- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
Zsirmanc #10528 üzenetére
Szintén bétás vagyok, de ilyent nem tapasztaltam. Igaz vigyázok ara is, hogy a belső memóriát ne pakoljam tele. Nem tudom nálad mi a gond. Egy kép amit a P9 lite-ból csaltam elő.
A családban volt már használhatatlanul lassú ennél olcsóbb Huawei. A belső memória gyakorlatilag 99.9%ig tele, volt. Hiába papolok, hogy 2-3 ezerért egy SD kártyát vegyenek, pár hét és jönnek, megint sz... a telefon.
Egyébként a múlt héten töröltem a Beta app-ot, majd megnéztem vissza tölthető-e mentésből, de nem. Nem kompatibilis. -
ORCA58
addikt
válasz
Zsirmanc #9074 üzenetére
Most nézem, a B336-on vagy én a B335-ön azaz 1 SIM-es telefon. Így a szoftver hibát nem zárnám ki, elég sok hiba van ebben a bétában. Gondolom a felhasználói szokások miatt többel nem is találkoztunk. Nem csoda, hogy a végleges kiadása várat magára.
Egy FR esetleg?
Én nem csináltam eddig, és amíg nem kényszerít rá valami orbitális hiba, már csak kíváncsiságból is kerülöm. -
MR ME
aktív tag
válasz
Zsirmanc #5951 üzenetére
szia
az lenne a kérdésem, h hogyan lehet megjeleníteni a záróképernyőn h kijelezze a hívásokat/üzeneteket? mert most csak az állapotjelző világit, de nem írja ki h mit is jelez...arra gondolnék h kiírja h nem fogadott hívás, új üzenet...már ha erre gondoltál....
előre is köszönöm
-
batai15
félisten
válasz
Zsirmanc #3123 üzenetére
tudom irtál is a fórumba. igazából ez nyílván való is hogy nem leszek előrébb az 5x-el, van amiben igen, van amibe vissza lépés .
Ugyan akkor anno nem mertem meg venni az 5x-et a 2gb és kisebb akku miatt, mégis akárhányszor meg fogdosom valahol, bennem van a must get érzés, a romolási vágy, a vannilla droid.
De mondjuk ha lenne cm, akkor maradna a p9, de szerintem hogy működő cm-et kapjunk sok idő kell, és ha lesz is, akkor lenne jó ha nem unofficial lenne hanem official, meg valszeg ha lesz cm, akkor más custom rom is, de ez még szvsz elég messze van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Nagyon szép állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - fekete
- iPhone 13 - 128 GB - 83% akku - Vodafone-os (One)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest