- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
puhakex #9426 üzenetére
Az összefoglalóban lévő CallRecorder tényleg működik. De! Telepítés után alapból tényleg csak wav-ot lehet választani hangformátumnak, amr-t MÉG nem. Nekem a teló újraindítása sem segít, csak az, ha bekapcsolt CallRecorder-rel (kernel->wav beállítással) indítok egy hívást (én az ingyenes 1430-at szoktam megcsörgetni). Utána már a beállításokban megjelenik az amr lehetőség is. Állítsd át arra és kész! Ja, még valami! Az 1.4.5 full verzió működik, de az 1.5 full nem. Az el sem indul, csak a telepítés után egyszer. De az első "éles" használatkor rögtön kilép és többé nem elérhető... Az is érdekes, hogy vannak olyan felvételeim, amit a CallRecorder beépített lejátszója LE TUD JÁTSZANI tökéletesen, de a legtöbbhöz valóban külső progi kell...
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
puhakex #9400 üzenetére
Az infot innen szedtem
"Mobil adatkapcsolat, mobilportál:(Menü) > Beállítások > Vezeték nélküli és hálózati > Egyéb beállítások > Mobilhálózatok > Hozzáférési pontok neve > (Menü) Új hozzáférési pont
Név: Telenor Online
APN: online
APN típusa: Írd be a 'default' szót (vagy hagyd üresen).A beállítások elvégzése után lépjen vissza, majd a létrehozott profilt jelölje be (Zöld pont)."
Nekem sincs más beállítva a telefonba, de lejjebgörgetve az MCC 216, MNC 01, a protokollosak meg IPv4 mindkettő. A hozzáférési pontoknál a Telenor Online után van a kék pötty. Én is telenoros vagyok.
-
sgergi
veterán
válasz
puhakex #9278 üzenetére
A dload-os az, amelyikhez oda van írva, hogy update.app. Ha jól látom, akkor a 194-hez pont az van írva.
-
papp053
tag
válasz
puhakex #9231 üzenetére
A swappoláshot másik kernel kell amit te nem raktál fel, valószínűleg az nyírta ki a rendszert, a kernel cserével ne is próbálkozz szerintem mert a hozzászólásaidból le rí hogy nem értesz hozzá, ha mégis belekezdenél előtte nagyon jól tájékozódj, kérdezősködj olyanoktól akik már csinálták...
-
Melack
veterán
válasz
puhakex #9228 üzenetére
”Mit tegyünk, ha telefonunkon nem érjük el a „Gyári adatok visszaállítása” opciót?”
Kellemetlen, de megeshet ez a lehetőség. Ebben az esetben vegyük, ki az akkut 5 másodpercre, helyezzük vissza, majd hangerő fel (+) gomb nyomva tartása mellett kapcsoljuk be a készüléket. Így juthatunk recovery módba, ami telefonunk utolsó mentsvára. Hangerő le, fel gombokkal navigálunk és a power gombal választunk ki. Kiválasztjuk a factory reset opciót, leokézzuk, megvárjuk míg lefut, majd reboot system now-ra megyünk. A telefon újraindul ismét gyári beállításokkal és a felhasználói adatok törlésével.Erre gondoltam.
De miket szedtél ki, hogy ennyire megölted a rendszert?
A tippem az, hogy magát az Android rendszert nyírtad ki. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest