- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tkohun2107 #599 üzenetére
Szolgáltatónál vetted a telefont?
Mert azok (az eddigiek alapján úgy tudom) le vannak korlátozva szoftveresen 1 SIM kezelésre. Ahogy P8 Lite -nál is.
-
tkohun2107
tag
válasz
#86973952 #598 üzenetére
Ki próbáltam, tökéletesen meg oldotta amit akartam , köszönöm. Annyit szeretnék még hogy nem tudom hogy kell 2 sim kártyát használni. Van 2 telekomos kártyám, az első tökéletesen működik, viszont amit a micro sd helyére kell tenni ott nem ismeri fel valamiért, mi lehet a probléma ? Előre is köszönöm a segítséget
-
törölt tag
válasz
tkohun2107 #595 üzenetére
Screen Adjuster free verzióját próbáld ki.
-
SzaboZE
addikt
Sziasztok! Az tényleg igaz, hogy kimaradt a giroszkóp a telefonból??? Az automatikus elforgatás ilyenkor hogy megy?
-
tkohun2107
tag
válasz
ToniSoprano #594 üzenetére
P9 liteban a kontrasztot tudom valahogy emelni vagy le venni ? ? előreis köszönöm a választ
-
ToniSoprano
addikt
Nyilván látszik hogy azért spóroltak a kamerán ha ez nem szoftveres gond, a közeliben nem annyira vészes, de az általában semelyik kamerának nem gond. A nagyon közeli makrok nem igazán jók pl. az alma kicsit bamabuszszerűség homályos, de igazán az emberek többsége ezt úgysem használja.
Jellemzően a távoli, látképeken jönnek ki a hibák, az utol előtti képen eléggé látszik a mosás, összességében kicsit homályos a kép, ez inkább alsó kategóriára jellemző. Pl. Egy Redmi 3-ban jobb képeket lehet lőni, de ott pl. ajánlott a HDR-t folyamatosan bekapcsolni, érdemes kipróbálni ha HDR be van kapcsolva folyamatosan jobb-e élsesebb-e főleg a távoli szabadtérben. -
törölt tag
válasz
tkohun2107 #592 üzenetére
Maximum abból a szempontból nem mindegy, hogy nem egy hiányos alkatrészes, áthidalós olcsó töltő.
Amúgy én is nagyobb töltőfejeket használok a telefonokhoz. 1.5-2 amperos. DE hosszútávon a saját töltő, az annál kapott amper a legjobb.
-
törölt tag
válasz
tkohun2107 #589 üzenetére
Szerintem 1.8 felett már leszabályoz. Meg kell mérni. Viszont hosszútávon ajánlott a saját töltőt használni.
-
tkohun2107
tag
Üdv urak, sajnos nem vagyok hozzá értő személy, szeretnék kis segítséget kérni, vettem egy ilyen kèszülèket. A hozzá kapott töltő 1A, nekem van viszont 2A töltő fejem elfekvőben, ha azzal töltöm ártok az akkunak bármilyen formában? Illetve kontrasztot tudok állítani valahogy ? ? előre is köszönöm a segítséget
-
zharkanyi
tag
Arra nincs valakinek valami tippje, hogy a GPS pozíció miért mászik el, ha közben fényképezek?
Trackelek (rögzítem az útvonalam) és ha közben fotózok, akkor akár 30-40 métert is elmászik a pozícióm. Más telefonnal, ugyanezzel a programmal (Locus) nem volt ilyen problémám.
-
Hubzsi
tag
Tettem még pár képet , amit a telóval csináltam, mind automata mód:[link] (sörsátor, naplemente, lényeg, hogy nem ideális napsütés legyen)
Nem a szék a kedvenc témám, csak gondoltam teszek fel egyet gyengébb fényviszonyok mellett is
-
törölt tag
Szomorú... tudomásom szerint az üzletekre terhelik azt a néhány 100 forintos költséget, ami a kártya cseréjéből fakad. Ezért szórakoznak ezzel még néhány helyen....
HA van lehetőséged, másik városban jársz, akkor intézz cserét szerintem. Pl. nagyobb, forgalmasabb pesti fiókokban nem problémáznak vele, nem kell "harcolgatni". Pörgetik az embereket, gyorsan kicserélik. Pl. Aréna.
-
Sonja
nagyúr
válasz
#86973952 #583 üzenetére
Magát úgymond a "számot" vettem 2001-ben, akkor még normál SIM-et. Ezt cseréltettem 2 évvel ezelőtt, mikor vettem egy HTC Desire 500-at, amibe microSIM kellett. Most ez a microSIM lett vágva nanoSIM-re.
Tudom, ezért írtam, hogy ez hivatalos Voda márkabolt (Ez lenne az!).
-
jegenye77
addikt
Csak egy kis történet Németországból :
Ismerős felesége bemenet az itteni Vodafonehoz és mondta nem tudja belerakni a kártyát az új telójába ilyenkor mi van. Válasz : nem kell cserélni, ők kivágják neki és kész. 10 euró
Majdnem felnevetett rajta és kérdezte mi ezen 10 euró?
Azt mondták mert kopik a szerszám ami körbevágja
Ott hagyta őket és kérte a férjét menjen be és próbálja meg ő.
Bemenet és neki azt mondták természetesen ingyen megcsinálják
Aztán egy kicsivel később teljesen ugyan ezt eljátszották egy másik kártyával is.
Nrm a 10 euró - ról van szó hanem, hogy egyiknek fizetni kell a másiknak nem!
Nem tudom pontosan mennyi ideje van a Vodafone nál de jó pár éve az biztos és le akarják venni 10 euró val?
Ennek szerintem mindenhol ingyenesek kellene lennie!
Másrészt meg otthon ki lehet vágni simán egy ollóval. -
Sonja
nagyúr
Most voltam a Vodafonnál SIM kártyát cseréltetni. Csak vágni tudnak itt, és 500HUF-ot kértek érte (Gyöngyös).
Nem halok bele, de meg kell fizetni a "munka" árát, úgy látszik.
Egyébként nem sokkal azután, hogy beletettem a SIM kártyát, pont hívott valaki.
Legalább ki is tudtam próbálni.
Hangja rendben volt, sőt! Jobbnak hallottam, mint az eddigi HTC Desire 500 hangját (beszédhangot).
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Fehercsoki #577 üzenetére
Nem is láttam még. Majd megnézem.
-
Fehercsoki
aktív tag
Sziasztok!
Ez a telefon éjszaka milyen képet csinál? Olvastam, hogy van benne egy Night Mode nevű funkció, ez mennyire működik jól?
-
Roxbury
őstag
Most jött elektronikus számla az MM-tol a feketere, amit májusban rendeltem es erre a hétre ígértek. Akinek jött az mmtol ilyen, annak mennyi időre ra vittek ki? Mert elvileg akkor megérkezett a pesti raktárba most a fekete szállítmány, ha jól gondolom.
-
golyós
addikt
válasz
Milestone2 #568 üzenetére
Te mindenhol ott vagy ?
Gondoltam ennyiért ne várjunk sokat, de én már annak is örülök ha elmegy vásárolni nem kell fél óráig csörgetni mert mostmár érzi a kezén is.
Lg G2 minit cseréltünk erre, ping-pong versenyt már rendezhetünk két ilyen lapáttelefonnalXsanyi 77: igen azt.
-
Milestone2
nagyúr
Egy alvásmonitor/lépésszámláló/kalóriaszámlásló/érbesztőóra Huawei Band 1... van külön apk-ja, amivel bármelyik másik telefonon is szinkronizál.(vicces, mert az órát én hordom a telefont meg nejem, a telefonján össze vissza meg-megjelenik, -ha a közelben vagyok- hogy mennyit lépkedek...Még nem néztem utána, hogy ki lehet-e a telefonon kapcsolni, mert ott nem azt az alkalmazást használja.)
-
golyós
addikt
Kaptunk a telefonhoz órát is, viszont nem tudunk róla szinte semmit.
Feleségem örül neki de a lépésszámlálót nem lehet kikapcsolni?
(Friss a telefon nem adja oda, hogy kipróbáljam)
Beállítások vannak hozzá vagy csak alap okosóra ne várjunk túl sokat? -
batai15
félisten
tényleg ingyenes a sim csere, néztem az oldalon .
-
törölt tag
Gyártói garanciásnak tűnik, de...
"Garanciális ügyintézésnél a hibás termékek visszajuttatása és visszajuttatásával járó költségek a vásárlót terhelik."
...azért kérdezz rá. Leginkább arra, hogy Te a TeleMax -szal közvetlenül szeretnéd intézni. Feltételezem utanként kb. 2000 HUF (csak Budapesten belül ennyi) lenne oda-vissza a szállítás, ami garanciális ügyintézésnél elég vicces.
-
batai15
félisten
na akkor fain, 2 éve még le akartak húzni, telenorba viszont ténylég pénzbe került, ott a hálózat dobálással vertem az asztalt, és úgy cseréltem.
-
Luna73
tag
A feleségemnek szeretnék ilyen telefont venni aranyszínűben.A konzolvilágban van is,halottatok valamit erről a boltról?Azt írják gyári garisak a készülékek.
-
golyós
addikt
3 hónap alatt lecseréltem az enyémet és a feleségemét is.
Én Xiaomihoz cseréltem , mondtam, hogy nanosimet szeretnék az új telefonomba.
-Oké, hozom.
Ennyi az egész, nem kérdeznek semmit, szó nélkül ingyen cserélik.
Tegnap a P9 litehoz szóltam, hogy kéne sim csere.
-hozom, egy pillanat.
Szerintem a mai világban ahol félévente cserélgetnek az emberek már nem foglalkoznak vele, használd a hálózatukat és kész. -
batai15
félisten
Telekomnál mit mondtatok hogy cseréljék?
-
törölt tag
Készül az összefoglaló, csak az elmúlt napokban kicsit be voltam havazva. Kissé elnézést kérve holnap, vagy legkésőbb szerdán elnyeri a végleges formáját.
Bubus fogja csinálni a fejezet címeket PS -ban, neki pedig előre is köszönet. Rövidesen átküldöm mihez kell.
Szerk.:
Simán szokták cserélni a szolgáltatónál. Érdemes lefutni ezzel a kört vagdosás előtt. Na meg az utóbbi időben kaptak pár vérfrissítést a SIM -ek. Vodánál is másfél év alatt kb. 3 -at. Legutóbb ugye az NFC SIM -ek került ki. Nálam is gond nélkül cserélték.Telenornál azt mondtam dobálja a hálózatot. Nem ellenőrizték, hozták egyből az új kártyát.
Gondolom T -nél sem megy másképp.
Szerk.2.:
Telenornál amúgy 2 éven belül kétszer is cseréltem SIM -et. Ingyen. -
siege5
aktív tag
Egyébként is max pár száz forint, de aki tudja hol vágja otthon is méretre szabhatja.
Off: egyébként majd másfél hét után tegnap kiírta a rendszer hogy 20-án azaz ma érkezik szállítmány a rendelt telóból, erre ma ismét levették, de nekem még mindig beszállításra vár....hát lassan ott vagyok érdemes másik telót nézni inkább, mert valószínű az újabb adagig megint másfél hét megy el.
batai neked is sokat kellett várnod, (ahogy olvastam ugyanott) mennyi volt összesen a várakozási idő? Beszállítás napján (ha követted persze) vissza is jeleztek, vagy csak másnap mikor szortíroztak? -
Sonja
nagyúr
Ma kaptam ajándékba egy ilyen telefont!
Sajna a telefon részét még nem tudtam kipróbálni, mivel a mostani telefonomban microSIM van, ebbe pedig ugye nanoSIM kell. Mehetek a Vodafonhoz SIM-et cseréltetni.
Egyelőre tetszik.
Független, és fekete! Csak egy SIM-et akarok benne használni + egy 32GB-os microSD-t, tokot pedig most rendeltem hozzá. Remélem jó lesz hosszabb távon is, mivel Huawei telefonnal még nem volt dolgom.
Ui.: Kár, hogy OTG nincs benne, legalábbis úgy olvastam.
-
dokee78
félisten
Találtam egyegy össze hasonlító videót a számomra 3 esélyes telefonról.
Végén van egy multitasking teszt.
Igaz az Alcatel 3 GB RAM,míg a Sony Xperia XA és Huawei P9 Lite csak 2 GB RAM verzió. -
-Gerzson-
aktív tag
Tökéletes, szép.
A mienk épp tegnap kapott valami kis behatást, és a fiam megijedt, hogy a kijelző is sérült így leszedte.
Szerencsére a fólia megvédte. Most felraktam az ebay-ről rendelt temperált üveget.Sajnos alul a kijelző alatt a huawei feliratnál eláll az üvegtől. Gondolom a temperált üveg a görbe, nem a készülék. -
Roxbury
őstag
Gyári fólia hogy szuperál a kijelzőn, akinek már megjött? Mert lehet egy ideig rajta hagyom azt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #538 üzenetére
Igen azt tudom, mondjuk a szervizes tapasztalat alapján azzal nincsenek tisztába melyik készülékre milyen ROM van. Mint az enyémbe is alaplapot cseréltek, de ugyan úgy független marad és mégis a Telekomos ROM-t tette rá. Akkor szerintem még azt sem tudja, hogy a nyitva volt-e a BL vagy zárva.
-
törölt tag
Őszintén megmondom sosem értettem, hogy mi értelme a Relocknak. Garancia szempontjából ugyanaz, mint az Unlock. Akkor meg már inkább legyen nyitva.
Nem mintha a Huawei -nél nagyon foglalkoznának azzal, hogy nyitva van -e a BL vagy nem.
Szóval itt aztán teljesen logikátlan dolog.
-
batai15
félisten
válasz
Redchucky #531 üzenetére
Keresem a specifikációk at, de valszeg ugyan azt mint az 5c.
Ha igen akkor b20 nincs csak , bár sok mindent nem találok infókat . Edigital oldalán nem írja az lte sávokat , bár 850 mhz a legkisebb .
No de ha így van akkor az a 10ezerrel kevesebb nem éri meg a p9lite helyett . -
Redchucky
aktív tag
Megjött a konkurencia. Honor 7 Lite, detto ugyanaz a hardver, fém házban és olcsóbb is kicsit.
-
Roxbury
őstag
Közben nekem megjöttek a kiegeszitok. Eazyguard gyémánt üveg lett a vege, meg egy Ott! max defender tok. Baromi jo mindkettő,tudom ajánlani, mar csak a telefonnak kéne megjönnie. Lehet rárakom a gyári foliara az uveget. Z1 compactnal is igy csináltam, nem volt probléma vele. Egyedul az a bajom, hogy a folian nagyobb a kivagas az előlapi kameranak meg érzékelőknek, az üvegen meg csak a kamera van kivágva. Lehet később bemenne a kosz es negatívan erintene az erzekeloket.
-
Roxbury
őstag
Olyan szinten hiany van feketebol, hogy a májusban rendelt feketemet, talan jövő heten hozza meg az MM állításuk szerint.
-
törölt tag
Hétvégén csinálok egy összefoglaló írást. Elsőként a blogomba, aztán ott át lehet nézni, esetleg hozzáfűzni, ha valakinek hiányzik valami. Onnan átemelhető lesz ide.
-
törölt tag
válasz
Redchucky #517 üzenetére
Gyanítom pl. a MM -nál elosztották régiókra a mennyiséget. Aztán kisebb országokba (kereslet alakulás alapján) kevesebbet küldtek. Gondolom azért rendelésre, mert átlogisztikázzák.
Pl. P8 Lite -nál a lengyelektől pótolják a hiányt a magyar MM -ba.
Meg szerintem a Huawei sem számított ekkora sikerre. P8 Lite is jól fogyott, de ez láthatóan sokkal gyorsabban megy. A rendes P9 -et Vodánál 5 nap alatt lepusztították. Elsején került ki az első szállítmány és az 5. napon már csak egy pesti üzletben volt 1 darab.
-
-
Redchucky
aktív tag
Sziasztok! Mi lehet az oka hogy szinte sehol sem kapni ezt a telót, csak megrendelésre? Lehet hogy hülye kérdés, de idegesít
-
B********
aktív tag
Megnéztem ezt a Huawei azonosítót, beállítottam, de ahogy néztem számomra felesleges. Tudom valahogy törölni a regisztrációmat?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #500 üzenetére
Szia mester igen változott a képem mert .............. Majd el mesélem termesztésen adok. Küldöm pü-be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest