- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
minimumgame
tag
Aki használ valamilyen emlékeztető appot, nektek értesít a telefon ?
Próbáltam többet is (Gtask, Keep, To Do), de egyik sem értesít, hiába állítom be pl. hogy este 6 kor emlékeztessen. Engedélyeket adtam, energiatakarékosság sem lövi ki, értesítéskezelőben bekapcsoltam mindent, hol értesíthet. -
Robertó79
tag
Erről vélemény valakinek?
http://www.ebay.com/itm/Huawei-P8-Lite-P9-P9-Lite-TPU-Soft-Clear-Gel-Front-and-Back-Case-Cover-/252452720865?var=&hash=item3ac75ad0e1:m:mC0aj2_0Rwxje8DiX4p8HUQ -
törölt tag
Szerintem azt nem szabad elfelejteni, hogy ez egy 80+ ezer kezdőáras telefon. Amit szoftveresen javíthattak, az biztos megtették, de egyéb más tényező is befolyásolja a minőséget. Nem csinál extra szuper képeket a telefon, de vállalható, jónak mondható. Kategóriának megfelelő.
Mondom ezt úgy, hogy van nálam G4 és P9 is (viszonyítás miatt), de ezek már egészen más kategóriában játszanak.
-
xiidavid
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek új telefont beszerezni. Az egyik kiszemelt a Huawei P9 lite, azonban a giroszkóp hiánya aggaszt kicsit. Tudnátok mondani olyan alkalmazásokat, amiket emiatt nem tudnék használni? (Pokemon Go-ról tudok
)
Előre is köszi!
-
m1lan
őstag
válasz
minimumgame #2267 üzenetére
Köszönöm
Azzal mindig tisztában voltam, hogy az S3 kamerája szuper, de hogy ennyire... a Canon-os képnél kezdtem megörülni, mert ott élethűbbnek tűnnek a P9 Lite színei, de teljes méretben már látszik, hogy cserébe nem olyan éles.
Szerintetek várható, hogy szoftveresen még javítanak rajta, vagy ez már ilyen marad?
-
stewiehu
csendes újonc
válasz
AngeloDivina #2264 üzenetére
Erre a hozzászólásra válaszolok, mert fotók vannak benne 16:9-es képaránnyal. Azokat kérdezném főképp, akik sokat fotóznak mobillal, pontosabban a p9 lite-tal. Mit javasoltok 16:9-es vagy 4:3-as képaránnyal fotózzak? Eddig az alapbeállítást használtam, szóval a 4:3-as arányt, mert így 13mpx. A kamera beállításaiban láttam, hogy a 16:9-es képarány 10mpx. Nincs megapixel fétisem csak kíváncsi vagyok a tapasztaltaitokra. Rosszabb a képminőség 10 megapixelen?
Azért érdekel, mert 16:9-es tv-n pl. kényelmesebb lenne képeket visszanézni ugyan ilyen arányban, ha az a tapasztalat, hogy pl. nem rosszabb a képminőség. Azt figyeltem meg, hogy mintha bele is nagyítana 16:9-es képaránynál a képbe vagy egyszerűen csak a szenzor 4:3-as és így tudja megoldani ezt a képarányt? -
batai15
félisten
Tegnap nyomkodtam egy p8 lite ot,szinten 6.0 sokkal jobban kezeli a ramot .
-
kovaccs
tag
válasz
Balathruin #2278 üzenetére
1:48.
-
Maxtreme
addikt
válasz
kovaccs #2270 üzenetére
Igen aksi téren piszok jól teljesít. A hajdani G2-mre emlékeztet
Ha valakit érdekel tegnap lőttem a készülékkel 1 videt, félhomályban aztán sötétben, teljesen stock beállítások mellett gyári applikációval.
Én amondó vagyok hogy teljesen vállalható (mondom ezt úgy hogy előtte S6edge-em volt)
-
Robertó79
tag
Vélemény erről?
http://www.ebay.com/itm/Black-Aluminum-Metal-Bumper-Mirror-PC-Back-Case-Cover-For-Huawei-P9-Lite-S001-/291846555803?hash=item43f369089b:g:yCQAAOSwoJZXSA8T -
törölt tag
válasz
AngeloDivina #2264 üzenetére
Mert nagyobb a lencse látószöge.
-
AngeloDivina
aktív tag
Kis összehasonlítás.
Samsung Galaxy S4 13Mpx (felül) vs. Huawei P9Lite 13Mpx (alul)
Èrdekes számomra, hogy a felbontás ès kèparány ugyan az, mèg is a P9Lite kèpèbe több minden belefèrt. Az S4 mintha ráközelítene a tartalomra ès kevesebb fèr a kèpre.
Mindegyik automata beállítás, beltèrben vaku nèlkül, kèzből. -
ANDROID???
addikt
válasz
AngeloDivina #2261 üzenetére
Tegyél oda egy FR, lehet.valami idióta cucc a háttérben, mert alap esetben nem kellene ilyet tolnia..
-
AngeloDivina
aktív tag
Eddig nagyon gördülèkenyen futott a telefon, de tegnap ... "Letèrdelt 4-5 másodpercre imádkozni ès feltette a kèrdèst magának mi tèvő legyen?"
P8 ugye 3Gb Ram ès sosem volt megakadásom, annál is nèha csak úgy ki szoktam szórni a futó alkalmazásokat a háttèrből pedig ott mindig van 1,5 Gb szabad Ram. Kiszórás után 2 Gb felett. Legtöbbször 10-15 program van a háttèrben ès 5-8 lap a Chrome-ban.
A P9 Lite-ot ís így kezelem. Tegnap meg is akadt nèhány másodpercre, de mèg a virtuális gombokra sem reagált. Szerintem simán írhatom a 2 Gb Ram rovására.
Nem gondoltam volna, hogy eljutok arra a szintre játèkok nèlkül hogy 2 Gb kevès lesz. -
m1lan
őstag
válasz
ANDROID??? #2241 üzenetére
Nem kevertél össze, én vagyok az. Tisztában vagyok vele, hogy a Samsungon nem változtatható, de már két éve a jobb oldalon van a vissza gombom, ezért érdeklődtem, hogy itt is megoldható-e, ha nem tudom megszokni.
A "2-es szamú" tech oldal tesztvideójában említették meg, hogy ebből kimaradt a testreszabási lehetőség, de ezek szerint mégsem. A kamerát tekintve leginkább a kültéri képek érdekelnek, egy olyat pedig elég nehéz lenne összehozni a Media Marktban.
-
clon
senior tag
Igen, mert a MM szerdától adja csak pereccel (http://www.mediamarkt.hu/hu/shop/huawei_p9_lite_bts.html).
Bocs a dátum az edigital ideje (4 hetes), most néztem mindenki máskor kezdte és más ideig is tart a pereces akció (általában 2 hétig).
Nem sokat vesztettél szerintem a pereccel (bár pont 12-14-ig volt a villám akció 76e a MM-ban). -
clon
senior tag
válasz
dokee78 #2251 üzenetére
Ahhoz képest, hogy az előző hétvégén a MM 76e-ért adta és most a pereccel megint 85e és nem sok mindenre jó ez a perec.
Kíváncsi lennék az okosórás akcióra, de az árára leginkább (most a perec ingyen van, mert az ára ennyi szokott lenni - gondolom ez a perec ami önmagában nem eladható de sok van raktáron) -
jegenye77
addikt
Ha már a teló tokokról volt szó!
Ma sikerült leejtenem a készüléket . Zsebből vettem ki és a betonon landolt.
Legolcsóbb kínai szilikon tokba volt és eddig úgy néz ki semmi baja se lett. Karcolás nélkül megúszta ( m). -
Atka89
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete használom a telefont, eddig nagyon jó.
Még az elején vettem hozzá egy Huawei műanyag tokot, ami fent, lent és a gomboknál kivágott.
Persze ez kemény műanyag, de még nem találtam olyat, amire lecserélném.
Valaki talált hozzá fém, vagy puhább gumis tapintású tokot, ami azért véd is?
Ezekről a nillkin nature és frosted shield tokokról mik a véleménynek? -
clon
senior tag
válasz
dokee78 #2243 üzenetére
Hello! Ez az aktivitásmérő egy akció, amit a Huawei támogat. Így gyakorlatilag a hivatalos partnereknél mindenhol így "kell" árulni - A promóció időtartama: 2016. augusztus 15. és szeptember 14. között.
(https://huaweibundle.com/hu?utm_source=homapage&utm_medium=baner&utm_campaign=btshu) -
bubus66
nagyúr
-
törölt tag
válasz
SzaboZE #2245 üzenetére
Bubus -sal beszéltünk róla korábban, de ezidáig nem vezetett eredményre. Rejtett funkcióként van benne.
Azt tudom, hogy az OIS -t nem írtad, csak közben felmerült az is egy másik készülék kapcsán (OTG, giro mellett). Azért írtam oda, hogy "másik hozzászólás miatt írtam".
-
AngeloDivina
aktív tag
Ki lehet kapcsolni valahol a nagyfogyasztású programok èrtesítèst?
-
dokee78
félisten
Van egy sanda gyanúm,hogy hamarosan a Telekom is ezt az új aktivitás mérőt fogja csomagolni a P9 Lite mellé.
-
313313
addikt
Olvasgatom itt ezt a kamera mizériát...
Azt kell mondjam, ha kap elég fényt a készülék közel olyan, hanem jobb képeket készít, mint egy Nokia 930...
Aki este akar félhomályban sötétben fotókat készíteni, az vegyen G4-G5-öt... -
spider80
őstag
válasz
ANDROID??? #2236 üzenetére
Azért kiváncsi lennék arra a helyre,ahol jelenleg új P9 lite-ot és Galaxy S3-at is lehet egyszerre kapni.
-
ANDROID???
addikt
A navi gombok nem változtathatóak a samsungnál (nem tudok róla, hogy változtatható lenne), a P9 Lite-ben pedig kaptál képet, hogy hogyan lehet változtatni..
A fotóteszt:
Mivel általában a telefonok a belső térben készült fotókkal véreznek el, fogod magad elsétálsz egy MM, T vagy bármi olyan üzletbe, ahol lehet kapni mindkét típust és készítesz pontosan ugyanarról képeket mindkettővel, ha kivitelezhető. Aztán átküldöd a saját készülékedre és otthon monitoron lemeózod. Nem tudom miért, de erre valahogy senki nem gondol, pedig totál kézenfekvő szerintemKülönben az interneten találsz teszteket stb, vagy összehasonlító videókat, nem vagyok benne biztos, hogy pont erről a két típusról találsz e videót (összehasonlítót), de keresni kell...
no more: Amennyiben ennyire zavaró a 2GB, nézz pl H7-et, vagy P9-et....
-
m1lan
őstag
válasz
minimumgame #2204 üzenetére
Meg van még az S3? Jó lenne látni, hogy ugyanazt a képet elkészítve mennyivel gyengébb a P9 Lite.
Az AMOLED nálam hatalmas előny, de sajnos nem sok ilyen opció van a középkategóriában.
A tesztekben megemlítik, hogy nem lehet megváltoztatni a navigációs gombok sorrendjét. Ez az opció még mindig hiányzik?
-
törölt tag
Frissítés azért érintheti, mert egyrészt a gyártó, másrészt a Google biztonsági patch is tartalmazhat szenzorhoz kapcsolódó elemeket. Ez is bekavarhat, de más szoftveres dolog is okozhat problémát, azért soroltam pár dolgot.
OTA azt jelenti, hogy a telefonod jelez, aztán letöltöd, majd telepíted. Ezek rendszerint nem teljes ROM -ok, általában magát a frissítést, illetve ehhez kapcsolódó elemeket tartalmaz. Ritkán viszont előfordul, hogy a teljes ROM van betömörítve.
-
gaga1
tag
válasz
#86973952 #2171 üzenetére
Nagyon nem vagyok hozzáértö sajnos. OTA és hasonlokat nem ismerem
De most kikapcsoltam és vissza a forgatást. Azota többször probáltam,egyenlöre jo
Majd hosszabb állás után is teszek probát. Addig is köszi.
Na most szerkesztem
Hosszabb állás után ismét beakad. Kb. 5 mp után fordul el. Majd megprobálom este a másik ötletedet. -
vpityesz
csendes tag
Kis guglizas utan valaszt kaptam...
4.2-tol, illetve 5-tol nem engedelyezett third party app-oknak az idozites es lehet, hogy rootolas sem eleg ...
-
choco01
addikt
-
stewiehu
csendes újonc
Sziasztok!
Pár hete van ilyen telóm és egy ideje már nem jelzi az értesítési led a viber üzeneteket. Mitől lehet ez? Ja, és az értesítési központ beállításainál mit jelent a prioritás megjelenítés? (Az alkalmazás értesítései prioritásos jelzésének engedélyezése, és sürgős megszakításként kezelése)
Csak nekem nem világos ez? -
313313
addikt
Másnak nem ragad(t) még be a Google Szolgáltatások?
-
Vandie
tag
Én is boldog tulaja lettem egy ilyen szépségnek. Eddig minden pöpec vele bár én inkább női szemmel nézem a telefont, de amire nekem kell azt gördülékenyen teszi, szép képeket készít. Kaptam hozzá okosórát és az a kérdésem, hogy tudja-e valaki hogy hogy tudom elindítani hogy mérje az alvást? Az edzés funkciót már el tudom indítani, meg jelzi ha bejövő hívásom van de az alvásra nem jöttem rá.
-
minimumgame
tag
Én pont most váltottam S3 LTE-ről, erre. Sok mindent még nem tudok mondani, de amit tapasztaltam, hogy a kamera gyengébb a P9 lite-ban. A kijelző nagyon szép, ha nem ragaszkodsz a Samsung kontrasztos világához akkor nem fogsz csalódni, de ugye kinek mi. (Engem néha már zavart a túl színezettség, így most örülök ennek). A linkelt tech2 cikk minden mást elmond, nagyon jól leírja.
Ja és hát az ár sem mindegy, de mindegyik jó telefon.
-
dokee78
félisten
Fölötted 1-el épp S3 LTE-ről váltott.
Galaxy A5 2016 vs Huawei P9 Lite.
Van ott videó is róla.Kicsit lassabb az ujjlenyomat olvasó is a Samuban.
Nekem is esélyes volt,de hamar kihullott.
Annak ellenére,hogy van benne OIS és OTG is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged