Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Magisk
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz Murdock1981 #10991 üzenetére
Honor 4c-n megcsináltam.
Itt is ki lehet próbálni.
https://mobilarena.hu/tema/re_honor_4c_becsuletkassza/hsz_3026-3026.html[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
válasz Murdock1981 #10996 üzenetére
THX
-
Murdock1981
tag
válasz Permet Elek #10995 üzenetére
Na ugye😀😀😀
Megynyitod a tarcsázót, jobb alsó sarokban megnyomod a menüt, beállítások, további beállítások, hívó azonosító. -
Sikerült a frissítés. B392. Az a kérdésem, hogy a hívószám kijelzést hol kell beállítani?
-
törölt tag
válasz Permet Elek #10989 üzenetére
Menni fog az, ne add fel. Másold fel az update.app filet az sd kártya gyökerében létrehozott dload mappába. Utána beállítások-frissitések-menü-helyi feissités. Ott meg fog jelenni a felmásolt file. Rákattintasz és onnan csinálja a telefon amit kell. Neked csak meg kell várnod amíg befejezi.
[ Szerkesztve ]
-
Szabcsizz
őstag
Srácok,Samu okostévén miért akad baromira a képernyő megosztás?S4-el lazán megy,itt meg hullik össze-vissza a kép..
-
gianone
őstag
válasz lumpika #10981 üzenetére
És ezt?
QUICKSHORTCUTMAKER Remek, pici, egyszerű ikonlétrehozó app. Playen megtalálod.
Ezzel megtalálod a Vezeték nélküli képernyőt.
1. QuickShortcutMaker elindítása
2. Activities listában megkeresni és megnyitni: Beállítások
3. Itt sokat kell lefelé görgetni és keresni:
Beállítások / Vezeték nélküli képernyő - com.android.settings / com.android.settings.Settings$WifiDisplaySettingsActivity
4. A "Tap to change label"-nél nevet lehet adni ikonnak
5. A " Tap to change icon."-nál meg lehet adni akár témád ikonját
6. A “Try”-ra kattintva a funkció kipróbálható
7. A “Create” gombbal pedig egy parancsikont hoz létre a Főképernyőn, amivel bármikor elindítható.Utána bármikor leszedheted, az ikon marad, bár több dologra is hasznos.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Murdock1981
tag
Raktam bele SD kártyát. Itt meglehet úgy formálni, hogy azt belső tarhelykent lássa a telefon? Elvileg a 6 os Android tudja, csak nem találom sehol.
-
Murdock1981
tag
válasz Permet Elek #10989 üzenetére
Dehogy vagy béna. Csináld firmware finderrel, az megcsinálja helyetted, csak több idő míg letölti.
-
válasz bokrosolajos #10987 üzenetére
Szerintem marad a gyári rom. B222. Én béna vagyok ehhez. Valaki pesten nem csinálná meg nekem?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz bokrosolajos #10983 üzenetére
SIM pin kód kikapcs:
Beállítás-Speciális beállítások- biztonság- SIM kártya zárolásának beállítása -
bokrosolajos
őstag
válasz bokrosolajos #10983 üzenetére
Az elsőt már megtaláltam, inaktiváltam.
-
Murdock1981
tag
válasz Permet Elek #10984 üzenetére
Valamiért nekem is szórakozott a tcmd. Windows intézőben csomagoltam ki. Ha vissza olvasol, a 3 gombos mellett van olyan, hogy a tarcsázóba be írsz egy kódot, ami elő hoz egy rejtett menüt, ahonnan eltudja indítani a telepítést, viszont csak SD kártyáról működik. Én ezzel a módszerrel tettem föl.
Mint ahogy előttem írták😂😂😂😂
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz Permet Elek #10984 üzenetére
Akkor neked is a tárcsázós megoldást ajánlom.
A kódot üsd be (összefoglaló) és software Upgrade.
De ez csak akkor működik, ha SD kártyán van a dload mappa, benne az UPDATE.APP -
Eljutok a META-INF/UPDATE mappáig, de vagy a total commanderem rosz vagy nem tudom. Kicsomagolásnál behal. Aztán mégis megcsinálja a kicsomagolást, de a telefonon hiába nyomom a 3 gombot. Simán bekapcsol azt jólvan.
-
bokrosolajos
őstag
Üdv!
Ma reggel érkezett a P8-asom, így egy ideig biztosan veletek leszek!Sajnos semmi időm nincs egy családi tragédia miatt utána olvasni annak, amit nem tudok megoldani!
Ezért nézzétek el e nekem, hogy gyorsan kérdezek kettőt és közben teszem a dolgomat- a SIM Pin kód bekérését hol lehet kikapcsolni?
- gyári telepített levelező SMTP beállításnál nem Gmail-es fióknál a Gmail SMTP-t nem fogadja el, vissza szól, hogy már létező fiók vagy user... Erre van mód? Freemail-es acc + Gmail acc mindkettő kellene
Köszönöm!
Mindenkinek szép napot! -
Murdock1981
tag
válasz boogiemano #10980 üzenetére
Pontosan, nekem a tv is wifin csatlakozik a routerhoz
-
lumpika
tag
válasz boogiemano #10980 üzenetére
Szerintem az a gond hogy 2011-es samsung smart tvm van, az meg valszeg nem tudja a mirrorshare-t
[ Szerkesztve ]
-
boogiemano
tag
válasz lumpika #10905 üzenetére
nem feltetlenul kell stick.
Ha a tv utp-n keresztul csatlakozik a routerhez ÉS az a router WIFIt is tud akkor ha ugyanazon a halozaton van a telefon is akkor MirrorShare-en keresztul megy. (lg vagy samsung tv tudja masrol nincs tapasztalatom)ha a tvhez sticket illesztesz akkor olyat ami tudja a wifi directet.
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
szemesi69
addikt
válasz Anonymus95 #10977 üzenetére
Meg van, rá kerestem köszi
Murdock1981 neked is köszi
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Anonymus95
senior tag
válasz Permet Elek #10972 üzenetére
Tényleg nem nehéz..mindenki megtudta csinálni.
Fentebb van egy google drive link. Arról töltsd le a ROM-ot. (B392 legfrissebb)
És azt kicsomagolod, az UPDATE.APP fájlt másold a telefonra vagy SD kártyára ahol egy dload mappát csinálsz. Majd telefon kikapcs, 3 gombot nyomod rezgésig és kész is. Factory reset a végén és használhatodszemesi69
Fentebb van egy általam megosztott Google Drive link..onnan gyorsan lejön[ Szerkesztve ]
-
koxmatyi
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne egy p8 fényképezés terén hol van egy lg g4 hez képest netán egy s7-hez?
Nekem csak napi használatra kellene a telefon semmi játék de a kamera rész fontos lenne.P8-at már elég olcson lehet kapni lg g4-töl meg bootlop probléma miatt félek s7 meg ez a két telefontol kb 60 ezer fttal több.
Köszönöm -
szemesi69
addikt
válasz Anonymus95 #10974 üzenetére
Oké, esetleg link, ahonnan gyorsabban lejön, mint a fiderrel? Nagyon meg köszönném Közben megtaláltam, köszi A kereső a barátom
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Anonymus95
senior tag
válasz Permet Elek #10970 üzenetére
HFW mappát keress (ha jól emlékszem ez a neve)
És egy zip-be tölti le, egy rakás szám a fájl neve.
Kicsomagolás és áthelyezés után pedig a dload mappában találod már a fájlok eredeti nevévelszemesi69
Persze. A SIM-től nem változik meg az állapota. Deactiv marad
B222-re nem fog magától jönni semmi. Kézzel kell feltenned a 6-os droidot. Érdemes a legfrissebbet már akkor. B392[ Szerkesztve ]
-
boogiemano
tag
[ Szerkesztve ]
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
Van aki lefrissítené nekem pesten a telefont? Független. Max megiszunk valamit közben.
[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
Üdv! Ma megjött a készülék A B22-re Otán jön frissítés? Tudom másképp is lehet, de most konkrétan ez érdekel. Elvileg független, sim lock deactiwe, sim behelyezése után is az marad?
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Firmware finder, milyen néven tölti le a frissítést?
-
Murdock1981
tag
Valaki hiányolta hogy nem lehet a képernyő tartalmát átküldeni a tv re. A mirror sharing-al lehet a speciális beállításoknal, vagy a legordulo menübe is belehet rakni.
Felraktam a Beach Buggy racinget és full felbontásban akadozott nem kicsit. Fura, mert van egy Lenovo tabletem 4magos MTK 1giga rammal és ott mindent maxra állítva gyönyörűen megy. Mondjuk az nem full hd, csak 1024x600-as.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz Murdock1981 #10966 üzenetére
Ja ezt az időjárás appot nem ismerem.
Grecky
Most 391-ről 392-re nem volt factory reset, csak előtte.[ Szerkesztve ]
-
Murdock1981
tag
válasz Anonymus95 #10957 üzenetére
Macropinch időjárás, mióta van okostelefonom, ez is fel van rakva. De a vibernel is ugyanilyen gondom van.
-
cris78
őstag
válasz Permet Elek #10962 üzenetére
Nekem boltból van. Már ott sem adnak annyi papírt, hogy a gyerek megnyerje a papír gyűjtést
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
AngeloDivina
aktív tag
Telekom online felületéről bejelentkezés után le tudod tölteni.
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
sutykuru
aktív tag
Ott van a fiókodban is.
Dokumentumok néven -
Aki t-nél online rendelt, annak átvétel előtt vagy után küldték e-mailbe a számlát? Lehet én töröltem az e-mailt. Így se számlám, se garanciajegyem. Így mivel viszem szervizbe ha gond van?
-
Grecky
senior tag
(#10959) Anonymus95: Gondolom nálad volt factory reset frissítés után, lehet, hogy azért nem jött elő.
(#10960) ptgmaster: Nálad volt factory reset miután feltoltad a B392-t?
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Grecky
senior tag
B392-vel tegnap megint előjött a B370-en tapasztalható időjárás frissítés bug.
10.-e óta nem frissült, néztem is, hogy miért mutat 1 fokot napok óta. Adatokat töröltem újraindítottam, azóta jónak tűnik, egyelőre. Másnál nem jött elő?Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Anonymus95
senior tag
válasz Murdock1981 #10956 üzenetére
De ez EMUI és lehet más amiatt.
Milyen időjárásról lenne szó? -
Murdock1981
tag
válasz Anonymus95 #10955 üzenetére
Előző telefonon hasznaltam 6ot és 7et is, nem volt ilyen gondom. Mondjuk együtt tudok élni vele. Majd rájövök 😃
-
Anonymus95
senior tag
válasz Murdock1981 #10952 üzenetére
Milyen időjárást használsz?
Pld. az időkép mindig az ikont jeleníti meg..az eWeather meg magát a hőmérsékletet.
De az 5-ről 6-ra történő frissítés okozhat bizonyos appoknál ilyen változást. De mondom vannak appok, amik tök mindegy mi van, úgyan úgy jelenik meg. -
boogiemano
tag
Garancia kerdesben:
ez nem LG/MOTO de foleg nem SONY. AZOKNAL szervizbe kuldes elott full wipe (azaz teljes torles minden leheto modszerrel) es ugyanazon rom felrakasa volt ajanlott amellyel megerkezett a telefon.ITT nem szukseges. Ha megis nagyon ovatos akarsz lenni, ird fel h milyen rommal kaptad a telefont,
aztan flasheld ahogy akarod
aztan ha szervizbe menne full wipe es fel az a rom amivel kaptad.Egyebkent szervizbe kuldes elott barmilyen telefon/szamitogep/adathordozo, egyertelmu h az ember nyom egy teljes torlest ugye... hogy ez kinel mit jelent azt mar kitargyaltuk
-
Murdock1981
tag
válasz Anonymus95 #10951 üzenetére
De eddig mindig a hőmérsékletet jelenítette meg, most meg csak az ikon. Vibernel eddig egy fehér telefon kagyló volt, most annak is az alkalmazás ikonját mutatja.
-
Anonymus95
senior tag
válasz Murdock1981 #10947 üzenetére
Azt nem a telefon hanem az alkalmazás tudja. Tehát, ha olyan appot töltesz le, ami úgy jeleníti meg.
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Mennyi idő firmware finderrel a frissítés?Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Murdock1981
tag
Sziasztok! Azt hol tudom beállítani,hogy fent az állapot sorban pl. időjarasnal a hőmérsékletet mutassa, ne pedig az alkalmazás ikonját?
-
Muerte68
addikt
válasz Murdock1981 #10886 üzenetére
ha t-kom os és nem olyan volt előtte autómatikusan küldik
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
akky
újonc
USB-n keresztül csatlakoztattam a telót,de semmi nem jelenik meg a laptopomon!Kell valami progi hozzá?Előre is köszönöm!
-
gianone
őstag
válasz Anonymus95 #10882 üzenetére
Nem véletlenül van srk-ban a P8 OEMInf:
P8 Lite meg nincs.
Ha nem látjátok, higgyétek el.
Egyébként én értem, hogy jó dolog tanakodni, érdekes, izgalmas, de mindig hangsúlyozzátok, hogy ha az adott készüléken nem kipróbált módszerről van szó. Ennél sokkal inkább, és hogy ez mélyvíz, és lehet tégla a vége. Vakmerő gyerekek és nem gyerekek is olvasgatják a fórumot.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Murdock1981
tag
válasz Murdock1981 #10927 üzenetére
Frissítés sikeres. Köszi köszi köszi :-)
-
Bkrisz9
őstag
Örülök, hogy most sokan lettünk így tovább fog élni ez a topic, mindig meghal a telefonjaim topicja mire valtok.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Anonymus95
senior tag
válasz Murdock1981 #10927 üzenetére
Na, minden meglett
-
Murdock1981
tag
válasz Exelsior24 #10925 üzenetére
Sim tű megvan, frissítés működik, most kúszik fel. Örök hála
-
szemesi69
addikt
válasz Murdock1981 #10924 üzenetére
Hangerő le és fel nyomvatartod, majd a bekapcsoló gombot is, mind a hármat együtt nyomvatartod amíg nem rezeg, vagy amíg el nem indul a frissítés.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Exelsior24
aktív tag
válasz Murdock1981 #10922 üzenetére
A SIM tűnek ott kellene lennie a fekete papírba belebújtatva abban a nagyobb dobozkában amiben a hálózati töltő, kábel és a fülhallgató is van, van ott egy felhajtható papírlap két kis fülecske alakú bevágással oda van belecsúsztatva gyári állapotban.
De tessék lefotóztam neked : [SIM tű helye]
A frissítést eddig jól csináltad egy ici-pici hibát követtél csak el, 3 gombos indítással kell elindítani és akkor indul a frissítés ( mind 3 gombot nyomni kell) , az amit te 2 gombossal behoztál menű ott a factory reset-et lehet végrehajtani, illetve a cache wipe, amit én firmware frissítés után mindig meg is szoktam csinálni, külföldi fórumokban olvastam hogy ha netán gondok adódnak egyes programokkal a firmware frissítés után akkor ezt a (dalvic) cache-t kel kiüríteni.
Szóval vagy 3 gombbal indítod, vagy pedig bekapcsolt állapotban a telefon tárcsázóba beírod ezt:
*#*#2846579#*#* bejön egy rejtett menü, Project Menü-pontot választod azon belül pedig a Software Upgrade Menüpontot ezután pedig az SD card Upgradet. Ekkor a telefon autómatikus kikapcsol, újraindítja magát és nekiállja telepíteni magától a frissítést.
Annyi hogy ez az SD kártyára másold DLOAD-al működik csak, ha te belső memóriára tetted fel akkor marad a sima 3 gombos indítás.[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
szemesi69
addikt
válasz Murdock1981 #10922 üzenetére
3 gombos indítással 😀 Függő vagy független? Héten jön nekem is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Murdock1981
tag
Üdv!
Megjött a teló, kaptam nano simet is hozzá! :-)
Viszont a sim tűt nem találom sehol a dobozban.
B222-es rom van rajta, előre letöltöttem a B392-t, felmásoltam a belső memóriába a dload mappába az update.app.-ot, újra indítottam a két gombos verzióval és meg is jelent a menü, de csak rebootsystem, wipe factory reset és wipe cache reset (pontosan nem emlékszem). Hogy tudom akkor felrakni az új romot? Esküszöm végig böngésztem a napokban az egész leírást.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Exelsior24 #10920 üzenetére
Köszi, hogy utána mentél a dual SIM kérdésnek.
Elsőnek a hw oldalt kell megnézni.
A kártyafiók cserélhető...
A kérdés: van-e benne második slot olvasóval?
A lite-oknál van, azért lehet mókolni.Mivel én csak lesekedni tudok a kis résen, így nem mondanám, hogy korrekt képet tudnék alkotni a sok érintkező kapcsan.
De, érdekel a téma.
Mivel novemberben vettem, így még van időm utána járni, mert azért a garit nem engedném elveszni.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Exelsior24
aktív tag
válasz ptgmaster #10913 üzenetére
Öcsémnek volt ilyen, és igen ahogy előttem is írták a memóriakártya haldoklott, nem sokkal később tönkre is ment. Sajnos valószínűleg kifogtál egy gyárilag hibás darabot.
* Egyéb: *
Végigolvastam ez a rengeteg litániát a duál SIM-esítésről, csak az nem derült ki belőle számomra, hogy akkor most P8-nál lehet-e, és ha lehet akkor hogyan.
De véleményem szerint P8-nál nem lehet, mert ez a Telekomos single sim-es verzió amit itthon árulnak, ennél maga az egyik slot/nyílás olyan hogy abba csak a microSD megy bele, és csak a másikba megy bele a SIM kártya.
Kollégámnak van P8 lite-ja, szintén Telekomos, annál viszont az egyik foglalat olyan, hogy abba SIM kártya is belepasszol, illetve a microSD is szépen beleül, szóval maga a kis kihúzható foglalat úgy van direkt kialakítva. Pedig azt a P8 lite-ot is single sim verzióként adták el neki, de ezek szerint kis mókolással megoldható lenne, hogy dual SIM-esítse.
Plusz a neten sincs semmi infó a P8 dual sim-esítéséről még angolul sem, szóval aki olyan telefont szeretne amit lehet úgy használni, akkor őneki P8 lite vagy P9 lite a megfelelő készülék.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Bkrisz9
őstag
-
Grecky
senior tag
Nálam már előfordult, több kártyával is, általában kingstonokkal, sandiskkel pl nem. Nem foglalkoztam vele, a kártyák hibátlanok voltak, szerintem ez vmiféle inkompatibilitása a P8-nak.
Anonymus95:
Nyugodt vagyok, csak nem szeretem, ha valaki a lustaságból fölényeskedik és még bizonygatja is, hogy ez mennyire rendben van.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
ataman
aktív tag
Valószínűleg haldoklik a memóriakártya. Egyszer már velem is előfordult ilyesmi...
Panasonic > Nokia 3210 ('99) > 3330 ('01) > 6610 ('02) > Sony-Ericsson K750 ('07) > Samsung Omnia ('09) > Motorola Defy ('11) > Sony Xperia L ('13) > Huawei P8 ('15) > P10 ('17) > iPhone 12 mini ('20) > 16 ('24)
-
ptgmaster
tag
Sziasztok! Veletek fordult már elő olyan, hogy a telefon kiírta, hogy "az SD kártya váratlanul eltávolításra került. Az adatvesztés elkerülése érdekében..."? Hetente egyszer ez az üzenet fogad a képernyő feloldása után. De érdekes módon gond nélkül elérem az SD kártyán a képeket, zenéket, mindent. Úgyhogy csak törlöm az értesítési sávból és egy ideig csendben van miatta. És ilyenkor a telefon nem is a zsebemben van, hogy a rázkódástól elmozdulna benne a kártya vagy ilyesmi hanem kint az asztalon pihen. Kb. 2 hónapos a teló és a kártya is.
Ami ami, az az!
-
csipszikutya
senior tag
válasz FeZ... #10910 üzenetére
Anno még Lumia 800. Vártuk a 7.8 frissitést, de valamiért nem akart felmenni. Valami programmal rá lehetett heggeszteni a 7.8at. Nokia megirta, hogy vissza tudják keresni, hogy ki, hogy frissítette a telefont és ha nem a Zuneval frissítetted akkor beszoptad, annyi volt a garinak.
Na most én is mint sokat anno itt a forumon ráerőszakoltuk a telefonra a 7.8-at és nem a tetves Zuneval.
Elő is jöttek az sw-s bugok. Én pl. nem tudtam hangerőt adni a telefonra csak 13/30ig, utána fogtam magát és ujra indult. Elkükdtem szervizbe, ott rárakták a rendes 7.8-at és hawai. Aztán pedig még 2x volt garanciába a telefon, de sose volt baj, hogy un. én rontottam el a telefont, mert nem úgy csináltam ahogy mondva volt.
Tudom, ez nem droid és már lassan 5 éves story, de érdekes. -
FeZ...
aktív tag
válasz Anonymus95 #10899 üzenetére
"Hidd el..ezért nem vész el a garancia. Sőt, még rootal sem."
A furcsa az, hogy a root-olásra konkrétan rákérdeztem és azt mondták, hogy ugrik a garancia. :-( A vicces az, hogy régebben meg egy tök függetlenként vett Alcatelt vittem hozzájuk, amit root-oltam. Akkor ebből nem volt gond, gariba javították a készüléket, pedig nem is itthon vettem. :-P Lehet, hogy lenne különbség ebben gyártmánytól függően ?
-
Rellind
senior tag
válasz Murdock1981 #10886 üzenetére
Egy hónapja rendeltem Honor 7-et küldték a nano simet,most rendeltem P8-at szintén küldték.
-
lumpika
tag
válasz Anonymus95 #10903 üzenetére
Áá megvan a szerk köszi, a témákat akkor sem találom
-
Anonymus95
senior tag
válasz lumpika #10898 üzenetére
Át lehet küldeni a TV-re csak másképp kell már. De nem tudom leírni hogy kell mert nincs lehetőségem használni.
(Talán az a lényeg, hogy nem routeren keresztül megy a dolog, hanem közvetlen..tehát wifi direkt.. talán itt indulj el, de nem tudom mondom)
Ha az értesítősáv kapcsoló paneljére gondolsz, akkor ha lejjebb görgetsz, van egy szerkesztés gomb. Ott tudod állítgatni a sorrendetHa tokot használsz és a kisablakra gondolsz, ott a 6-os android alatt már nincsenek témák sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest