- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szoszo1973 #16527 üzenetére
Amíg megy az alapértelmezett ki-bekapcsoló gomb, addig nem zavar, hogy a hangerővel nem tudom felébreszteni. A vol- gombra egy másik, nekem nagyon fontos és hasznos funkciót állítottam be, a LED lámpa ki/bekapcsolását. Ez működik rendesen, valós használati értéke van, és emellett még vagány is kikapcsolt kijelzőnél lámpázgatni, mikor mások a menüt böködik emiatt.
-
törölt tag
válasz
Zolio3 #16083 üzenetére
Fb stb. nincs is, csak Aquamail, Hangouts, Rocket dial és Handcent az összes kommunikációs csatornám. Korábbi endomondo verzióknál nem volt ilyen gond, több órás biciklizéskor se lépett ki sose, pedig fényképeztem, telefonáltam, megnéztem a bejövő dolgokat. Kipróbálom net nélkül is, valamint sepréssel kezdek legközelebb. Köszi a választ!
-
törölt tag
Sziasztok,
Arra keresek megoldást, hogy egy bizonyos app (itt most az Endomondo) csakis akkor záródjon be,amikor én kilépek belőle.
[ Futok, biciklizek, és közben beérkező hívásnál, vagy egy hangouts üzenet elolvasásánál van, hogy kilép, és befejezi a rögzítést az Endomondo. Szerencsés esetben elmenti a részidőt, de van amikor nyomtalanul eltűnik az addigi eredmény.]
Van valami task manager, ami nem engedi kilőni ezt az alkalmazást?Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
válasz
pumpa1w3 #12819 üzenetére
Idézet az összefoglaló leírásból:
Iránytű
Az eszközbe nem került iránytű (compass), így például a navigációs szoftverek nem tudják megmutatni, hogy merrefelé állunk, a nyíl helyett csak egy pötty látható. Ez minden iránytűt használó programra kihat (GPS státusz, g:hu, stb.)
-
törölt tag
És a B199 is gyári rom,vagy az már custom? Meg az felmenne T-s telefonra? Mert erre kiírtam h update failed :S
Gyári, de újracsomagolt azért, hogy fel tudd tenni custom recovery-ben (TWRP). A T sajnos nem enged a sajátján kívül mást feltenni.Gondolom azért nem emelkedik meg drasztikusan az akku időtartama
Nem drasztikusan (nem fogja bírni egy hétig, ha használod), de egyértelműen észrevehetően igenis megnő!
Csak még nem mókoltam sose,egyelőre nem igazán értem hogy megy ez
Ne feledd, hogy a saját felelősséged, ha rootolsz, vagy BL-t nyitsz, és senkit nem okolhatsz, ha valami miatt gondod adódik. Ha követed a leírást, akkor technikailag nem lesz semmi baj, azt pedig te döntöd el, hogy kockáztatsz-e egy későbbi esetleges hardveres hiba miatti sima garanciális ügyintézést.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
horika1 #12701 üzenetére
horika1!
Miért nem frissíted a ROM-ot? A Telenoros B178-nál újabb, jobb is elérhető már, gyári és custom is. A thumbnail miatti bosszankodás helyett szerintem inkább megérné újra belakni a friss ROM-ot. Ha rootolt a teló, akkor pl. Titanium Backuppal nagyon gyorsan megvagy vele.
-
törölt tag
válasz
q012345 #12596 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de valamit nem értek. Az volt a probléma, hogy a gyári naptár widgetben nem tudtad megjeleníttetni a névnapokat? Ha igen, akkor a gyári naptár widgetet megnyitva Menü gomb > Naptárak megjelenítése > Magyar névnapok legyen kipipálva, és máris látod azokat.
-
törölt tag
válasz
v.attis #12523 üzenetére
Nálam se megy az óra widget(!), az időjárás modult meg eleve eltávolítottam. Szerencsére a naptárral nincs gondom, ébresztőórának pedig ott az óra alkalmazás(!), egyébként a lockscreen és az értesítési sáv digitális órája megfelel nekem.
TWRP-s repacked stock B199, Nova 2.3 -
törölt tag
válasz
theo_76 #12093 üzenetére
Kb 3 hete már, hogy azt írja: a szinronizálással problémák vannak... hamarosan helyre áll... Hát nem tudom kinek mit jelent a hamarosan, de nekem tuti nem ennyi időt...
Hiába vársz, ez magától nem fog megjavulni. Ugyanez volt nálam is, majd töröltem a készülékről a google accountot (nem szűnik meg, nem kell újat készíteni), majd újra beléptem, és helyreállt a szinkronizálás.
Beállítások/Google/fiók// menü >>Fiók törlése
-
törölt tag
válasz
PioDVD #11795 üzenetére
Ha megfelel a jelenlegi ROM, és csak a frissítés üzenet zavar, akkor fagyaszd le a rendszerfrissítés alkalmazást, így nem kell belaknod az új ROM-ot.
B173-ról frissítettem repacked stock B196-ra. Annyi előnyét érzem,hogy az Opera Mini már nem stroboszkópszerűen villogva indul, egyébként se akkuidőben, se gyorsaságban nem látok különbséget. A memóriakezelés (azaz a kijelzett bűvös szabad RAM) nem izgat. A példa kedvéért azért most megnéztem, 123MB-ot ír, pedig sokan büszkélkednek itt 200 fölötti értékekkel.
-
törölt tag
válasz
0xmilan #11570 üzenetére
@milangfx:
Átmásoltam a /system/app mappát a kívánt helyre, majd ideiglenesen kiléptem a Root Explorerből (a wifit akartam kikapcsolni, esetleg helyet nyerni egy-két játék app eltávolításával), a másik két mappa másolása előtt. Kissé megbolondult a rendszer, mert a Rendszer UI kilépett (ezt többször is kiírta), nem tudtam kikapcsolni a wifit a sáv hiánya miatt stb. Gyorsan visszatettem a TWRP mentést, és most azon gondolkodom, hogy kell-e nekem ez a B190 (?), mert igazából a B173-mal sincs semmi gondom az Opera Mini állandó bezárásán kívül. A legfrissebb szolgáltatói ROM megoldja ezt a gondot, vagy ne is kínlódjak emiatt? Köszi!
-
törölt tag
válasz
0xmilan #11465 üzenetére
Ugyanaz a tartalma a különböző szolgáltatók által, valamint a függetlenül eladott készülékek említett mappáinak? Azaz, amely system mappát most megosztottál, az jó lehet az összes készülékre?
kerxy!
Légyszi szólj majd, hogy sikerült-e a frissítés a mappák cseréje után. Köszi! -
törölt tag
válasz
zolivep #11007 üzenetére
A Rocket Dial app tudja ezeket az adatokat, több hónapra (nem tudom, hogy van-e limit) vissza tudom nézni egy adott kontakt előzményeit (kimenő/bejövő/nem fogadott hívás ideje, időtartama), vagy a teljes híváslistát ugyanígy.
Ez csak egy funkciója a sok közül, a néhány kipróbált telefon app közül ennél maradtam. -
törölt tag
válasz
Biggeszkij #10995 üzenetére
Én továbbra sem hiszek az adat "csak úgy" történő elfelejtésében, annak vagy ott kell lennie, vagy oda sem került.
Vagy éppen törölve lettek a képek, akár véletlenül is. Kuka nincs, törölni meg több helyről, többféle módon is lehet.
-
törölt tag
válasz
fricy81 #10817 üzenetére
Bocs, igazad van, akkor megjelenik ez az opció. Próbaképpen átállítottam SD-re az alapértelmezett tárhelyet, de már vissza is tettem a belsőre.
Egyébiránt nem tűnik túl logikusnak, de biztosan van rá magyarázat, hogy miért csak ilyenkor engedi átpakolni az SD-re.
Tanultam valamit, köszi! -
törölt tag
válasz
fricy81 #10784 üzenetére
Beállítások->Alkalmazások->SD kártya
Én nem akarok pakolgatni, de megnéztem amit írtál. Nálam nincs ilyen elérési út, és az alkalmazáskezelőből nem lehet áthelyezni az SD-re, legfeljebb leállítani, eltávolítani, vagy gyorsítótárat törölni, ill. a gyári alkalmazások frissítéseit lehet törölni, majd azután némelyeket letiltani közülük. Gyári T, B173.
-
törölt tag
Arra azért vigyázz, hogy ne akarj mindent áthelyezni az SD-re, van ami jobb, ha a belső tárhelyen van. Amíg belül elférsz, addig ne is nagyon pakolgass alkalmazásokat az SD-re. Ha egy kis belső tárhellyel rendelkező telefonról most váltottál az Y300-ra, akkor a régi emlékek miatt érezheted a szükségességét az átrakásnak, de itt elég sok helyed van belül is.
-
törölt tag
válasz
zolivep #10707 üzenetére
Több módon is megjeleníthető az akku %, a legbiztonságosabban egy külső alkalmazással. Amit az én képeimen látsz, azt a build.prop szerkesztésével értem el, a menetét megtalálod az összefoglalóban. Vigyázz vele, mert nem teljesen veszélytelen, akár téglásíthatod is a telefonod. Rootolt teló, TWRP mentés elengedhetetlenül szükséges.
-
törölt tag
válasz
Biggeszkij #10696 üzenetére
Nem volt egy nagy fáradság, öt ikon már eleve együtt volt, csak odatettem még egy hatodikat is melléjük. Most néztem, hogy a Titanium nekem is ugyanúgy linkelve volt, mint ahogy te is írtad, szóval valami más gond lehet (talán a frissebb Titanium verzió?). Most töröltem a linket, mert bőven elfér mindenem a belső tárhelyen.
A gyári email klienst használom, azzal sincs fagyás jellegű gond. -
törölt tag
válasz
Biggeszkij #10688 üzenetére
A Dolphin Minivel majdnem ugyanilyen eredményt sikerült elérni, a szöveget összetördeli egy kijelző szélességre, de pl. ugyanott a képekkel már nem sikerült megbirkóznia.
Ugyanez az Opera Minivel: [link]
Kipróbáltam 6 db ikonnal egy mappában a Nova-t, gond nélkül megy a Titanium. Nem a legfrissebb, 5.3.2 a TB verziószáma, de a Nova 2.3.
-
törölt tag
válasz
Biggeszkij #10673 üzenetére
@ Biggeszkij
Hol lehet az egyoszlopos megjelenítést beállítani? A mini és a teljes verziót is kipróbáltam, de azt az eredményt, amit az Opera Mini tud, egyiken sem találtam.
-
törölt tag
válasz
TonyIsBack #10649 üzenetére
Letöltötted már? Az alkalmazáson belül keresd, a jobb alsó sarokban az O logóval jutsz a beállításokhoz.
Bocs, a #10655-re írtam.
-
törölt tag
válasz
zolivep #10647 üzenetére
Igen, az Opera Minit be lehet zárni, a Beállítások/Haladó-nál lehet aktiválni a kilépés gombot. Sajnos nem nagyon kell kilőni a Minit, mert leállítja azt a rendszer is, szerintem legelsőként, ha elindítasz valami más app-et. Én is ezt használom annak ellenére, hogy induláskor úgy vibrál, mint a neoncső felkapcsoláskor, ami nagyon zavar. Próbáltam már más böngészőt emiatt, de mindig visszatértem a Minihez, az egyoszlopos megjelenítés miatt.
-
törölt tag
Az SD adásoknál is szaggat, a korábban említett két csatornát kivéve. A Duna World az SD, illetve az extra csomag csatornáinál, a videótárból elérhető adások se mennek jól. Biztos, hogy a vas hibája, mert épp most kaptam visszajelzést, hogy egy drága HTC-n (nem tudom pontosan a típusát) simán megy minden.
-
törölt tag
Kipróbáltam a MinDig TV Androidos alkalmazását, többé-kevésbé jól működik, de többször lefagy, kidob. A magyar közszolgálati csatornák hangja jó, de a kép mindegyiknél szaggat. Ugyanakkor az Euronews és a "hatos csatorna" jól, akadás nélkül megy. Választható a nyelv, de a két kereskedelmi csatorna (TV2, RTLK) nem elérhető, csak a műsorújságaik, ahogy a többi fizetős MinDig TV Extra csatorna esetén is.
-
törölt tag
válasz
Biggeszkij #10460 üzenetére
Nyilván a kiválasztott csengőhangon is múlik, de nekem nagyon is hangosnak tűnik a sajátom, amikor éppen nem szabályozza vissza magát. Egy ősrégi "old phone" nevű/típusú csengésem van, szépen, és hangosan is szól.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
meoindil #10431 üzenetére
Sajnos nem kell ahhoz megnyomnod az oldalsó hangerőgombot, hogy lehalkuljon a csengés, megy ez neki magától is.
Nekem sokáig nem volt vele gondom, mostanában pedig ismét tapasztaltam néhányszor a halkulást.
Legutóbb azt vettem észre, hogy a home screen-t nézve is a média hangerejét szabályozta, pedig ott elvileg a csengőhangot kellene. Kisöpörtem a futó alkalmazásokat (azaz, találtam egy értelmes okot a seprű használatára
), és máris vitte a csengőhangot az oldalsó gomb.
-
törölt tag
válasz
Biggeszkij #10363 üzenetére
Szerintem nem:
-
törölt tag
Már október óta nem szinkronizálja a címtárat a készülék (szinkronizálási hiba, hamarosan helyreáll). Minden más (naptár, stb) megy, csak pont ez nem. Ki lehet valahogy jelentkezni a google fiókból? Hátha az megoldaná a gondot.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#94373120 #10239 üzenetére
a Telekom és a Telenor is tiltja VoIP-ot, illetve a chatprogramokat
Technikailag blokkolja, avagy jogilag tiltja ezeket?
Az még szép lenne, ha az ékezetes betűk problémáját orvosolni tudó alternatív SMS alkalmazásokat is tiltanák/blokkolnák, és a saját telepített sz**ukkal lehetne csak SMS-t küldeni, 16 karaktert "fogyasztó" Á stb. ékezetes betűvel írva a szöveget.
btw a MiG-et kis i-vel kell írni.
-
törölt tag
válasz
yuri90 #10161 üzenetére
Én ezt vettem meg: [link]
Nem az általad keresett márka, de én tökéletesen elégedett vagyok vele (ill. azok is, akiknek adtam belőle).
Előtte valami olyan fólia volt rajta, amit ajándékba adtak egy gél tokhoz, na az egy hulladék volt ehhez képest. Ezen még egyáltalán nem látszik a használatnak a legkisebb nyoma sem, míg az előzőbe ennyi idő alatt rendesen belekarcoltam a screenlock feloldó mintámat.
Az árát mindenképpen megéri, szerintem próbáld ki. -
törölt tag
válasz
Viktor77 #9974 üzenetére
Az "Opera Androidra" (a teljes) verziónak van Rally-módja, a Mininek szerintem nincs (persze ott is be lehet állítani a képminőséget, amivel bájtokat lehet spórolni).
Viktor0610: Rally mód állandóan aktív. OK, akkor lehet "turbózni" a képminőség rontásával az állandó Rally-t.
-
törölt tag
válasz
#64315648 #9951 üzenetére
A cikkben van egy ilyen eretnek gondolatmenet is:
Sokszor a gyorsítótárazott folyamatok által foglalt számottevő RAM kapacitás is egyszerűen használt RAM-ként van feltüntetve, ami megtévesztő lehet: a felhasználó kétségbe eshet, hogy folyamatosan 90% feletti a RAM kihasználtság, sőt, akkor is így marad, ha ezért esetleg bővíti a számítógépe RAM-ját (természetesen ezt okostelefonnal nem teheti meg, ott marad a kétségbeesés
. Sok helyen szerepel az a vélekedés, hogy Linuxon ideális esetben a teljes RAM foglalt, függetlenül attól (persze ésszerű keretek között), hogy mennyi van a számítógépünkben. Az esetek nagy többségében a gyorsítótár foglalja a ténylegesen szabad RAM nagy részét, ami teljesen normális, sőt éppenséggel kívánatos.
-
törölt tag
Ha nem is az egész cikket, de legalább az összefoglalót olvasd el:
Összefoglalva a cikk tanulságait, elmondhatjuk, hogy:
A memóriahasználat miatt nem kell aggódni, mivel Android rendszeren:
1. a már memóriába betöltött adatokat több app is használhatja, sok erőforrás megosztható (ez Linuxon általános);
2. a rendszer gyorsítása érdekében előre betöltött appok akármikor automatikusan kivehetők a memóriából (ez Linuxon általános);
3. a rendszer gondoskodik róla, hogy ha egy appnak szüksége van memóriára, vagy újabb appokat indít el a felhasználó, akkor azt megadja nekik, a legkevésbé szükséges appok kilövése árán; a rendszer törekszik rá, hogy ez ne befolyásolja a felhasználói élményt -- pl. gyors legyen a váltás az appok között, az éppen aktív appot nem lövi ki stb.;
4. a rendszer nem tűri, hogy nem rendszer, alacsony prioritású appok és adataik hosszabb ideig szükségtelenül foglalják az értékes memóriát;
5. a már nem használt, szükségtelen appok (folyamataik és szolgáltatásaik) kilövése teljesen automatizált; ekkor az app minden ideiglenes adata is eltűnik, nem fogja foglalni az értékes RAM-ot más, szükségesebb (valójában vagy annak vélt) appok elől.Nem akarlak meggyőzni semmiről, csak én inkább hiszek ennek a cikknek, mintsem szétaggódjam magam azon, hogy 80-at vagy 200-at mutat az, amit te egy ideje már amúgy se nézel.
-
törölt tag
válasz
Emberkeman81 #9937 üzenetére
Ne foglalkozz vele, inkább olvasd el ezt.
-
törölt tag
válasz
cssaszi #9861 üzenetére
Van valami másik progi amivel ki tudnék törölni olyan gyári alkalmazást ami nem kell,pl időjárás app meg ilyenek?
A Link2sd vagy a ROM Toolbox-szal is tudod őket törölni, vagy fagyasztani. A fagyasztás a legtöbb alkalmazás esetében a gyári alkalmazáskezelővel is lehetséges.
-
törölt tag
Töltéskor három szín is mutatkozhat: piros, amikor nagyon alacsony a töltöttségi szint, sárga töltés közben 90%-ig, majd zöld 90%-tól felfelé. Nálad nem így van?
A lila mellett a kék is valóban elérhető, nekem pl. az SMS, email színe ez. Nem én választottam a színeket, így világít a kezdetektől. Rootolt, Telekomos. -
törölt tag
2G, 3G, 4G, HSPA(!!!), LTE, WiMax - Mit jelentenek a szavak?
Nem mai a cikk, és nem is biztos, hogy teljesen korrekt.
Hazánkban még nem elérhetőek a 4G hálózatok, valamint az általuk nyújtott lehetőségek sem.
-
törölt tag
A külső alkalmazással letiltott rendszerfrissítés app az 'Alkalmazások kezelése" lapon, ott az aljára görgetve "Letiltva" megjegyzéssel található. Az alkalmazásinformációnál ugyanolyan inaktív "Letiltás" ablak látható, mint a jegelés előtt. Ugyanez a helyzet (azaz, inaktív "Letiltás" gomb van) a többi, alkalmazáskezelővel nem letiltható gyári alkalmazásnál (DLNA, hangrögzítő,biztonsági mentés) is.
Más gyári lefagyasztott alkalmazásoknál (amelyek az alkalmazáskezelőben is letilthatóak) "Engedélyezés" gomb van ugyanitt.Ebből arra következtetek, amit x1port a 9151-ben megmondott, mire begépeltem a fentieket.
-
törölt tag
Mi történt a Play áruházzal? Eddig a menü gombbal ki tudtam választani pl. a saját alkalmazásokat, most pedig csak a beállítások és a súgó látható ugyanott. Másnál is így van, vagy csak engem szívat?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Dj.Kütyü #8716 üzenetére
Kezdhetted volna ezzel is, akkor nem koptattam volna a billentyűzetem azzal, hogy válaszolok. Látod a cikk végén a minősítést? "Ajánlott" Ez neked lehúzás?
btw: Na igen..ott szeretik lehúzni a készülékeket. Bár amelyik hazai képviselet tejel az az egekig van magasztalva.
Máshonnan is elérhető ez a topic? Az említett teszthez kapcsolódó hozzászólásokat én a mobilarenán olvasom.
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #8678 üzenetére
Igen, néha egy pillanatra ugyanez van nálam is.
-
törölt tag
Az pedig, hogy eddig nem próbáltam ki másik ROM-ot, nem jelenti azt, hogy később se fogok. A Blade-en elég sokfélét használtam, így nem idegen tőlem a custom ROM gondolata, sőt. Jelenleg megfelel a gyári verzió, de nem hiszem, hogy ezzel tolnám végig a két évet, ameddig a gari tart.
-
törölt tag
Egy oka van annak, hogy mindenképpen ragaszkodtam a TWRP-hez, az pedig nem más, minthogy tégláztam egy készüléket a build.prop szerkesztésével (akku százalék, LCD fényerő miatt).
Próbáltam helyrehozni, és mindenki azt kérdezte, hogy van-e fent TWRP. Nem volt, így megoldást sem találtam (azóta van külön figyelmeztetés az összefoglaló leírás LCD-fényerős részénél, hogy legyen TWRP mentés a build.prop szerkesztése előtt) .
A tégla helyetti új, és a párom készülékén nem akartam ugyanebbe a hibába botlani, ezért nyitottam BL-t, mert kellett a TWRP miatt. Az övét rootoltam ma, mert eddig elvolt a gyári rendszerrel, a történet további része pedig már ismert.Egyáltalán nem vettem kötekedésnek, amit írtál, sőt örülök, hogy válaszoltál.
OFF
A sajátomat a csere után rögtön rootoltam több ok miatt is, (vagy éppen azért, mert a Blade-en hozzászoktam a root joggal járó lehetőségekhez), de 29%-os akku riasztás eltüntetése már önmagában is elég indok lett volna a rootoláshoz. Többször is kidobott a Szókirakósból, pedig lehet, hogy éppen akkor nyertem volna.
ON
-
törölt tag
válasz
FaceThePro #8504 üzenetére
Bár nem túl szépen fogalmaztam, de már leírtam, hogy rootoltam a készüléket. Nincs probléma, már minden működik, ahogy kell. Ismétlem, hogy az egész történetet csak azért hoztam elő, mert olyan alkalmazást találtam, amit nem lehet a gyári eszközökkel kiiktatni.
A sajátomat rootoltam is, de most egy másik készülékről beszéltem, amin eddig csak BL-t nyitottam TWRP miatt, ma rootoltam, és letiltottam a frissítést. [link]
-
törölt tag
A logikád azért hibás, mert már mókoltad a telót. Ha nem nyúltál vonna hozzá, akkor lefutna frissítés, nem lenne bajod. Tudom, nem is mondtam mást. (Ha nem nyúltam volna hozzá, akkor nem lenne rendes biztonsági mentésem sem, ami nekem fontosabb, mint a gyári frissítés.)
Persze minden programot nem lehet jegelni root nélkül..... A mondandómnak ez volt a lényege, az összes többivel csak a helyzetet írtam körül. Nekem éppen egy olyan alkalmazást kellett kiiktatnom, ami a gyári eszközökkel nem lehetséges.
A custom recovery (TWRP) vajon akkor is működne, ha vissza lenne zárva a BL?
-
törölt tag
válasz
q012345 #8485 üzenetére
Ennyit találtam:
A bootloader szükség esetén könnyen visszazárható, de a kinyitásának nyoma marad, szervizben ellenőrizni tudják.Kérdés, hogy valaki használta-e már a visszazárást (mi a menete?), előtte/utána az unrootot, működött-e utána a szolgáltatói frissítés (azaz, van-e értelme végigcsinálni a zárásokat), és hogy mindez egyszerre biztonságos-e.
Nem szívesen kísérleteznék vele, inkább maradok a mostani megoldásnál, de érdeklődve olvasom, ha valakinek van tapasztalata ezekről.
-
törölt tag
A sajátomat rootoltam is, de most egy másik készülékről beszéltem, amin eddig csak BL-t nyitottam TWRP miatt, ma rootoltam, és letiltottam a frissítést.
Csak azért jeleztem feléd az esetet, mert nem minden esetben igaz az, hogy rootolás nélkül is le lehet fagyasztani minden alkalmazást a gyári alkalmazáskezelővel.A BL-t zárni is lehet*? Nem emlékszem rá, hogy lett volna erről szó, vagy csak elkerülte a figyelmemet. Hol lehet erről bővebben olvasni? Köszi!
*Azt már hallottam, hogy HTC-n lehet.
-
törölt tag
BL nyitott, de rootolatlan telefonon nem tudtam jegelni a rendszerfrissítést, mert inaktív volt a letiltás gomb (ugyanígy a DLNA is, és nem biztos, hogy itt vége van a felsorolásnak). A BL nyitás miatt nem lehetséges a rendszer frissítése, de folyton erőlteti azt a telefon, ami már több, mint zavaró volt, mert folyton világított miatta a kijelző, amíg nem lett nyugtázva/elhalasztva. Ha éjszaka akart frissíteni, akkor egész éjjel ment a kijelző, ami zabálta az aksit.
-
törölt tag
válasz
Csakapuli #8406 üzenetére
Hello,
Ezek főzött ROM-ok, míg én a többek által gyáriként emlegetett b196-ot keres(t)em.
Még nem biztos, hogy lecserélem a meglévő gyári b173-at, mert már jól belaktam, de tegnap eszembe jutott a csere lehetősége, amikor sokadjára sem tudtam szinkronizálni a google címtárat (Szinkronizálási hiba >> A szinkronizálással problémák vannak. Hamarosan helyreáll) Nyolcadikai az utolsó frissítés, de azóta bővült a címtáram, jó lenne azt frissíteni. -
törölt tag
Telekom (T-Mobile)-os készüléken lévő b173-as ROM-ot cserélnék a többek által is jónak említett gyári (de nem szolgáltatói?), nem főzött b196-ra, TWRP-ből.
Ezt találtam a fórumon, ami megfelelt a TWRP és a b196 szavaknak a keresőben: [link]
Ez az, amit fel kellene tennem, vagy ha nem, akkor hol találom a nekem megfelelőt? Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest