Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Napokban ment fel a gyári hivatalos Android Nougat a telefonra, azóta már ötször megszakadt a kapcsolat hívás közben. Más is tapasztalt ilyet?
-
zoli62
addikt
Csak én nem látom a beállításokban, vagy nincs lehetőség arra, hogy bekapcsolt mobiladat esetében a felső sorban látható legyen az akruális letöltési sebesség, mint P8 Lite-nál?
-
zoli62
addikt
10 nap készenléti idő harmadik töltéssel napi 10-20 perc telefonálással, legelőször wifin a telepített appok frissítésével, időnként mobilinternetezéssel, és némi fotózással..
-
zoli62
addikt
Második töltéssel egy hétig ment el a telefon.
-
-
zoli62
addikt
Tegnap én is tulajdonosa lettem eme remek készüléknek. A P8 Lite után van pár eltérés. Nem lehet beállítani, hogy két koppintással fel lehessen oldani a képernyőzárat, a GPS bekapcsolásáért mindig be kell lépni a menübe, mert nincs a parancsikonok között, és azokat nem is lehet tesreszabni. A két kártyát viszont intelligensebben kezelni, mint az elődje, független attól, hogy passzív dualról beszélünk. Úgy vettem észre, még jobban egyszerűsítették a szoftvert. a Huawei fiók mit tud? Ugyanis észrevettem, hogy nem csak telefonon, hanem interneten is lehet ilyet regisztrálni.
-
zoli62
addikt
Két kérdésem van. Az egyik: van egy Huawei P8 Lite telefonom, nekem nagyon bevált. A P9 Lite most akciósan 10000 Ft-tal több az Euronics áruházban. Egy Lg Optimus F6 helyett lenne. Ár/érték arányban a tavalyi árhoz képest plusz tízezer Ft különbségért megvenni a P9 Lite-ot a még szintén kapható P8 Lite-tal szemben, ami most 22000 Ft-tal olcsóbb? Van köztük ennyi különbség? Második kérdésem. Emagnál rendelve még 5000 Ft-tal olcsóbb. Érdemes ezt bevállalni, tudván,hogy ők saját,és nem gyári garanciát adnak?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- iPhone topik
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...