Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowBeast
újonc
-
Anonymus95
senior tag
válasz ShadowBeast #10798 üzenetére
Akkor az a baj..nem jó az egész.
Elvileg most simán mehetne a B392 de mivel rosszul frissítettél rá B380-ra így nem jó.
B300 rollback
B170+Vendor/Custom mappa
OTA-n jön a B200
És mehet rá a Full B392
Így lesz jó! És innentől már majd mindig csak simán kell majd feltenni az új ROM-ot.
De el ett mondva, hogy T-sről így kell független ROM-ra áttérni. Ezt végig kell járni.[ Szerkesztve ]
-
ShadowBeast
újonc
válasz Anonymus95 #10797 üzenetére
Ömmm... Telekomos
C150B323 volt az előző
Ha most B392-t akarok mehet direktbe?
vagy rollback?Huawei P8; Huawei Watch
-
Anonymus95
senior tag
válasz ShadowBeast #10796 üzenetére
Nem 100%-ra mondom..de esetleg nem lehet hogy Telekomos ROM-ról rosszul tértél át?
Mi volt ezt megelőzően a telefonodon? -
ShadowBeast
újonc
Nekem miért ezt mutatja a telóm?
GRA-C900B380GRA-L09C432B380 - kellene lennie mivel 5 hónapja azt raktam rá, ez a jelenlegi.
Hogy is van ez? O.oHuawei P8; Huawei Watch
-
senior tag
válasz Anonymus95 #10794 üzenetére
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Anonymus95
senior tag
válasz bogabi #10793 üzenetére
nem értem mit mondasz, mert azok a magyar Buildek a jók amik az összefoglalóban vannak. És linkelve mellé a huaweiblog weboldal illetve az új alkalmazás
A magyar Huawei hivatalos oldala ahol a telekomos ROM-ok vannak, az itt nincs kint.
Csak attól mert a Telekomban vette a telefont még előbb meg kellene nézni mi van a telón..ez is meg szokott lenni..mert írják hogy B200 vagy B222
Akkor kérdem..miért a B336 meg társait akarja feltenni? Ott van hogy B39x tegye fel azokat.
Az a baj, hogy mert telekomnál veszi, azt hiszi akkor azt is kell rátenni.
Azzal sincsenek tisztában sokszor, hogy a független ROM és a telefon függetlensége nem azonos!!
Ha meg véletlen Telekomos ROM van a telón..(ami mostanában már szerintem nem igazán van, mostantól oedog már egyáltalán nem mert nincs több P8) akkor meg kellett írva, hogy érdemes független ROM-ra áttérni es hogy mi a menete.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Anonymus95 #10771 üzenetére
Kinyitod az összefoglalót, nagy pirossal Szoftverfrissites stb. megnyitása után az első pont a Huawei magyar buildjei. Szóval nem minden esetben az a baj, hogy nem olvas összefoglalót, inkább az, hogy olvas. Jó lenne ezt ott is jelezni, hogy ne onnan töltse le az user - mint ahogy én és még sokan mások. Nem nagy gond, de egy óra felesleges nyomkodástól kímélné meg magát az ember.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
AthlonXP
őstag
válasz Anonymus95 #10789 üzenetére
Elindítottam a letöltést. Sajnos valamiért baromi lassan szedi lefele, a kis kör kijelzőnek még csak a negyedénél tart a letöltés csík, pedig már vagy fél órája megy.
Ez el fog tartani egy darabig.. -
Anonymus95
senior tag
válasz AthlonXP #10788 üzenetére
Nem lett volna szükséges a fizetős változat, de nem lényeg.
SD nem szükséges semmihez sem, de jó ha van, ha netán galiba van, annak segítségével tudsz ROM-ot cserélni és arról telepíteni. De egyébként nem szükséges.
Az OTA nem azt jelenti hogy netről megy, hanem azt, hogy sokkal kisebb méretű, csak a változásokat tartalmazza, de itt ez nem jó mert Android verzió váltás van, tehát a Full kell. Egyébként is mindig azt érdemes, hogy biztosan ne legyen gond. Pont ma volt egy iylen, hogy már több mint fél órája állt 5%-on..mindig mondom, hogy ne OTA legyen hanem Full..az a biztos!Szóval a B392 FULL-t töltsd le, majd MD5 vagy mi..szóval leellenőrzi, hogy nem hibás e a fájl amit letöltött, majd kicsomagol, majd dload mappába tesz es kikapcsol, és 3 gomb egyszerres mar települ is.
Factory reset érdemes hogy legyen előtte, nehogy baj legyen. Úgyhogy SD kártyára masolf át a letöltött kibontott cuccot hogy ne vesszen el és FACTORY reset. Majd mehet a telepítésTökéletes! Az kell legyen!
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz Anonymus95 #10777 üzenetére
Oké. Feltettem a telóra a a progit, a fizetős változatát.
Talált is romokat, rögtön az első két találat 392-es. Az egyik OTA, a másik FULL verzió.
Melyiket érdemes, vagy mindegy ( gondolom tartalomra ugyan az, csak a telepítés módja változik )?
A FULL verziót előbb leszedi és utána indít ( és így meglesz a telepítő később is ), az OTA közvetlenül netről megy, vagy ez hülyeség?Egyébként tegyek SD kártyát a telefonba, vagy ezzel a módszerrel nem kell?
Egyébként ez a rom száma: GRA-L09C432B392
-
zolee06
tag
válasz Anonymus95 #10785 üzenetére
ilyet nem találok , egy macska játszik egy gömbbel most rajta ez meg mi lehet ??
[ Szerkesztve ]
I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius
-
zolee06
tag
válasz Anonymus95 #10783 üzenetére
Rákattintok continue download de semmi
-
zolee06
tag
válasz Anonymus95 #10781 üzenetére
hm mire gondolsz,milyen gombok?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz zolee06 #10780 üzenetére
Elérhetőek lettek a többi gombok? Mert akkor haladj tovább. Ellenőrizd le a következő gombbal hogy nem sérült e a fájl, aztán kicsomagolás a következő majd áthelyezés a dload mappába végül kiírja hogy kapcsold ki es 3 gombot nyomd neki. Ennyi
Akkor még nem töltötte le, ha halványak
[ Szerkesztve ]
-
zolee06
tag
Elvileg letöltöttem körbe ért a fehér csík!!
Chancelog-Download itt tartok hogy tudok tovább menni?
CHECK MD5-UNPACK UPDATE-MOVE TO DLOAD ezek még vissza vannak, halványan látszanak
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz Permet Elek #10778 üzenetére
Hidd el..tényleg nem nagy cucc. Ha kell skypeon megcsinálom neked. Sajnos nem pesti vagyok de szívesen segítek.
Privátban küldök majd linket és segítek ha gondolod[ Szerkesztve ]
-
Én szerdán veszem át a telefonom a t-nél. Van itt valaki aki pesten lefrissítené a legfrissebbre a telefonom. Mert én analfabéta vagyok. Látom, hogy nem nagy ördöngösség, de én mégis egy gyakorlottra bíznám. Max megiszunk valamit valahol.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz AthlonXP #10772 üzenetére
Egyáltalán nem csinál ilyet. Akinek tégla lett a telefonja ott user error van. Ha mindent normálisan végig csinálni, akkor SEMMI az égbe nincs. Mert nagyobb a hiba lehetőség ha kézzel csinálod. Egyébként meg ugyan onnan tölti le ahonnan Te kézzel tennéd..a Huawei szervereiről, csak le is ellenőrzi neked, hogy nem e hibás a letöltött fájl, ki is csomagolja, de azt akár kézzel is teheted, lényegtelen mert ugyan úgy a telefon sajátjával tömörít ki, át is másolja a megfelelő helyre. SOKKAL biztonságosabb! Egyszerűbb!
Az a baj a téglásítással, hogy nem olvastak vissza. Nem figyeltek és ossze-vissza raktak fel mindent. Ha ELŐBB olvas és nem csak utána nézi meg hogy mit meg hogy kellett volna akkor nem lenne gond.. itt még egy emberről nem tudok akinek a P8-a amiatt az app miattent volna tönkre.
Hidd el..nem ajánlom neked rosszat.
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz Anonymus95 #10771 üzenetére
-
grafnet
veterán
válasz AthlonXP #10772 üzenetére
Milyen hsz-ekben?
Itt még senkinek nem okozott semmilyen problémát!
Előbb itt olvassgass, ha itt azt írják hogy jó, akkor nem mindegy, a play-en mit írnak?
A play-en lévő hsz-eket még sosem olvastam el! A személyes, használati tapasztalatok sokkal többet számítanak nekem.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Anonymus95
senior tag
Nincs bajom..kérdezni lehet..de hogy tényleg naponta kell elmondani ugyan azt 5x mert ugyan az a kérdés...kb 10 hsz-l kéne vissza olvasni mert leírom, és kb 10 hsz múlva megint megkérdezi ugyan azt valaki...leírtam amit lekell. Vastagon kiemelve hogy feltűnő legyen. T-s ROM-ra marhaság frissíteni, de tényleg állandóan ez megy a fórumon és nem egy ember leírta már, hogy ajánlott független ROM-ra áttérni ha meg független vagy, örülj neki és frissítsd tovább függetlenek és ne azt a rohadt Huawei hivatalos magyar oldalt nézzük, mert azt égbe nem frissítették már..
Valaki írja már ki az összefoglalóba ezeket.. -
Anonymus95
senior tag
Tehát.
NEM TELEKOMOS ROM-RA FRISSÍTÜNK, EZT FELEJTSÜK MÁR EL!!!
B392 a jelenlegi legfrissebb!!
Ha B200 vagy B222 van a telón, akkor letöltjük a legfrissebb ROM-ot, azaz a B392-őt és 3 gombossal feltesszük! Ezt az összefoglalóban teheted meg vagy a huaweiblog oldalán egy táblázatban van szedve minden ROM a telóhoz: [link]Vagy a legegyszerűbb a play áruházból leszedjük a Firmware Finder nevű appot, ami Huawei készülékekhez készült és az szépen végig vezet az egész folyamaton
Mindig érdemes a FULL verziót letölteni a problémák elkerülése végett! És pláne akkro ha 5-ről 6-ra lépünk, azaz android verzió váltás történik!
Factory reset mindenképpen ajánlott ebben az esetben mert Android Főverzió váltás történik!Ha netán Telekomos ROM van a telón, akkor B300 rollback ROM, B170+Vendor mappában lévő, hogy független ROM-ra térjen át, majd OTA-n jön a 200 és úgy feltenni a jelenleg B392-őt ami jelenleg a legfrissebb hivatalos android 6
[ Szerkesztve ]
-
zolee06
tag
Na elkezdtem letölteni a full verziót B392-t a B222 cserélésére, most értem csak oda, kíváncsi leszek hogy alakul!
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Ma vettem a Tkomtól egy P8-at. Szeretném frissíteni a 6-os droidra, most 5.0.1 van rajta. Beállításokból indítva a frissítést, azt írja, nem talál ( WIFI On ), így ott nem tudom frissíteni.
A Huaweitől leszedtem az aktuális Tkomos 6-os verziót, azt szeretném feltenni a telóra.
Egy 4Gb-os SD-re kimásoltam a dload mappa tartalmát a telepítő zip fájlból, viszont van még egy "vendor" nevű mappa a zip-ben.
Útvonal szerint:....\vendor\dt_hu\.
Ebben a mappában van egy update.app fájl kb. 18kb.
A dload mappában is van egy ilyen fájl, de az kb 2.8Gb, gondolom az a friss szoftver.A kérdésem az lenne, hogy a vendor mappás update fájllal mit kell kezdeni, kell az?
A leírásokból azt vettem ki, hogy a dload mappát felmásolom az SD kártyára, telóba betesz, elindít ( 3 gombos módszer ), majd szoftver frissítése SD kártyáról és ha végez, restart. Elvileg ezzel kész.
A Huawei saját leírása sem tesz említést arról a vendor könyvtárról, sem azok a leírások, amiket itt olvashatok..
Szóval hogy legyen, elég lesz csak a fő dload mappás frissítés és hagyjam a vendorban levő dolgot, vagy mi legyen azzal? -
tonyqa23
senior tag
válasz grafnet #10760 üzenetére
En ilyet nem lattam sehol, csak hogy hany helyen veheto at es hany boltban aruljak.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Essien
aktív tag
Sziasztok. Tudom volt már téma de érdekelne hogy aki mostanában rendelt volt aki függőt kapott? Anyámnak vettember az elofizetest viszont a telefont megtartom magamnak csak én vodas vagyok ...
-
gegekutas
aktív tag
válasz boogiemano #10748 üzenetére
Nem használok ilyen appokat nem tudok erről nyilatkozni.
-
szemesi69
addikt
válasz Murdock1981 #10752 üzenetére
Vissza igazolás jött, hogy szerdától átvehető 😀
Xiaomi redmi note 12 pro
-
grafnet
veterán
-
Anonymus95
senior tag
válasz boogiemano #10748 üzenetére
Én nem nagyon használom ezeket így nem tudok ebben segíteni :/
-
-
grafnet
veterán
A szállítással óvatosan, mert ha már a bolti készletet árulta a webshop, akkor azt vissza kell szerezni onnan!
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
tonyqa23
senior tag
válasz Beca1990 #10754 üzenetére
Ertem, akkor meg vok nyugodva, foleg, h kartyaval rogton ki is fizettem.
Meg mar ebay-rol is rendeltem hozza tokot meg foliat.[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
tonyqa23
senior tag
válasz Murdock1981 #10752 üzenetére
Ez tuti? Az szerintem csak egy automata rendszerüzenet, Még felhívhatnak, hogy bocs, de már akkor nem volt, mikor rendeltem, nem? (11:43)
-
szemesi69
addikt
válasz Murdock1981 #10749 üzenetére
Délelőtt még megtudtam rendelni, remélem megjön.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
gegekutas
aktív tag
válasz AngeloDivina #10747 üzenetére
Nekem ez az idő kettő nap alatt jött össze.Sok beszélgetés,mert hát azért telefon lenne vagy mi! Mobilnet 4g napközben,csak akkor ha neteztem,otthon wifi,koncert videó nézés.Éjjelre kikapcsolva,mert minek menjen,kikapcsolva is ébreszt a Sonyval ellentétben.Szóval bírja az akksi ha kell.
-
Murdock1981
tag
Nah, telekomnál elfogyott.
-
boogiemano
tag
nomegegyszer, hatha valaki tud valamit: sorry az ismetlesert de megindult a forum
"Director Mode" -hoz (magyarul asszem rendezoi mod) hasonlo alkalmazast/okat ismer valaki?
A lenyeg az lenne hogy akar bluetooth-on akar wifin, hasonlo "huawei a huawei-el" egyszerre hasznalhato cuccok erdekelnenek.
Peldaul zenehallgatas filmnezes ugyanakkor? (nem dlna-s dologra gondolok mert plex vagy bubble oke de ott inkabb a MASIK eszkozre teszi at a kepet mint lejatszo)
A samsungal emlekszem anno hirdettek a "hallgassatok/nezzetek egyutt tobb mobilon" dolgot ha valaki emlekszik, de fogalmam nincs hogy mukodott leven nem votlam erintett.Ugyan nem feltetlenul jatekra gondolok de akar az is persze. A playen sok bt-s wifis "multi" van de ahanyat probaltam mind kaka volt.
Eddig ugy tunik a huaweinel ilyen, csak a director mode van. Tevedek?
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz Anonymus95 #10743 üzenetére
Tegnap reggel 6-tól használtam és este fél 11-ig merült 50%-ra az akksi és 3,5 óra kijelzőidő lett addig. Még B336-on.
[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
tonyqa23
senior tag
válasz Anonymus95 #10742 üzenetére
Akkor bírja majd nálam is, köszi!
-
Anonymus95
senior tag
A kép alapján, akár 6 órás kijelző időt is lehet élérek..úgy hogy folyamatos böngészés (legújabb verzió), messenger levelezés (legújabb verzió), zenehallgatás is megy már jó ideje, kb. közepes átlag fényerővel. Mindezt Teljesítmény módban, wifivel. És egy kb 15 perc videótelefon is volt messengeren.
Így tűnik egyébként, teljesítmény módban talán jobban bírja és gyorsabb, gördülékenyebb is a telefon. -
Anonymus95
senior tag
válasz tonyqa23 #10723 üzenetére
Bocsi, most láttam hogy időközben szerkesztettél az írásodon.
Egy nap bőven megvan. 4,5-5 óra kijelző idő megszokott lenni nálam, ha nem videótelefonálok a messengeren. (És minden bevan állítva. Automata fényerő, 2G, ami nem kell ki van kapcsolva: GPS, NFC, Bluetooth, automata app frissítés a play áruházban, stb. Fölösleges appok törölve és tiltva, védett appoknál minden ki van lőve, csak a messenger, instagramm, böngésző és debreceni menetrend van engedve, google fiók szinkronizálásnál a névjegyek, naptár, böngésző van engedve. Internet folyamatosan van, wifi vagy ha nem vagyok otthon akkor mobilnet, ha netán böngészőben akarok valamit ilyenkor, akkor szoktam felkapcsolni 4G/3G/2G módra. Játék nincs.)
Egyszóval..normális, átlagos használattal jól megy a telefon
Ha ész nélkül megy..semmi nincs beállítva, fényerő ezerrel, játék ezerrel, messenger videó beszélgetés, vagy folyamatos nagy felbontású youtube akkor persze nem kell mondanom, hogy fél napot se fogsz vele kihúzni de ez melyiket telefonnál nincs így?Bocsánat a hosszú regény miatt..hátha valakinek valami hasznos infót ad.
[ Szerkesztve ]
-
lumpika
tag
válasz Anonymus95 #10739 üzenetére
Köszönöm így már egyértelmű, lehet hogy android 6- már nem megy a tvhez csatlakozás routeren keresztül csak közvetlen wifin?
-
Anonymus95
senior tag
válasz lumpika #10736 üzenetére
A B300 egy rollback rom. Azért van hogy 6-ról 5-re visszatudj menni.
A B170 és az ahhoz tartozó plusz mappa azért kell hogy T-s romról független ROM-ra át tudj térni. Különben ha csak úgy simán átfrissítenél akkor az OTA frissítések nem fognak működni, a Build is GRACE lesz és még számos más hiba is adódhat. Tapasztalatok bizonyítják, azért mondjuk itt mindannyian akik itt vannak, hogy ezt így körbe kell járni ilxen esetben, ha T-s ROM-ról független ROM-ra át akarunk térni. Ami egyébként nagyon ajánlott.
Ha ez megvan, OTA-n jön a B200 és arra mehet a legújabb 6-os a B392 full és kész.Szerintnem ha párosodtál a TV-hez utána már működni fog a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz Tomekk17 #10731 üzenetére
Figyelj..csak azt tudom ajánlani amit mindenki másnak..egyszer kell megcsinálni utána míg a telefon működik jó lesz.
B170 + Vendor mappában lévő-t is. OTA-n jön a B200 majd felteszed a B392 FULL-t.
Hidd el..nem bánod meg és nem nehéz. FirmwareFinder app meg segít. Minden lépés egymás alatt van..csak végig kell kattintgatni a gombokon és kész. Ilyen egyszerű még sosem volt a dolog. Hidd el..megéri, hogy utána gond mentés legyen az életed és tudd hogy a legfrissebb ROM-okat is megkapod majd OTA-n -
lumpika
tag
válasz Anonymus95 #10735 üzenetére
Nagyon láma lehet, de a 300 után a 170 nem egészen egyértelmű:üdv
-
Anonymus95
senior tag
-
lumpika
tag
válasz Anonymus95 #10729 üzenetére
Köszönöm, ezek mind mehetnek telefonról is, vagy csak recoveryből?
-
TGa
tag
válasz Anonymus95 #10727 üzenetére
Most már eltelt fél óra és nem mozdul 5%-ról... újraindítottam és szerencsére újraindult.
Most töltöm a teljeset. Nem SD-re ment, hanem belsőre a dload, lehet ez volt a gond?
A FULL-t próbáljam SD nélkül? -
Tomekk17
újonc
Sziasztok!
Szerintetek érdemes frissíteni a telefont B196-ról B336-ra? Az utóbbi már Android 6.0, most 5.0.1-es van rajta. Láttam itt a fórumon, hogy vannak más verziók is, de nekem csak ezt ajánlja fel a telefon, nem akarok más módon telepíteni, mert azzal már befürödtem: B323-as Telekomos csomag volt, és recsegett hívás közben a hang, aztán jött a sok macera a downgradeléssel. Most felajánlotta a B336-ot (korábban nem), azzal nem lesz ilyen problémám? Ha van tapasztalatotok a B336-os verzióval kérlek osszátok meg.
Köszi!
-
Anonymus95
senior tag
válasz lumpika #10728 üzenetére
Milyen 5-ös volt rajta?
Telekomos ROM-ot tettél fel ami nem jó választás. Szerintem a telefon maga független..de ha nem, akkor is fel tudsz tenni független ROM-ot (a telefon ettől még nem lesz független, de T-s logó meg appok nem lesznek fent. Sűrűbbek a hiba és biztonsági javítások is) szerintem egyébként a telefon is független..de mondom az lényegtelen.
B300-at tedd fel, majd B170+Vendor mappában lévő is. Majd OTA-n jön a B200. Ez 5-ös android. Ha nagyon nem akarsz fellépni. De sztem próbáld ki a független 6-ost..erre a B200-ra tedd fel a B392 FULL-t és kész -
lumpika
tag
Sziasztok
Feltettem a GRA-L09C900B323 firmet a telekomos telefonomra.
Olyan kérdésem van hogy vissza tudom-e tenni az 5-ös androidot a telefonomra?
Köszönöm a válaszokat
Üdv -
Anonymus95
senior tag
Mindenképp a FULL-t ajánlanám.
Nekem is volt ilyen..nem tudsz mit csinálni. Muszáj megszakítani, ha tényleg nem mozdul..
De szerintem várj még vele
Ha nem mozdul mondjuk 12:30-kor sem akkor szakítsd meg és indítsd újra. Töltsd le a full verziót és rakd fel azt.
Ha nem indul el a telefon, számítógéppel töltsd le a ROM-ot, tedd külső SD-kártyára és indítsd el 3 gombossal. Így tudod kijátszani a bootlopot.
De várj még szerintem.[ Szerkesztve ]
-
TGa
tag
válasz Anonymus95 #10724 üzenetére
előtte nyomtam már egy FR-t, ez nem gond. De hogy kezdem előröl? A power gomb megnyomására azt írja ne piszkálljam mert system crash lesz...
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok! Mostani akcióban berendeltem egy ilyen telót vaktában. Ismerősnek p8 lite van és meg van vele elégedve, akkor gondolom a nagytesó csak mégjobb lehet, legkisebb csomagban is 33-at gondolom megér.
Meg vagytok vele elégedve? Üzemidőben mit produkál játék nélkül, böngészés, face, messenger használattal?[ Szerkesztve ]
-
TGa
tag
c432B390-ről indítottam firmware finder alkalmazással B392 frissítést az OTA csomaggal. Letöltés, ellenőrzés, dload mappa áthelyezés rendben ment, kikapcsolás és 3 gombos után 20 perce 5%-on áll a frissítés... Mi lehet a gond?
-
-
gabka86
csendes tag
Gyári T-s B222-t frissítettem B392-re. A teló szépen indult s megy. Frissítés után kell factory reset vagy csak ha bootloopos lett volna?
Régi telómnál mindig mondták, azért kérdezem. -
hidegen
csendes tag
válasz Anonymus95 #10715 üzenetére
A nano SIM-et utána vissza lehet rakni micro-s foglalatba valahogyan? S5-ben is akarom még használni...
[ Szerkesztve ]
Hidegen hagy mit gondoltok rólam.
-
Anonymus95
senior tag
válasz grafnet #10714 üzenetére
Hát.. keresgéltem..jó lenne sajátot, de azt ugye csak magasabb rangnál lehet, ha jól tudom. Magam sem tudom melyiket lenne jó, de bocsánat, ha megzavaró a változás!
SIM kártya: én használtan vettem a telefont így külön bementem a T-hez és kértem, hogy ki lehet-e cserélni nano SIM-re a micro-t. Ingyen kicserélték. Átrakták a számomat az új kártyára, ahogy aktiváltam a régi SIM deaktiválódott.
-
grafnet
veterán
Ma egy kicsit elvoltam.
Olvasom a mai hsz-eket.
alientroy:
Sajnálom, hogy nem jött össze a telefon vásárlás. Nekem baromira gyanús volt eddig is, hogy hogy tudja valaki 3e körüli díjcsomaggal ingyen elhozni. Mert nekünk 33 db beszéd kártyánk van, s így is 70e-t kér érte!A kártya csere most minden szolgáltatónál ingyenes. A T-nél nem is muszáj kérni, webshopos rendelésnél küldenek kártyát.
Anonymus95: új avatarod van?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
zolee06
tag
válasz Anonymus95 #10712 üzenetére
Rendben ,köszi még egyszer! Holnap reggel megcsinálom mert lemerülőben vagyok most látom! Mindenképp írok hogy hogy sikerült a dolog!
-
zolee06
tag
válasz Anonymus95 #10710 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ! Ez,így részletesebben , kell nekem mert egyáltalán nem értek hozzá nem akarom elcseszni! Akkor megpróbálom a leírtak szerint!
-
Anonymus95
senior tag
válasz zolee06 #10708 üzenetére
Igen!
B370-től hivatalos android 6 van. Szóval kinézete is másabb lesz kicsit. Azóta pedig hibajavítások és google biztonsági javítások történtek. Ezért tartunk már a B392-nél.
Szóval ha B222 van a telódon, akkor szerencsés vagy mert gyári azaz független ROM van a teló, nem Telekom appokkal és indító logóval teletűzdelt Telekomos ROM.
Nincs is annyi frissítés és nem is olyan jók azok a ROM-ok. (Attól még lehet független egy telefon hogy T-s ROM van rajta, de ez már más téma)Szóval csak töltsd le az appot, válaszd ki a ROM-ot, haladj végig a gombokon, telepít, factory reset mert még is csak nagy android verzió váltásról van szó és élvezd az új android 6-ot!
-
Anonymus95
senior tag
válasz Silent77 #10707 üzenetére
Igen!
Letöltöd az appot. Elvileg magától felismerni a telefon típusát, de azért ellenőrizd. Kilistázza a ROM-okat. Kiválasztod amelyiket szeretnéd (legfrissebb a B392) (tudom ajánlani, nincs vele gond). Rákattintasz, letöltöd majd ellenőriuni érdemes a következő gombbal, majd kicsomagol, majd áthelyezés a dload mappába és végül kiírja hogy kapcsold ki a telefont és a 3 gombot egyszerre nyomva tartva elindul a frissítés.
Ennyi. Végig menni a gombokon majd telepítés indítása.Ha netán az install után nem indul el a teló azaz bootlopot kapott a teló (előfordulhat nagyon ritkán) akkor hangerő fel és kikapcsoló gomb és a recovery menüben találod magad ahol factory reset (minden adat törlődik fog (szóval nem véletlen mondják, hogy ments le midnent ami kell!!)) és whipe chache partition nyomj, majd újraindítás gomb és minden szépen működni fog.)
Bocs a nagyon részletes leírásért, hátha valakinek új infó.
Az összefoglalóban leírtak is ugyan ez, csak itt jobban magadra vagy utalva..midnent kézzel kell csinálni és a ROM-ot is elő kell halászni..az appot meg tulajdonképpen magától megcsinálja, csak nyomogatni kell a gombokat
[ Szerkesztve ]
-
zolee06
tag
válasz Anonymus95 #10705 üzenetére
Igen telóra, akkor megpróbálom a playről akkor!
Ha 5.0.1 verzió van fent és ráteszem a b392 fullt akkor át megy 6.0-ra ?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Anonymus95 #10702 üzenetére
Jól értem, az appal simán lelehet frissíteni, nem úgy ahogy az összefoglalóban van?
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
alientroy
csendes tag
Na elintéztem de telefon nem lesz. Visszatettek next s integrált társkártya 2-re. Valahogy átkerültem Move s-re utána meg Move m be tettek. Most újraindult a hűség. de telo az nincs mert tavaly májusban elvesztettem az aranyszintet. úgyhogy ha most akarok venni telot akkor egy összegben lehet csak. A másik hogy kb fél év múlva már visszakapom. Sajnos nem én fizettem a számlákat voltak elmaradások ezért volt az egész állítólag. Kár. Legközelebb odafigyelek a számlákra. Ja emlékeztem én valami kikapcsolásra de nem gondoltam hogy ez lesz. Meg olyat is mondott a csávó hogy az apróbetűbe benn van hogy semmiképpen se ingyenes a készülék. Mondjuk ezt nem értettem. Mert nem csak nekem senkinek se. Az új előfizetők meg na ők se járnak olyan jól azt mondta. Most várok hogy legyen pénzem aztán veszek egyet majd. Köszönöm a sok segítséget nektek.
YNWA!!!!
-
zolee06
tag
válasz Anonymus95 #10699 üzenetére
Ok ,köszönöm a választ!
Laikusként és hozzá nem értőként kérdezem,ezeket hogy tudom megcsinálni :
Android 6-ot rá akkor mehet fel rá egyből a B390 vagy B392 FULL verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest