- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
válasz
tigipuf #7013 üzenetére
Hát igen, szerintem is ár-érték arány nagyon jó, kezdem megszeretni ,
Ja egyébként a feltett Screenshot a hangerő le és a pwer gomb egyidejü megnyomásával kell készíteni ellentétbe itt a fórumon említett (visszaolvastam azért mondom) power+hangerő fel- el szembe
Még azt szeretném megkérdezni, ha be van kapcsolva a wifi, és az adatkapcsolat is, akkor ugye amig van wifi addig azt használja nem az adatot?? Nem kell állandóan kikapcsolni az adatot?
-
kopee75
csendes tag
válasz
tigipuf #5702 üzenetére
Nem tudsz rá akkor te sem semmilyen "alternatívát" ? Azért csak nem maradhat így ez...nem igazán normális és "rendeltetés szerű" dolog. Senkinek semmi ötlete nincs erre, vagy a többieknek teljesen jó, nem áll fenn ez a probléma? Akkor csak mi vagyunk akik ezzel küszködnek...hmm. Nem tudom, mi van ilyenkor. Neked akkor is csinálta, amikor teljesen "pucér" volt a telefonod, még nem telepítettél rá semmilyen app-ot?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
tigipuf #2929 üzenetére
Én is feltettem saját tárhelyre: NewCameraApp.apk
-
silvergod
őstag
válasz
tigipuf #2861 üzenetére
no belépek a szervizelendő telók táborába
régen irtam hogy nagyon halk a hang,ma bevittem ...mondom mi a hiba ...nem is nagyon akartak hinni
no akkor ott egy y200(mert a 300 elfogyott) csináljunk egy tesztet nem létezik hogy ennyire gyengét tennének bele ha a 200 jól szól esetleg,akkor ebben is van olyan minőségű .......ezt helyeselték
ugyanannál a gyári hangnál full hangerőn üvöltött az enyémhez képest .....meghallotta,kiült a döbbenet az arcára egyből mondta..áááá ezt ad be szervizre ez tényleg nagyon halk...ugye-ugye
most 2-3 hét elválás..
remélem nem ugyanúgy adják vissza "nálunk jó" szöveggel...
mert akkor mérges leszek -
Laci7909_aff
tag
válasz
tigipuf #1192 üzenetére
Hát nem akarlak elkeseríteni, de a 15 ezres kompakt fényképezőgépemhez (Fuji AV100) képest is nagyon gyenge a teló fényképezője.
A 40-50 ezres kategória a fényképezőgépeknél már az olyan nagy neveket veri le a mobiloknál, mint az S3 vagy S4, vagy mondjuk Xperia S. Mindegyiket használtam, csak ezért merek nyilatkozni ezügyben.
Amúgy meg szerintetek tényleg nagy dolog az, hogy elvárjuk a mobil kamerájától, hogy használható minőségű képet készítsen? Ne kelljen már napfénynél is azt figyelnem az amúgy is alig látszó kijelzőn, hogy vajon mikor éles a kép, hogy jól sikerüljön majd a fotó. Ez vicc..
Ha csippan, hogy fókusz OK, akkor már ne állítgassa el, mert abból sok jó nem sül ki. Hasonló árkategóriás telóm volt a Blade 3 is, de ott a képek minősége jobb volt és az autófókusz is megbizhatóbban működött. -
joiner007
aktív tag
Köszi! Jól néz ki, csak az a nagy felirat nem tetszik rajta. Meg jobb lenne ha nem kellene fúrni.
File másoláshoz jó az airdroid is, de nekem nem vált be, túl sok vele a macera, csatlakozás stb...
Szerintem sokkal jobb pl. myphoneexplorer (csak egyszer kell csatlakoztatni a legelső indításkor a telót)
De amit még nagyon szeretek az a solidexplorer. Be lehet állítani, hogy lássa pl. a laptop filejait. Csak letöltök valamit laptopon, és pillanatok alatt áthúzom, úgy mint total commanderrel. Úgyanezzel a laptopon lévő filmeket, zenéket tudom nézni a telón. És a laptopnak csak bekapcsolva kell lennie, hozzá sem kell érni, mint az airdroidnál.
Kábelt én sem használok, már nagyon régóta
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest