Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Megtörtént a belakás. Eddig szuper.
Eddig még mindent nem próbáltam ki. Pl. ujjlenyomat olvasó, GPS stb. de mindennek eljön az ideje. Az összes eddig általam ismert menüt megtaláltam, sőt még újakat is.
Szerintem volt egy olyan is, hogy ki-be lehet kapcsolni, hogy melyik ikonnál jelenjen meg a kis piros szám az olvasatlan, és nem fogadott eseményeknél. Mire belaktam nem találom. Hol lehet?Vagy képzelődtem?
Vettem egy tokot is, nagyon féltem, hogy kicsúszik a kezemből vagy a zsebemből. Telenornál találtam 1780 pénzbe került, fekete. Alig lett nagyobb őle, príma a fogása. Oldala fényes, hátulja matt. giga pack volt a tasakra írva. Ami még tetszik benne, pont olyan érzés fogni, mint a korábbi telómat -a méretét leszámítva- , és a gombok sincsenek beburkolva. Tény nem prémium kinézet, de nekem tökéletes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest