- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
Én ezt a tokot vettem:
-
Promi
aktív tag
Igen meg kaptam, bár nem sokat használtam, de jó, erős , picit nagyobbnak érzed a telót. Képekkel nem kínlódok, olyan mint az ebay képeken.
(#6433) pepetech Nekem sima S7 van igy nem követem az S7 Edge fórumát, de ahogy látom a sima S7 fórumán nincsenek kirívó emberek (lásd Zolar (bocsi
))
Zolar majd írd meg mit tettek a telóddal. -
FeZ...
aktív tag
Én már pár hete használok egy alu tokot, nekem bejött, jó vékony maradt a teló. Ha érdekel dobok egy linket, hogy milyet rendeltem.
Annyi a negatív tapasztalat vele, hogy a wifi talán gyengébb vele, kisebb a vételi hatósugara. Majd egyszer kipróbálom ugyanarról a helyről tokkal és tok nélkül is, hogy megbizonyosodjak róla. :-)
-
Richie86
senior tag
Szia!
Az Ipaky tok kerete nálam is műanyag (szerintem mindenkié). Azt a hibajelenséget nekem még nem produkálta, hogy nem tudom felvenni/letenni. Viszont a wifi hatótávja szerintem is lehetne kicsit nagyobb, van olyan, hogy a wc-ben (ami kb.5 méterre van a nagyszobától ahol a routerünk van) átvált mobiladatkapcsolatra, mert úgy érzi az erősebb.
-
theo_76
aktív tag
Csak érdekesség képp... B200nál teljesítmény centrikusan ha jó irányból fújt a szél, akkor 34k volt az antutu 64biten (játékok gyönyörűen mentek), most feltettem az új antutut, d313-as rommal 49k. Én is elkeseredtem először, de rájöttem, hogy egy fiktív benchmark eredménye nem tükrözi a valós használatot. Viszont rendesen fel tud idegesíteni alaptalanul.
-
theo_76
aktív tag
Az Antutuval az a gond, hogy ha 50 ember is teszteli ugyanolyan készülékkel, és feltelepített programmal, mindenkinek mást fog mutatni. Én egyszer egymás után többször is lefuttattam, és nagyon eltérő eredményeket kaptam... Az ilyen progik max érdekességnek jó, nem referencia értékű. Nem beszélve arról, hogy a samnak már volt balhéja az Antutu "bundázás" miatt.
-
Bópapa
csendes tag
Nem, nem jár. Ha esetleg vissza kellene vinni garanciába, rá lehet tenni a telekomos szoftvert, de ha úgy viszed vissza hogy nem a gyári van rajt, nem szól érte senki.
Illetve gyári ez a szoftver is, úgy értettem, nem szolgáltatói.
Egyébként ez nem egy nagy "mókolás" egyszerű és gyorsan megvan, valamint jobb is a nem szolgáltatói kiadás. Engem egyáltalán nem izgat a dolog, de antutu pontszámban is 30 ezer helyett 50 ezer körüli a pontszám a gyári rom javára. -
Bópapa
csendes tag
Szia!
Legjobban akkor jársz, ha a huawei magyar oldaláról letöltöd a b170 es szoftvert, majd memóriakártyára másolva (dload mappa, 3 gombos módszerrel feltelepíted.) Ez egy " független rom ami nem azt jelenti hogy függetleníti a telefonod, csak a telekomos szolgáltató szemetei nem lesznek benne. Ez a szoftver felajánlja a legfrissebb elérhető szoftvert a b200 at. Azt is töltsd le és telepítsd. Utána egy gyári visszaállítás ami egyébként minden szoftvertelepítés után javasolt.
Egyébként az antennája piszok jó ennek a telefonnak. Ahol korábban a p6 és p7 huaweiemnek nem volt, ott a p8 nak még 2-3 csík térerő van. A legnagyobb problémát a telekom jelenti. Hosszú másodpercekig kell várni egy hívás kapcsolására, a lefedettség elég gyatra. Eddig vodafonos voltam ott semmi ilyen gond nem volt.
Ha valami nem világos, kérdezz nyugodtan. -
Black&White
addikt
Beszéd után térerő gondokra:
Gondolom alapértelmezetten a 4G be van kapcsolva nálad.Nos, a hanghívások idejére ezt kilövi a teló, mert az csak az adatkapcsolatra van fenntartva.
Aztán ha végeztél a beszélgetéssel a telefon újra 4G kapcsolatra vált, a te esetedben elég lassan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest