- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz
tennis #15716 üzenetére
Pontosan milyen frissítésekre gondolsz? Alkalmazás vagyis play frissítésekre vagy rendszer frissítésre? Rendszerfrissítés sosem jön 2-3 naponta semmilyen telefonra. A play frissítést meg nézd meg, hogy be van-e állítva a play-an belül a beállítások - alkalmazások automatikus frissítése menüpont alatt.
-
Akosh87
tag
válasz
tennis #15462 üzenetére
Kalibráld újra a szenzort és nem kell vagdosni a fóliát, volt már erről szó itt. XDA-n le is van írva:
"Follow steps below to re-calibrate proximity sensor(must with the glass protector is installed and which is sensor covered up)
1. TYPE "277634#*#" in phone dialer. Hidden Menu screen will show up.
2. Select "Device Test"->"MT", it will show "system will be restarted", then choose OK.
3. After reboot, GENESIS MiniOS 3.1 screen will show up, press "individual item+power" while power button is pressed.
4. Next, find "sensor test", enter it(do not block the proximity sensor), the proximity sensor will be automatically calibrated. Then block proximity sensor two times to exit.
5. Find "Back to the MainList", enter.
6. Press "Normal boot+power" while power butten is pressed to reboot system, done.Now the problem should be solved. "
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
tennis #13820 üzenetére
Valószínűleg a régiót elég tágan értelmezték, mert a H815 az Európának szánt hivatalos típus. Amit emellett látsz régiókód (esetedben a SEA, lengyeleknél a POL, stb) az a forgalomba hozatal helye.
Sajnos biztosat mondani nem lehet arról, hogy a típus minden esetben azonos felépítésű, de általában igen. Szóval én nem rágnám magam rajta.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
tennis #13818 üzenetére
Én nem aggódnék miatta. Ha ROM-ot akarsz flashelni LGUP-al, akkor az SEA régiós KDZ-t keresd, biztos ami biztos. Ettől függetlenül ugyanaz lehet, mint az EU modell.
A márkaszerviznél még rákérdezhetsz, hogy ha úgy alakul tudják-e javítani. Múltkor előttem küldtek el valakit egy ázsiai belpiacos telefonnal (nem G4 volt, hanem valami olyan ami egyáltalán nem jelent meg itt).
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
tennis #13816 üzenetére
Ez fura, mert a H815 az EMEA modell (Európa, Közel-Kelet, Afrika). Ez az első, hogy ázsiai H815 bukkanjon fel, de csak ezt találtam róla. Mások is hitetlenkedtek, de ezek szerint tényleg létezik. Csak az nem tisztázott, hogy európai H815-re való ROM-ot tudsz-e rá flashelni.
Ha a dobozon szerepel, hogy tudja az LTE 800 Mhz-et, akkor viszont minden itthon használt frekvenciát képes kezelni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
tennis #13808 üzenetére
Nem biztos, hogy támogat minden LTE frekvenciát. Az ázsiai modellek általában nem rendelkeznek a (B20) 800 Mhz vételi lehetőséggel, így (főleg vidéken) eldobhatja az LTE-t és fog amit tud (ratyi 3G miatt jellemzően inkább csak 2G-t).
Mi a pontos típusszáma? A H815, H818, ilyesmire gondolok. Az alapján kinyomozható, hogy milyen frekvenciákat támogat (de sajnos az infók sokszor ellentmondásosak, mert nem minden típusnál részletezi az LG a hivatalos weboldalon).
-
70hook
csendes tag
válasz
tennis #13644 üzenetére
Szia, nekem tőlük van.
A csomagot nem bonthatod ki, csak ha átadtad a pénzt a futárnak, a kibontást nem fogja megvárni, mivel ha a csomagolás sértetlen átvételkor, a tartalmáért a Btelnél kell reklamálni.
Rendelés után nekem nem volt telefonos visszajelzés, hiába írták a visszaigazoló mailben, hogy keresni fognak. Ettől függetlenül a telefon másnapra megérkezett vidékre.
Minden gyári tartozék a dobozban volt, és független, ahogy kínálják a weboldalukon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest