Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Na fussunk neki még egyszer
Amíg ez nincs meg addig neki se állj.. Majd utána látni fogja az adb mindent...
Mit kell kimásolni az regisztrált e-mailra vissza küld egy igazoló e-mailt.
Na már bocs de te nem gy ki másoláson és agy driveren csúszol hanem még egy regisztrációt se tudsz meg csinálni, főleg, úgy hogy még képek is vannak hozzá.
gianone
had gyakoroljon... "A gyakorlat teszi a mestert"
-
negroo
aktív tag
válasz
gianone
üzenetére
LEvettem, de azt nem tudom, hogyan kell app ról levenni a reklámokat.
Azért akarom meg csinálni.
ui: A kinai oldal regszámot a bootloader nyitási számot elfelejtettem kimásolni .
Szóval a bootloader nyitás is felejtős.
10 év múlva már ür technológiával kell majd csinálni, mert egyre hihetetlenebbül kell csinálni és egy vacak driveren és a kimásoláson csúszik el az ember. -
bubus66
nagyúr
És felette??? mit írki Phone unlock mert az a lényeg
Nézd mit találtam itt leírtam a BL nyitás menetét a regisztrációtól a kinyitásig
Ezek lekerülése véget próbálom képkel illusztrálni.. Ha csak az alapján csinálnád meg akkor is működne...
(#2986) Koni74
Melyik app légyszíves írd le a nevét köszi.
Beállítások / Adathasználat-com.android.settings/com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivity
ez kell keresned..
Tessék Privátba át küldöm, hogyan kell használni..
-
78zolika
senior tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Köszönöm nekem nem jön össze .
-
bubus66
nagyúr
(#2989) negroo
nem is fogja látni az össze vissza rakosgatott mindenség az adb
különben meg tudja, hogy nem neki szántam.
érdekes dolog hogy nem látja ha nem látja az adb parancsok hogyan futnak le?
És a szerkesztés gombot meg használd légy szíves van 5 perced szerkeszteni a hsz-ket......
gianone bocs nem neked szántam ha nem a jó embernek igaz számon kérni azt nagyon tud.....
Szerinted?? Ahogy a videon van háta jó lesz egy könyv nehezéknek. vagy így lehet rootolni
Kérdezem, ha lehetne másképp rootolni akkor szerinted csak az a leírás van amit csináltam???? -
negroo
aktív tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone
üzenetére
Nem hármat nyomod, hanem ha csatlakozta van az USB kábel és és úgy akarsz mindjárt belépni akkor egy erecovery (ez nem biztos csak tipp) valami jön be..
Egy Usb csatlakozás ikon és egy kör-ben elkezdi a százalékot számolni és 5% meg áll...
Kilépni a bekapcsoló gomb hosszan nyomásával lehet.
Kipróbálhatod a telefonnak semmi baja nem lesz nem muszáj most rá érsz ha nem felejted el egy újra telepítés előtt..
mert feléledt magától a kicsikém bocsi. hogy lehet rootolni máskép?
Szerinted?? Ahogy a videon van háta jó lesz egy könyv nehezéknek. vagy így lehet rootolni
Kérdezem, ha lehetne másképp rootolni akkor szerinted csak az a leírás van amit csináltam????
(#2976) negroo
Ha szerencséd van akkor vissza lehet tenni mindent, ha nincs akkor megfizeted a tanuló pénzt.(#2983) Milestone2
Így van és akkor a leírás a hibás nem az user te is meg csináltad nem? Sőt kicsit nagyobbat mint a ROOT.
-
gianone
őstag
Nem is nyitott bootloadert, utána nyilván két gomb helyett hármat nyomott stb.
Közben nem is akar garit veszíteni.
Teljesen felesleges azon filozofálni, hogy mit csinált parancssorban.

Szerintem addig jó neki, amíg semmit nem mókol.
Sírás lesz a vége, téglázott, garivesztett teló. -
bubus66
nagyúr
(#2975) negroo
A bubus féle ROOT tesztelt és műkődik
Igen mert a Fastboot móodba úgy kell belépni, hogy kikapcsolód a telefont Csatlakoztatod az USB kábelét majd Hangerő le és bekapcsoló gombot addig nyomi még egy zöld robot meg nem jelenik.
A Boolder nyitás nélkül semmit se lehet csinálni elhiheted, hogy a Telefonom volt fent a ROOT és tökéletesen működött de ha emlékeim nem csalnak a BL nyitás le van írva
És akkor ha cmd nem ment akkor videó alapján hogyan ment?
2. követelmények
Az előfeltétele annak, hogy ROOT jogod legyen, "nyitott bootloader" és aktivált "USB hibakeresés".
Valamit az FRP unlock-nak kell lennie
Ja és az benne a pláne, hogy cmd ablakot használ a videóba is ügyes vagy e legjobbat sikerült megtalálni......
FRP: Elérhető „Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/OEM feloldás megengedett”.
Képernyőzár: A képernyőzár feloldásának letiltása Elérhető „Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/Képernyőzár” kapcsold ki.
(#2979) Ronam
Igen látod most is igaz amit sokan nem hisznek el, hogy teszteletlen sz@rokat nem teszek fel...
Itt gondolom, hogy semmi értelmi nincs az ember munkájának..
-
Ronam
addikt
Nem értem, hogy minek kell ilyen videókat nézni, van magyar nyelvű működő leírás.. És mi az hogy a CMD miatt nem sikerült? Windows 7-ben is van CMD
. Amúgy meg ott van a leírásban: Az előfeltétele annak, hogy ROOT jogod legyen, "nyitott bootloader" és aktivált "USB hibakeresés". -
negroo
aktív tag
Sziasztok van egy téglám és újra szeretném éleszteni.
Történ, hogy a reklámok elűzése miatt csak root jogot akartam magamnak. A történet úgy kezdődött, hogy a bubus féle root nem sikerült a cmd miatt, win7 használok. Ezért egy külföldi oldalon probálkoztam ott letöltöttem valamit. A utasítást videón néztem tök máshogy reagált a hangerő le és ekkor csatiztam az usb kábelt. Itt nem az jött be amit a videon láttam hanem upregedelni akart 5% meg is állt ahogy a jó téglákhoz képest nagyon jó de most tárgytalan, mert feléledt magától a kicsikém bocsi. hogy lehet rootolni máskép? Köszönöm
ez alapján hogyan csináljam: ROOT
-
B********
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Bármely főképernyőn csiptető mozdulat ellentéte (tehát széthúzol az ujjaiddal) és ekkor tudsz alkalmazásokat elrejteni.
-
78zolika
senior tag
A naptárt hogy lehet átmásolni ???
Nagyon köszönöm
-
Roland0224
senior tag
Hello . 2 napja vettem a telót eddig nagyon jó minden fut rajta kivéve a snapchat. Az valamiért laggol lehet csak 44nincs optimalizálva. Ezt leszámítva nagyon szuper aksi eddig jól bírja. 74.000 Ft-ért vettem a Media Marktban és kaptam mellé egy bluetothos hangszórót (csak sajnos rózsaszín
). az lenne a kérdésem nem tud valaki hozzá ilyen okos tokot? Olyat amit ha ráhajtok lezárja a kijelzőt illetve kijelzi a kis ablakban a hívást.Vagy ehez (még) nincs ? -
gianone
őstag
válasz
okoska74
üzenetére
Telefonon root kell hozzá. Van saját böngészőjük, de az meg nem túl jó.
Van sok más adblockos böngésző, amelyek jobbak, de szűrni egyik sem tud olyan jól, mint a PC-s személyre szabott lista. Én pl. Ghosteryt használok. Ez is ismerős lehet PC-ről. Viszont ez faék egyszerűségű, ellenben különösen gyors, és nem zabál sok RAM-ot.
Root nélkül még VPN-es adblockerek vannak. Pl. Adguard, ez csak böngészőre ingyenes, a többi appot szűrje, azért fizetni kell. Van egy ingyenes app is XDA-n, AdClear.
-
-
negroo
aktív tag
Sziasztok egy kérdésem lenne hozzátok mégpedig az hogy az agresszív reklámokat hogy lehet őket kilőni és kell hozzá root köszönöm szépen szevasztok
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66
üzenetére
Más alkalmazások szerint is ilyen fura neve van az SD-nek. Ilyesmi : 8C53-39F8
A Poweramp itt találja a zenéimet, vagy a GyorsMegjegyzés a fájlokat is ezen a néven található memórián tárolja.dokee78
Nekem semmi bajom a GPS-el. Villám gyors, és még soha nem kalandozott el. A körforgalomban is, legyen bármilyen kicsi az átmérője, mindig oda pozicionál, ahol vagyok. jelet még nem dobta el egyszer sem. -
dokee78
félisten
válasz
bubus66
üzenetére
Használtad több km-en át navigációval vagy valamilyen tracker alkalmazással?
Nem dobja el a jelet közben?Mert például én biciklis tracker alkalmazást használok és ma 40 km-en belül legalább 15x eldobta a jelet a Huawei G620s.
Igaz ennek köztudottan kaka a GPS vevője.Ha majd megveszem a P9 Liteot év vége felé nem akarok ugyanígy járni.
Bár,ha kidobnák ilyen áron év végén a P9-et,mert ugye jön a fekete péntek majd és az adventi akciók akkor lecsapok a P9-re vagy Honor 8-ra esetleg Huawei Novára.
-
batai15
félisten
Nálam beton kemény és pontos a gps.
-
sepyi
aktív tag
válasz
OldMike
üzenetére
Kipróbáltam a dolgot és igazad van. De...! Elég sokszor használom a gps-t navigációra és méter pontosan rak a térképre. Számomra egyetlen magyarázat tünik logikusnak. A fényképekhez nem a nagypontosságú gps-t használja, hanem a cellainformációt, amit a gps fordít le koordinátákra. Remélem érthetően írtam le, mert logika nincs benne. Mindenesetre navigáció használata közben nagyon pontos.
-
Wiz Khalifa
veterán
Ikonokat ebben az EMUI-s rendszerben nem tudok elrejteni? Galaxy S3-ba régen el lehetett, igaz ott a menüben, de mivel itt nincs menü így hátha el lehet ezt azt rejteni. Mivel úgy is ott a gyors keresési rész így tök mind1 van-e ikonja vagy sem.

-
OldMike
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
Természetesen nem hibátlan a Google Térkép sem, de szerintem ez a telefon szoftveres problémája (egyáltalán nem vagyok szakértő, inkább laikus, csak logikusan próbálom átgondolni).
Csináltam még két próbaképet azután, hogy a GPS FIX belőtte magát, szerinte 5-6 m pontossággal. A telefon - gondolom - a GPS vevőtől kapja a koordinátákat, térképet még nem is látott. A képhez mentett koordinátákból már látható, hogy a negyedik tizedestől kezdve már eltérnek egymástól, és még jobban a tényleges fényképezési helytől. Sajnos nem a Google Térkép hibája, oda rakja ahova a koordináták mutatnak, az adatok nem jók. Adott esetben a két kép helye 65 illetve 79 méterre (igaz nagyjából azonos irányban) van a tényleges fényképezési helyszíntől.
Persze nem fogok ebből problémát csinálni, eddig sem volt jellemző hogy képeket akartam volna térképre tenni ilyen funkció használatával. Csak meglepett, illetve azért írtam le, hogy esetleg mások számára - akik így használnák - figyelemfelhívás legyen. Még az is lehet, hogy csak nálam ilyen.
-
hunspike
újonc
Hello
Kb két órája vettem egy P9 Lite-ot, és nem működik a lépésszámlálója
De még a Google Fit se számlálja a lépéseimet, csak valami ismeretlen app. Nem is tudok a problémára rákeresni, még angolul sincs megoldás rá. Vigyem rögtön vissza? -
petati94
tag
Szerintem frissítések útján ezt a Multi-taskingot még orvosolni fogják.
Ezt eleinte én a P8 Lite-tal is tapasztaltam, hogy gyakran bezárogat. De végén már nem volt vele gond. -
bubus66
nagyúr
válasz
OldMike
üzenetére
Szia erre mesélek egy pl google térkeppel.
Kb 3 hónapja volt egy Kamion vonattal ütközött az valóságban az ütközés helyétől, a Google térkép (laptopon, számítógépen) a 100 m-re ott lévő méhtelepet kb 1,5 KM-rel arrébb jelölte mai ráadásul a valóságba már horvát terület.. (ennyit a google térképről). Tehát nem biztos, hogy a telefon hibája, de utána ezt meg néztük a Navigonal és azzal meg pontosan ott mutatta ahol van is.
Tehát akkor valószínű a képek se fognak jó helyre mutatni..
-
OldMike
őstag
Belefutottam egy érdekes (inkább bosszantó) dologba. A fényképek EXIF infójában szerepelnek GPS koordináták, pontosabban ez úgy működik, hogy megnézhető a Google Földben, vagy a Google Térképen. Ilyenkor egy KML fájl jelenik meg, ami megnyitható a fenti alkalmazásokban.
Ez eddig még jó lenne, de a koordináták nem jók. Volt már 4-5 km-es eltérésem is, de a legjobb is 30-40 méteres volt. Ráadásul két egymás után, azonos helyen készült kép esetében a helyek egymástól is kb. 30 méterre voltak.
Navigálásra nem használom, mert van céleszközöm, de ellenőriztem a GPS Fix alkalmazással. Legalább fél perc volt, mire megjelent a 3D FIX felirat. Rögtön látott 22 holdat, ebből használt 10-et, de csak 12-nél lett jó (ehhez kellett a fél perc). A helymeghatározás úgy van beállítva, hogy a BT-n kívül mindent használjon.
Érdekelne, hogy valaki nézte-e már, hogy a képei jó helyre mutatnak-e?
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
porterocka
Most is meg van egy BL nyitás, ha szórakozik akkor vagy megkeresnek és segítek, vagy megkell próbálni másik böngészővel, mert a chromeval az utóbbi időbe nem mindig sikerül a Firefoxal igen, azzal eddig elsőre sikerült mindig.
Nem a hozzászóláshoz akartam írni, hanem új hozzászólásnak de így sikerült!
-
bubus66
nagyúr
Valószínű, hogy a TC hibája mert nekem a gépen és a telefonon is jó igaz EsFileExplorert használok
A Gépen meg az okosított TCUP, és nem a TC
Viszont, ha SD káryta van megadva alapértelmezettnek akkor azt írja, ki az ES, hogy nincs SD káryta, de érdekes mordon látja és használja is..
-
ORCA58
addikt
Néhány észrevétel.
Fájl módban PC-n a totalcommander nem látta az összes fájlt az sd kártyán. Átmásoltam egy másik mappába, majd vissza az összeset a telefon totalcommanderével, utána látta. Gondoltam megformázom telefonnal előtte kivettem a kártyát és olvasóval lementettem a tartalmát. Formázás után a Android mappát nem engedte visszamásolni.
Egyik Tc beépülő progival sikerült, de normál esetben nem látja.Érdekes, hogy a belsőt hívja SD-nek, a SD-t pedig USB-nek a telefon tc. Ráadásul más programok és a rendszer adatok közt is az SD-nek betű szám kombinációs neve van. Hogy kivettem, majd visszatettem, ez megváltozott, így a program ami használta nem látta.
Ezekért a Huawei vagy az Android 6 a felelős? Korábbi Huawei-nél ilyesmi gondom nem nem volt. Bosszantó tud lenni, hogy a telefon dönti el mit mire használjatok.
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Kèrdèsem hogy lehet lg optimus 7ll röl àtmásolni erre a telfonra az sms t ?
Köszönet -
batai15
félisten
válasz
üzenetére
Igen teljesen igazad van, bennem van a hiba hogy szerintem az embereknek meg kellene itt is férni egymással annak ellenére hogy nem feltétlen ugyan úgy gondolkodnak. Vannak akik annyira fanok hogy nem latjak a fától az erdőt és már ordogert kiáltanak ha nem egyezik a véleményünk . És sok más ember típus hirtelen ez jutott eszembe. De sose fogom ezeket meg érteni ,hogy miért nem lehet egymás melett meg férni szépen. Oké vannak a trollok , akik direkt csinálják, velük máshogy kell banni. Szerintem nem lett volna most sem itt flame hanem írunk egy normális nem pink felhős véleményt ,és eldönti az ember hogy ezt veszi vagy sem. Palpatine is azt mondta hogy ha ismerni akarjuk az erőt az több oldalról kell vizsgálni , pro és contra. Mindegy , ez már valoban off, meg sose lesz eggyetertes .
-
törölt tag
válasz
batai15
üzenetére
Nincs semmi gond az OFF -fal, a veszekedésel viszont annál inkább. Jó példa erre az S6 -os sztori.
Szerintem addig nincs probléma az OFF -olással, amíg közösségi építő jellegű. Erre meg jó példa a P7 fórum. Vagy akár a Nova hozzászólásod, ami szerintem tök hasznos volt. És simán semmi gond nem lett volna a további OFF -olással sem.
Az a baj, hogy az ilyeneknek mindig az a vége, hogy egymásnak feszülnek az emberek, ami láthatóan tökre nem működik. Plusz közösség romboló.
-
batai15
félisten
válasz
Muerte68
üzenetére
Kolléga teljesen normális pro contra érveket hozott fel.
És jött hogy jajj off szag van. Na ennyit erről. Teljesen normális komment volt , és ide való.nincs semmi bajom senkivel ,de unalmas már a nyelvtan tanárokat, meg azokat olvasni akik ha már a a telefonjuk ellen nyilvánítanak azok rögtön beszolnak.
Én meg azt mondom hogy a meddig nem fajul el trollkodasba flamelesbe etc, eddig hadd beszélgessen már az ember kicsit kötetlenül , könnyedén.
Hangsúlyozom veled sincs bajom és senkivel sincs. Sőt nem szandekoztam még meg sem serteni téged. Csak kicsit kezd a fórum ebbe a velemenyem szerint túl feszes irányba elmenni.
Néha annyira véresen komolyan vesznek itt dolgokat az emberek hogy az már szörnyű. Lazuljon mindenki.
Ez az én véleményem , lehet mások a szabályokhoz jobban ragaszkodnak. Téma befejezve. -
törölt tag
válasz
truecolor16
üzenetére
Nem.
Milyen ROM van rajta? Az elsővel volt néhány probléma a SIM kommunikációval. Főleg Voda NFC SIM -mel. Viszont az térerő dobálással is jár.
Egyébként wipe mindenképp javasolt, ha az első eset kizárható. Aztán végső esetben friss ROM újratelepítés. Ezek nem hoznak pozitív eredményt, akkor szerviz lesz a vége.
-
truecolor16
csendes tag
Sziasztok, van egy P9 litom és hívás közben maximum hangerőn furcsán recseg és zörög a hangszórója, ez miért lehet ? Szoftver vagy hardveres ? Ti tapasztaltatok már ilyet ?
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
Többnyire veszekedésbe torkollik a dolog.
Igen ez így van és mivel nekem van egy fogadalmam és a számból nem szoktam segget csinálni ezért nem is válaszolok arra a hozzászólásra, akkor se ha esetleg segítő meg akkor sem, ha esetleg nem az...
De sajnos ezek legtöbbje vagy OFF de inkább vita és veszekedés lesz belőle, mint már itt is kezdődött volna...
Viszont egy telefont nem lehet kizárólag a hardver alapján megítélni.
Ez osztom én is.
Más:
porterocka Nem írtál RÁM...
(#2927) ORCA58
Érdekes, a lányomnak mikor vettem a P8 litet arra is az volt írva , hogy független, és mire ide ért addigra függö lett. Tehát ezért írtam lentebb nem mindent kell a szolgáltatós oldalaknak lehinni
Az enyém ami volt p8 Lite az meg független volt és a két vásárlás között volt 3 hét, az nem mindig napra kész ami a szolgáltató oldalán fent..
-
törölt tag
Tedd fel újra a kérdést.
Több oka is van annak, hogy nem itt tárgyaljuk ezeket.
1. Van erre külön topik.
2. Nincs itt összehasonlítási alap.
3. Többnyire veszekedésbe torkollik a dolog.
4. Vagy éppen hosszú, felesleges OFF -olásba.Én is le tudnám írni a véleményem, de inkább nem teszem.
P9 Lite -ról nagyon szívesen alkotnak véleményt a fórumtársak, sok az amúgy hasznos hozzászólás. Viszont egy telefont nem lehet kizárólag a hardver alapján megítélni.
P9 Lite -nak is vannak hibái, de nyilván ebben az ársávban ez természetes. Sokat segítene, ha (nagyjából) felvázolnád milyen használati szokásaid vannak, mi fontos Neked egy telefonnál, és erre megfelelő hozzászólásokat fogsz kapni.
Szerk.:
Segítségképp itt Smart Platinum 7 topikja is. -
sepyi
aktív tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem lehet azt meg mondani előre
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem lehet még tudni, mert friss széria a Lite. P8 Lite frissítése után elválik, de szerintem lesz. Majd kiderül.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
bubus66
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Az N-t nem tudom csak sacc 2017 Q1
Nincs most az itthon lévők között másik csak Huawei Abból a Az asszony Y5-je Telekomos független, az enyém is független, a Lányomé az meg a P8 lite telekom függő de független B575 van rajta..
-
batai15
félisten
Papíron a smart platimum jobb. Snapi 652,3gb ram csak a lenyeges.
Viszont 5.5 coll és amoled ,plusz szoftver kérdéses mennyire fog vele foglalkozni a vodafone.
Viszont a p9 lite kisebb , és 2ev garancia van rá. Ha a teljesítmény fontos, akkor smart 7 , ha frissítések is fontosak és a kisebb méret lite.
Multitaskba sajnos gyenge a lite, remélem az n fog rajta változtatni . -
törölt tag
Inkább ebben a topikban. Köszi.
-
zita79
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy már volt téma /sőt, biztos /, de telefonon nehéz vissza keresni...
HUAWEI P9 lite vagy Vodafone Smart Platinum 7?
Hétfőig döntenem kellene -
Zsirmanc
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A netes hirek alapján a P9 pl. legkorábban decemberben kaphat Nougat-ot. P9 Lite-ról ennyire konkrétat, már amennyira a december az a P9 esetében, nem találtam.
Huawei a 6-ost is hamar megkapta egyébként anno.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Feljebb írtam, hogy még nincs info az N -ről.Ja most nézem, csak akartam írni... Szóval még nincs hivatalos info.Változó, már sok telefon független a szolgáltatóknál. Meg azt is szokták játszani, hogy egy idő után már függőként árulják.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 26
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung kuponkunyeráló
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azért köszönöm.

. Amúgy meg ott van a leírásban: Az előfeltétele annak, hogy ROOT jogod legyen, "nyitott bootloader" és aktivált "USB hibakeresés".
). az lenne a kérdésem nem tud valaki hozzá ilyen okos tokot? Olyat amit ha ráhajtok lezárja a kijelzőt illetve kijelzi a kis ablakban a hívást.Vagy ehez (még) nincs ?

nekem is független! (Telekomnál vásárolt). Ez a nap híre.