Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Maxtreme #2663 üzenetére
valóban, nem rossz az emui felület, de mindíg is aosp meg nova van voltam(itt is stock droid témát használok , akit érdekel keressen privibe) , aztán végre sikerült a primeot meg venni potom 125ftért, nem volt kérdés hogy cserélem lefele az emuit.
Gesztus vezérlés, sokkal több ikon pack, meg etc. de valóban az emui felület sem rossz. -
Soma01
veterán
válasz
Maxtreme #2431 üzenetére
Én is járok így sokszor. Van hogy azt sem találom meg újra, ami már egyszer megvolt.
Amúgy tényleg nagyon jó tok! Nekünk is ilyen van. Ahogy írják is, nem vastagítja nagyon a telcsit, karcsú marad. Elég kemény is, jól véd. Annyi a bajom csak vele, hogy a kijelző irányába nem ért túl a telcsin, tehát ha kijelzővel lefelé rakod le, akkor karcolódhat a kijelző. De kell rá üvegfólia... Mindenesetre, jobb volna ha 1mm-t túlérne elől is.
-
törölt tag
válasz
Maxtreme #2314 üzenetére
Ezen szerintem még nem fog menni az új Huawei gyorstöltés, majd a következő generációs SoC -k fogják megkapni. Többi meg nem kompatibilis. Ott az 20V -ot minimum el fogja érni lépcsőzetesen szabályozva.
Jelen esetben A -ben szerintem 1.5 körül szabályoz le, de még nem mértem rá. Én 1.8 -as fejeket és hozzá való kábeleket használok, annyival biztos nem tölt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- R.I.P. Aláírások
- További aktív témák...