Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gerzson-
aktív tag
Nagy-Nagy köszönet az infóért !
A lányomnak lesz és már hetek óta minden nap nézem a MediaMarkt és az Edigital oldalán, hogy mikor lesz akciós. A mai nap pont nem néztem rá, csak benéztem a fórumba mivel a fiamnak is ilyen van feketében.Most gyorsan meg is rendeltem egy fehéret, elvileg azonnal elvihető. Várom nagyon a visszaigazolást
-
Hubzsi
tag
Sziasztok! A tárhely kezelőben látható "alkalmazás visszaállítás" milyen adatokat őriz? Nekem elég nagy 1,2 Gb. Mi történik ha letörlöm?
Köszönöm! -
Cöletibi
tag
Sziasztok!
Egy okosórához csatlakoztattam a telefont,fel is ismeri jó minden de azt szeretném,hogy ha pl.autóba tartóba van akkor nem tudom hátulról feloldani és így az órával tudjam ezt csinálni.A beállításoknál az intelligens feloldás bluetooth eszköznél viszont nem látja az órát.Így nem tudom mit csináljak. -
ORCA58
addikt
Egész nap az ébresztést próbálgatom, megy tökéletesen. Elkönyvelhetem én lehettem béna.
Annak csak örülhetünk, hogy a strapát is ilyen jól bírja. Nem szedet-vedett alkatrészekből lett összelapátolva.Láttam már olyan Igo-t, amelyik ismerte az előbb említett címeket. Ezek szerint az sem gyári térképet használt?
-
sepyi
aktív tag
Próbáld meg 4-5 órán keresztül a délutáni tűző napon használni autópályán és mindjárt lesz fogalmad a melegedésről. És még csak töltőn sem volt. Viszont még úgy is tökéletesen működik minden bekapcsolt extrával a primo. Ha nem jó a térkép használj Sygic-et. Az szép és tomtom térképet használ.Viszont az ingyenes verzió hiján van az extráknak.Ébresztéssel nem volt soha gondom.
U.i. Sőt a bejövő hívás is ugyanazt használja és ez így van jól. Nem hallanád egymástól a hangokat. minden szólna egyszerre. nekem nem tetszene. -
alok
csendes tag
Sziasztok! Aki használja a fb alkalmazást annak mennyire veszi igénybe az akkut? Eddig böngészőben (opera) használtam.
-
Ronam
addikt
Edigitalnál most 72242 Ft a P9 Lite (nem tudom mennyire számít ez jó árnak).
-
ORCA58
addikt
GPS tesztelve. kb 0,5 óra út alatt. Másodpercek alatt talált egy rakás műholdat net nélkül. Még kínait is. Végig halál pontos volt, az igo próbaverzióval. Közben ment a zene PowerAmp-al.
Sok mások fórumban gyengébb és erősebb készülékeknél is olvastam, hogy lehetetlen a navigálás, mert lemerül közben, tölteni meg nem lehet, mert melegszik és lekapcsol a töltés.
Itt ilyent nem tapasztaltam. Klíma nem ment, a nap rá-rá sütött a telefonra és egy kicsi régi Noki 500 mAh-ás töltő volt rajta. Gyakorlatilag szinten tartotta, pontosabban 1%-ot még töltött is bele. Közben sorba jöttek az SMS-ek MMS-ek. (Többek közt a szolgáltató megköszönte a bizalmat és vásárlást stb. stb ) Azt ezért ne mondom, hogy nem lett langyos a tokban, de forró sem.Ami nem tetszik.
A hang ugyan azt a csatornát használja, ahol a zene szól. Így ha Bori mond valamit, addig lekapcsol a zene. Ez csak városban zavaró inkább.
A randa navigációs gombok nem tűnnek el, végig bámulhatom (na jó az utat nézem azért), miközben hasznos helyet vesz el. Ebben ugyan úgy ludas az IGO csapat, mint a Huawe.Az IGO-soknak lehet jelezni a problémát, de soha semmit nem javítanak, ez tapasztalatból tudom. De megígérik, hogy majd a frissítésben, ami soha sincs.
Aki még nem olvasta tőlem annak mondom, hogy 1980 óta lakunk egy nem létező lakótelepen. Ha az utcát kijelölöm, ami nem jó mert a cím az a lakótelep, akkor kiírja, hogy ismeretlen utca. 500 m-es körzetben rengeteg hiányosság van. Mennyi lehet az országban. A Here ebben mérföldekkel jobb, de hát az néha vicces utakat ajánl fel, meg nem is olyan szép, DE OLCSÓBB!.Még egy észrevétel. Ma korábban akartam kelni egy órával, de nem ébresztett pedig megbíztam benn, sem akkor, sem a megszokott időben. Szerencse, hogy a G6 kikapcsolt állapotban a dobozban megszólalt a megszokott időben.
Próbáltam úgy 3-4 órás időt beállítva, akkor ment, és most is megy??? Nem állítom, hogy a telefon volt a ludas, remélem csak én voltam béna, és nem figyeltem valamire. -
dzoli87
aktív tag
Sziasztok!
Az adatforgalomnál beállítottam a havi keretemet, de fordulónapot nem tudok, nem is lehet?
-
evo87
őstag
Urak!
A témák csak nálam tűntek el? Mármint a már letöltöttek megvannak, de a letöltési lapfülön a téma appban már semmi sincs.
-
ORCA58
addikt
válasz
boneyard #2668 üzenetére
Köszi!
Első nekifutásra végignéztem azt is, aztán feledésbe merült
A G6-on ott csak az elrendezést lehetett beállítani. Arra voltam kíváncsi, ha alternatív tárcsázót használok, akkor hova kerül a jel, de mind az eddigi verziókban, itt is az eredeti ikonhoz. Sebaj.ANDROID???
Igen! Valahogy így kell kinéznie egy normális védő fóliának vagy üvegnek. Egyébként mi lehet ott ahol a gyári fólia a hangszórótól balra lefelé is ki van vágva?Az ujjlenyomat olvasó valami fantasztikus. 4-5 érintésre megtanulta, és 100%-os, pedig csak leheletnyit érek hozzá.
A Build-szám amivel kaptam VNS-L21C432B13 -
ORCA58
addikt
Megtörtént a belakás. Eddig szuper.
Eddig még mindent nem próbáltam ki. Pl. ujjlenyomat olvasó, GPS stb. de mindennek eljön az ideje. Az összes eddig általam ismert menüt megtaláltam, sőt még újakat is.
Szerintem volt egy olyan is, hogy ki-be lehet kapcsolni, hogy melyik ikonnál jelenjen meg a kis piros szám az olvasatlan, és nem fogadott eseményeknél. Mire belaktam nem találom. Hol lehet?Vagy képzelődtem?
Vettem egy tokot is, nagyon féltem, hogy kicsúszik a kezemből vagy a zsebemből. Telenornál találtam 1780 pénzbe került, fekete. Alig lett nagyobb őle, príma a fogása. Oldala fényes, hátulja matt. giga pack volt a tasakra írva. Ami még tetszik benne, pont olyan érzés fogni, mint a korábbi telómat -a méretét leszámítva- , és a gombok sincsenek beburkolva. Tény nem prémium kinézet, de nekem tökéletes lesz.
-
batai15
félisten
válasz
Maxtreme #2663 üzenetére
valóban, nem rossz az emui felület, de mindíg is aosp meg nova van voltam(itt is stock droid témát használok , akit érdekel keressen privibe) , aztán végre sikerült a primeot meg venni potom 125ftért, nem volt kérdés hogy cserélem lefele az emuit.
Gesztus vezérlés, sokkal több ikon pack, meg etc. de valóban az emui felület sem rossz. -
negroo
aktív tag
Sziasztok ha így teszek ahogy a xda le van írva, akkor tudok sd kártyára telepíteni? Köszönöm
-
ORCA58
addikt
Ma végre megjött a teló. Tapasztalat még nincs.
ANDROID???, 313313
Nektek hogy van kivágva a hangszóró helye? Lyukasztva van? Azt utálom, mikor körbevágják, az nagyon ronda tud lenni. Előbb utóbb venni kell rá egyet.
Műanyag tok 1500-2000 Ft-ért van a környéken, lehet egyet a biztonság kedvéért teszek rá, még ha nem is lesz a legszebb. -
batai15
félisten
[link]
és ez?: ebayen nem találok easy guardot . -
sittes79
addikt
Sziasztok,
Dual sim-es telót szeretnék és cserélném egy ilyenre a samsung S6(sima)-ot, szerintetek megéri cserélni, vaéóban aktív dual sim-es? Hozza az S6 teljesítményét?
Köszi
-
313313
addikt
Ma megjött az üvegfólia. Felraktam szépen felment, nincs alul az elállás. Úgy néz ki ez is jó lesz rá.
-
jatszo
aktív tag
válasz
ANDROID??? #2647 üzenetére
Kiváncsian várom.
-
batai15
félisten
ajánlanátok tempered glasst?
-
ORCA58
addikt
Vicces.
Bonyolódik a vásárlási ügyem. Drága szolgáltatóm oldalán már az is fent van, hogy a xxxx...... számlára befizettem az első részletet. Na nem egy nagy összeg, csak 194 Ft. Mi lesz ha ideér, és tényleg ki kell fizetnem az átvétel előtt. Akkor túlfizetésem lesz?
Remélem ezt a gyakorlatot folytatják a következő 19 hónapon át, és fizetés nélkül lekönyvelik nekem a havi 1490 Ft-okat is. -
ORCA58
addikt
Nem jött meg!
Pedig az oldalukon már át is írták, hogy mikor vehetek legközelebb újra 2 év rabsággal telefont.
A szerződést úgy látszik gyorsan meg tudják újítani, a szállítás már nem annyira sürgős, pedig tőlük van az infó, hogy ma délután. A tetejében egy darabig el is tűnt a rendelésem. A frászt hozták rám. -
Because
őstag
csak hogy ha ennyi a szakértő közöttünk vajon miért nem meg el senki bolti eladónak, ja mert a minimálbér és a kötelező fizetetlen túlórák nem vonzóak
egyáltalán felkészülve, kicsit hozzáértve miért kell segítséget kérni, miért kell mást és magunkat kényelmetlen helyzetbe hozni? mindegy a sztorikat azért jó olvasni -
Maxtreme
addikt
Hasonló velem a Euronics-ba történt. Olyan normálisabb "mini Hifi-t" kerestem amin van jack vagy RCA-s aux bemenet..
A muksó teljes meggyőződéssel próbálta nekem megmagyarázni hogy az usb aljzat azért van rajt, mert oda kell dugni a számítógépet.
Még engem nézett hülyének mikor mondtam neki hogy "more' oda beza pendrájvot kő dugni, aztán dzsal belü a guszti...."óóóóóókkéééé..
szerk: A baj ezzel csak annyi ha egy tök laikusnak adja ezt be, hazaviszi, rádugja a gépet...Esetleges zárlat esetén meg majd nem fizetnek mert user error.
Köszönöm a segítséget Vágó úr.. -
Ronam
addikt
Most került be hozzánk egy 3GB-os ajánlat. Szerintetek ez is elírás? Bár így utólag rákeresve valószínűleg az.
-
ORCA58
addikt
Én semmin sem csodálkozom. Pár éve mikor idősek klubjánk segítettem TV-t venni az egyik műszaki áruházban (a cég neve nem jut eszembe) mondom az eladónak, az lényeges, hogy USB-ről sok video formátumot le tudjon játszani. A válasz olyan nincs. Mondom a 2 éves Samsung tv-men ez megy, mire ő vigyem be, mutassam meg, mert nem hiszi el.
Vagy az Euronics-ban nézegettem a laptopokat, oda jön az eladó és mondja, ezt az akciósat érdemes megvenni, mert ebben 2 vasmagos processzor van. A nyomaték kedvéért a sárga árcédulára is ki volt írva
És még több hasonló élményem is volt. -
-
Sziasztok.
Pár napja voltam a Zalaegerszegi MM-ben.
Láttam van P9 Lite, na mondom gyorsan megnézem, hogy mennyi ram van benne.
Nos a telefonban 3, de mellette a leíráson csak 2 giga ram-ot írtak.
(tudom, hogy az az oka, hogy a Huawei 3 giga ramos modelleket állított ki, de magyarba csak a 2 giga ramos verziót forgalmazzák)
Épp arra tekergett egy fiatal eladó srác (kb 20-25 lehetett), gondoltam megkérdem tőle.
Már az elején mondta, hogy ő iphone párti ... (gondoltam magamban, hogy ezt ki kérdezte!).
Azt se tudta, hogy kell megnézni a telefon adatit, direkt nem segítettem, had küzdjön vele!
Nagy nehezen megtalálta, nézi, csodálkozik.
Válasza valami ilyesmi volt: a telefonban lévő emmc annyira gyors, hogy elő/be cache-eli a fájlokat, és ezzel virtuálisan hozza létre a hiányzó 1 giga ramot.
Huhh b+ kikerekedett a szemem kb így, nem is nagyon tudtam rá mit mondani ...
Azt még a végén láttam, hogy rögtön törölte a futó alkalmazásokat, de már nem is szóltam neki, hogy ettől csak lassabb lesz a telefon! -
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tudja-e, hogy ujjlenyomattal le lehet zárni az alkalmazásokat?
-
yammi
csendes tag
Valaki tud hozzá mutatni a gyárin kívül usb kábelt, ami pontosan, simán bedugható?
Azt figyeltem meg, hogy a gyári kábelen kisebb a két kampó mérete. Ezért ha samu, sony..stb dugok be akkor szűk a lyuk, mivel nagyobb a két kampó. Rendeltem reversible-t, de az főleg alig akar bemenni, nem is szívesen erőltetem.
-
petati94
tag
Sziasztok!
Az lehet, hogy azért használ részben több RAM-ot a készülék, mert többet swappel? -
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #2615 üzenetére
Rendben javítva
Akit érdekel a ROOT az itt meg találja
Tesztelve VNSL21 és a VNS-L31 egyik ismerősöm jó voltából
porterocka ha gondolod mehet a Téma Összefoglalóba is.
-
kovaccs
tag
Egri plázában a telefonosnál üvegfóliát akartam rá venni. Kérdezte milyen telefonom van, elmondtam, majd közölte, 3000 ft munkadíjjal..De jöjjek vissza máskor, ugyanis "hibás lehet a fóliájuk" mert eddig nem sikerült rátenni a P9 Lite telefonokra....Nekem rögtön eszembe jutott, hogy volt erről szó itt a topikban, hogy nem egyenes a felület..Valakinek sikerült rátenni?
-
bubus66
nagyúr
Csináltam egy ROOT leírást, a Topick Gazda átnézi és ha rá bólint akkor közzé fogjuk tenni.
Termesztésen teszteltem..
-
ANDROID???
addikt
válasz
Balathruin #2606 üzenetére
Jól értelmezed.Van aki még nem tudja, hogy a droidnak "hozzá kel szoknia" és nem rögtön a legelső töltés után produkálja az akku a megfelelő használhatóságot.
-
zoli62
addikt
10 nap készenléti idő harmadik töltéssel napi 10-20 perc telefonálással, legelőször wifin a telepített appok frissítésével, időnként mobilinternetezéssel, és némi fotózással..
-
OldMike
őstag
Köszönöm. Ez az app leállítás dolog úgy jött elő, hogy egy családtag fészbukozott a telefonon, és amikor befejezte úgy gondoltam - mivel nem egyhamar lesz használva - bezárom. Ez végül is a kilövéssel ment, és akkor írta hogy majdnem 300 MB RAM-mal lettem "gazdagabb"
.
gianone
Ott lett úgy beállítva, ahogy most működik, csak furcsa egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest