-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dokee78 #3035 üzenetére
Jegenye azért írta (egyébként jogosan), mert előtte P7 volt neki. Azzal meg amúgy bitang képeket lehet csinálni. P8 -nál jobbakat, csak nincs még rá manual mód. P7 közel olyan RAW -ot csinál, mint a P9 kamerája. Csak még nagyon kísérleti stádiumban van a manual módja, mert custom készül és lefelé elég necces dolog az api módosítás az eredeti fájlból.
Bubus:
Mindjárt meglesem.Meg módosítom a dual részét a leírásnak, amit megbeszéltünk. Végre fel tudok lélegezni, műszaki is meg van az autóra, szóval...
-
-
Muerte68
addikt
-
clon
senior tag
válasz
dokee78 #2251 üzenetére
Ahhoz képest, hogy az előző hétvégén a MM 76e-ért adta és most a pereccel megint 85e és nem sok mindenre jó ez a perec.
Kíváncsi lennék az okosórás akcióra, de az árára leginkább (most a perec ingyen van, mert az ára ennyi szokott lenni - gondolom ez a perec ami önmagában nem eladható de sok van raktáron) -
clon
senior tag
válasz
dokee78 #2243 üzenetére
Hello! Ez az aktivitásmérő egy akció, amit a Huawei támogat. Így gyakorlatilag a hivatalos partnereknél mindenhol így "kell" árulni - A promóció időtartama: 2016. augusztus 15. és szeptember 14. között.
(https://huaweibundle.com/hu?utm_source=homapage&utm_medium=baner&utm_campaign=btshu) -
törölt tag
-
szami777
addikt
válasz
dokee78 #1654 üzenetére
2 hét használat után csak pár apróságot tudok felróni a telefonnak.
- a rezgőmotor nagyon gyenge, a zsebemben sem érzem meg néha, eddig alsókategóriás telefonjaim voltak inkább, de mindenhol jobb volt a helyzet.
- viber sokszor nem jelez, illetve értesitő led sem jelez vibernél, messenger is sokszor nem jelez, illetve az eredmények.com sem.
- kamera tényleg gyenguszEzek a zavaróak, nagyon patent kis telefon egyébként, nem bántam meg a megvételét.
-
realmadrid
aktív tag
Igen, valóban
-
realmadrid
aktív tag
A német Mediamarkt-ban 3GB-os verzió van, szerintetek itthon lehetne garanciáztatni, ha gond lenne vele ?
Vásárolt már valaki így ?Közben találtam összevetést : [2GB vs 3GB] érdekes.
-
törölt tag
Már megy a pletyka erről pár éve. KirinOS, aztán hogy stock jellegű lesz az EMUI, ...stb.
Biztos lesz változás a droid N-nel érkezve. Jól fog jönni, ha lesz ráncfelvarrás, mert 4.4 óta csak finomítják az EMUI felületét. 2.3-3.0 volt utoljára a nagyobb, éles váltás dizájnt/használatot tekintve.
-
törölt tag
2 gigával bőven van élet droidon. Itt szoftveres gond van, majd javítják. Vagy úgy érzékeli (nem jól), hogy tele a memória, vagy nem tartja meg a háttérfolyamatokat, vagy szimplán nem jól van beállítva.
Szerk.:
Chrome egyébként végtelen számú RAM -ot képes megenni. Azt is el tudom képzelni, hogy egy appra eső bizonyos RAM mennyiség után már kiüríti a háttértárból. -
batai15
félisten
Nekem ez előtt dooge y100 volt gyenge is volt , nem is a leggyorsabb,de 2giga ramos volt. Igaz full stock meg 720p ami miatt kevesebbet esznek az appok mint nagyobb felbontáson.
Folyamat 1.3gb rám volt szabad és vagy 10-15appot tudott magába tartani. Itt olyan 3-4 app és ennyi ,de nincs is 1.3 szabadon. Miui alatt (m3w) se volt jobb a multitasking mint itt igaz a mui eléggé éhes egy os.
Lg g2, szintén fhd , ott olyan 900-1.1gb volt szabad ,kicsit jobb volt a multitasking .p8lite ugye megint 720 p és ott legalábbis én nem olvastam ilyen gyengeséget.
Ezzel azt akarom mondani hogy lehet emui alatt ha 200 mega plussz lenne sokat számítana,sokat dobna rajta. Vagy eleve csak3gb kellett volna jönni,de azt gondolom pénzügyi okai vannak ennek. minden esetre remélem fognak rajta javítani. -
batai15
félisten
Egyenlőre nem rossz, de a ram kezelés tényleg nem az igazi.
Nekem eléggé tetszik az összeszerelés , minőségi .
Több tapasztalatom még nincs.
Ja igen fingeprint elég jól működik.
Ezt a magazint nem tudjátok hogy lehet kilőni? ne váltogassa a képeket, valamit további témákat hogy lehet leszedni ? mert téma alkalmazásba csak az alapok vannak.
Na az aszony telefonja is átváltott összekészítés alattra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged