- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
puhakex
tag
Lehet, hogy már volt erről szó régebben, de tudnátok mondani egy progit, vagy egy módot amivel ki lehetne gyomlálni a telefonról a reklámokat?
-
puhakex
tag
Melyik fényképező progi képes a legszebb képekre ezen a telefonon?
A Camera ZOOM FX tényleg olyan szép képeket készít mint ahogy reklámozzák? -
puhakex
tag
A topic leírásában található "call recorder" programomnak lejárt a határideje. Hogy lehet "meghosszabítani"? =)
-
puhakex
tag
Tudnátok mondani egy olyan hívás rögzírőt ami tényleg jól működik ezen a telefonon és ami nem csak a saját hangunkat veszi fel? Az összefoglalásban leírt progi nekem csak a saját hangom veszi fel.
-
puhakex
tag
válasz
KamuMazsola #9404 üzenetére
Az állapotjelző sűvon amikor bekapcsoljuk a mobilnetet, akkor a térerőnél látjató "H" vagy "E" betű mit jelölnek?
Köszönöm KamuMazsola és a többiek, úgy néz ki, hogy működik. =)
-
puhakex
tag
Miután az 1220-nál lekérem a beállítást is ugyanezt az sms-t kapom: " a tarifacsomagomba foglalt adatforgalmamat kizárólag az online APN kiválasztásával tudom igénybe venni."
A hozzáférési pontok beállításánál pedig nekem nincs olyan hogy APN ahol az online-ra tudnám állítani...
Rossz b194-es ROM-ot raktam volna fel? =/ -
puhakex
tag
Az a baj, hogy az itt lévő menü nem tartalmaz mindent amit a telenor ír az oldalán.
Miután beállítottam valahogy és felcsatlakozott azt az sms-t kaptam, hogy "hibás csatlakozási kísérletet érzékeltek a készülékemről." Valamint hogy " a tarifacsomagomba foglalt adatforgalmamat kizárólag az online APN kiválasztásával tudom igénybe venni."
Egy telenoros le tudná írni milyen beállításai vannak? -
puhakex
tag
Valamiért a telefonra újonnan feltett B194-esen nem működik a mobiladat.
Nem csatlakozik.
Egyébként minden más működik. Ez a telefon hibája lehet az új rendszerrel, vagy menjek a szolgáltatóhoz? -
puhakex
tag
Ne haragudjatok a szerencsétlenkedésért, de tényleg nem találok sehol.
Tehát dload-os B194 ROM-hoz tud valaki linket adni? Nem tudom mennyire fontos info, de Telenoroshoz kéne.
Előre is köszönöm! -
puhakex
tag
Igen, köszönöm. Tehát dload-os B194 ROM-hoz tud valaki linket adni? Telenoroshoz kéne.
Előre is köszönöm! -
puhakex
tag
B194 ROM-hoz tud valaki linket adni? Telenoroshoz kéne.
Előre is köszönöm! -
puhakex
tag
válasz
FaceThePro #9239 üzenetére
Az a kernel problémán is segíthet?
-
puhakex
tag
válasz
papp053 #9229 üzenetére
A rootolás rendben megtörtént aztán feltettem egy busybox-ot és egy rootswapper extend memoryt, hogy ki tudjam bővíteni a ramot, de egyik sem vált be úgyhogy a busyboxot uninstalláltam, a rottswappert meg beállítottam, hogy ne induljon a rendszer indulásakor.
Hát röviden ennyi.
Van valami ötletetek hogy csinálhatnám meg?
Recovery pedig nem jön be... -
puhakex
tag
Bocs de új vagyok az okostelefonok környékén. Addig sikerült buherálni a telefont, amíg oda nem jutottam, hogy a telefont bekapcsolva egy kék képernyő üdvözöl és ennyi.
Mit tudok tenni a telefonnal? Remélem nem kuka...
-
puhakex
tag
Sziasztok!
A téma összefoglalásában leírt módon elkezdtem rootolni a telefont.
Amikor rákattintok a zöld root gombra rákérdezett, hogy ezt a telefont akarom-e rootolni. Rákattintottam és azóta áll a progi szürke root gombbal.
Ez meddig tart kb?
Vagy kezdjem elölről? -
puhakex
tag
Valaki nem tudja megmondani, hogy a telefonon miért nem indul az AvP Evolution című játék?
Kevés a telefonnak ehhez a játékhoz a memóriája vagy mi lehet a megoldás?
Valaki már próbálkozott ezzel a játékkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest