- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
Uuuuu, légyszii, vegyél nekem!!!
Nem, nem egyszerűbb venni
tudod, anyagi meg stb..
Én tanulás mellett nem tudok munkába menni, mert nincs mikor, mivel van x testvérem, akikre nekem kell vigyáznom, ergo 0 pénz a zsebemben, szóval, hogy vegyek?(ez csak egy példa volt, másnak is van gondja ilyen téren. )
Amúgy Te ahogy kijön az új android te már veszed is meg a következő google telefont?
-
PACSA75
őstag
Ez egyszerű pszichológia. Ha rá kerül a legfrissebb android, néhányan úgy érezzük hogy egyelőre egy "nem" elavult telefonnal rendelkezünk, és érdemes tovább használni. Ha pedig megszűnik a software s támogatás, késztetést érzünk a váltásra. Sajnos nagyon sokszor a gyártók ezt használják ki, és szándékosan megvonják a támogatást néhány hosszabb ideig használható (véletlenül túl jól sikerült) modelltől, mi ezzel tisztában vagyunk, de attól még bedőlünk ennek a trükknek, pedig az aktuális telefon simán használható lenne a régi kis droiddal is.
-
bubus66
nagyúr
És miért is nem lehet érte háborogni mikor a Huawei Q1-re ígérte a frissítést, lassan a Q2-nek is vége és még semmi.. Kösz az öltetett de ha nem gond akkor én júniusban egy P10 veszek....
Különben én a Téma Összefoglaló végett tettem, fel, hogy az FF-ről is tudjak leírást csinálni stb...
Egyszerűbb venni egy másik telefon
Hát erre inkább nem mondok semmit sem....
-
bubus66
nagyúr
Ezzel nem értek egyet mivel vettem már részt teszteben és néztem a részvétel 14 éves gyerek tesztel na ne hol akkor a szabályzat..
Igen a kíváncsiság hajtja csak nem mindegy hogy valóban a tesztért hajtja vagy csak azért, hogy elmondhassa neki már 7.0 van a telefonján. Na ez ami kb 70% a jelentkezőkből...
-
dualcore
őstag
Szakmámból adódóan tisztában vagyok az állapotokkal, és egyet is értek veled. Ezért is írtam, hogy optimálisan a gyári töltő a legjobb szinte minden helyzetre.
#5734) ANDROID???
Jól látod, a pc legtöbb esetben az USB aljzaton 500 mA áramot ad ki, így tényleg lasabb a töltése.
-
ORCA58
addikt
Nem nagyon értem rá a telefonnal foglalkozni. Így 6 nap alatt 2 óra képernyő idő és 2,5 óra telefonálás mellett 32%-ra merült. Nem lógott semmilyen hálózaton, csak este kapcsoltam be a WiFi-t pár percre, hogy jött-e valami számomra fontos üzenet. Automatikus 4G/3G/2G-re van állítva.
Ebből arra következtetek, ha csak telefonálásra SMS-re használnám "buta telefonként", nem sokat kellene töltögetni. -
petya220
senior tag
Dual sim.... U know,az sokat fogyaszt
És igen, sokat bír. 8mag sok áramot eszik, aztán ott a nagy kijelző, aminek elég erős fénye van.Én játszom rajta utazásnál (oda-vissza 3 óra.). Eegésznap wifi, amikor utazom akkor 3/4g(mikor mi van
)
Messengerre és viberre szinte azonnal válaszolok, szóval elég hosszú a képernyőidőm is. Szerintem e használat mellett elég korrektül teljesít. Aztán még ott van a "battery save" funkciók -
VOLTCRAFT(1)
tag
Rendben van ,hogy próbálod menteni a mundér becsületét,de ez akkor is ciki .......a hazugság az hazugság! A műszer oszcilloszkóppal lett kalibrálva ergo nincs szükség új mérésre! Mit szolnál hozzá,ha bemennél az élelmiszerboltba és kiderülne a mérleget átállították és mindenből 5%-kal kevesebbet kaptál.
[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
szami777
addikt
-
törölt tag
Ez műanyag. Én is szeretem az ilyen slim, kivágott tokokat.
Nem a legjobb védelmet nyújtja, de jól néz ki.
Szerk.:
Fentire:
EMUI 3.0 óta már nem ROG -nek nevezik, hanem Képernyőkímélőnek vagy képernyővédőnek. Nem tudom fejből, mert most nincs nálam a telefon.Pedig a ROG jó név volt (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arch Linux
- Philips LCD és LED TV-k
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Haditechnika, harcászat
- Dying Light
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune: Awakening
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest