- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 
			  Mobilarena  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#86973952 törölt tag válasz  Milestone2

üzenetére Milestone2

üzenetéreItt kicsit nehezebb lesz rá külföldi fórumokról a megoldás, mivel a legtöbb helyen a 3 gigás fut. Több országban persze már kiderült, hogy szintén a 2 gigás van az eladóknál. Bár az sem biztos, hogy a két modell közötti szoftveres eltérést érinteni fogja. Attól függ hogy oldják meg a dualosítást. P8 Lite esetében annyival egyszerűbb volt, hogy nem kellett több hardver verzióval számolni. Illetve volt egy variáns, ami Kirin helyett Snapdragon -t kapott, de azt az USA kapta. Szóval nem nagyon érintette az EU -t. 
- 

Hubzsi tag válasz  Milestone2

üzenetére Milestone2

üzenetéreSemmi, zsebből élő és katt, 640ds em volt előtte annál sokkal gyorsabban fókuszál. 
- 

Hubzsi tag Szerintem még messze használható ez a kamera! 
- 

dokee78 félisten válasz  Milestone2

üzenetére Milestone2

üzenetéreNézted már független e a szolgáltatós? 
- 

#86973952 törölt tag válasz  Milestone2

üzenetére Milestone2

üzenetéreP8 Lite -nál is így volt. Lévén, hogy csak dual SIM létezett belőle, így a szolgáltatókhoz küldött verziók mindegyike single -re volt butítva. Van átjárás, tehát dualosítható nem hivatalosan, de nem olyan egyszerűen, hogy a független ROM -ot teszed fel. Illetve vissza is állítható garanciáztatás miatt. Persze akkor van gond, ha az adott hiba miatt nem tudsz flashelni (garanciáztatásra). Meg az is igaz, hogy TMX -nál a Huawei -es brigád jófej, nem nagyon foglalkoznak azzal, hogy milyen SW van rajta. Simán meg szoktak csinálni Huawei -t custom recovery -vel, vagy custom ROM -mal. Nyilván erre nem szabad örökké alapozni, de nem kell annyira izgulni, mint mondjuk egy Samsung -nál. batai15: 
 Várhatóan akkor lesz rá végleges javítás, ha bekerül (/vissza) a Voda és a Telenor kínálatába. A szolgáltatók bekerülés előtt tesztelni szokták a készülékeket, és amíg ilyen hálózati probléma van, addig nem fogják árulni.Bár gyanítom Vodánál egyedi, szolgáltatós ROM -mal fog jönni. 
- 

Milestone2 nagyúr válasz  balazska92

üzenetére balazska92

üzenetéreL21-est kaptam 2 napja, 1 SIM-es (mai napig nem tudom tényleg létezik ilyen változat, vagy a genya T szoftveresen vagy hardveresen tiltja a SIm2-t) , 2GB-os. 
- 

#86973952 törölt tag válasz  lacibattya

üzenetére lacibattya

üzenetéreUgyanaz a szezor, lencse, egyebek. Max. a szoftver lehet javított. 
- 

#86973952 törölt tag válasz  Little Hulk

üzenetére Little Hulk

üzenetéreItt egy kicsit komolyabb teszt. Nem csak a kameráról. 
- 

Little Hulk tag Sziasztok! Érdeklődnèk attól aki használja, hogy milyen a kamera? Nem dícsèrtèk a teszten... P8-at szerettem volna, de nincs a T-nèl csak arany, az meg nem játszik.... 
- 

MK VII veterán válasz  balazska92

üzenetére balazska92

üzenetére
- 

#86973952 törölt tag válasz  balazska92

üzenetére balazska92

üzenetéreL21 lesz az, de meg tudod nézni a kitett darabon is. 
- 

balazska92 senior tag Srácok a T-nél hétfőn veszem meg a p9 liteot, de ahogy olvasom több féle verzió van. A T-nél jelenleg melyik van? Vagy hogy tudom eldönteni? 
- 

igor-hu tag Jobb híján maradt ez a megoldás: 
 http://android.wonderhowto.com/how-to/change-your-androids-screen-resolution-without-root-access-0160439/
- 

igor-hu tag Sziasztok, Nekem úgy tűnik az egyes appokban, hogy a telefonon a DPI túl magasra van állítva, sehol nem találom, hogy hol lehetne ezt állítani. Van erre valami mód? Köszi 
- 

batai15 félisten Aki esetleg tokokat keres , huawei g9 néven is keressen úgy látszik othol g9 a neve . 
- 

MK VII veterán Hehe.. Épp ma tettem fel a kérdést én is a P9 topikban.. Őrült hangosan szól egyesen is.. 
 Választ is kaptam.
 Azóta minden rendben 
- 

Hubzsi tag Valahol lehet visszevenni a hangerőből, még egyes erősségen is elég durván szól. 
- 

davidovi tag Sziasztok, 
 S4 miniről váltanék, mert lassan 3 éves a kicsike, egyik opció a T-nél P9lite, esetleg honor7 (bár spúr vagyok annyit kiadni egy telefonra) másik a xiaomi mi4c.véleményetek erről? mi4c vagy P9lite? 
 köszi előre is
- 

Hubzsi tag Sziasztok! A kamera kornyeken ha megkocogtatom van valami fura hang , akkor is hallatszik amikor kemény felületre teszem le, masnak is zörög arrafele? 
- 

batai15 félisten Akkor ez halott ügy? 
 Mondjuk ez csak egy nyavalyás téma, nem értem mi a gondja vele.
- 

batai15 félisten viszont van egy gondom  power amp témákat nem tudok letölteni, letölti , de droidos ikonja lesz és cancel felirat benne. valaki megnézné nekem? power amp témákat nem tudok letölteni, letölti , de droidos ikonja lesz és cancel felirat benne. valaki megnézné nekem?
- 

batai15 félisten válasz  balazska92

üzenetére balazska92

üzenetéreVálaszolok mindenkinek : 
 gabenh : lehet hogy témával változik.
 Ha emui 4.1 ez is meg az is , valszeg ez a magyarázat.
 balazska92: kamerában nem biztos hogy jobb, meg ramban , de minden másba igen.
 Az emui okosságai elég jók, sebesség kiváló, akku szintén .
 Ha ebben a telefonba gondolkodsz akkor vedd meg bátran , annyi hogy otg-t nem tud.
 Aláírásomban láthatóak az eddigi készülékeim(bár nem mind ) ezek után is azt mondom jó kis telefon ez .ORCA58: van a telefon kezelő appban van ilyen. 
- 

balazska92 senior tag válasz  Milestone2

üzenetére Milestone2

üzenetéreKöszi, ez egy elég korrekt összehasonlítás, kamera is nem hinném hogy láthatóan rosszabb lenne... pontokból is ez jön le, szerintem maradok a p9 litenál.  
- 

Milestone2 nagyúr válasz  balazska92

üzenetére balazska92

üzenetéreKamerában biztosan nem veri a sony saját cuccát. Minden másban (látszólag) jobb. Xperia Compactom sosem volt. H P9 Lite is csak tegnap óta. Nem vagyok kompetens. 
- 

jatszo aktív tag válasz  balazska92

üzenetére balazska92

üzenetére+1. Kb. ebben a cipőben járok én is.  
- 

balazska92 senior tag Sziasztok! Jelenlegi xperia z1 compactomról napokon belül lejár a hűség T-nél, szeretnék egy új telót, ilyen 80 ezer környékén. A T kínálatában ez tűnik a legjobb vételnek. Mit tudtok mondani róla, megéri? z1c-hez képest előrelépés, összességében jobb telefon? Semmi extra használat nem lenne, néha pár fénykép, gps, facebook. Fontos lenne hogy ne akadjon, döcögjön, jó legyen a gps, és azért a kamera is legyen kb olyan mint a mostani z1c-nek. Remélem tudtok segíteni!  
- 

gabenh tag válasz  lacibattya

üzenetére lacibattya

üzenetéreSziasztok! 
 Lenne egy kérdésem néztem ma telekomnal egy sima P9et, nekem P9 lite van,na ugye ugyanugy emui 4.1 de a sima p9en az ikonnal nem volt ez a "mappaszeruseg" hatter... erre gondolok:
 http://kepfeltoltes.hu/view/160609/IMG_20160609_132837_www.kepfeltoltes.hu_.pnghogy lehet megcsinálni hogy ez ne legyen ott? beallitottam ugyanzt a temat ugyanazt az ALAP ikonpakkot es a sima P9nel ez nem volt ott az enyémen a lite-n pedig igen 
- 

Milestone2 nagyúr Meg ne járj úgy mint én (ha itthon szolgáltatónál) veszed. P9L. Előtte "jól" utánanéztem a neten, mondom rendben van, van belőle 3 féle változat VNS-L21, VNS-L22, VNS-L31, mind 2SIM-es, RAM-ban (2GB/3GB), meg B20-ban különböznek... aztán a nagy lóf@szt...Telekom egy SIM-es változatot árul...neten megrendeltem, boltba bementem, kérdeztem 2 SIM-es? Nem tudjuk... 3GB-RAM? Nem tudjuk, mi már csak áruátadó pont vagyunk...tudásunk az nincs... Ez van, szerencsére nem létszükséglet, de jó lett volna... 
- 

szegto senior tag Üdv. 
 A Honor 7 és P9 lite között próbálok dönteni.
 Szerintetek melyiket érné meg venni?
 Használtban gondolkozok, tehát az ár is kb hasonló.
 Ahogy nézem teljesítményben közel azonos.
 Akinek van tippje irjon. 
 Üdv
- 

batai15 félisten válasz  Milestone2

üzenetére Milestone2

üzenetéreElhiheted hogy a 4s se volt a legjobb . Pedig eppöl .. annyi hogy volt telekom akció egy éve és 40be megkaptuk. Annyit is ért. 
- 

üzenetére Milestone2

üzenetéreAszonynak bejön , neki is vettünk,de annyi a baja h nem apple. Pedig 100x jobb mint a 4s volt .. 
- 

üzenetére Milestone2

üzenetéreNocsak , kellemes meglepetés. 
 Szerintem ha a telefonra fel tudod dobni az appot ami az órának kell akkor szerintem menne.
 Huawei wear app kell .
- 

batai15 félisten Egészség app ->beállítások- lépés számláló mutatása lesz amit kerestek szvsz. 
- 

#86973952 törölt tag Egyelőre ezt nehéz megmondani. A szenzor ugyanaz mind a két telefonban, illetve f2.0. DE nem csak ezen múlik. Jelenleg annak kell kiderülnie, hogy egy újabb szoftver mennyit javít rajta. Annyi biztos, hogy a manual lehetőség és a raw egy elég jó opció. Napfényben a Honor 6 képei szerintem jobbak, főleg makronál. "Sötétben" még a jelenlegi állaptotban sem mondanám jobbnak a Honor 6 -ot. 
- 

MK VII veterán Az engem is érdekelne.. 
 Egyszer valami tök mást akartam beállítani és odataláltam a menüben ahol a lépésszámlálót lehet állítani.. kikapcsoltam, de azóta sem találok vissza.. Lövésem nincs, hogy hol kell keresni... Átbogarásztam az összes beállítást és sehol nem találom.. (#336) kovaccs 
 Kamerája szerintem bőven Samsung S7 szinten van.. Sőt.. Néhol még jobb is nála..
 Az egyik, ha nem a legjobb kamera szerintem ebben a készülékben van most.
 Videózás az nem a legjobb, de képekben kb veretetlen. Tettem ide a topikba képeket.. Teljesen automata módban készítettem őket. Ha gondolod nézd meg őket.. Pár hozzászólásommal visszább van az egyikben linkelve.Szerk.: 
 Téves... Fene ez a két topik.. Egymás alatt van nálam és összekevertem a P9-el. 
 Na szóval a sima P9 kamera képességeire értendő amit írtam.. Viszont a lépésszámláló téma az még így is érdekel.  
- 

kovaccs tag Honor 6-ot cserélném erre! Szerintetek tud legalább annyit kamera szinten, és úgy általában? Telekom beszerzés lenne. 
- 

Hubzsi tag Valaki tudja hogy a lépés számlálót hogyan lehet levenni a zsarolási képernyőről? 
- 

batai15 félisten Mit rugoztok ennyit? 
 Van b20,l21 van eddiginél.
- 

ORCA58 addikt válasz  Silenzio

üzenetére Silenzio

üzenetéreA Huawei Európába hivatalosan olyan telefonokat forgalmaz, ami az itt használt összes frekvencián képes működni! Lehet az a legolcsóbb vagy a legdrágább készülékük. 
 A frekvenciák 4G esetén az előző hozzászólásban [link]
 T-nél a B20 Budapesten tudtommal nem is játszik szerepet, mert a ritkábban lakott területen van kizárólag B20. Sok helyen ahol B20 4G van, 3G egyáltalán nincs és nem is lesz.
 A telefon a T-nél is beszerezhető, ők pedig csak olyan készülékeket forgalmaznak, amik használható a saját sávjaikban.
 Más szolgáltatóknál más a helyzet, de mindegyik használ B20-at.Valaki korábban írta, hogy Edigital csak 3G-set forgalmaz. Nem tudom honna az info, nem is tudom létezik-e olyan változat. Az tény, hogy az adatok hülyén vannak felsorolva, de ott az LTE: "3G, Bluetooth, DLNA, EDGE, LTE, USB, WiFi" 
- 

Silenzio addikt Ember, 4G nélkül a hajadra kenheted a telefonodat, hacsak nem vagy Vodás. T-s vagyok, 4G nélkül még BP-en is pokol az élet. Bemész egy épületbe a Nagykörúton, és rögtön az Edge legalján találod magad, fél-egy perc, míg betöltődik a Mobilarena. Ez nekem akkora negatívum, hogy beleremegett a ház is, mikor olvastam. 
- 

szami777 addikt válasz  Perfect Mr.9

üzenetére Perfect Mr.9

üzenetéreKamerája jóval jobb a xiaominak, én a b20 hiánya, meg az 5.5 col miatt huawei mellett tenném le a voksom, de ez egyéni igény, P9 lite mellett szól a kétszer annyi garancia is. (1 vs 2 év, így eladásnál jobb áron tudom eladni, nekem ez is nagyon fontos) 
 A redmi notre 3 pro best buy lenne, ha lenne benne b20, ha neked az nem kell, szerintem jól jársz azzal is.
- 

ORCA58 addikt válasz  Perfect Mr.9

üzenetére Perfect Mr.9

üzenetéreHa kell a B20 akkor nem kérdés, a P9 lite. Ha nem, nekem akkor sem kellene a PRO, mert túl nagy. 
- 

Perfect Mr.9 újonc Huawei P9 Lite-VS-Xiaomi Redmi Note 3 PRO ??? Melyiket javasoljátok? 
- 

jegenye77 addikt Két heti használat után számomra tökéletes a telo. 
 Egyedül a fotózás ami gyenge.
 Elképzelhető, hogy ezen egy frissítéssel javítanak? Illetve lehet rajta javítani így egyáltalán?
- 

Hubzsi tag Sziasztok! Nekem is megjött a fekete , egyenlőre rendben van a képeket majd tesztelem, eddig a vodas kártya sem adta még meg magát. Szokni kell a felületet de eleg ígéretes 
- 

dionaea őstag hát a p9 lite sztem elfelejtve. Nagyon sajnálom, pedig inézetre jónak tűnt de ez a sok negatívum kicsit eltántorított. 
- 

szami777 addikt wtf Azért vagyok összezavarodva, mert a másik topikba ki lett tárgyalva és az volt a verdikt, hogy van b20, 2 féle p9 lite van, a 3 giga ramos, meg a 2gb-os verzió és csókolom. De teljesen belezavarodtam már, hogy most már a boltja válogatja, melyik b20-as, melyik nem. Agyrém, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Mert oké, a xiaomi-nál nincs b20, de az ott tény, előre közölt és valakinek tetszik, valakinek nem, de legalább tisztázott, itt meg össze-vissza, én átlag user meg csak kapkodom a fejem. Júli közepén veszek új mobilt, addig remélem minden egyenesbe jön. 
 A végén megunom a sok kérdőjelet és veszek egy honor 7-et. 
- 

kricsek csendes tag válasz  szami777

üzenetére szami777

üzenetérehttp://www.gsmarena.com/huawei_p9_lite-7983.php 4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800) - VNS-L21, VNS-L31 
 LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 19(800), 28(700), 40(2300) - VNS-L22
 LTE band 2(1900), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 28(700) - VNS-L23
 LTE band 2(1900), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 12(700), 17(700) - VNS-L53Az edigitálnál meg is kérdeztem emailben: Az általunk forgalmazott Huawei P9 Lite (Dual Sim) kártyafüggetlen okostelefon nem támogatja a 4G adatátvitelt. Megértését köszönjük! 
- 

kricsek csendes tag Úgy néz ki, hogy az extreme digitálnál azt a verziót árulják, amivel nem lehet vidéken 4G-t elérni (800 MHz), viszont a speedshop-os verzióval lehet. Frankó... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Ma vettem egy ilyet. Asszonynak. De az órát én viselném. Ez a Huawei B0 óra csak Huawei készülékkel párosítható?
 Ma vettem egy ilyet. Asszonynak. De az órát én viselném. Ez a Huawei B0 óra csak Huawei készülékkel párosítható?