- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Permet Elek #14330 üzenetére
Na elmész te....
Mondjuk érdekes, mert most az enyém 86%-on van és 30 óra 38 percet ír.. Hm...
-
milu44
aktív tag
válasz
Permet Elek #14144 üzenetére
Nem a mi telónkhoz van de ugyan így lehet megcsinálni vele. Én még nem használtam Firmware Findert így csak gondolom hogy jó a leírás. https://logout.hu/bejegyzes/bubus66/huawei_firmware_finder_hasznalata.html
-
Kreash
aktív tag
válasz
Permet Elek #13378 üzenetére
Köszi,de nekem inkább sima kellene, memokártya végett.
-
törölt tag
válasz
Permet Elek #12992 üzenetére
Szia
Nekem otthon van egy 2 simes, de mar csak tarinak van elteve.
Gyari fuggetlen. Irj privatot, hatha tudok segiteni. De sajna este 7ig melozok. Ami UK 7, odahaza 8 -
szemesi69
addikt
válasz
Permet Elek #12994 üzenetére
Kérdezd meg őket, mert amit az oldalukon írnak róla, abból nem lehet megmondani, mert ha ázsia piacos, akkor nem biztos, hogy jó vétel. Másik lényeges szempont a 2 év gyártói garancia jár-e hozzá, ha nem akkor kihagynám, de ezt neked kell eldönteni.
-
szemesi69
addikt
válasz
Permet Elek #12992 üzenetére
Írj már egy teljes build számot, gondolom, még mindig a romolás érdekel. Az itteni romokat nem kéne rátenni, mert nem dual-ra való, de a build számod alapján talán tudunk segíteni.
Ezekből, melyik lenne?
Dual SIM
GRA-UL00, GRA-CL00, GRA-TL00, GRA-L03:
- 16GB - Kirin 930 - 4x 1,5GHz + 4x 2 GHz, Dual SIM
- Mystic Champagne (fehér/pezsgő) / Titanium Grey (fekete/szürke)P8 Premium, Dual SIM
GRA-UL10, GRA-CL10, GRA-TL10, GRA-L13:
- 64GB - Kirin 935 - 4x 1,5GHz + 4x 2,2 GHz, Dual SIM
- Prestige Gold (fehér/arany) / Carbon Black (fekete/fekete) -
Micsurin
nagyúr
válasz
Permet Elek #12933 üzenetére
A Sonynak is van saját szervize is már. Nem csak a cordon van már nekik.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Permet Elek #12826 üzenetére
Hát ezt is megtudtam
-
Peterhappy
őstag
válasz
Permet Elek #12780 üzenetére
Köszönöm!
A kérdés akkor már csak az, a fotók miatt megéri-e váltani.
Ahogy olvasom, többen bugra, nagyobb aksifogyasztásra panaszkodnak... -
szemesi69
addikt
válasz
Permet Elek #12603 üzenetére
Biztos, hogy a teló a rossz? A T-mobilnál gondok vannak a hálózattal, sokan nem tudnak hívást indítani. [link]
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Permet Elek #12603 üzenetére
t-mobile. de elötte mentsd le az adataidat és csinálj egy hard resetet, hátha megoldja
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Permet Elek #10995 üzenetére
Na, örülök neki én!
csipiszkutya
Na hát jó szemétség..
Igaz, SONY de én még egy hátlap cserét is kaptam az eltört helyett, pedig totál fekete kijelzővel küldtem szervizbe.. tény hogy a kijelző 'szerviz' miatt 4x utazott a telefon mert ők 'megcsinálták' vagy első alkalommal így küldték vissza, hogy nincs semmi baja a kijelzőnek.. Szóval mindenhol megvan valami bosszantó dolog is.. De legalább full ingyen volt az egész. -
Murdock1981
tag
válasz
Permet Elek #10995 üzenetére
Na ugye😀😀😀
Megynyitod a tarcsázót, jobb alsó sarokban megnyomod a menüt, beállítások, további beállítások, hívó azonosító. -
törölt tag
válasz
Permet Elek #10989 üzenetére
Menni fog az, ne add fel. Másold fel az update.app filet az sd kártya gyökerében létrehozott dload mappába. Utána beállítások-frissitések-menü-helyi feissités. Ott meg fog jelenni a felmásolt file. Rákattintasz és onnan csinálja a telefon amit kell. Neked csak meg kell várnod amíg befejezi.
-
Murdock1981
tag
válasz
Permet Elek #10989 üzenetére
Dehogy vagy béna. Csináld firmware finderrel, az megcsinálja helyetted, csak több idő míg letölti.
-
Murdock1981
tag
válasz
Permet Elek #10984 üzenetére
Valamiért nekem is szórakozott a tcmd. Windows intézőben csomagoltam ki. Ha vissza olvasol, a 3 gombos mellett van olyan, hogy a tarcsázóba be írsz egy kódot, ami elő hoz egy rejtett menüt, ahonnan eltudja indítani a telepítést, viszont csak SD kártyáról működik. Én ezzel a módszerrel tettem föl.
Mint ahogy előttem írták😂😂😂😂
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Permet Elek #10984 üzenetére
Akkor neked is a tárcsázós megoldást ajánlom.
A kódot üsd be (összefoglaló) és software Upgrade.
De ez csak akkor működik, ha SD kártyán van a dload mappa, benne az UPDATE.APP -
Anonymus95
senior tag
válasz
Permet Elek #10972 üzenetére
Tényleg nem nehéz..mindenki megtudta csinálni.
Fentebb van egy google drive link. Arról töltsd le a ROM-ot. (B392 legfrissebb)
És azt kicsomagolod, az UPDATE.APP fájlt másold a telefonra vagy SD kártyára ahol egy dload mappát csinálsz. Majd telefon kikapcs, 3 gombot nyomod rezgésig és kész is. Factory reset a végén és használhatodszemesi69
Fentebb van egy általam megosztott Google Drive link..onnan gyorsan lejön -
Anonymus95
senior tag
válasz
Permet Elek #10970 üzenetére
HFW mappát keress (ha jól emlékszem ez a neve)
És egy zip-be tölti le, egy rakás szám a fájl neve.
Kicsomagolás és áthelyezés után pedig a dload mappában találod már a fájlok eredeti nevévelszemesi69
Persze. A SIM-től nem változik meg az állapota. Deactiv marad
B222-re nem fog magától jönni semmi. Kézzel kell feltenned a 6-os droidot. Érdemes a legfrissebbet már akkor. B392 -
cris78
őstag
válasz
Permet Elek #10962 üzenetére
Nekem boltból van. Már ott sem adnak annyi papírt, hogy a gyerek megnyerje a papír gyűjtést
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Telekom online felületéről bejelentkezés után le tudod tölteni.
-
sutykuru
aktív tag
válasz
Ott van a fiókodban is.
Dokumentumok néven -
Anonymus95
senior tag
válasz
Permet Elek #10778 üzenetére
Hidd el..tényleg nem nagy cucc. Ha kell skypeon megcsinálom neked. Sajnos nem pesti vagyok de szívesen segítek.
Privátban küldök majd linket és segítek ha gondolod -
Deedays
tag
válasz
Permet Elek #10626 üzenetére
Melyik játék nem fut rajta szépen akadás mentesen?
-
alientroy
csendes tag
válasz
Permet Elek #10634 üzenetére
Ez igaz. + 1000 forintért mellé csapnak valami jbl bluetooth hangszórót.
Köszi szépen mindenkinek a segítséget. Holnap bemegyek és megkérdem hogy is van a vásárlás. Gondolom itt nem kell várni hogy csak 6 hónap maradjon az előfizetésből és csak akkor lehet majd telefont venni ha lesz pénzem.
-
rejtettlampa
tag
válasz
Max papíron erősebb a Z1! Kollégámnak volt, nem volt jobb egy fokkal sem. Le is cserélte egy P9-re. Honor 7 lite szerintem megint nem jobb. Max a sima 7, de nem a lite. Ne csak a grafikus chipet hasonlítsd, nem csak az számít! Processzor és memória is közre játszik a játékoknál is!
-
Muerte68
addikt
válasz
Csak a fifát kell vinnie-a P8-at nem bagóért hanem ingyen kapná,a többi legalább 30000 el drágább ezt is nézd-ha nem full 3d top játékokal játszana hanem csak a fifával + amiket írt arra miért is nem felel meg??
És nem Z1-e volt hanem Z1 compakt ami nagyon nem mindegy. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Permet Elek #10616 üzenetére
Z3 és P8 egész nap egy padban ücsörög a padban... és nem mondod meg az IGP eltérést... Ja igen a P8-at teljesítmény centrikusba kell tenni... huha.
-
rejtettlampa
tag
válasz
Permet Elek #10616 üzenetére
Hagy kérdezzelek már meg, hogy tapasztalatból minősíted le ennyire a P8-at, vagy csak leírt paraméterek alapján? Volt már a kezedben ez a készülék? Használtad már? Csak azért kérdem, mert én elég sokáig játszottam a Real Racing 3-al P8-on, de sose volt gondom vele! Gyönyörű szép grafikával akadásmentesen futott!
-
alientroy
csendes tag
válasz
Permet Elek #10612 üzenetére
Most csak azért kérdem mert jelenleg egy pop c2-t muszály használnom. És a szerződéhosszabbítással ezt a telefont ingyen utánam dobnák. A P9-ért meg kéne fizetnem havi 5-6 ezret. Ez csak vészmegoldás lenne. A lényeg hogy jól fusson rajt a net az online filmek meg a fifa vagy valami focis játék. Mindenképpen még ma el kell döntenem hogy ezt választom-e ezért kértem segítséget. Tudom hogy két éves de még a z1 compakt elbírta a fifa 16-ot akkor ez biztos viszi az újat gondolom.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Permet Elek #10593 üzenetére
Köszi még gondolkodom rajta kicsit, de biztos ne fizessek rá?😂
-
laci8711
csendes újonc
válasz
Permet Elek #10587 üzenetére
Megrendeltem én is. Galaxy Young utódja lesz, az meg éppen régi
ja meg nem akartam megint Samsungot
-
Muerte68
addikt
válasz
Permet Elek #10371 üzenetére
teljesen korrektül működik a stabi és a képek is jók
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Szerintem nagyon jó választás fényképezéshez! Gyönyörű képeket tudok készíteni vele.
(Úgy mondom, hogy van egy DSLR Nikon fényképezőgépem) A hétköznapokban, tökéletes, ha nincs nálad a nagy gép..de ha kimondotan tudom, hogy na most ezt szeretnék és ilyen céllal, akkor viszem a nagy gépet. -
NandorHUN
addikt
válasz
Ha profin fotózni akarsz amúgy se telefont veszel hozzá.
Viszont ha nem olyan fontos és elég a telefon is akkor ebben az árkategóriában a legjobb (pl. Honor vagy LG G4-nél is jobb képeket készít szerintem).
De persze 100 felett van olyan telefon ami már többet tud.
-
grafnet
veterán
válasz
Permet Elek #10369 üzenetére
Ha fényképezni szeretnél, ennyiért komolyabb kompaktot tudsz venni.
Viccet félretéve. Még megéri - szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest