- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
cris78 #13934 üzenetére
Esetleg megtudhatom melyik alkalmazás használatakor szeretnéd égetni a kijelzőt? Nincs alapból ilyen opció az alkalmazásban? Mert vannak ugye ilyenek.
Továbbá eszembe jutott egy másik lehetőség. Tasker alkalmazás használata. Ott betudom állítani, többek között azt is hogy ha ezt az alkalmazást megnyitod, akkor kapcsolja ki a képernyőidőt. Majd vissza. Annyira nem ismerem melyen az alkalmazást de az a feladata hogy automatizálni tudsz vele feladatokat. Szerintem ez is beállítható. Nem kell akkor minden alkalommal kézzel állítani.Továbbá van ez a processzor mizéria most. Nem lehet tudni a Huawei processzora is érintett? Lesz esetleg rá javítás, lehet tudni?
-
Obilia
csendes tag
válasz
cris78 #13100 üzenetére
Azon nem múlik szerintem. Január végén vettem (újonnan) a telefont (ezt azért írom, mert ugye a telefonok IMEI szám alapján kapják a frissítést és gondolom számít, mikor lett megvéve ill. használatba véve). B200-ról B397-re frissítettem kézileg májusban majd most júliusban kb 1 hete feldobta magától OTA-n a B398-at úgy, hogy azelőtt pár hete már fent volt a Firmware Finder appban.
Feltelepítettem, nem csináltam FR-t, nem változott semmi (vagy talán kicsit, de nem érzékelek semmi különbséget).Korábban írtam a zenelejátszós dolgot, rájöttem mitől van: ha felébresztett kijelzővel koppintok rá ujjbeggyel duplán még a feloldóminta előtt, akkor vált zenejátszóra, újra két tapogatás eltűnik
-
válasz
cris78 #11512 üzenetére
Persze. Fiókot kell hozzáadni, célszerűen Vállalatit (vagy ActiveSync, nem tudom ,pontosan hogy van megnevezve). Majd a fiók beállításainál szépen bepötyögöd a szükséges adatokat (felh. név, jelszó, OWA szerver, domain, meg még ami kellhet). Ugye az alapvető, hogy az Exchange-en az ActiveSync legyen engedélyezve a postafiókodra. Ezt a helyi rendszergizdától meg tudod kérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest