Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz turikcsaba #10199 üzenetére
Szerintem ilyesmire csak ROOT mellett van lehetőség.
-
turikcsaba
csendes tag
olyan trükköt tud valaki, hogy a menükben meg mondjuk úgy mindenhol hogyan lehetne kikapcsolni ezt a bouncing effektet? vagy legalább megváltoztatni valami rövidebb, gyorsabbra.
(az animációk sebességének félszeresére vétele illetve kikapcsolása erre nincs hatással)[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz rejtettlampa #10197 üzenetére
Mikor frissítettél B391-re előtte vagy utána volt factory reset?
Na, hát ma is tanultunk valami újat. Az animáció sebességét ne állítgassuk el
-
rejtettlampa
tag
válasz rejtettlampa #10196 üzenetére
Nos, kipróbáltam a dolgot. Nem segített az optimalizáció bekapcsolás, sőt csináltam rendszer optimalizálást és az sem. A hiba ugyanúgy fennáll! Azt vettem észre, hogy csak a belső memóriánál van ez a gond! Ha kártyáról törlök valamit, akkor azt azonnal lereagálja a rendszer és a megfelelő szabad helyet írja ki. Ja a hiba nem csak a file kezelőben mutatkozik meg, hanem a beállításokban lévő memória és tárhely menüben is rossz értéket mutat a belső tárhelynél!
-
rejtettlampa
tag
válasz turikcsaba #10194 üzenetére
A gyári file kezelőt használom. A beállításokban meg lehet adni, hogy melyik alkalmazásnak engedélyezze az optimalizációt. Itt le volt tiltva a file kezelő. Most engedélyeztem neki, majd meglátom, hogy így jobb lesz-e a dolog!
-
Bkrisz9
őstag
válasz turikcsaba #10193 üzenetére
Én semmi furcsaságot nem veszek észre YouTube-nál 1080p60fps-ben. Játékokon kívül szerintem mindent bőven kihajt ez a GPU de még a komolyabb játékoknál sem vettem észre sok különbséget egy S6-hoz képest. Nem játszom semmit de kipróbálás erejéig felraktam őket amikor megvettem a telefont. Aztán lehet csak nekem nincs szemem ezekhez.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
turikcsaba
csendes tag
válasz rejtettlampa #10192 üzenetére
próbálj meg egy rendszeroptimalizálást csinálni a telefonkezelő alkalmazásban, miután letörölted a file-t. vagy ha esetleg valami nem gyári fájlkezelőből törölted, akkor lehet, hogy "lomtárba" rakja először. (az asus file kezelője is azt hiszem pont ilyen)
-
turikcsaba
csendes tag
válasz boogiemano #10186 üzenetére
úristen, komolyan az animáció sebesség volt a baja, én azt az első használatkor kapásból lehúztam felesre, most 1x-esen csinálja a záridőt rendesen, hatalmas nagy köszi!!!
a fehér pöttyök kb 10mp-es záridő után kezdenek előjönni, akármit csinálsz vele, akármilyen patyolat a kamera fedőizéje, ha rárakom az ujjamat akkor is ott vannak a pöttyök, de ezt már feljebb kiderítettük, hogy ez minden p8-nál jelen van.
van egy tákolt kameraállványom, azzal csináltam a 2 kontrolleres képet amit felül mutattam.
viberen minden ki van maxolva, mégis szeret viccelődni, hogy nem mutatja, hogy üzenetem jött, majd update lesz ha ráérek, aztán igyekszem beszámolni, hogy javult-e.
sok alkalmazás nincs a telefonon, olyan 15-17-et töltöttem le, de a gyárikból is töröltem ki, nem hiszem, hogy azok húznák be, nem ilyen "mindig aktív" appok (shazam, otp smart bank, sketch, telekom, google pdf és társai vannak).
ne érts félre, a telefon nálam nagyon jól szuperál úgy ámblokk (főleg az xperia sp után, az annyit akadozott, hogy minden nap azon gondolkodtam, mikor fogom kettétörni), youtubeon vagy inkább google mapson látszik, hogy nem mindig tud magából kipréselni 60fps-t animációk között, és utánaolvasva furcsálltam, hogy tavalyelőtti flagshiphez képest tényleg nincs benne egy bika gpu. de hát ez legyen a legnagyobb problémám a telefonnal, játszani meg úgy sem játszok szinte semmit.
ha a hidegesdit ki akarod próbálni, hagyd kint a telót olyan 20percig de ne nyomkodd mert a terhelésből származó hője felmelegíti, egész biztos vagyok benne, hogy fogod látni a homályosodó mozgást (nem akadást kell keresni). olyan mint a need for speedben a motion blur amikor 200-al mész
köszi a tippeket![ Szerkesztve ]
-
rejtettlampa
tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy ha a belső tárhelyről törlök valami nagy file-t, pl egy filmet, akkor a telefon nem észleli, hogy szabadult fel hely. Újra kell indítanom mindig a telefont, ha azt akarom, hogy a tényleges szabad helyet írja ki és vegye figyelembe. Most B391 van fent, de már ezt csinálta B321-en is! Mi lehet a gond?
-
boogiemano
tag
..es most jelzett a haverom teloja, hogy van 390-es update (b370-érol)
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
atis1224
tag
válasz Anonymus95 #10189 üzenetére
Köszönöm csak írták többen is hogy ota-n nem nagyon akar jönni valamelyik frissítés
hüvely mate 10 pro
-
Szabcsizz
őstag
válasz turikcsaba #10182 üzenetére
Aaaa ez kizárt,hogy normális dolog.Ez a jelenség pont múlthét pénteken fordult elő,csak az Opel kijelzője hülyült meg így.Hozzáteszem -25 volt,és kb.8 órát állt kint az utcán.Viszont a telefon ugyanúgy működött abban a 10 percben,miközben dohányoztam.Tényleg semmilyen rendellenesség nem fordult elő,akár hiszed/hiszitek,akár nem.
[ Szerkesztve ]
-
atis1224
tag
Sziasztok kérnék egy kis segítséget a tellomon b-336 van ,most olvasgattam vissza de picit zavaros ,b391 fel rakása vissza kel menjek roll backal vagy egyből 391
hüvely mate 10 pro
-
boogiemano
tag
szokasos bő lére eresztve:
hideg: minusz 14-16 fokban kb masfel oran keresztul hasznaltam, telefonaltam semmi akadas vagy hasonlo kijelzoproblema
csuszossag: tok. ennyi
sztem a legjobb tok a sima egyszeru atlatszo szilikon, alulra csuklopant "applikalhato" (Celly - ascend p8 tok, t-nel volt 1500), emellett a masik favorit a huawei (gyari) ablakos tok amit agyonragtunk - szinten teheto ra csuklopant (kiserleteztem az osszes felkapott tokkal eddig, van osszehasonlitasi alap - de nekem a maniam a csuklopant)jatek - alapbol nem vagyok nagy jatekos de kiprobaolok eleg sokfelet. nem volt gond. "smart" modban a gta SA maxra huzva kisse valoban belassult, de performance modban meg nem volt jatek aminel akadtam olna (vagy en nem gyurtem elegge? ketlem )
kamera: erdemes sztem megnezned, hogy a telefon alapbeallitasainal az animaciok (attunes lapozas) milyen ertek van beallitva. ugyanis ha ki van kapcsolva vagy mas ertekre van allitva mint 1x akkor hatassal van a kamera idozitojere (marmint zarido es onkioldo) ez meg mindig nem javitottak ki, p9-en is igy mukodik - vicces
feher pottyok: ejszakai fotozasnal normalis majdnem minden telefonnal foleg olyannal amit ejszakara eleztek ki (mint p8) VISZONT.. a kamerat probald meg ovatosan finoman gyengeden torolgetni pont KAMERAlencse tisztitasara szolgalo kendovel vagy max max szarvasbőr bőrkével.
VIBER: rom fuggo, de ugyanakkor viber beallitasok es protected apps beallitasok, app firewall .. szal beallitasoknal kell matatni
mit hagytam ki
jaigen.. ejszakara allvany.. tripod hasonlo. es el kell vele par orat jatszani mire rajon az ember mit tud epp a kezeben levo peldany
hopsz meg egy aprosag. azert nem mindegy hogy mivel/mikkel van telenyomva a telefon. youtube google akadasokert akar a net is lehet a felelos. az biztos. nekem egy xperia s volt az elozo, mondjuk azok nem osszehasonlitasi alapok ehez
a teljesitmeny-problema ami le lett irva en inkabb mondanam, h valami nem oke azzal a teloval vagy tul sok minden van ra felteve vagy/és nem jol beallitva - de ez csak egy velemeny[ Szerkesztve ]
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
Anonymus95
senior tag
Tényleg örülök én is mindenkinek a beszámolójának és visszajelzéseinek, mert sok mindent megtudhatunk
Akkor nincs semmi gond, csak eddig nem néztem ilyen szemekkel, igényekkel mert eddig fel sem tűntek nekem -
Anonymus95
senior tag
válasz turikcsaba #10182 üzenetére
Nálam ilyet nem csinál a kijelző, legalább is még nem vettem észre.
A kamerát nem zárom ki, hogy ne lenne ilyen jelenség, csak nekem akkor eddig nem volt szembetűnő. Zajosodásnál láttam már a szemcséket, de azt gondoltam természetes, mert eddig minden készüléknél tapasztaltam ezt mikor kevés volt a fény..annyi, hogy a P8 esetében sokkal később jelentkezik.Egyedül a Viber probléma nem okés! Nem egy embernél volt, de megoldódtak ezek a gondok. A frisítést mindenképpen javaslom és a védett appokat. Esetleg nézd meg, hogy pld a mobilnet engedélyezve van-e mikor alvó módban van a telefon. (Telefon-kezelő, Bal lent az akku, jobb fent a beállítások (csavar) és itt a mobiladat ébrentartása alvó állapotban-t engedélyezni)
[ Szerkesztve ]
-
turikcsaba
csendes tag
Úgy látom 30 fps kevés hozzá, hogy igazán jól látható legyen, szóval inkább fel sem töltöm a videót, de találtam egy képet, ami elég reprezentatív:
Illetve:
20 perc az ablakban, és amikor lapozol az oldalak között, ilyesmi "effektet" produkál. Elvileg ez normális, de nyugodtabb lennék, ha valaki más is mondaná, hogy találkozott ilyennel.U.I.: Persze nem marad úgy a kép, szinte azonnal kitisztul, talán helyesebb megfogalmazás az, hogy lassabban reagálnak a pixelek a színváltásra.
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
válasz turikcsaba #10166 üzenetére
Nekem hidegbe, ha éppen nem kapcsol ki mert fázik, akkor kb 1-2 mp-re kb a billentyüzetnél lévö rész látszatra olyan, mint amikor bepárásodik a szemüveg vagy éppen amikor nagy napsütésben sok fényeröt rak magára. Érdekes, mert hidegben mindig ezt cdinálja ha feloldom.
-
Shade45
senior tag
Szintén SP-ről váltottam, a PvZ2 nálam is harmatos a Sonyhoz képest, sajnos ezzel együtt kell élni.
Hiába jelent meg később a P8, a GPU gyengébb, mint ami a Sonyban van.LCD hibával nem találkoztam.
Kamera:
Én is tapasztalom az általad leírtakat, szerintem minden készüléknél jelen van, csak sokan nem veszik észre... Nem gondolnám, hogy szenzor hiba, inkább a kamera működésében keresném a "miért"-re a választ:
Idézet a Mobilaréna tesztből (Kamerák):
"A hagyományos Bayer-réteg szerint négy pixel fölé egy piros, két zöld és egy kék színszűrő kerül (RGB), az RGBW elrendezés viszont a második zöld helyére egy „fehér”, vagyis átlátszó szűrőt helyez, ami jóval több fényt enged át a diódára. Ezzel a gyártó szerint 32%-kal világosabb nagy dinamikájú és 78%-kal világosabb esti képek készíthetők az RGB-szűrőhöz képest."
Ha megnézed tüzetesebben az éjszakai fotókat, piros, zöld, kék pontokat is látsz a fehér mellett. Véleményem szerint ez a beeresztett többlet fénynek köszönhető, és ezek a képpontok úgymond "beégnek". Nappali fotóknál értelemszerűen nem észrevehető, mivel biztosított az elegendő fény, így a szomszédos képpontokra jutó fény kompenzálja a beégett képpontokat. Kb ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy LCD panel pixelhibás.
Persze ez mind csak az én véleményem és feltételezésem a témával kapcsolatban, elképzelhető, hogy totális hülyeségeket hordtam össze...
-
turikcsaba
csendes tag
Grecky: köszi szépen, közben már találtam youtube-on videót erről és a srácnak ugyan ezt csinálja, akkor ilyen a szenzor, megnyugodtam, hogy nem az enyém hibás!
Bkrisz9 készül a videó mindjárt! -
Bkrisz9
őstag
válasz turikcsaba #10173 üzenetére
A hidegben fura dolgokat muvelo kijelzorol majd mutass egy kepet ha tudsz. Sose lattam meg ilyet pedig azert 10-15-20 percet hasznalom neha hidegben.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Grecky
senior tag
válasz turikcsaba #10173 üzenetére
Próbálkozhatsz, de semmi értelme, mégha ki is cserélik a kamerát a csere is ugyanilyen lesz.
Más is jelezte a szemcsésedést itt és itt is.
Nekem is volt ilyen viberes problémám, b370-től ezek megoldódtak.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
turikcsaba
csendes tag
válasz Anonymus95 #10174 üzenetére
370-en engedélyezve volt mindig is és csak ilyen hébe-hóba jelzett, mint például ma reggel is. Nem nyitottam meg az alkalmazást, viszont mobilnet bekapcsolás után egyből felugrott az üzenet. Meg ha mondjuk ha az app meg volt nyitva, kilépek belőle és rá pár perc múlva írnak, akkor működik minden, viszont ha egy fél napig hozzá sem nyúlok, akkor semmi. Köszi az infót, ki fogom próbálni a 391-et!
-
csipszikutya
senior tag
válasz Anonymus95 #10164 üzenetére
-
Anonymus95
senior tag
válasz turikcsaba #10170 üzenetére
Azt tudom javasolni hogy próbáld ki a B391-es ROM-ot. Még jobb lesz az akksi és sztem a teljesítmény is. Előtte nyomj egy factory resetet.
Én nem tapasztaltam fehér pöttyöket vagy csak nem vettem eddig észre, de automatán fotóztam és tény hogy nem koromsötétben. Viszont zajosodással már volt szerencsém..de sztem nagyon jó képeket csinál tefon létére. A legjobbakat amikkel találkoztam telefonnál. Nem DSLR gépről van szó..azt nem fogja tudni.
A csúszás valóban magas..szimpla szilikon tok is megoldja..de bármilyen jó lesz.Játékot ahhoz képest jól bírja.. nekem ettől több nem is kell. Nem erre találták ki a telefonokat, hogy játszunk, csak hát nyilván már azt is lehet és nem is akármilyeneket..de nekem ez nem gond mert én tökéletesen megvagyok így. Nem játszom.
Viber: a ROM frissítés és az app engedélyezése a védett appoknál megolja. (Telefonkezelő, akku, védett appok)Kijelzővel még soha nem volt semmilyen gondom. Tény hogy én is csak menetrendet szoktam nézni az utcán.
Nem tudom a garit..nem tudom milyen az a kijelző amit mondasz hidegben..
[ Szerkesztve ]
-
Grecky
senior tag
válasz turikcsaba #10170 üzenetére
Akkor irány a B391. Nálam a játékoknál nem vettem észre vészes akadást, pl. Dead Trigger 2 high-on, az elég hardverigényes.
Igen a pöttyök a szenzor miatti hibák tudtommal, nálam is pont ugyanilyen.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Grecky
senior tag
Teljesítmény módban is akadnak a játékok?
A hosszú záridős képeknél a pöttyök normálisak, ennyit tud a telefon. A viberre a megoldás a b370-es rom vagy afelett lévő. Olvass kicsit vissza is.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Roppy
tag
Lehet hülye kérdés lesz, de RDS-t lehetne valahogy varázsolni a telóra? A lite-on van ugyebár.....
-
AngeloDivina
aktív tag
Szia!
A hidegben levő problèmával nem találkoztam, igaz kint csak pillanatokra veszem ki a zsebemből megnèzni a BKK appon mikor jön a busz.
Elèg csúszós tud lenni ha mondjuk száraz a kezem könnyen leejthetnèm. Több tokom is van hozzá, ezek ezt a tulajdonságát megszüntetik. Tudom ajánlani a gyári hátlap tokot ès a gyári oldalranyílósat is.
Tesztek alapján a GPU tènyleg nem a legjobb. A P9-ben szinte megduplázták már az erejèt, de mèg ott sem tökèletes. Eddig a Huawei-nèl ez mindig problèma volt ès csak a nagyon friss telókban van már normális teljesítmènyű.
Kèszültek itt már szèp esti kèpek. Szerintem mèg próbálgasd. Panasz mèg nem nagyon volt rá szerintem, de majd a többiek segítenek ha mèg is.
Viber-t nem használok. Remèlem a többiek ebben is tudnak segíteni.[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
turikcsaba
csendes tag
Már lassan egy hónapja használom a telefonomat és szeretném veletek megosztani a pozitív és negatív tapasztalataimat is, a negatívakat azért is, hogy másoknál is jelentkezik-e a probléma.
Az előző telefonom egy már 3 éves xperia sp volt (középkategória) szóval ahhoz tudok hasonlítani. Észrevettem hogy mínusz egynéhány fokban a kijelző kicsit megbolondul és homályos csíkot húz maga után, azt tudom, hogy az lcd-nek van egy ilyen rossz szokása, de ez normális, hogy -4 -5 fokban már nekikezd? (és elég durván) A régi telóm nem csinálta ilyen durván.
A telefon szerintem eléggé csúszós, nem valami tapadós ez az fémház, egy tokot mindenképpen be fogok szerezni, mert potyogna ki a kezemből, pedig nem vagyok egy nagy telefonelejtős ember.
Amin nagyon meglepődtem az a gpu. Tavalyelőtti flagshiphez képest szerintem ez borzasztó. Az előző telefonomban volt hasonló gpu teljesítményre, pedig az közel sem állt a felső kategóriához(és 3 éves!!). (plants vs zombies2 jobban fut az előző telefonomon) Jó, nem vagyok egy nagy telefongamer, de néha néha megmutatkozik a probléma (google maps, youtube).
Ami számomra legaggasztóbb az a kamera. Legtöbb részén szerintem kiváló, többet nem is várok el egy kamerától, de észrevettem egy-két furcsaságot. az OIS néha úgy viselkedik nálam, mintha kicsit be lenne b*szva. Kicsit mászik mindig jobbra-balra, igazából annyira nem feltűnő, akkor látszik jobban, ha zoomolsz vele. Ami ennél nagyobb probléma és ezért is fordulok most hozzátok, mivel félek hogy szenzorhiba. Éjjeli módot próbálgattam és észrevettem, hogy például hiába adok meg 32mp-es záridőt, nem annyit csinál, csak mondjuk 15-17mp, fényviszonyoktól függően (ha világos van, akkor kevesebb), de 32mp-et még korom sötétben sem csinált, valamit ezeken a hosszú záridős képeken fehér pontok jelennek meg, csatolok is képeket, hogy megértsétek miről van szó. (az összes kép 100-as iso a legalsó kivételével, illetve 32mp-es záridő volt beállítva, de egyik sem volt annyi)
Ez egy tök jó kép lenne, de sajnos teli van olyan fehér pöttyökkel.
Amit észrevettem, hogy a pöttyök mindig ugyan ott alakulnak ki, itt a példa, ez két más szögből készült kép, az egyik koromsötét, a másik ki az ablakon, ha letöltitek és váltogatjátok oda vissza a képeket, látszik, hogy szinte 100%-ban ugyan ott vannak a kis pontok.
Ha megturbózom az iso-t 1600-ra akkor nagyrésze a pontoknak eltűnik, de akkor a záridő is rövidebb, illetve zajosabb a kép.
Illetve még annyit vettem észre, hogy a viber nem jelez szinte sosem, csak ha külön megnyitom az alkalmazást. Ma reggel felkeltem, mobilnet bekapcsol, és akkor kaptam meg 2 üzenetet, amit már tegnap délben elküldtek. Valamit olvastam, hogy rendszeralkalmazássá kéne konvertálni és akkor nincs gond, később még kipróbálom.
A negatívum az ennyi lenne, szerintem a kijelzője nagyon szép és világos is, nem kell takargatni napfény elől, nem hiányzik magasabb kijelzőfelbontás sem, az aksija teszi a dolgát méretéhez képest, nagyon jó a standby time, net nélkül éjszaka 2%ot esik maximum. A telefon designja napról napra jobban tetszik, illetve a rendszer gyors, nem kell várni, hogy betöltse az alkalmazásokat, az internet böngészés 100%os szerintem, semmi problémám nem volt még vele, gyors, nem fagy, nem akadozik semmi. Azt a pár negatív dolgot leszámítva én nagyon szeretem a telefont, nem bántam meg.
Remélem tudtam segíteni azoknak, akik esetleg telefonvásárlás előtt állnak és köszi, hogy végig olvastátok!
Köszi előre is a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz Anonymus95 #10164 üzenetére
Azért ezek elég messze állnak a task killerektől. Greenify stb. Régi szép idők amikor még ROMoltam és ilyenekkel foglalkoztam.
-
Anonymus95
senior tag
Szerintem a Task killerek csak rontanak a helyzeten..én nem ajánlom. Állandóan ébren tartja a telefont azáltal, hogy leállít egy olyan folyamatot ami úgy is elindul..Vagy letiltod rendesen az appot (Beállítások, Alkalmazások, megkeresni ez esetben a Google Play-szervíz-t és alul van egy menü ahola frissítéseket lehet törölni, de ha Letilt gombra nyomsz akkor le is törli és le is tiltja. Csak az a bj. hogy ez az app tényleg szükséges...) vagy tényleg meg kell próbálni, hogy letörlöd a frissítést és kézzel feltenni az újat.
Messenger és Facebook app: régebbi verziókat javaslok belőlük.
csipiszkutya: Bootlop. Próbáld meg a Hangerő fel és bekapcsoló gombokat. Factory reset és wipe és minden ami ott van. Vagy SD karira felrakod a B391 Full-t és 3 gombossal telepíted. No para!
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Aki extrém aksi élettartamot szeretne (és esetleg root-ja is van) annak ezt érdemes átnéznie:
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz Exelsior24 #10159 üzenetére
Èn ezt találtam most:
fb ès messenger hibaÉlj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
NandorHUN
addikt
válasz Exelsior24 #10159 üzenetére
Ok, de szerintem forumban (itt is meg máshol is), aki teheti a régi Messengert használja, nem ezt az szar fényképezőset.
-
NandorHUN
addikt
válasz mongoose01 #10157 üzenetére
Google-play szolgáltatásokat le tudod tiltatni többször pl. Taskerrel időponthoz vagy esetményhez kötve. Esetleg Lucky Patcherrel ha van root vagy lehet az is segít ha kikapcsolod a frissítéseket Playben.
(#10157) mongoose01
"sajnos semmit nem tudok vele csinálni mert csak a boot logóig jut és ujraindulgat,semmire se reagál- " ///Bootlooppal nincs para, párszor nekem is összejött mikor félrenéztem root meg C-ROM telepítés közben
Ha tippelnem kéne akkor nem a teljes full ROM-ot tetted fel B391-ből, csak a frissítés részét. Nézd meg hány GB-os a ROM amit feltettél SD-re.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
Na tessék mondom én, hogy a külföldi P8 fórumban is panaszkodtak hogy valami nagy gond van a Messenger appal: [Telefonok forrósodtak fel a Facebook miatt]
De azt írják azóta már adtak ki frissítést és javították a hibát.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Deedays
tag
válasz mongoose01 #10157 üzenetére
Hangerő le + power folyamat 10mp-nél picivel tovább sem segít ?
Huawei Mate 20 Lite
-
mongoose01
tag
válasz Anonymus95 #10150 üzenetére
sajnos semmit nem tudok vele csinálni mert csak a boot logóig jut és ujraindulgat,semmire se reagál-
zte blade-motorola defy-htc desire hd-sony ercsson ray-lg g2 mini-s4-p7-p8-p9-nexus 6p
-
ptgmaster
tag
Nálam ugyanez a helyzet kb 4-5 napja. A Play szolgálatások nagyon elkezdte zabálni az akksit. Kipróbálom amit írtatok, remélem beválik.
Ami ami, az az!
-
gianone
őstag
válasz Anonymus95 #10151 üzenetére
Nem maga a verzió zabálja az akksit, hanem a frissítési folyamat hibás.Már amennyire ezt lehet tudni. Tehát ugyanaz a verzió fájlból telepítve lehet jó. Hogy nála is ez van-e, az meg majd kiderül.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Anonymus95
senior tag
Sajnos lehet hogy most a google ismét kiadott egy olyan play services verziót ami zabálja az akksit...
A Play áruházat egyébként le is lehet tiltani így az nem fog futni és attól nem lesz a telefonnak sem baja. Viszont a Play servicest valóban nem érdemes letiltani mert több mindennek is szüksége van rá..alkalmazásoknak is, a szinkronizációk is azon keresztül futnak..le lehet tiltani és ki is lehet próbálni..de pld én nem tudtam nélkülözni mert túl sok minden igényelte..
-
Anonymus95
senior tag
válasz mongoose01 #10145 üzenetére
Ez esetben a hangerő fel és bekapcsoló gompokkal a recovery menübe lépj be, nyomj factory resetet, wipe partition meg minden ami ott va, majd 3 gombossal telepítsd újra a romot. SD kártyára tedd fel a telepítőt, tedd a telefonba és 3 gombbal telepítsd újra ami fent van.
Milyen rom volt most fent jelenleg? Felrakhatod a legújabbat is (B391) -
zso79
őstag
válasz csipszikutya #10139 üzenetére
Ha ez megnyugtat, az elmúlt 2-3 napban nálam B200-on is zabálja az akksit, nem tudom mi történhetett vele, eddig minden rendben volt. Már újraraktam, de nem segített sajna.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
válasz mrazgabor #10147 üzenetére
Köszi szépen ,
Kíváncsi voltam B391 mennyiben más, de az alapsáv verziója ugyan ez, a kernel picit frissebb decemberi, a biztonsági szint pedig 2017. január 1, amúgy egyéb más javítás vagy különbség szerintem nem igen van köztük.Bár csodálkozom, hogy OTA-n miért nem inkább ezt küldték rá, de lehet féltek tőle, hogy lehetnek benne súlyosabb hibák.
[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
mrazgabor
tag
válasz Exelsior24 #10146 üzenetére
-
Exelsior24
aktív tag
Akinek B390-es Firmware van fent, vagy mostanában frissítette fel B382-ről B390-re tudna valaki felrakni egy screenshotot a Beállításokon belül legalul a Telefonról menü és ott az Android biztonsági javítási szint és az Alapsáv verziója, ezekről. Egy screenshot vagy esetleg az is jó ha leírja ide mi van pontosan oda írva ehhez a két adathoz B390-nél.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
mongoose01
tag
Sziasztok, sajnos sikeresen bootloopos lét a telóm,mit lehet csinálni ilyenkor?
zte blade-motorola defy-htc desire hd-sony ercsson ray-lg g2 mini-s4-p7-p8-p9-nexus 6p
-
gianone
őstag
válasz csipszikutya #10143 üzenetére
Hú, azért ez nem akkor feladat... Kb. 2 perc az egész.
Nem nagyon vágd a telódat. Beállítások/Alkalmazások/Google Play Szolgáltatások/Menü
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Shade45
senior tag
B380-ra rá lehet engedni a legfrissebb ROM-ot bármilyen mókolás nélkül? Nyilván FR-rel...
-
gianone
őstag
válasz csipszikutya #10139 üzenetére
Ez nem így működik. Ez nem is a Play Áruház. Az Android egy Guglifon, ez kell hozzá.
Egyébként ismert bug. Távolítsd el a frissítéseit, addig nyomd ki a netet vagy Playnek ne engedj frissíteni automatikusan, és rakd fel fájlból pl. apkmirrorról a megfelelő verziót, akár a legújabból is. És jó eséllyel minden rendben lesz vele.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
csipszikutya
senior tag
A "Google-play szolgáltatások" ismét eszik az akkut, immáron B380-on, újra. Hogy tudom azt megoldani, hogy ne induljon el, csak ha én akarom?
Alkalmazáskezelőben "kényszerített leállítás"-al leállítom, nem futhat ha ki van kapcsolva a kijelző. De ha jön egy app frissítés értesítés akkor újra indul és szívja az akkut.
Mit tudok vele tenni? B200-on 2 hetet bírt, B380-on 3 napot.App storeba nem járkálok, minden ami kell le van töltve és szeretném ha bezárva maradna és nem merítené a telefont.
-
Grecky
senior tag
válasz Anonymus95 #10137 üzenetére
Akkor jól gondoltam, h elírtad.
Vszeg marad a böngészős változat arra a heti 1 alkalomra, újabban amúgy is myvip szerűen szánalmas magasságokat ér el a FB, emiatt egyre inkább mellőzöm.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Grecky
senior tag
válasz Anonymus95 #10135 üzenetére
B392 is van már? Vagy a B391-re gondolsz?
Más: tegnap a facebook apptól úgy merült a P8-am, mint a titanic:
1 óra 30 perc CPU használatot írt, úgy, h kb 10 percet használtam, töröltem azon nyomban.
Nálatok is ilyen hulladék ez a fos?
A messengerből már egy ideje egy jól bevált régit használok, ezek szerint a FB-nál is el kell ezt játszani?Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Anonymus95
senior tag
válasz mongoose01 #10133 üzenetére
Bármelyiket ami felette van. B370, B382, B380 de most a legújabb (biztonsági frissítésben is) és a legjobb is szerintem, az a B392. Több ember is jelezte hogy az akksi is jobb lett és egyéb felhasználói felületet érintő javítások is vannak
Factory resetet a telepítés előtt ajánlott végezni.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz Exelsior24 #10132 üzenetére
Play Áruházas
Köszönöm a segítséget és a leírásokat, képeket!
[ Szerkesztve ]
-
mongoose01
tag
Sziasztok kèrdezni szeretnèm hogy b222 romra melyik frissítèst lehet rárakni?
-
Exelsior24
aktív tag
válasz boogiemano #10130 üzenetére
A play áruházas EMUI Theme Editor-ral készítetted, vagy van PC-re is?
-
grafnet
veterán
válasz boogiemano #10130 üzenetére
Szuper!
Köszönjük.Mostmár csak rá kell vegyem a zasszonyt, hogy kiadja a telefont a kezéből... és tudjam frissíteni.
Engem konkrétan idegesít, hogy naponta kétszer kell töltenie, mert merül. Igaz sokat is nyomkodja, azt is full fényerőn.
Az enyémet, jó ha két naponta töltőre teszem, igaz a Xiaomi.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
boogiemano
tag
szivesen, hbar nem sokat tettem
de meg mindig smart cover: a kis ablak hatteret PC-n egy .hwt tema szerkesztesevel meg lehet oldani
viszont
joval egyszerubbnek bizonyult ha csak ennyi kell, az "EMUI Theme editor" letoltese es abban egy letezo temat alapul kivalasztva az "sview" -nel hozzaadni egy hatterkepet, majd a temat uj neven (mondjuk teszt.hwt) lementeni es voilaa kep meretere sehol nem talkaltam leirast igy a meretet ahogy latom magunknak kell beloni, kb 8:16 aranyu azaz kbkb 400x720 -as kepet kell hozza vagni
ez most igy nez ki
(a borito inkabb tojashejszinbe fordulo feher, itt az lg4c produktivitasat latjuk)[ Szerkesztve ]
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz Anonymus95 #10117 üzenetére
Szia! Nem gyengül, nem reped vagy törik. Az egyetlen amit èszrevettem, hogy az ablaknál a vèkony külső rèsz szèlèről lefoszlott/kopott egy nagyon vèkony vèdőrèteg.
Külsőleg semmi nem látszik ebből.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz boogiemano #10125 üzenetére
Neked is és a többieknek is köszönöm!
Ezek szerint valóban én értettem félre!
Ez jó hír, mert a zasszonynak nagyon tetszik ez az ablakos flip kezelés.
THX[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Anonymus95
senior tag
válasz boogiemano #10125 üzenetére
Köszönöm!
-
ptgmaster
tag
Most jött le a 390 a frissítőn keresztül. 382-re gond nélkül felette magát. Kíváncsi vagyok lesz e észrevehető változás.
Ami ami, az az!
-
boogiemano
tag
válasz grafnet #10118 üzenetére
lehet hogy te olvastal mast ?
en ugyanis a skin-ekrol beszeltem. na az nem mukodik a tok ablakaban csak 5-ossel valtoztathato
egyebkent megegyszer amit mutat az ablakban: az idot (egyfele ora) a hivasok felvehetőek lerakhatóak rajta, az elmulasztott hivasokat, uj sms-ek szamat, es ha megy a zenelejatszo
amit nem mutat (csak 5-os android alatt): többféle óra (nagyobb, kisebb analóg, többféle skin es hatter), idojaras, emailek, emlekeztetok
ehune: https://www.youtube.com/watch?v=1sO7fqc8GqQ
namindegy, ugorgyunk!
Anonymus95 a tok nem gyengul eleg minosegi anyagbol van hatrahajthato en mindenhogy hasznalom, kihajtva lifegve tartokent napi szinten
es igen ettol fuggetlenul nagyon perfekt es hasznalhato.[ Szerkesztve ]
-
firensister
újonc
válasz boogiemano #10103 üzenetére
Valamilyen internetes oldalon, tok shop boltban rendeltem, amelyről azt írták, hogy ez az, intelligens.. .. :-) és semmi nem működik.. Köszönöm szépen a válaszod! Üdv!
-
mrazgabor
tag
válasz Anonymus95 #10121 üzenetére
Mediamarkban is lehet kapni
Na megjött OTA B390 meglátom milyen
-
Anonymus95
senior tag
válasz grafnet #10118 üzenetére
Köszönöm a figyelmeztetést,! Én úgy értelmeztem, hogy támogatja, csak nem lehet skineket változtatni már rajta a 6-os droid óta.
(Egyébként a beállításokban megtalálható a kapcsolója, szóval az is azt mutatja, hogy támogatja. Csak míg az 5-ös alatt lehetett kinézett változtatgatni, addig utt nem lehet már. (nem tudom miért vették ki ezt belőle))
Szóval az ablakban mutat mindent elvileg. De most perpill nem tudok rendelni a telekom oldaláról, mert nincs.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Anonymus95 #10116 üzenetére
Szerintem össze olvassa a kérdéseket boogiemano...
A 6-os, ha nem támogatja az okos tokot, akkor miért lenne a flip ablakban bármi is? Honnan tudja, hogy becsuktad és pont az ablakos flipet csuktad be?
Amíg nem lesz egyértelmű válasz, addig ne rendeld meg.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Anonymus95
senior tag
válasz boogiemano #10115 üzenetére
És mikor kihajtod, hátra is lehet csukni vagy csak ki oldalra? Akinek hosszabb ideje megvan már..nem gyengül el a hajlatnál? Ki hogy használja?
-
Anonymus95
senior tag
válasz boogiemano #10115 üzenetére
Hú tényleg...:/ Értesítő led helyet nem is gondoltam..de mondjuk egy bőrlukasztóval vagy forró szeggel lehet lyukasztani. Bár meg se fordult a fejemben mert sztem ez alap lenne..:/
Köszönöm, akkor a lényeg hogy csak skint váltani nem lehet, de normálisan az ablakban jelennek meg a dolgok, tehát van értelme az ablakos toknak. (Nem voltam benne biztos hogy csak a skinek tűntek el, vagy már az ablaknak sincs értelme)
Igen, az valóban egy pozitívum ebben a hidegben vagy akár melegben is, hogy nem úgy csúszik a telefon meg nem lesz mázgás a kijelződ sem.
Nagyon vastagít egyébként a tok? Szeretitek?
-
boogiemano
tag
válasz Anonymus95 #10114 üzenetére
hivas/elmulasztott/felveszem/leteszem, sms uj meg az egyfele ora, zenelejatszo ha fut, toltes, alacsony akku. mast nem tapasztaltam
(valami modja biztos van egyebkent h mas ora jelenjen meg meg nem talaltam ra skin mintat)
a hatteret viszont le lehet cserelni.. es ha azt le lehet cserelni.......nekem egyebkent az egyetlen nyűgöm, (ez is csak most jutott eszembe szal nem akkora problema) hogy az ertesitesi lednek csinalhattak volna egy lukat. mondjuk ez megfelelo szerszammal orvosolhato
a kedvencem viszont epp most ebben a minuszban, hogy becsukott fedellel telozok es nem fagy le a fulem
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz boogiemano #10113 üzenetére
Azt sajnálom, hogy kivették a skinezhetőséget. De sztem jól néz ki még véd!
Attól hogy nincs skin még rendesen a kis ablakban jelennek meg az infók, ugye?Am Telekom oldalon most nincs készleten..
-
boogiemano
tag
válasz boogiemano #10112 üzenetére
hogy mér valaszt nyomtam nemtom
-
boogiemano
tag
válasz Anonymus95 #10111 üzenetére
nos a huawei p8-hoz eredetileg ketto (harom) fele tokot gyartott, maga a huawei
az egyik az "oldalsavos kijelzos" de nagyon gyorsan beszuntettek mert mivel BT-s volt szivta az akkut link valami hasonlorol
a masodik ez az ablakos tok amirol beszelunk
(a harmadik pedig megallt a bemutato peldanynal aminek a hatan e-ink kijelzos bt-s felulet volt. ennek a silany masolatat valami ebayszerün meg meg lehet kapni - de az is szivja az akkut mint allat)egyebkent ahogy rajottunk itt kozosen elozoleg, a smart cover ablak skinjei orai es idojaras csak 5-os androiddal mukodik. szoval a vizualis elmeny lecsokken de a cucc akkor is nagyon jol ved es nagyon klassz
az ablak hatterkepet sajat temaszerkesztessel lehet csak lecserelni, de meg nem volt idom ra
[ Szerkesztve ]
-
Roppy
tag
Én pont most rendeltem meg egy barnát
-
grafnet
veterán
válasz Anonymus95 #10108 üzenetére
Csak On-line lehet. (Legalábbis nekem nem adtak a boltban.)
Ingyen viszik még ráadásul.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Anonymus95
senior tag
válasz boogiemano #10107 üzenetére
Köszönöm! Szerintem akkor onnan veszem Online vagy személyesen is lehet?
-
boogiemano
tag
válasz Anonymus95 #10106 üzenetére
nem reklamnak szanom, de nezd meg T-nel ott meg mindig 2k
teljesen mindegy melyik szin, mindegyik jol mutat meglepo modon. en utalom a feher villogos dolgokat de leragadtam a fehernel. alig koszolodik, tisztithato raadasul meg csuklopantot is ra tudtam rakni[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz firensister #10102 üzenetére
Sajnos én nem tudom a választ, még nincs ilyen tokom de szeretnék a közeljövőben venni egyet.
-
AngeloDivina
aktív tag
Nálam B336-on Tmobiltól rendelt ablakos azonnal működött. Most is.
-
Exelsior24
aktív tag
Nekem van ablakos és ablak nélküli tokom is és mindkettővel simán működik. Hol vetted a tokot, volt a csomagolásán ilyen lekaparható QR kódos matrica, mert ha volt akkor eredeti és azzal tutira működnie kellene.
-
boogiemano
tag
melyik funkcio nem mukodik?
melyik tipusu/jellegu tokkal probaltad?
ilyennel?
[link]Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
firensister
újonc
válasz Anonymus95 #9353 üzenetére
Nekem nem működik az intelligens tok, hiába kapcsoltam be a funkciót a Huawei P8 telefonomon.. Már két tokkal is kipróbáltuk.. Vajon miért..? Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest