- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
313313 #14398 üzenetére
A három gomboshoz régebben fent voltak a frissítések a Huawei oldalon, de már nincs.
Ha minden igaz 7-es androidnál már nem is működik ez a megoldás.
Én a pesti szervizbe bevittem frissítésre, mert nekem is "beragadt". Előtte levélben beszéltem meg velük, viszont csak ott derült ki, hogy minimum 4 napra ott kellene hagynom, ami nem tetszett. Így magam csináltam FF-el. -
313313
addikt
válasz
313313 #14396 üzenetére
Felhívtam őket, van frissebb rom a telefonomra 5 módszert mondtak el, ebből 3-at már néztem
de semmi.
1. EMUI System Update Playről - ezt nem találtam meg.
2. 3 gombos módszer. Kikapcsolt állapotban hangerő le + hangerő fel + bekapcsoló gomb így update módba lép a teló. - megtaláltam, elindult install fail volt a vége.
3. Hisuite Program gépre és softwer update
4. sim kártya nélküli frissítés - ezt próbáltam
5. Betelefonálok ismét, imei számom rögzítik és "kiemelt" kezeléssel ők frissítenek. -
313313
addikt
válasz
313313 #14379 üzenetére
Ma hívtak a Huaweitől. Ha még nem jött meg a frissítés, várjak, 1 hetet, hem jönne meg menetközben jeletketzzek újra aztán rákérdez a szervíznél az ügyfélkezelés. (Kész vicc)
A második panel csere azért volt, mert akkora volt a szoftverek közti külömbség (B170 B50x) hogy nem lehetett frissíteni a szoftvert. Ezért kaptam a második új panelt.(Ezt a szervíz mondta, szerintük az új panellal jó lesz, bár azon is az B170 van fent XD)
Most várok, aztán telefonálok és zargatom őket mélbe... -
Blue Eagle
őstag
válasz
313313 #14377 üzenetére
Ja értem! Az utolsó mondatodat úgy érted, hogy jobb állapotban adtad gariba mint amikor a végén visszakaptad? Mert akkor én nem hagynám annyiban. Sokat nyomna a latban és az ügy lefolyását is meggyorsítaná ha említést tennél, hogy szívesen felveszed a kapcsolatot (persze csak ha tényleg jogos) a Békéltető Testülettel és a Fogyasztóvédelemmel.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
313313 #14374 üzenetére
Ok, lehet. Bár megjegyzem halványan emlékszem a sztorid elejére, de pontosan nem. Azaz nem tudom te milyen hibával adtad szervizbe. Elég érdekes ha csak egyszerű szoftver gond volt miért főpanel cserével oldották meg. De mindegy is, legalább az új lesz. Na meg az IMEI is.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
313313 #14137 üzenetére
Az akksis dolog nem új keletű, sajnos az Android nem mindig használja jól, érdemes közel lemeríteni, és maxra tölteni az akkut, nem össze vissza...
Ezzel én nem értek egyet. Igazából még nem láttam olyat, hogy jellemzően Androidnál szoftveres oka lett volna annak, hogy ennyire súlyosan elborul a battery stat.
Pont a Li-ion ill. Li-polymer azok az akkumulátorok amik nem szeretik az állandó "teljesen lemerítem utána teljesen feltöltöm" metódust. Azt díjazza, ha csak rátöltünk. Persze olykor kell beiktatni egy teljes kisütési és feltöltési ciklust.
#14138) Shryoss
Mennyi idős a készülék? Pedig amit említesz tüneteket, úgy fest akku elgyengülés van.
14131) hefike
Köszi az infót! Frissítettem amúgy. Egy kollega is megerősített abban, hogy nyugodtan frissítsek az FF-vel.
Most 502 a verzió. -
313313
addikt
válasz
313313 #13788 üzenetére
Raktam fel progit, hogy lebírjam zárni a kijelzőt, de az meg összeveszik az ujjlenyomat oldással...
Augusztusban lesz a kicsike 2 éves, hétvégén próbálkozok a helyi szervizzel, ha nem jön be, jövőhéten viszem vissza Media Marktba (Nem akarom postázgatni, majd átveszi a vevőszolis, ráíratom, hogy karc és sérülésmentes aztán ez miatt már nem kell majd aggódnom...) -
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz
313313 #13780 üzenetére
Az utolsó kép Gsam progiból van? Azzal bele lehet nézni mélyebben, mert a gyári akku statod nem mutatja igazán mi a gond. Wakelock detektor most már látom. Próbáld ki a Gsam battery monitort a play-ből tölthető, az jobban megmutatja, hol mivel lehet gond. Egy biztosan látszik, nem tud alvóba menni.
-
billyjack21
csendes tag
válasz
313313 #11838 üzenetére
Szia! Nem 2 db rca bemenet van, hanem csak 1. Úgy gondolom, hogy ez az aux vagy headset kimenet a telefon másik végén lévő hangját hangosítja ki, amit én hallok. Ez ok, ez rendben van. Amit én mondok, ahhoz nincs köze. Amit én mondok a telefonba, azt nem hallja az, aki a másik végén van. Az pedig a telefon mikrofonjába, a belebeszélőbe megy. Az aux kikapcsolhatja a mikrofont???????? Nem hiszem. A hang beállításnál mind a 4 fullra fel van húzva. A csengőhang, az ébresztő hang, a jelzés hang és a mikrofon is. Miért nem hallanak engem telefonáláskor?????
-
billyjack21
csendes tag
válasz
313313 #11834 üzenetére
Minden telefonnal a rádión keresztül használtam. Nem tudom, hogy mi az, hogy másodlagos kihangosítós mikrofon?? A telefonnak egy dugaszoló aljzatja van ahova vagy a fülhallgatót vagy aux kábelt dugsz bele. A rádión pedig van egy átváltó, hogy rádiót hallgatsz vagy usb-t vagy aux-ot, azaz külső valamit.
-
billyjack21
csendes tag
válasz
313313 #11832 üzenetére
Igen ez egy stereo aux kábel, amit kihangositásra használok. Autórádiónak az aux csatlakozóját kötöm össze a telefonnal. Mondom Galaxy s2- vel nagyon jól működött. Más egyszerű gagyi telefonnal is kipróbáltam ( Nokia, nagyon) és jó volt, csak ezzel a huewei- el nem működik.
-
törölt tag
válasz
313313 #10801 üzenetére
Mi is első generációssal próbálkoztunk. Nagy nehezen sikerült, de mivel az eszköz a németektől van, így az alap nyelv a német és nem tudjuk megváltoztatni.
Van olyan gear fithez hasonló eszköz, ami nagyjából ugyanazokat a funkciókat tudja, és a tutira működik magyar nyelven, akkor is ha nem itthon veszem meg?
A teló szoftvereiben sajnos nem volt nyelvbeállítási lehetőség. -
313313
addikt
-
Genesistibi
tag
Múlt héten egyszer vittem be magammal a fürdőbe, szólt rajta a zene, lezuhanyoztam és már mentünk is ki. Ha valóban ettől ment tönkre, akkor egy nagy rakás szar!
(Az előd Samsung S III minivel 2,5 évet húztam le és az folyton a fürdőben zenélt nekem, sőt egyszer fél percig úszott az árokban, 20 centis vízben. Most a faterom használja, az ég világon semmi baja!)
-
törölt tag
Azt hiszem, megvan a gond
Olyantól vettem aki azóta ki van tilva, megkaptam mindent, vatta új volt 1-2 órát ment a készülék. Személyesen vettem át és mondta hogy elküldi a számlát mailen, már emlékszem nem küldte el.
Félek le van tilva a készülék, bár ilyenbe még nem futottam bele sosem, még adásvételit is irtunk amit azóta ki is dobtam mivel 3-4 hónapig semmi gond nem volt vele, megnézem talán a csütörtöki szortirozásba nem került bele.
Pedig még a személyit is elkértem és abból hasonlítottam össze az adásvételin az adatokat.
Azt sem tudom mit csinál egy készülék ami le van tiltva egyáltalán lehet ezt valahol ellenőrizni? -
Diabo6
senior tag
Ha már a panaszommal elérem azt, hogy ne a 3 gigásat tegyék ki, és ezáltal nem tévesztik meg az embereket akkor már megérte. De ha csak adnak 10%-ot a következő vásárlásom értékéből az is megéri.
Egyértelmű, hogy nem fogok bíróságra menni, illetve hogy nem tudok így 3 gigásat szerezni, nem is ez a cél.
Apróbb, jogos panaszokkal el lehet érni kisebb nagyobb kedvezményeket (pl mozijegy, jóváírás, ingyen belépés) -
ANDROID???
addikt
-
sec0nd
tag
Az egyik júliusi, vagy augusztusi frissítésnél én indítottam újra és akkor biztosan nem kért ötjegyű kódot :/
Ez valami újítás, ha igen nem lehet downgradelni? A nem mentett képek miatt sajnos fájó lenne a FR. Az is baj, hogy nem írja ki mi lesz három sikertelen próbálkozás után... -
CalibRasta
tag
Hogy pontosak legyünk a Honor promózta a B0 mellé. Bár most sok oldalon nézem és már vagy nem adják a karkötőt vagy már azt írják(Emag is) hogy elfogyott a készlet. Gondolom ezt is csak pár ezer darab erejéig nyomták a telók mellé. A UPC-nél rendszerint leszokott fogyni a promós cucc a szerződés hosszabbítás pillanatában
-
OldMike
őstag
A Gmail fiókodba kell bemenned a telefonon, és ott meg kell keresni a címkék kezelését. Ott például kiválasztod a Közösségit, be kell jelölni az értesítést. Itt lehet értesítési hangot is módosítani (alapértelmezetten az jön fel, amit a Gmail-hez korábban beállítottál). Akár minden címkéhez eltérő hangjelzést is beállíthatsz.
-
313313
addikt
-
ORCA58
addikt
Ma végre megjött a teló. Tapasztalat még nincs.
ANDROID???, 313313
Nektek hogy van kivágva a hangszóró helye? Lyukasztva van? Azt utálom, mikor körbevágják, az nagyon ronda tud lenni. Előbb utóbb venni kell rá egyet.
Műanyag tok 1500-2000 Ft-ért van a környéken, lehet egyet a biztonság kedvéért teszek rá, még ha nem is lesz a legszebb. -
bubus66
nagyúr
(#2513) 313313
Nekem ez kell C432B131 ez a Független firmware. Azért 131 mert Single SIM-es
A Tied azért C432B130 mert dual SIM-esTehát a Páros végű DUALOS
A pártalan Végű a SingleTelekom C150 olyanom megvan és az nem jó
a Vodás meg C02 olyanom is van az se jó..
Tehát azért mert a Telekomnál lett véve még semmi köze nincs firmawreilag a Telekomkhoz.
Neked is köszönöm a felajánlás.
(#2512) Milestone2
Mester nem vitatkozok csak nem szeretem az olyanokat akik keverik szezont a fazonnal és stb...
De ahogy elnézem csak te maradtál meg mégy egy user..
-
keszo
őstag
mivel a telo kijelzője "hepe-hupás", én ezt néztem ki
van valakinek tapasztalata vele? -
clon
senior tag
Igen, mert a MM szerdától adja csak pereccel (http://www.mediamarkt.hu/hu/shop/huawei_p9_lite_bts.html).
Bocs a dátum az edigital ideje (4 hetes), most néztem mindenki máskor kezdte és más ideig is tart a pereces akció (általában 2 hétig).
Nem sokat vesztettél szerintem a pereccel (bár pont 12-14-ig volt a villám akció 76e a MM-ban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest