- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Maxtreme #2663 üzenetére
valóban, nem rossz az emui felület, de mindíg is aosp meg nova van voltam(itt is stock droid témát használok , akit érdekel keressen privibe) , aztán végre sikerült a primeot meg venni potom 125ftért, nem volt kérdés hogy cserélem lefele az emuit.
Gesztus vezérlés, sokkal több ikon pack, meg etc. de valóban az emui felület sem rossz. -
Soma01
veterán
válasz
Maxtreme #2431 üzenetére
Én is járok így sokszor. Van hogy azt sem találom meg újra, ami már egyszer megvolt.
Amúgy tényleg nagyon jó tok! Nekünk is ilyen van. Ahogy írják is, nem vastagítja nagyon a telcsit, karcsú marad. Elég kemény is, jól véd. Annyi a bajom csak vele, hogy a kijelző irányába nem ért túl a telcsin, tehát ha kijelzővel lefelé rakod le, akkor karcolódhat a kijelző. De kell rá üvegfólia... Mindenesetre, jobb volna ha 1mm-t túlérne elől is.
-
törölt tag
válasz
Maxtreme #2314 üzenetére
Ezen szerintem még nem fog menni az új Huawei gyorstöltés, majd a következő generációs SoC -k fogják megkapni. Többi meg nem kompatibilis. Ott az 20V -ot minimum el fogja érni lépcsőzetesen szabályozva.
Jelen esetben A -ben szerintem 1.5 körül szabályoz le, de még nem mértem rá. Én 1.8 -as fejeket és hozzá való kábeleket használok, annyival biztos nem tölt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged