Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
zharkanyi #1198 üzenetére
Én egy ilyen tök alapot rendeltem.
http://www.ebay.de/itm/322177767629?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
-
zharkanyi
tag
Milyen fóliát és tokot tudnátok ajánlani a P9Lite-omra?
Nem kell extra, Aliexpressről gondoltam valami szilikon tokot és egy több darabos sima fóliát rendelni.
Nyilván full gagyit, vagy nem illeszkedőt nem szeretnék, de a csúcskategória sem kell feltétlenül. -
SzaboZE
addikt
Immár én is beléptem a klubba egy VNS-L31-el
B106-os ROM van rajta.
-
barrasz
aktív tag
válasz
Balathruin #1195 üzenetére
Köszönöm szépen. Azt nem tudom miért akartam külső programot. Kösz.
-
Soma01
veterán
Úgy látom, nekem a ...B120 van fent. Tehát minden Ok.
Már csak egy jó üvegfólia kellene. Ajánljátok már nekem egy jót, amihez viszonylag hamar hozzá is jutok. (pár nap) -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg lenne javaslatotok egy olyan programra amivel lehet korlátozni,hogy mely programok használhatják a mobilinternetet és melyek nem?
Előre is köszönöm. -
Soma01
veterán
Köszi, megnézem...
-
törölt tag
-
törölt tag
Lehet kellene tolni egy FR -t, ha zavaró. Nekem az lenne. Viszont sajnos nagyobb a valószínűsége, hogy ROM újratelepítés lenne jobb.
Nem tudom másnál van -e ilyen, nálunk nincs.
Soma01:
Feljebb linkelték nem olyan régen. Talán tegnap. Én most nem tudok keresgetni, mert még nem vagyok otthon, de meg fogod találni. -
Soma01
veterán
A hangszóró sincs kivágva?
Én is vettem valami üveget a Firstphone-tól. De a széléig nem ér ki az üveg, épp a kijelző széléig ér, alul és felül sem ér végig a telcsin (itt már sok marad ki), a kivágás se középen van, ha középre rakom, lelóg az üveg. Nem ajánlom. Vissza fogom vinni szerintem.
Nillkint akarok venni. Vagy melyiket ajánljátok? -
Sonja
nagyúr
válasz
#86973952 #1180 üzenetére
Elsőnek én is arra gondoltam, és akkor gyorsan megnéztem, de nincs bekapcsolva.
Lehet, hogy ez egy bug. Jó lenne, ha javítva lenne, de nem tudom, hogy hova írjak ezzel kapcsolatban. Jelezném szívesen a fejlesztőknek, talán nem tojnának rá.
Viszont elég random, hogy mikor csinálja, mikor nem.
-
Sonja
nagyúr
-
batai15
félisten
üdv, másnak is elmegy a hang ha pl játszom, jön egy értesítés, vagy hívás utána nincs hang a játékba.
-
B********
aktív tag
válasz
vizibolha #1142 üzenetére
Zenehallgatásról: én elég sokat hallgatok zenét, metal műfajból, és a minőségre is kényesebb vagyok az átlagnál. Annyit tudnék mondani hogy alapvetően megfelelő a gyári alkalmazás zenehallgatásra egy jobb minőségű fülessel, feltéve ha nem ragaszkodsz az eq használatához. Az sws mód ad némi plusz dinamikát, ez mindenképp szükséges, nélküle elég vérszegény. Utazás közben fülbedugós headsettel megfelelő a tudása.
-
saca23
aktív tag
válasz
#86973952 #1172 üzenetére
Kiprobálom ha megint hozzám kerül most csaj használja. Tényleg rég láttam már ilyen szétfagyást talán 4.1-es telón, és mondom elkezdte leszedni a cuccot a teló közben vissza akartam lépni, hogy nézegetem alkalmázásokat és szarrá fagyott, ezt kb 2-szer próbáltam és kampo, oldalgomb segített csak hosszan nyomva.
-
saca23
aktív tag
Hello mindenkinek
Most volt egy hete, hogy vettem a páromnak ezt a telót, gondoltam leírom a tapasztalatok a teloról.
Kicsit volt időm hétvégén nyomkodni a telót alapvetően nem rossz,de néha voltak szarságai.
Simán letudtam fagyasztani playárúház alkamazás telepités, böngészés közben többször is, annyira, hogy a kijelző fagyott szanaszét, nem volt kikapcsolva, újraindítva mióta megvan, ami a ramkezelésén nagyon látszott kb 6-700 mega ram volt szabadon.
Játékok megnyitása szerintem jóval lasabb mint az én z2-ön, kb ennyi a negatívum.
Az aksi nagyon patent benne, kijező rendkívül fényes napon simán látni alapvetöen a Huawei felülete gyors hangszórója nagyon hangos hiába mono. Összességében egy jó teló eléggé nőies főleg fehérben szerintem amennyibe kerül tükrözi a tudását, vannak kompomisszumok bőven, remélem a fagyogatás nem lesz áltános marketezés közben, kamerán csiszolhatnának szoftveresen, de mondom alapvetően nem rossz telo a középkategoriába! -
törölt tag
válasz
ANDROID??? #1164 üzenetére
Sok helyen van kint 3 gigás még mindig...szerintem direkt csinálják. Én már több helyen szóltam és mégis az van kint. Auchan -ban is.
BP Árkádban 2 gigás volt, mint a demo készülék, aztán egyszer csak kikerült helyette a 3 gigás. Most nem tudom mi van kint, már untam ezzel foglalkozni
-
batai15
félisten
válasz
ANDROID??? #1164 üzenetére
Gondolom minden demo készülékbe az van és azt nyomkodta.
-
bubus66
nagyúr
Szia ha független akkor megy Vodafone kártyával. De a build szám alapján dual SIM-es, és akkor független.
Tárcsázóba beütöd:
*#*#2846579#*#*DEACTIVE - független
ACTIVE - függő -
vizibolha
tag
válasz
ANDROID??? #1150 üzenetére
Eredetileg is a P9 Lite volt a szimpatikusabb, egyre inkább afelé tendálok.A fotózós móka nem rossz ötlet, lehet h hétvégén megejtem.
-
-
spider80
őstag
válasz
ANDROID??? #1150 üzenetére
Honor 7 lite,ami 79990 ft. P9 lite meg 89990.
-
batai15
félisten
Az előlapi kamera kifejezetten jó .
-
ANDROID???
addikt
válasz
vizibolha #1148 üzenetére
1. kérdés, nyugodtan költesz el a Honor 7-re annyit amennyibe kerül?
2. Arra gondoltál már, hogy a bemutatódarabbal és a Samuddal készítesz ott a helyszínen képet és a bemutatódarabról átküldöd a készített fotót a samura, otthon meg felteszed gépre és összehasonlítod?
Amennyiben a keret kényelmesen engedi a H7-et, akkor vedd azt és megnyugszol, hogy 3GB stb..
-
vizibolha
tag
válasz
#86973952 #1147 üzenetére
Nem kell nekem zászlóshajó szint, csak nem akarok visszalépést a jelenlegi telóhoz képest
Azért nagyobb mennyiségű fotózáshoz még mindig digit használok.Vicces volt a szitu, mert MM-ban megtapiztam egy fehér színűt ami 3GB Ram-os volt, mellette egy Vodafone boltban 2GB-s volt és a működési sebességben nem láttam nagy eltérést, a szabad RAM mennyiség az előbbinél 1.7GB volt míg utóbbinál 5-600-----> ami idővel lehet, hogy kevés lesz, ha felpakolok még ezt-azt.Hihetetlen, hogy nem lehet itthon kapni a 3GB-t emberi helyről és árban. -
törölt tag
válasz
vizibolha #1142 üzenetére
Huawei hedadset -ek nem valami jók. Érdemesebb rápróbálni egy üzletben valamilyen jobb minőséggel. Pl. Telenorban (bemutatótermes üzletekben) szerintem megengedik, Wifi is van.
Én sosem hallgatok zenét vagy rádiót telefonon, de barátnőmenk adtam egy HTC agybadugós fülest, azzal és a telefonnal jól el van. Nála napi szinten dübörög a zene.
Szerk.:
Nem tré, de szoftveresen lenne mit javítani. Feltéve, ha nem mással van a gond. Pl. a lencsével. Egyébként nem csinál rossz képeket, csak ezzel a szenzorral lehet jobbat is. -
vizibolha
tag
válasz
Balathruin #1143 üzenetére
Köszönöm
Még egy kérdésem lenne...a kamera tényleg annyire tré amennyire írják?
Nem szeretnék visszalépni (S3 Neo) -
vizibolha
tag
Üdv mindenkinek!
Egy P9 Lite és a Honor 7 Lite közt vacilálok, az ottani tesztnél azt írták, hogy gyenge a hangminőség a külső hangszóróktól is és akkor is ha fülessel hallgat zenét az embör...
Azoktól kérdeznék, akiknek van a birtokukban ilyen teló (P9 Lite), hogy itt mi a helyzet?A két teló tudtommal a fém hátlap kivételével teljesen megegyezik.Előszeretettel hallgatok zenét és a mostani telómnál a minőséggel sincs baj (Samu S3 neo). -
törölt tag
válasz
ANDROID??? #1140 üzenetére
Az IMAK cuccok jók. Egyébként polikarbonát.
-
ANDROID???
addikt
-
Ronam
addikt
válasz
siposbalint0 #1134 üzenetére
Le lehet szedni, bár kicsit nehézkesen jött le.
-
bubus66
nagyúr
válasz
siposbalint0 #1134 üzenetére
Szia én nem szedtem le mert nem zavar, hogy ott van, ha megjön a tok akkor meg elfér ott.
-
siposbalint0
újonc
Sziasztok, az lenne a kerdesem hogy a hatlap aljan levo CE... kezdetu matricat le lehet e szedni, vagy ti leszedtetek-e?
-
golyós
addikt
válasz
bubus66 #1129 üzenetére
Erre, igen, de nem is így néz ki. Jelenleg csak havi szinten látom, elsejétől elsejéig.A régebbi telefonjaimban tudtam módosítani a ciklust tetszőlegesen.Az adatfordulóm 17-én van, így nem a valós értéket látom.
A telekom alkalmazásban látom de gondoltam a telefon is tudja. -
bubus66
nagyúr
Letöltöd ezt a programot és telepíted majd megkeresed benne ezt
Beállítások/Adathasználat-com.android.settings/com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivityKirakod és állíthatód oda ahova szeretnéd gondolom erre gondoltál?
-
herrká
senior tag
válasz
#86973952 #1125 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. A szerveren maradtak a levelek, de ha egyszer lejött a telóra és ott kukáztam, nem szedte le újra.
Mindegy, megbékélek vele, hogy ennek így kell lenni! :-)
Köszönöm!MOD: Akinek a Viber nem értesít! Védett alkalmazásnak kell beállítani! (nekem így volt alapból a telepítés után) Aztán Beállítások - Értesítési panel és állapotsáv - Értesítéskezelő - Viber - Azon belül pedig bekapcsolni az Értesítések engedélyezését, Prioritás megjelenítést és a Zárképernyőt. Legalábbis én ezt tettem és így lezárt képernyőnél is jön az üzenet és a iciripiciri led is világít! Viberben pedig a készülék értesítés hangjait adtam meg. De persze lehet állítani bármit.
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Nem találom hol lehetne beállítani az adatforgalmi mérést, hogy ne elsejétől mérje hanem a hivatalos fordulónapomtól?
-
törölt tag
Elvileg ez a normális működés, tehát korábban nem volt jó. Nekem a céges POP -on keresztül szinkronizál, a leveleket meg fent hagyom, hogy mindegyik eszközön tudjam követni.
Bár elképzelhető, hogy van olyan beállítás, hogy egy levelet csak egyszer szinkronizáljon le. Esetleg más mail app alatt.
-
törölt tag
Szerintem a szerveren fent vannak a levelek, ezért tölti le újra meg újra. Gondolom POP -on keresztül?! Másik helyen meg a levelező úgy van beállítva (pl. Outlook), hogy a szerveren tartsa a leveleket, hogy másik eszközről is lehessen szinkronizálni.
Legalábbis én erre tippelek, de lehet tévedek.
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Tegnap én is vásároltam egy ilyen készüléket.
Most próbálom belakni. Felmerült máris egy kérdés! Beállítottam az e-mail fiókjaimat. Nem g-mail, egyéb fiókok. Azóta a szinkronizálások alkalmával újra és újra letölti a több 10 e-mailt! Hiába jelölöm ki mindet és megjelölöm olvasottnak, majd kuka, aztán onnan is törlés, a következő szinkronizáláskor újra büszkén jelzi, hogy e-mailjaim jöttek... Hogyan tudom ezt megszüntetni? Köszönöm! -
törölt tag
-
szmissz
senior tag
Nem fog rendesen működni az új Vodafone simmel, ha nincs fent a B120-as végű rendszerfrissítés. Ha mázlid van, akkor már megkapta a telefon, ha nincs, akkor szívás. Naponta 30x fog ledobni a hálózat amíg fel nem kerül.
Így tudod manuálisan feltenni, fullon letöröl mindent a telefonról, szóval ráköltözés előtt érdemes.
-
törölt tag
Sziasztok. Röviddel a vásár után érdekes figyelmeztetések jelentek meg egy pillanatra a képernyőn, ahol rövid üzenet is állt csak olyan hamar eltűnt, hogy nem tudtam elolvasni. Kétségbe esve keresgéltem az interneten, hogy mi lehet az, mert a kis könyv két sort ír a készülék elindításáról és az esetemről szó sincs.
Tudd. Nem idegesít. Megy tovább a nap.
Ha el is van már indítva a készülék, mikor a képernyő inaktív, takard el a kamera és a füles közötti szenzort és közben nyomd meg a bekapcs. gombot a képernyő aktiválásáért. Ezt láttam én is többször.
-
GSPLR
senior tag
Üdvözletem!
A mai napon berendeltünk páromnak egy P9 Lite-ot (UPC, független), majd érkezik. A kérdésem az lenne, hogy mivel a pirosnál vagyunk miként cseréljük a kártyát Nano-ra. Mivel a készüléket nem náluk vásároltuk, várhatóan mekkora összeget kell fizetnem a kártyacserére (nem vagdosom a kártyát, normál Nano-t szeretnék)? Előre is köszönöm.
-
bubus66
nagyúr
-
gabenh
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kártyafüggetleníteni ki lehet már ezt a készüléket?
-
batai15
félisten
[link]
P9 lite teszt by gsmarena. -
törölt tag
Kb. ugyanaz a helyzet, mint P7 -nél. Talán a RAM kezelés agresszívebb, de ez orvosolható frissítéssel.
Pl. kb. 2 óra után elkezdi üríteni a háttérbe rakott folyamatokat. Mondjuk egy megnyitott böngészőt újratölt. Viszont ez más telefonnál is így van 6 -os droidon. Korábbi példa (amit feljebb írtam) a HTC A9 is.
-
GSPLR
senior tag
Sziasztok!
Elsősorban azokat szeretném kérdezni, akiknek már rendesen belakott telefonjuk van. Hozzávetőlegesen mennyi alkalmazás van a telefonra telepítve és az mennyire terheli a tárhelyet (gondolok itt például arra, hogy feldobja e azt az üzenetet hogy nincs elegendő hely a telepítésre/frissítésre). A válaszokat előre is köszönöm.
(#1105) Zsüll
A WiFi+ annyit tud, hogy ha van számára ismerős kapcsolat (értsd elmentett és csatlakozni tudsz) akkor arra magától felmászik és ilyenkor nem a mobilnetet használja. Én használom a P7 telómon, mobilnet és WiFi megy állandóan, amikor beérek melóhelyre felcsatlakozik az ottani WiFi-re, amikor úton vagyok mobilnet és otthon szintén felismeri magától a WiFi-t és azt használja.
-
Zsüll
tag
Sziasztok. Szerintetek mit tegyek, ha a P9 Light-om folyamatosan eldobja mind a mobilnetet, mind a wifit? Próbáltam már a gyári beállítások visszaállításával, de csak ideig óráig volt jó. Lehet van köze a Wifi+ -hoz? Az mit csinál pontosan? Ha be van kapcsolva, akkor képernyőzát feloldás után mindig kiírja, hogy csatlakozás a Wifi hálózathoz
És sajnos ,csak feloldás után jön meg minden értesítésem
Hasonlóképp vagyok, ha egész nap meló alatt mobilnet be van kapcsolva. De hiába, mert csak akkor jönnek meg az értesítések, fb- és Viber üzenetek, mikor itthon Wifire lépek
Utálom már -
szmissz
senior tag
Én is belefutottam a Vodafone NFC-s sim kártya problémába, tehát eldobja a hálózatot a telefon, naponta sokszor.
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, ismerik a problémát és elvileg van is rá javítás. Sajnos a telefonra nem érhető el update, se a HiCare alkalmazáson belül, sem pedig a szokásos OS update -nél.
Van rá mód, hogy kényszerítsem valahogy az updatet? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gitáros topic
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- iPhone 11 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4440
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest