- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
puhakex
tag
Miután az 1220-nál lekérem a beállítást is ugyanezt az sms-t kapom: " a tarifacsomagomba foglalt adatforgalmamat kizárólag az online APN kiválasztásával tudom igénybe venni."
A hozzáférési pontok beállításánál pedig nekem nincs olyan hogy APN ahol az online-ra tudnám állítani...
Rossz b194-es ROM-ot raktam volna fel? =/ -
crause
csendes tag
Még teszek egy utolsó próbát és a router Channel "auto" beállítás helyett végig zongorázom az összes fellelhető csatornát, melyeket a Wifi Analyzer a közelben nem észlel.
(Teszem azt annak tükrében, hogy az itt az íróasztalon, simán fut mellettem egy SGalaxy és egy OT995)
-
crause
csendes tag
Az a gondom, hogy egyazon időben netezek másik mobillal, továbbá mini android pc-vel és smart tv-vel is, amelyekkel nem jelentkezik ez a probléma. A frissítés előtt eszembe sem jutott, hogy létezik ilyen rendellenesség, ugyanis addig folyamatosan stabil volt.
Annak ellenére, hogy a többi wifi használó eszköz akadás nélkül működik, a routert is többször újra indítottam már, de a hibát illetően eredménytelenül.
A telón többször töröltem a Wifi kapcsolatomat és újra élesítettem, de a szakadások folyamatosak. Megfigyeletem azt is, hogy a kapcsolat sokszor akkor szakad meg, ha netet igénylő alkalmazást vagy a böngészők valamelyikét indítom. Az is gyakori, hogy weblapok nem töltődnek be, "nincs net" magyarázattal, miközben a kapcsolat vizuálisan stabil.
Az már csak hab a tortán, hogy kiváló jelerősség mellet a 65Mbps vonalsebesség helyett csak 1 Mbps látható.Tanácstalan vagyok, mert a frissítés előtt nem volt gondom a telóval. (Azóta akad egynémely más is, de azokkal kompromosszumok árán, el van az ember)
Bosszantó, mert ez az első olyan telóm, amelyik - olvasván a sok bizonytalanságot és egyebeket - nem volt rootolva, sem egyéb manipulációnak alávetve.
-
suste
veterán
én a telót nem indítottam ujra, csak az adatot kapcsolgattam ki-be
de most volt egy hívásom, és miután letettem végre megindult az adat (jöttek is az értesítők dögivel)
egyébkéntén csak mostanában vettem észre, amit márírtak itt, hogy minden beszélgetés után ejti a hálózatot, és aztán újracsatlakozik
ez szerintetek normális? -
x1port
addikt
-
x1port
addikt
Nem szabad a töltőn hagyni.
Ezeket az akkukat a lehető legkevesebb ideig szabad maximum feszültségen tartani.
Sőt a kikapcsolt állapotú töltés is tilos.
De ez a 2 nap akkor sem győzött meg.
Ha reggel 7 kor leveszem a töltőről és tényleg használom rendesen nem csak a zsebemben van dísznek akkor estére már a végét járja.
Persze ha hozzá sem nyúlok órákig akkor össze is jöhet az az 1 nap 12 óra.(#6773) Ftomm : Az egyik kolléganőm színesben rendelt ilyet.
Ő korom sötétben bekapcsolta rajta a zseblámpa funkciót ami átvilágította a tokot. Így pontosan be tudta rajzolni filctollal a helyét
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest