Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
válasz
kovaccs
üzenetére
eszközök-óra-ébresztő
rányomsz a beállított időre
ébresztés szerkesztése- csengőhang
itt lehet beállítani a tetszőleges ébresztési hangot
jobbra fent a pipával lehet a változásokat elmenteni-ha bent vagy az ébresztő menüben
alul a fogaskerék (beállítások)
ébresztés néma üzemmódban csuszka aktiválása -
RókalanyLau
csendes tag
válasz
kovaccs
üzenetére
A 130 a dual simes verzió a 131 meg a single sim

Amúgy nekem a múltkor sem szólt a telefon, hogy frissítés elérhető, csak az itteni kommentekből jöttem rá, hogy megkéne nyitni a HiCaret. Ha valamikor a napokban megkapjuk a 7.0-ás androidot azt is HiCaren keresztül kell frissíteni?
Lumián nem volt emui meg ilyenek csak simán telefon frissítés, így elnézést a butyuta kérdésért.

-
Maxtreme
addikt
válasz
kovaccs
üzenetére
Igen aksi téren piszok jól teljesít. A hajdani G2-mre emlékeztet

Ha valakit érdekel tegnap lőttem a készülékkel 1 videt, félhomályban aztán sötétben, teljesen stock beállítások mellett gyári applikációval.
Én amondó vagyok hogy teljesen vállalható (mondom ezt úgy hogy előtte S6edge-em volt)
-
-
törölt tag
válasz
kovaccs
üzenetére
Nem.
Ilyen általában akkor van, ha valami ütközik a system ui -val vagy hibás, sérült, nem kompatibilis a téma. Utóbbi is inkább mókolt témánál fordulhat elő, de nekem is talán egyszer volt ilyen az évek alatt Huawei -en.
Szerk.:
System ui -t lőheti pl. az Xposed, valamilyen nem oda való mentés, felületi beállítás, módosítás, ami eltér grafikai méretezésben. Egyes grafikai elemeket nem alakít át a rendszer, így csak pontos beméretezéssel használható.Pl. SoftKeyZ is ilyen, ott a navi bar ikonok eltérő méretezésűek, ezért lőheti az ui -t. Meg az a system ui apk -t módosítja, ami felülírhatja a témázó beállítást.
-
törölt tag
Egyelőre ezt nehéz megmondani. A szenzor ugyanaz mind a két telefonban, illetve f2.0. DE nem csak ezen múlik. Jelenleg annak kell kiderülnie, hogy egy újabb szoftver mennyit javít rajta. Annyi biztos, hogy a manual lehetőség és a raw egy elég jó opció.
Napfényben a Honor 6 képei szerintem jobbak, főleg makronál. "Sötétben" még a jelenlegi állaptotban sem mondanám jobbnak a Honor 6 -ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Battlefield 6
- Ubuntu Linux
- Vallás
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![[link] [link]](https://s25.postimg.org/59vj8n4vz/Screenshot_2016_08_12_10_32_51.png)
![[link] [link]](https://s25.postimg.org/jhl7xahkv/Screenshot_2016_08_12_10_33_01.png)