Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
okoska74
üzenetére
Mert a tied dual SIM-es nem??? És a B120 volt rajta??
Ha letöltöd ne frissítsd mindjárt hanem a légyszíves szedd ki a Belső tárhely/HwOUC mappából a számozott mappával együtt abban van benn kettő zip
A mienknél ez volt a HwOUC mappába 54898 ezzel együtt és töltsd fel légyszíves valahova majd..
Köszönöm előre is
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nem úgy gondoltam.
Hanem így!
Ha esetleg valakinek nem jönne a VNS-L21C432B131 akkor nálam lehet kérni linket a letöltéshez..
-
okoska74
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Tapasztalat?
-
Hubzsi
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Függetlenen is megjelent
-
dokee78
félisten
válasz
batai15
üzenetére

Manual Camera Compatibilityvel nézted? -
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury
üzenetére
Ott jobb ha csak 2G használod és nem használod, és a beállításokat is tedd 2G ne a 2G/3G/4G-re az automatikus keresést.. És figyeld mert közvetlen a határ közelében, még úgy is hajlamos átmászni a szerb tornyokra.
Ha kell a net kapcsoltat bekapcsolod és akkor is működik ha csak 2G-van.
-
dokee78
félisten
camera2 API-t tudja?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury
üzenetére
Melyik határ szakaszra mész?
(#1875) porterocka
Azt fogja használni, ami elérhető. A leggyorsabb T -t.
Igen de ha a horvát határa megy ott simán át áll a horvátokhoz.. Minden kérdezés nélkül. Tudom én mióta ráfáztam azóta csak kézi keresésen 2G-n használom a és ha kell kapcsolgatom a 3G és 4G de még így is van, hogy be tolakodik a HRVIP, még jó hogy jön SMS-is hozzá..
-
jegenye77
addikt
Tényleg gyenge ennek is a rezgése csak úgy mint a P7 nek.
Nem lehetne ezt megoldani úgy, hogy benne legyen a beállításokban?
Ne csak be vagy kikapcsolni lehessen hanem, hogy tudjuk az erősségét is állítani. -
Roxbury
őstag
Sziasztok. Holnaptol olyan helyre megyek, ahol folyamatosan a hatar mellett tevekenykedem kozvetlenul, tobb hetig. Emiatt ugye atallitottam fix halozatvalasztasra, hogy mindig a magyar Telekomot hasznalja. Viszont 3 magyar T-t lehetett valasztani. A 2g-t, 3g-t es a 4g-t. En az utobbit valasztottam. Olyan kerdesem lenne, hogy ha olyan a lefedettseg, hogy nincs 4G, csak 3 vagy esetleg Edge, akkor nem valt igy mar azokra at, hanem kilovi a netet, esetleg magat a halozatot is azonnal? A preferalt halozattipus Automata 2G,3G,4G-re van allitva gyarilag, ahhoz nem nyultam. De ugye azt lehet felulirja az a beallitas, hogy fixen a T. 4G jet valasztottam a szolgaltato menujeben. 😊
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
Tegnap vettem meg a telefont
Eddig tök jól muzsikál. tetszik 
Egy dolog amire még nem jöttem rá. illetve feltűnt most hogy jöttem munkába...
LTE hálozatra miért nem vált át ?
Láthatóan lassú a mobilnet. 4G-t ír ugyan de lassú..
Előtte xperia z1 compatom volt az mindenhol LTE hálüzatra váltott és nagyon gyors volt a mobilnet.Ötlet ?
-
yammi
csendes tag
Csak én érzem azt, hogy sokkal gyengébb a rezgése bármilyen samsung telefonhoz képest? Zsebemben szinte nem is érzem ha rezeg. A Huawei ilyen, vagy csak kifogtam?
-
keszo
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
szerintem meg pont ugyan azt a funkciót látja el mind kettő
nem látom,hogy a tokod mennyivel add többet a készüléknek
-
okoska74
senior tag
Nekem ilyen van: http://www.teletok.hu/huawei-p9-lite-szilikon-tok-candy-jelly-0-3mm-fekete_d297321.html csak én az auchanban vettem 900 ruppóért.
-
GhostHunter
tag
Hello All !
Ki milyen hivasrogzitot használ, ha egyáltalán mukodik ?

-
keszo
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Szerintem nagyon drága
Én ezt vettem teljesen megfelelő -
ANDROID???
addikt
Ez elfogadható árban van..
-
Jarod1
veterán
Na most olvastam hogy a p8 megkapja Nugátot- gondolom akkor a P9 esek is.
-
Stylerr
addikt
Urak, Eredmények.com app nem jelzi a meccseim eredményeit lezárt képernyőnél. Mindent beállítottam, külön az appban is, és a telefon beállításaiban is, és mégsem jön úgy az értesítés pl gól esetén, mint mikor írnak Messengeren. Más tapasztalt ilyet, esetleg tudjátok a megoldást?
-
xeo98
csendes tag
válasz
batai15
üzenetére
Én kérek elnézést a cinikus hangnemért, számolnom kellett volna 10ig mielőtt válaszolok...
Egyébként kaptam másik kártyát, pedig az előzőt 3 hete cseréltettem. Semmit sem kértek, csak személyit meg lakcímkártyát (Szfvár Auchan T üzlet)
Most jutottam el odáig, hogy bekapcsoljam... hááát fura az Xperia Arc után

-
ProEvoFan
nagyúr
Elég jó az aksija.Hajnali 3tól, másnap este 20 óráig bírta.20%ig hagytam merülni.Közben folyamat wifi vagy mobil net kapcsolat volt, sok játék, videó nézés, netezés.Egész jó

-
xeo98
csendes tag
válasz
batai15
üzenetére
Valóban nem voltam körültekintő, de azért ezt a kioktató szöveget itt nem vártam volna.....
P8Lite-ot akartam, azért kértem a microt mert lövésem nem volt, hogy van már nano sim is (de lehet hogy már kissebb is van, majd megkérdezem nehogy megint lyukra fussak). Végülis a 9es lett a befutó, én meg mehetek kártyát cserélni (nem vágatni), és nincs ezzel semmi baj, legközelebb jobban figyelek

Köszönöm a mobiltársak segítő szándékú hozzászólásait!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ANDROID???
addikt
Mindenképp olyat kell kérni, amit nanora lehet "kitörni", mert utána azt be tudod tenni átalakítóval másik készülékbe, ha micro kell, de a vágás nem tuti. Különben meg panaszkodni kell, hogy a kártya nem jó stb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bubus66
nagyúr
válasz
dualcore
üzenetére
Igen ez Somogyba meg úgy működik ahogy írtam de ez ne a Telekomnál szerintem országos.. A Vodáról meg inkább nem nyilatkozok anno tűzoltóságnál vodás voltam de nem bántam meg, hogy eljöttem onnan
Most cseréltem az egy FUN társkártyához egy nano SIM-et és minden gond nélkül kicserélték. Csak a számot kellett bemondanom, és már hozta is az új SIM-et. És nem vágott semmit sem (igaz nem is engedtem volna neki)
-
jatszo
aktív tag
válasz
RókalanyLau
üzenetére
-
dualcore
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
Szabolcsban ezek szerint másképp csinálják.

Mikor megvettem a P9 Lite készüléket, átmentem a telenorhoz, és mondtam mi a gondom.
Közölték mivel a kártya nem régi (Micro sim) , így már a kicsinyített chip van benne, ezért nem cserélik
Berakta a sim vágó fogóba és kész is. -
RókalanyLau
csendes tag
Sziasztok!
Gyermeteg kérdés, hogy érhetem el, hogyha értesítést kapok pl messenger vagy bármi más, felébredjen a képernyő ne csak a led villogjon?
Sokszor nem érdekel, hogy mit csipog a gépezet, de így legalább kézbe vétel nélkül látnám, hogy miért és ha érdekel akkor megnézem. Így meg mindig "ellenőrizhetem"Köszönöm

Ha valakit érdekel töltök fel képeket. Nekem bejövős a kamerája, picit jobban mos, mint kéne, de nem túl zavaró

-
bubus66
nagyúr
válasz
dualcore
üzenetére
Hol csinálj ezt így? Én 1 hét alatt cseréltem 3 a Telekomnál ( előtte 2 hete volt microra cserélve) és minden gond nélkül ki cseréltek nanora csak a személyi kellett hozzá (sőt itt nálunk még a személyi sem kellett).
(#1835) xeo98
Honnan rendelted?
Mert én mikor rendelte a Telekomtól akkor a csomagba volt SIM kártya is amit a megadott telefon számon aktiválni kellett.
-
xeo98
csendes tag
Sziasztok!
MicroSim-et is megeszik, vagy csak nano jó bele?
-
B********
aktív tag
válasz
sanya982
üzenetére
Az ujjlenyomatos feloldást én a hasznossága miatt használom. Titkaim nekem sincsenek a párom előtt, de egyszerűbb a feloldás is, a telefon kézbevételekor egyből kézreesik az ujjlenyomat olvasó és piszok gyors is. Ha párom akarja feloldani, arra meg ott a kód. Ráadásul ahogy írtad is, az ördög nem alszik, szóval ha elveszteném, annyi időt nyerek a zárolt telefon miatt hogy minden jelszavam, stb meg tudom változtatni.
-
sanya982
csendes tag
válasz
sanya982
üzenetére
Megtaláltam a válaszokat

1. amit én szeretnék azt sajnos nem lehet, de legalább ezt is megtudtam!
2. a fényképek automatikus mentését azért nem találtam, mert valamiért úgy tűnne logikusnak, hogy a kamera beállításai közt találom majd meg, de természetesen nem hanem a google fotóknál.Mondjuk azért az megérne talán egy misét, hogy mondjuk ne csak a google dirve-ra, hanem más cég felhőjébe is tudjam menteni a képeim..
Szóval, ha esetleg arra lenne tipp, akkor azt szívesen venném! -
zoli62
addikt
Két kérdésem van. Az egyik: van egy Huawei P8 Lite telefonom, nekem nagyon bevált. A P9 Lite most akciósan 10000 Ft-tal több az Euronics áruházban. Egy Lg Optimus F6 helyett lenne. Ár/érték arányban a tavalyi árhoz képest plusz tízezer Ft különbségért megvenni a P9 Lite-ot a még szintén kapható P8 Lite-tal szemben, ami most 22000 Ft-tal olcsóbb? Van köztük ennyi különbség? Második kérdésem. Emagnál rendelve még 5000 Ft-tal olcsóbb. Érdemes ezt bevállalni, tudván,hogy ők saját,és nem gyári garanciát adnak?
-
sanya982
csendes tag
Sziasztok,
örömmel látom, hogy nem csak én váltottam vissza WP-ről! Kicsit sajnálom, mert talán több is lehetett volna a WP telókban.
Mivel már rég voltam Androidos, így a segítségetek szeretném kérni egyelőre egy - két kérdésben.
1. mivel nincs titkom a párom előtt, így a telóm természetesen nincs zárolva, ugyanakkor az ördög nem alszik alapon a K&H mobilalkalmazást szeretném újlenyomattal vagy pinkóddal védeni (nem, nem a csajszim miatt, de, ha elhagyom, akkor egy picit megnehezíteném mások dolgát)
Annyit azért találtam, hogy beállítottam az ujjlenyomatom és bekapcsoltam az "alkalmazás-zár elérését". DE ezután a képernyő lezárásakor is kéri a pin kódot/ujjlenyomatot amit nem szeretnék, illetve az alkalmazásoknál fogalmam sincs hogyan lehet hozzárendelni, hogy az viszont kérje.Ha kikapcsolom, hogy a képernyő feloldásnál ne kérjen semmit, akkor törlődik az ujjlenyomat...Szóval elvesztem

2. látom, nektek nem igazán tetszik a kamera, de azért ezzel kapcsolatban is kérdeznék!
Hogyan lehet beállítani, hogy a képek automatikusan mentődjenek a google driveba? vagy az alap?Segítségetek nagyon köszönöm!
-sanya -
GhostHunter
tag
porterocka
Hello !
Koszi.., próbáltam egy tucatot már.., semmi !

-
jatszo
aktív tag
Sziasztok. A frissítéssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Ram kezelés, rendszersebesség, kamera javultak? Köszi
-
batai15
félisten
Gyerekek nem talajatok ki, mi volt a telefonnal ... A fém keret volt picit meghajolva.. picit csavarral rajta és jó lett..
Feszült a kijelző, úgy vettem észre hogy ki vettem a tokból,pedig riasztáskor stb nem hordom magammal.
Úgy látszik érdemes vigyázni rá,mert a pároknak is van egy picike folt, és úgy néz ki e miatt lehet puklis pár embernek a kijelző is.
Lehetett volna erősebbé tennni ha már fém a keret.. -
dualcore
őstag
Üdv urak.
Azon lehet valahogyan módosítani, hogyha kapok egy értesítést, és lehúzom az állapotsávról, akkor ne sötét háttéren feketével írja ki az aktuális értesítéseket?
Egyszerűen nem látszik, és még elég apró betűvel is van írva. -
boneyard
tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Gyroscope nincs.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy szétszedek (előfordulhat) most volt egyik ismerősömé, a szervizbe kijelző hiba miatt (az általad utált Telemaxnál) és nem javítottak cserélték, mint ahogy anno az én p8 litemet is gps probléma miatt..
-
batai15
félisten
válasz
Wallenberg
üzenetére
Van .
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok.
Iránytű van a telefonon? Gyárilag van rajta?
Magnetic sensor van a készüléken?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Agyrém.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zsebedben lehajoltál?