- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
kezman #10609 üzenetére
Mire érted, hogy nem kell túl kombinálni? Egyébként pont ES-t használok, de onnantól, hogy "menü gombal feljövő menüben " semmit sem értek abból amit írsz
Nekem nincs ilyen a feljövő menüben, vagy ezt már a root utáni állapotra érted, amikor feltettem a Root Explorert?
-
theo_76
aktív tag
válasz
kezman #10231 üzenetére
a vodafonról elég annyi, hogy nemrég reklámozták a P6-ot egy forinért (ami már innen vicces lévén magyarországon elég régóta nincs egy forint...) Majd mikor rámentem a honlapra kiderült, hogy 1 forint, és 24 hónapig 5000 Ft... Így előfizetéssel 120.000Ft-ért kapod meg a telefont, amit igaz hogy egybe fizetve de feltöltősen 99.000Ft... És ha kissebb előfizetési opciót választasz, akkor a 120.000Ft még csökken is... Igaz hogy ez részlet de más szolgáltatóknál nincs kamat, és úgy is olcsóbban veszed mint feltöltővel... Öcsém akart egyszer venni náluk telót, ami 1 forintos volt... Közölték, hogy havi x összeget kell utna fizetni, továbbá le kell tenni a telefon teljes árát kaucióba, amit ha rendesen fizet, akkor a szerződés lejártával visszakap, természetesen ugyan azt az összeget... Szóval alapból egy unkorrekt cég... Én nem csodálkozom, hogy tiltja az ingyenes csevegő és videó programokat... csoda hogy azért nem kell fizetni nála, hogy bekapcsolod a telefont...
a Telenorról nincs tapasztalatom.
-
mckangi
senior tag
válasz
kezman #10225 üzenetére
Ha előfizetéses akkor tiltja.
A feltöltőkártyást viszont nem.(tudtommal).
Mivel vodás vagyok (feltöltőkártyás), a weboldalon olvastam, ha előfizus vagy és van a csomagban x GB adatforgalom akkor él a tiltás, de ha erre ráfizetsz extra keretet (persze jó pénzért), akkor feloldja a tiltást!Nem kicsit szemetek!
-
-
0xmilan
addikt
De; igazából kettő van, mert a 3. a shutdown.. vagyis, ami kikapcsoláskor jelenik meg. Meg tudod nézni pl. Root Explorerrel, hogy mi van a .zip-ben és .png-k alapján el tudod dönteni, hogy melyiket kell törölni, esetleg mindkettőt. Első ránézésre nagyon hasonló a kettő, lehet hogy csak az egyiket használja.
Amúgy nagyon egyszerű letesztelni törlés nélkül is: átnevezed az egyik vagy a másik vagy mindkettő kiterjesztését .zip-ről mondjuk .zipp-re vagy "sajt"-ra és akkor bootoláskor már nem használja.
Letöltéshez meg a gugli a barátod.(#9797) descence Nekem az előbb szinte ugyanez volt, csak fordítva, tehát: 201 használt, 192 szabad.
Amúgy miért olyan különös ez? -
x1port
addikt
Hát igen , kellene egy kis ráncfelvarrás.
Például ez az igénytelen status bar azokkal a kék ikonokkal.
Na meg ha lehetne témázgatni ezt az emotion ui-t. ( nem erre a pár darab gyárira gondolok hanem olyasmire mint a miui-nál )
Ezeket kellene fejlesztgetniük azoknak akik nagyon ráérnek nem a különböző téglásodást okozó defrost kerneleket -
fricy81
tag
Nalam az esemeny hozzadasanal a legfelso sorban kell kivalasztani, hogy a telefon vagy a google naptarban hozza letre a bejegyzest. Alapban a telefon naptarba akarja rakni, atallitom g.naptarasra es felmegy a felhobe.
{/OFF> ilyet meg nem lattam> a chromban a magyar billentyuzetem megkattant, es angol kiosztast hasznal. minden mas programban jo a bill.kiosztas. Google, mit muvelsz???}
-
törölt tag
Idézet az összefoglalóból:
Amihez általában kell a root:
1: 29%-os aksi töltöttség értesítő kikapcsolás (lentebb olvasható a módja)
2: százalékos gyári akkukijelzés (a következőkben a részletek)
3: beszélgetés felvétel (lejjebb kifejtve)
4: bármilyen más, rendszerbe való belenyúlásAmihez kell a bootloader nyitás:
1: romok telepítése
2:custom recovery felrakása -
törölt tag
Rootolás/BL nyitás után nem ildomos szervizbe vinned a telefont, ha nem települ a gyári frissítés...
Ha csak az zavar, hogy a telefon állandóan frissíteni akar, akkor jegeld a "rendszerfrissítés" alkalmazást, egyéb esetben pedig keress más megoldást egy újabb -akár gyári, akár főzött- ROM telepítésére. -
törölt tag
Rootolt készülék kell a /data/cust/media mappában található a ki- és bekapcsolási animációkhoz való hozzáféréshez. Én nem eltüntettem, hanem lecseréltem egy másikra, ezzel együtt szerencsére a T-s hang is eltűnt. Ha az animáció nem zavar, csak a hang, akkor ugyanitt, a /data/cust/media/audio mappában vannak a hangok, de azt nem próbáltam, hogy mi történik átnevezés vagy eltávolítás esetén, mert ahogy írtam, az animáció cseréje megoldotta a problémát.
-
q012345
tag
Talán akkor nem sikerül a frissítés ha olyan app-al történt valami amit frissíteni szeretne a rendszer, ill. ha build.prop lett mahinálva, vagy az eredeti launchernek kell az alapnak lennie. Nekem root-olva van és néhány jelentéktelen alkalmazást jegeltem és így lefutott frissítés.
-
tigipuf
senior tag
Szerintem ne erőltesd, 100%,hogy mókolva van erre utal az aksi szint %-os kijelzése.
Ha nincs vele semmi gondod miért is vinnéd szervízbe,nem értem.....
Az ,hogy nem veszi a legújabb T-s frissítést miért zavar?
Nem ezért adta el a gazdája,hanem mert egy barom volt szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest