Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
theo_76 #15341 üzenetére
Középtájon keresd, "FusionX Reborn by Syssx420".
Ajánlott kernel hozzá a Cexstel 0.62, stock alapú.
"CeXstel v0.62 for Stock:" alatt az első. Ezzel tudsz swapot (memóriabővítést) felrakni. Sokat gyorsít a rendszeren, pláne class 10-es SD kártyával. Én a "Memory swap for root"-ot használom. Beállításokban "256 Mb RAM" és "swapiness=60". Ha elindítod, kéri a "superuser" jogot, ezután kell beállítani, majd "On"-t nyomni. Több sort fog kiírni, az első 3 gyorsan lemegy, majd 40-50 másodpercet várni kell a 4. sorra. Utána még 5-6 sort kiír és aztán használható.
Célszerű leellenőrizni, hogy tényleg bekapcsolt-e, mert előfordult, hogy nem, ezt a Memoryinfo-Swapcheckkel szoktam, az utolsó sor a swapé. Ha 0/0-t ír, lépj vissza a Memory swap-ba, "Off", várd ki a folyamat végét, majd "On". Ezután nekem mindig működött.
-
0xmilan
addikt
-
-
v.attis
őstag
válasz
theo_76 #12622 üzenetére
Pont így fog történni, ha átírod ezt az egy szót. Persze root kell és egy olyan szövegszerkesztő, ami root jogokkal képest ezt menteni is. De ez már más tészta, benne van az első hsz-ben is.
Más:
Beállítottam a csengőhangot az ébresztéshez, erre ma reggel egy gyárival ébresztett, nem azzal amit én adtam meg neki. Megnéztem a beállításokban, hogy visszaállt-e gyári alapértelmezettre, de nem, az van benne, amit én állítottam be. Ötlet? -
v.attis
őstag
válasz
theo_76 #12618 üzenetére
/system mappában szerkeszteni a build.prop fájlt.
Valahol a második felében van egy olyan sor, hogy ro.config_RemindWIFItoPDP=true
itt a true értéket át kell írni "false"-ra és kész is.
Lehet, hogy az eleje nem pont ez, de a remind-tól kezdődően biztos. Nem fogod eltéveszteni, mert nincs több ilyen bejegyzés a fájlban. -
törölt tag
válasz
theo_76 #12093 üzenetére
Kb 3 hete már, hogy azt írja: a szinronizálással problémák vannak... hamarosan helyre áll... Hát nem tudom kinek mit jelent a hamarosan, de nekem tuti nem ennyi időt...
Hiába vársz, ez magától nem fog megjavulni. Ugyanez volt nálam is, majd töröltem a készülékről a google accountot (nem szűnik meg, nem kell újat készíteni), majd újra beléptem, és helyreállt a szinkronizálás.
Beállítások/Google/fiók// menü >>Fiók törlése
-
theo_76
aktív tag
válasz
theo_76 #12092 üzenetére
Szerintem csinálok egy új google fiókot... Nem tudom mit kever, de valamit nagyon összekutyult... Nem beszélve ezekről a "semmi közöd hozzá" stílusú hibaüzenetekről... Kb 3 hete már, hogy azt írja: a szinronizálással problémák vannak... hamarosan helyre áll... Hát nem tudom kinek mit jelent a hamarosan, de nekem tuti nem ennyi időt...
Mondjuk egy biztos... a gondok ott kezdődtek, hogy a HiSuittal csináltam egy biztonsági mentést, majd helyre állítást... azóta vannak a gondok... Szóval lehet hogy legközelebb hanyagolom ezt a programot... -
Viktor77
titán
válasz
theo_76 #10240 üzenetére
Csomagfüggő. Én havi 5K-s csomagban vagyok és nincs VoIP, eggyel feljebb már van. Ez a határ kb. az összes szolgáltatónál, kár egyiket vagy másikat ezért szídni.
A reklámban meg mindig ott van alul az apróbetűs szövegben a további feltételek, más kérdés, hogy esélyed nincs elolvasni. -
törölt tag
válasz
theo_76 #10236 üzenetére
Teljes egészében előítéleten alapul a hibás következtetésed. Hasonló kondíciók vannak a másik két szolgáltatónál is részletfizetés esetén. Ezenfelül az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Telekom és a Telenor is tiltja VoIP-ot, illetve a chatprogramokat az olcsóbb tarifacsomagokban.
-
mckangi
senior tag
válasz
theo_76 #6971 üzenetére
Na most azt kéne igazándiból megtudni,hogy akinek T mobilos telefonja van,annak a frissítés után is megmaradt-e a bootlogo és a t mobilos appok,van-e különbség a régi és az új között között.
A Tmobilnál kiszokták tenni a készülékekhez való szoftverfrissítéseket.
Viszont nem tudom,hogy a Tmobilnál a szoftverfrissítő program az a gyári Huawei féle,vagy saját Tmobilos-e?
Lehet ha olyan mélyen belenyúltak a szoftverbe,akkor csak a tmobilos b173-as update app-al tudnál csak egy szűz telepítést végrehajtani. -
-
mckangi
senior tag
válasz
theo_76 #6962 üzenetére
Na esetleg lenne még egy tippem.
De ez tényleg csak tipp.
Mivel senki nem tudja pontosan hogy mit is csinál telepítés alatt a telefon,átkellene nézni a belső tároló hibáját is.Nem hinném hogy helyhiány miatt nem megy le a gyári frissítés,ha egyáltalán használja a belső sd-t.
Kösd össze a telót a géppel,keresd ki a belső tárolót,majd a windowsban jobb klikk a meghajtón -tulajdonságok -eszközök -hibaellenörzés majd bejelölni mindkét lehetőséget.
Ugyanezt megtenni az sd kártyával is.
Majd újrapróba.Ha ezután sem megy le a frissítés,akkor vagy a kártyaolvasó a hibás vagy a nand memória hibás a telefonban.
Arra azért figyelj,hogy a gyári rom amit fel akarsz rakni annak a verziószáma nem lehet kisebb mint ami gyárilag vásárláskor rajta volt,vagy ezután már dloaddal flash-elve volt.
NINCS DOWNGRADE! -
mckangi
senior tag
válasz
theo_76 #6953 üzenetére
Akkor a helyedben ezt tenném:
Ahhoz hogy kizárhassuk az sd kártya esetleges szektorhibáját, jó lenne ha be tudnál szerezni ideiglenesen egy másik sd-t.
Erre a dload mappába betenni az update.app fájlt,majd megpróbálni a szokásos hangerő gombos bekapcsolásos dloados frissítést.Ha akkor is hibaüzenettel kiszáll,akkor sajna valószinüleg a pár hozzászólással fentebb tárgyalt hibája van a telefonodnak.
Itt arra gondolok,hogy valószinüleg megsérült a nand memória a telefonodban.Ámbár nem vagyok valami nagy guru,de a hibajelentésből nekem az jön le,hogy maga az update.app kicsomagolása után (1 fázis)a kicsomagolt ideiglenes átmeneti állomány egy olyan helyre kerül,ahonnan olvasási hiba miatt elakad a frissítés.
Amúgy a bootloadert kinyitottad?
-
mckangi
senior tag
válasz
theo_76 #6938 üzenetére
Akkor a 2/2-ből eljut az 1/2 végéig?
Mert ahogy beszéltük ez már fejlődés a lila képernyőhőz képest.Csinálj egy crc fájlt a vinyodon a gyári fokról, majd az átmásolt sd kártyán levőről is.
Hasonlitsd össze hogy egyezik -e.Tudom,nem ide tartozik,de azért megkérdezem:
Ugye nem közvetlenül az sd-re töltöd le az update.app-ot?Ha sz.gépre,akkor milyen vinyóra?
Mármint normál vinyót használsz vagy ssd-t? -
suste
veterán
válasz
theo_76 #6864 üzenetére
atya isten
hol fikáztam?
komolyan kérdeztem
hiszen nyomod az igét, de közben nem ismered a telefont/rendszert
szerintem neked kéne visszavenni, és tanulmányozi a telefonod (ha van ilyen), és csak arról írj véleményt amit tudszegyébkéntpont segítettem: nézz körül......
peace -
suste
veterán
válasz
theo_76 #6854 üzenetére
szerintem sincsen igazad, mert ahogy már írták elöttem, nincsen szükség törölgetésre
ami nem kell lefagyasztod
pont amiket írtál, azok tényleg eszik a memóriát, de mindegyik jegelhető gyári rendszerben is
én mondjuk a facebook-ot használom, de a térképeket kapásból tiltottam, és azóta sem indult el
RAM-ot nem nyersz a törléssel, tárhely meg van elég....ahogy olvasom, a legtöbb embernek azzal van a baja, hogy elfogy a hely, meg szaggat a játék
na itt van az, hogy ők rosszul választottak (2X 1,5GHz, 1GB/8GB kéne legalább)
ez a telefon nem játékra való (nem azt mondom hogy nem lehet velejátszani!)
se a proci, se a videó gyorsító (ez a leggyengébb láncszem), se a RAM, és a tárhely sem elég a komoly játékokhoz, és ezt el kell tudni fogadni -
saca23
aktív tag
válasz
theo_76 #6854 üzenetére
hello
Én értem amit mondasz a rottal kapcsoladban és ez igaz is volt monduk a 2.3as droidnál hogy muszály volt
a felesleges dolgokat kitörölni nekem is volt galaxy ace egy isten verése volt,de4.1-nél simmán lefagyasztod
azt csok és máris nem fut többet pl. szar face de mondom nekem 8 azért is irtam mindenkinek saját dolga
mit büvészkedik a telon csak ne csodlkozzon ha ez vagy az esetleg nem működik rendesen. .Beloadjoker: felőlem azt csinálsz amit akarsz a teloddal ha szerinted jó ha belenyulsz abba a rendszerbe amit
informatikusok meg mérnökök kitaláltak akkor csináld (és ezt veheted ironiának is) ,de ne is probálkozz meggyőzni hogy ha belepiszkálsz akkor mennyire jobb lessz a telo mert nézd meg aki belenyúlt a teloba az panaszkodik a legobban itt a forumon hogy mennyi gáz van a készülékkel -
mckangi
senior tag
válasz
theo_76 #6673 üzenetére
Hogy honnan lehetne letölteni azt sajna nem tudom.
A gyári romot gyári recoveryvel együtt csak külső windowsos progival lehetne menteni.
A mostani T-s romot mentsed el a twrp-vel.Annyit még ezután kipróbálhatsz,az hogy a telefonon elindító a szoftverfrissítést,és a frissítés sd kártyáról opciót válaszd.
-
mckangi
senior tag
válasz
theo_76 #6556 üzenetére
Úgy jön ide hogy ilyen később "felbukkanó" ikon problémák nem lennének.
Ha a guglinál androidot használnának,akkor nem csak a mert muszály dolgozni és megcsinálni lenne a cél.
Itt pont az a baj,hogy a gugli is amcsi,de sajna annyira el vannak telve a saját maguk által létrehozott feeling-ükkel,hogy sosem fognak jobbat kreálni a saját oprendszerüknél a konkurenciának.
Ha a guglinál mindenki androidot használna és szeretné is ,akkor már alapból olyan lenne kinézetre,optimalizálásra,gyorsaságra mint az Iphone.A CyanogenMod ezért létezik.
-
x1port
addikt
válasz
theo_76 #6268 üzenetére
Én a pro hdr camerát használom fényképezéshez.
Egymás után 3 fotót készít különböző beállításokkal és ebből tesz össze egy olyan képet ami a legjobb minőség.
Mondjuk ez az opció mozgó tárgyat fényképezni nem a legszerencsésebb mert pár másodperc mire megcsinálja mind a három fotót.Addig tartani kell a képen.
Utána még van lehetőség korrigálni is : fényerő , élesség ,szín.
[link] -
x1port
addikt
válasz
theo_76 #5981 üzenetére
Ott van pl a "versenytárs" zte blade3.
Lépten nyomon újraindul , papírfecni kell az akku alá, a töltöttsége 90% ról leugrik hirtelen 10% -ra.Ekkor megint restartol...
sorolhatnám.
Na ehhez képest mit nekünk egy kis pixelhibaJó kis telefon ez. Simán el tudom képzelni ,hogy +512mb ram , egyel erősebb proci és egy kicsit fémesebb ház.
Szerintem kb ez lesz majd az utód. -
mckangi
senior tag
válasz
theo_76 #5688 üzenetére
Én meg úgy tudom,hogy erősitett üveg van a telón.Tehát nem az a GorillaGlass amire ti gondoltok:ez nem annyira karcállló.
Amúgy a GorillaGlass-t is meg lehet karcolni....
1000ft környékén vettem rá 2 napos korában egy fóliát...higgyétek el,hosszútávon megéri!
Majom ide v. oda. -
törölt tag
-
PioDVD
senior tag
válasz
theo_76 #5380 üzenetére
Ha telefonon nézte, akkor fordult elő? Én számítógépnél nem emlékszem ilyenre.
Amúgy nem volt kép, csak egy levél, hogy holnap csomagot kapok és milyen számon lehet nyomkövetni. Nem fontos igazán maga a levél, csak az zavar, hogy ilyen előfordul(hat).
Egy levelet elküldenék az illetékesnek, ha lehet magyarul, de nem tudom, merre kellene keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Battlefield 6
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- Cyberpunk 2077
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest