- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Megtörtént a belakás. Eddig szuper.
Eddig még mindent nem próbáltam ki. Pl. ujjlenyomat olvasó, GPS stb. de mindennek eljön az ideje. Az összes eddig általam ismert menüt megtaláltam, sőt még újakat is.
Szerintem volt egy olyan is, hogy ki-be lehet kapcsolni, hogy melyik ikonnál jelenjen meg a kis piros szám az olvasatlan, és nem fogadott eseményeknél. Mire belaktam nem találom. Hol lehet?
Vagy képzelődtem? 
Vettem egy tokot is, nagyon féltem, hogy kicsúszik a kezemből vagy a zsebemből. Telenornál találtam 1780 pénzbe került, fekete. Alig lett nagyobb őle, príma a fogása. Oldala fényes, hátulja matt. giga pack volt a tasakra írva. Ami még tetszik benne, pont olyan érzés fogni, mint a korábbi telómat -a méretét leszámítva- , és a gombok sincsenek beburkolva. Tény nem prémium kinézet, de nekem tökéletes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Elemlámpa, zseblámpa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vagy képzelődtem?