egy fastboot és egy adb, az adb mappájába rakd be a twrp img fájlt valami emberi néven, pl twrpg4.img, és adb-be
adb reboot bootloader
először próbáld szimplán flash nélkül elindítani a twrp-t
fastboot boot twrpg4.img
vagy ha egyből flashelni akarod akkor
fastboot flash recovery twrpg4.img
és kész.
Csináltam egy szeretetcsomagot:
ADB + FASTBOOT + TWRP pack -
andrys83
aktív tag
Ha van itt olyan fórumozó akinek 6.0 20b van fent és sikerült recoveryt vagy rootot akkor irjon már nekem légyszives!Nyitott a bootloaderem!!!De a twrpvel küzdés van...
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia
üzenetére
Üdv a klubban! Látom sokan nem tudnak másra váltani G2 után,meg tudom érteni! Én is sokat agyaltam,de végül ez maradt és nem bántam meg.
-
Peter.70
addikt
válasz
neo_xperia
üzenetére
Holnap tessék be feküdni vele a fa alá

-
neo_xperia
senior tag
Nekem is meghozta a Jézuska ma délután

Egyenlőre még megvan nekem is a G2, de sajnos el kell adjam
-
kocsij
tag
kb. 6 órája megérkezett nekem is a G4, természetesen a G2-t is meghagytam, mivel túl jó ahhoz hogy fillérekért eladjam.
Visszatérve a G4-re, tmobilos és náluk még nem jött ki a 6.0, de így is villám gyors. Alig bírom letenni pár percre annyira jó. Olvastam róla olyanokat hogy halk a telefon, hát én ezt sem tapasztaltam, sokkal hangosabb mint a G2-m volt. -
butalah
csendes tag
válasz
Quqesz
üzenetére
A brideg nem csinál normális full wipeot sok szemetet hagy.
(#14816) leslien
Nem sértésnek szántam
Egyes esetekben lehet kihozni 4 órát de ha visszaolvasol a topikban a világhálon
normál használat mellett
a 3 3és fél óra a nagyátlag.
(#14817) MartOOn
100% egyetértek.
HA visszaolvasol pár tíz hszt láthatod a véleményem.
-
MartOOn
addikt
válasz
butalah
üzenetére
a telo osszesegeben boven karpotol engem a relative gyengebb akku miatt. 4,5 lenne nekem is az idealis. de a 3,5-4 miatt sem megyek a falnak ha cserebe qrva jo a kamera nem kell mokoljam a telot ahhoz hogy rendesen hasznalhato lehgyen es ne akadjon mint az allat. emellett bor hatlappal meg marha jol is nez ki. szoval ha egyenleget vonsz akkor valamiert te is itt kotottel ki.

-
RAYBOMB
tag
Hello!
Valaki abban tudna segiteni nekem, hogy a telefonom 5.1en miert allitja at magatol az Interruptions-k allasat?
-
butalah
csendes tag
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
Amennyiben nem rootolt és a gyári(szutyok)lg bridgével(vagy air vagy mi a neve?...)frissíted ,igen megfogod kapni a régiódnak megfelelő frrisíítést.
Anniyban modosítanék ha nem mókolt a rendszer KDZ-vel is frissíthetsz jönni fog az ota.
-
butalah
csendes tag
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
v10c -teljesen hivatalos cucc.Elég régi nyári talán.Mehet persze.
-
o_pegazus_o
tag
Sziasztok!
Ez gyakori verzió?

Gondolom, hogy a 20B rom mehet rá?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Witcher topik
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, 6.0-án bejön egy ablak mikor rádugom a telefont a gépre, hogy engedélyezem, hogy a gép hozzáférjen a telefonomhoz, rámegyek de úgyse ismeri fel, egyik portban se, előtte a programok felismerték. Valaki kérlek tudna segíteni?
ezért nyitottam bootloadert.

és hidd el én sem hittem el...