- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
PH-User #14450 üzenetére
Gondolom így csináltad de leírom a menetét:
Telón kijelző felold
Telóba micro usb bedug (telefon kijelzője fel van még mindig oldva)
Usb kábel másik fele be a gépbe (kijelző még mindig el van oldva)
Ha így csinálod elvileg csipog a gép is(fel akarja rakni a hu suitot) meg a telefon is (hogy engedélyezed-e a csatlakozást, aztán rákérdez a módokra, amit előttem mondtak hogy állíthatsz.) -
313313
addikt
válasz
313313 #14396 üzenetére
Felhívtam őket, van frissebb rom a telefonomra 5 módszert mondtak el, ebből 3-at már néztem
de semmi.
1. EMUI System Update Playről - ezt nem találtam meg.
2. 3 gombos módszer. Kikapcsolt állapotban hangerő le + hangerő fel + bekapcsoló gomb így update módba lép a teló. - megtaláltam, elindult install fail volt a vége.
3. Hisuite Program gépre és softwer update
4. sim kártya nélküli frissítés - ezt próbáltam
5. Betelefonálok ismét, imei számom rögzítik és "kiemelt" kezeléssel ők frissítenek. -
313313
addikt
válasz
snooze #14395 üzenetére
Ha lesz időm/kedvem pénteken jelentkezek a huawei ügyfélszolgálaton, hogy a panaszkezelő vegye fel velem a kapcsolatot (múlt héten ebben maradtunk, ha nem jön frissítés). És megkérdezem mit tudnak vele csinálni/felajánlani....
Ui.: nekem csak úgy talált frissítést a készülék, ha raktam bele sim kártyát...
-
313313
addikt
válasz
Blue Eagle #14387 üzenetére
Akkor B504-est
-
313313
addikt
válasz
313313 #14379 üzenetére
Ma hívtak a Huaweitől. Ha még nem jött meg a frissítés, várjak, 1 hetet, hem jönne meg menetközben jeletketzzek újra aztán rákérdez a szervíznél az ügyfélkezelés. (Kész vicc)
A második panel csere azért volt, mert akkora volt a szoftverek közti külömbség (B170 B50x) hogy nem lehetett frissíteni a szoftvert. Ezért kaptam a második új panelt.(Ezt a szervíz mondta, szerintük az új panellal jó lesz, bár azon is az B170 van fent XD)
Most várok, aztán telefonálok és zargatom őket mélbe... -
313313
addikt
válasz
Blue Eagle #14378 üzenetére
Hát állapota szó-szó, szinte patika volt, mikor leadtam, most olyan amilyen... Végülis elmegy, de na...
Egyenlőre Huawei-nél a panaszkezelésnél tart az ügy, bekértek minden papírt, várom a fejleményeket... -
313313
addikt
válasz
Blue Eagle #14376 üzenetére
Beadtam bluetooth/wifi és egyéb hibával, amit a helyi szakszervíz 3 nap alatt főpanel cserével oldott meg.
De mivel a B170-es szoftver volt rajta, hagytam is ott egyből szoftver frissétésre. Telt-múlt az idő, 3 hét múlva szóltak, hogy mehetek a telóért. A helyi szerviz gondolom nem bírt szoftvert frissíteni a készüléken, felküldte a Telemaxnak, aki kicserélte a főpanelt ismét és visszaküldte a készülékem a B170-es szoftverral.
Természetesen otán semmilyen frissítést nem talál a készülék, Andoid 6 van rajta EMUI 4.1.2-vel, így nem használnám, jobb szoftverral adtam le....
Most levelezek a Huaweivel, hogy mi legyen, tudnak-e/akarnak-e szoftvert frissíteni a készüléken, vagy akárhányszor adom be szoftver frissítéssel, mindig főpanel csere után a B170-es szofttal kapom vissza.Scak halkan jegyzem meg, hogy már benyomták jobb és baloldatl az alját és a hátlap se tökéletes rajta, mert mindig az eredetit rakták vissza...
-
313313
addikt
válasz
Blue Eagle #14373 üzenetére
Nem fogják újra szoftverozni, nekem se csinálták meg.
Kaptam egy új alaplapot a készülékbe, amin a B170-es szoftver volt rajta. Otthagytam szoftver frissítésen, 3 hét múlva visszakaptam a telefonomat és ismét főpanelt cseréltek benne, de maradt rajta a B170-es szoftver. Beadtam a helyi szakszervizbe, ők tovább küldték a Telemaxba.
Most levelezek a huaweivel, hogy mi legyen, mert 1,5 éves rommal nem fogom használni a készüléket. -
313313
addikt
Mi a legfrissebb szoftver, magyar dual független készülékre?
-
313313
addikt
Kedden kora délután bevittem a helyi szervízbe a készülékem.
Ha bluetoothon hallgattam zenét wifiről eldobálta x időközönként a wifit, átállt adatkapcsolatra.
Messenger/viber hívás közben menüben lépkedett állandóan elállított ezt-azt, kb 5 perc után bontotta a kapcsolatot. Hívás után percekig (kb 5-10) össze-vissza érzékelt a kijelző.
Lagolt, akadt a készülék, sima mp3 is meg-megakadt.
Ma délre kész volt a készülék, fődarabot cseréltek.
Sajnos ott kellett hagynom ismét, mivel a leadott B170-es szoftverrel kaptam vissza. Szoftver frissítés után remélem jó lesz. -
313313
addikt
válasz
tibcsiworld #14142 üzenetére
Én általában 5-10%-ra merítem le, aztán 100%-ig töltöm fel, néha nyilván hamarabb lehúzom, de előfordul, hogy egész este e töltőn hagyom...
Ha csak rátöltögetek, mindig gyorsan/gyorsabban merül... -
-
-
313313
addikt
válasz
313313 #13788 üzenetére
Raktam fel progit, hogy lebírjam zárni a kijelzőt, de az meg összeveszik az ujjlenyomat oldással...
Augusztusban lesz a kicsike 2 éves, hétvégén próbálkozok a helyi szervizzel, ha nem jön be, jövőhéten viszem vissza Media Marktba (Nem akarom postázgatni, majd átveszi a vevőszolis, ráíratom, hogy karc és sérülésmentes aztán ez miatt már nem kell majd aggódnom...) -
313313
addikt
Úgy néz ki behalt a be/kikapcs gomb, meg se nyikkan
-
313313
addikt
-
313313
addikt
Ma reggel arra lettem figyelmes, 9x/8x%-ról reggelre 6x-re merült a teló, még az éjjeli polcon pihent. Nézegetve az akku statisztikát, folyamatosan ébren van/volt a készülék. Próbálok rájönni, hogy mitől, de semmi...
Kb 2 hete raktam újra a készüléket, memo kártyát is formáztam. Hét elején is feltűnt, hogy folyamatosan ébren van a készülék (akku statisztika szerint), de nem találom mitől...
Facebook, messenger, viber, whats up, opera mini van fent, más nagyon nem. Le van tiltva, ami tiltható, pláne a google cuccai.
Valakinek valami ötlete, esetleg járt már így valaki? -
313313
addikt
Találkozott-e ,már valaki ilyen kijeltő/touch problémával?
Mikor telefonálok (általában net alapon viber) van hogy önálló életet él a telefon, bekapcsol ezt-azt állapotsávon, kirakja magát repülő módba. Ma 15 perc Viber telefonálás után, touch össze-vissza érzékelt majd 4-5 percig, használhatatlan volt a készülék.
Valami ötlet, augusztusba lesz 2 éves a készülék... 1 hete volt csinálva rajta hard reset. -
313313
addikt
Adott a War Robots játék. 2 napja jött egy frissítés, azóta nem indul a játék, próbáltam újratelepíteni is, de semmi.
Elindul, majd egy "Download failed" hibaüzenettel kifagy.
Valami ötlet, hogy újra elinduljon? -
313313
addikt
válasz
billyjack21 #11836 üzenetére
Ha a rádióba csak sima 2 rca bemenet van, az csoda, higy eddig ment, gondolom nincs rajta mikrofon?
Másodlakos/kihamgosítós mikrofon (ez akkor aktív, ha kihangosítva telefonálsz, illetve másodlagos mikrofon még videó felvételeknél aktív) lehetett aktív az eddigi készülékeken, amit teszteltél. -
313313
addikt
válasz
billyjack21 #11833 üzenetére
Pedig én Alcatel headsetet használok a P9 Lite-val, természetesen Samsunggal is ment, meg 930-as Lumuával...
Szerk.: a többi telefonnal a rádión keresztűl beszéltél, vagy rádión csak hang volt és a telefon másodlagos/kihangosítós mikrofonját használtad? -
313313
addikt
válasz
billyjack21 #11831 üzenetére
Ezen csak a sztereo hang fog átmenni, zenét tudsz rajta hallgatni, de telefonálni nem.
-
313313
addikt
-
313313
addikt
Adott egy majdnem 10 hónapos készülék, 32gb-s Samsung memóra kártyával,(Telekomból való) kártya fele tel...
Szokásos programok: Viber, messenger, Opera Mini (3-4 ablak fut folyamatosan), pár 40-50 megás játék, Facebbok kliens nincs fent, Play összes vacka naprakészre frissítve...
Egyre többet fordúl elő, hogy feloldás nem sikerül nem reagál az újjlenyomat olvasóra, csak power gombra aztán olvassa be. Illetve feloldás után random rak be programokat, amiket aznap már néztem, de nem oda rak vissza, ahol lezártam a kijelzőt (általába kijelző lezárás előtt nyomok egy home gombot...)
Elő-elő fordúl laggolás/lassúlás/volt már, hogy Opera mini szállt el 3 ablakkal, igaz abból egyik a Facebbok volt.
Találkoztam már olyannal is, hogy nem birtam fotózni, mert a kártyát látta a készülék ugyan, de nem tudott rá írni...
Valakinél hasonló tapasztalat?
Mióta megvan, egyszer jött le egy kisebb frissítés, de a hibák kb idén jöttek elő, és egyre sűrűbben... -
313313
addikt
válasz
Gadgetfan_ #10710 üzenetére
Ennyiért már egyedit is lehet csináltatni, utánvéttel is... És akkor az általad adott képet rakják fel.
-
313313
addikt
válasz
Genesistibi #6040 üzenetére
Zsebben nem hordtad? Esetleg izzadság? Hirtelen hő változás, télen sokáig kint, aztán be a 20 fokra. Nem használtad párás helyen? Konyha fürdő?
Egyik ismerős rendszeresen kádban olvasgat okos telefonon, nem is gondolta, hogy árt neki...
-
-
313313
addikt
válasz
HAGYMAFA #5215 üzenetére
Nekem is ilyen van fent
Nekem bejött, vastagabb fajta tok, de nem okozott még problémát. Robusztus, nem látszik rajta, hogy majd 3 hónapos, nem koszolódik (zsír és társai...) egyszer már esett le benne a telefon olyan 1 méterről, se a tokon se a telefonon nincs neki nyoma. -
313313
addikt
Rendszer és viber frissítés után nekem is villog a jelzőfény(lila/pink/rózsaszín pasz...)
Töltés közben narancssárgán villigott, régen piros volt.
Lehet placebo, de mintha pörgősebb lenne a készülék a frissítés óta. -
313313
addikt
Vegyétek rendes gyári jótállással inkább drágábban, mivel a gyártó az akkura is 2 év garanciát vállal....
-
313313
addikt
-
313313
addikt
Nekem annyi a hangra asz észrevételem:
Mivel nagy a telefon, az alján van a mikrofonja, nem mind1, hogy tartom. A fejem nem túl nagy, nekem az vált be, hogy egész feltolom a telefont a fülemen, a kivágás szinte lecsúszik róla, én még rendesen hallom, így a másik fél is jól hall engem -
-
313313
addikt
válasz
ANDROID??? #4401 üzenetére
Ha tudnád mennyi embert vernek át bevásárló központok parkolójában Samsung és Apple klónokkal...
-
313313
addikt
válasz
ANDROID??? #3921 üzenetére
Ha FR előtt Gmail jelszót váltasz, csak akkor szívatod meg magadat...
-
313313
addikt
válasz
gianone #3915 üzenetére
Teszt képen beállítottam a gmail fiókom egy P9-re, kijelző zárra raktam kódot. Mást nem állítottam be. Csináltam egy hard resetet, és szépen felált, gyalult mindent, de nem kérte a régi mail címet, azt most skippeltem...
Akkor hogy is működik ez a szolgáltatás, ha van elmentve ujjlenyomat, akkor kapcsol be, oder? -
313313
addikt
-
313313
addikt
2 nap üzemidő, 30 perc telefonálás.
Meg ez.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TP-LINK routerek
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest