- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
theo_76
aktív tag
Sziasztok!
Tudok stabil gyors megbizható romot? Most B209 volt rajta, de használhatatlan tőle a telefon... Kb fél percenként kiugrik, hogy a google szolgáltatás leállt, így nem lehet használni a telefont...
-
theo_76
aktív tag
Sziasztok!
Leszedtem a Huawei honlapjáról a B209-es romot... szétbontottam az udate.app-ot, a system.img-t felmásoltam a telefon sd kártyájára, majd adb shell alatt megpróbáltam flashelni... de leállt ezzel a hibával: failed width error: -1
Gyakorlatilag el sem indult a flashelés! Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond?
Köszi! -
theo_76
aktív tag
válasz
Keeperv85 #15163 üzenetére
Innen van letöltve
http://getcm.thebronasium.com/?device=u8833 -
theo_76
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam feltenni a cm11-et... de a cwm nem akarta feltenni... nem lehet megnyitni a zip file-t... File kezelővel simán megtudja nyitni, szóval nem sérült...
-
theo_76
aktív tag
válasz
v.attis #12621 üzenetére
köszönöm! Kipróbálom akkor ezt... Mert feleslegesen nem akarom használni a mobil netet, de így meg macerás, hogy ha elmegyek a wifi kikapcsol, és felugrik egy ablak, hogy átakarok e állni mobilnetre... A másik telefonom autómatikusan váltogatja. Ha van wifi, rámegy, ha nem mobil net minden kérdés nélkül.
-
theo_76
aktív tag
T-Mobilos telefonra honnan lehet letölteni a B199-es romot? Jelenleg B196- van rajta. A B199-es teljesen tiszta nem buherált rom? Bocsi ha már voltak ezek a kérdések de olvasgattam most a hsz-eket, és nagyon macerás ennyit visszakövetni.
-
theo_76
aktív tag
válasz
#64315648 #12097 üzenetére
Sikerült megoldani... a lementett névjegyeket valamiért összekutyulta a progran. Duplanevek, emailek... Kézzel kitakarítottam, biztonsági mentés megint, majd töröltem mindent a google fiókban is. Vissza állítottam a telefon memóriába, újra hozzáadtam a fiókot, és vissza mozgattam a névjegyeket... Nah azóta működik.
-
theo_76
aktív tag
válasz
theo_76 #12092 üzenetére
Szerintem csinálok egy új google fiókot... Nem tudom mit kever, de valamit nagyon összekutyult... Nem beszélve ezekről a "semmi közöd hozzá" stílusú hibaüzenetekről... Kb 3 hete már, hogy azt írja: a szinronizálással problémák vannak... hamarosan helyre áll... Hát nem tudom kinek mit jelent a hamarosan, de nekem tuti nem ennyi időt...
Mondjuk egy biztos... a gondok ott kezdődtek, hogy a HiSuittal csináltam egy biztonsági mentést, majd helyre állítást... azóta vannak a gondok... Szóval lehet hogy legközelebb hanyagolom ezt a programot... -
theo_76
aktív tag
válasz
KamuMazsola #12089 üzenetére
Vagyis kapcsoljam ki a szinkronizálást a névjegyeket illetőleg?
-
theo_76
aktív tag
válasz
sgergi #12084 üzenetére
megpróbáltam, hogy átmentettem a telefonba az összes névjegyet, majd töröltem a google címtárat... Szinkronizáláskor kijött az ikon, hogy túl sok név törlés... (a gmailben is töröltem azt a pár névjegyet) Rányomtam, hogy manuálisan szinkronizálom a gmaillel a címtárat, akkor meg szinkronizálási hiba...
-
theo_76
aktív tag
B199es rom várható t-mobile ra is? Bár a t szeret nagyon ráülni a frissítésekre... :/
-
theo_76
aktív tag
Ha több névjegyet törlök a telefonnal a gmail fiókból, kidob egy ablakot szinkronizáláskor, hogy túl sokat akarok törölni, mit akarok tenni. Rábyomok hogy törölje, az ablak eltünik... de ha megint szinkronizál, újra jön az értesítés. Ha meg visszaállításra kattintok, van olyan névjegy, amiből 3-4 is lesz... Mit lehet csinálni? Esetleg van lehetőség a névjegyek karbantartására pcről közvetlen a gmail-en?
-
theo_76
aktív tag
valaki használ x-plore file kezelőt? Hogy lehet megoldani, hogy a külső memória kártyát a gyökérkönyvtár felett lássam? Mert a telefon memóriakártyáját szépen kijelzi, de a külső kártyához be kell mászni a gyökérkönyvtár / storage / sdcard1-be hogy lássam...
-
theo_76
aktív tag
válasz
#94373120 #10239 üzenetére
teljes egésszében?
látom nem olvastad rendesen. Mint írtam közvetett tapasztalat, mivel az öcsém is járt így, hogy tisztességtelen ajánlatot kapott, továbbá a másik a reklám, ami elég egyértelmű, hogy ha valaki azt írja, hogy egy forintért kapod meg a telefont, akkor ne utána közölje a további költségeket, hanem mint más írja ki hogy ennyi kezdő majd ennyi részlet.
A másik szolgáltatónál ha meg odafigyeltél azt írtam, hogy nincs tapasztalatom, ezért nem is írok semmit.
De ezen ne vesszünk össze
-
theo_76
aktív tag
válasz
KamuMazsola #10237 üzenetére
mondjuk az már tényleg durva lenne
-
theo_76
aktív tag
válasz
kezman #10231 üzenetére
a vodafonról elég annyi, hogy nemrég reklámozták a P6-ot egy forinért (ami már innen vicces lévén magyarországon elég régóta nincs egy forint...) Majd mikor rámentem a honlapra kiderült, hogy 1 forint, és 24 hónapig 5000 Ft... Így előfizetéssel 120.000Ft-ért kapod meg a telefont, amit igaz hogy egybe fizetve de feltöltősen 99.000Ft... És ha kissebb előfizetési opciót választasz, akkor a 120.000Ft még csökken is... Igaz hogy ez részlet de más szolgáltatóknál nincs kamat, és úgy is olcsóbban veszed mint feltöltővel... Öcsém akart egyszer venni náluk telót, ami 1 forintos volt... Közölték, hogy havi x összeget kell utna fizetni, továbbá le kell tenni a telefon teljes árát kaucióba, amit ha rendesen fizet, akkor a szerződés lejártával visszakap, természetesen ugyan azt az összeget... Szóval alapból egy unkorrekt cég... Én nem csodálkozom, hogy tiltja az ingyenes csevegő és videó programokat... csoda hogy azért nem kell fizetni nála, hogy bekapcsolod a telefont...
a Telenorról nincs tapasztalatom.
-
theo_76
aktív tag
válasz
papp053 #10155 üzenetére
Ez is csak azt bizonyítja, hogy semmit nem érnek ezek a benchmarkok... kaptok egy fiktív pontszámot, amit igazából nem is tudni hogy mi alapján adja, és utána úgy is kiderül mikor futtat rajta az ember valamit, hogy mi is az ami jól meg mi nem... Ezeknek a pontozó programoknak semmi haszna nincs...
-
theo_76
aktív tag
-
theo_76
aktív tag
válasz
mckangi #6939 üzenetére
igen... most már az 1/2-t megcsinálja... a crc megegyezik, így a hivatalos honlapról letöltött rom is eljut idáig... majd failed... normál winyóra töltöttem le nem közvetlen a telefon SD-jére.
Ha ez segít ezt a hibalogot találtam:
filename = /mmc1/dload/update.app
call RCV_MODULE_END_EVENT failed,module = OEMSBL_VER_LIST
CMD=0xf,moduleaddr = 0xd2000000, len_tmp=0x4000 -
theo_76
aktív tag
Erről mi a véleményed? sajna az angol tudásom nem a legjobb...
-
theo_76
aktív tag
arra van lehetőség, hogy gyári recoveryt vissza lehessen tenni a TWRP helyett?
-
theo_76
aktív tag
-
theo_76
aktív tag
nem hinném, hogy egy BL nyitás (amit mellesleg a Huawei támogat is) illetve rootlás miért a rendszer "szétkúrása"... Egybként a rootolás azért kell, mert a felesleges appokat csak úgy lehet törölni... Pl engem halálra idegesít, hogy nem használom a facebookot, de folyamat ott eszi a fene a memóriába, és nem csak a memóriát de az aksit is eszi... ugyan így a google maps, ami betelepszik, és nem engedi, hogy más GPS navigációs program rendesen működjön, továbbá jelentősen lerövidíti a készenléti időt... (ZTE Skate-n is bekavart a google maps, ott sem engedte csatlakozni a műholdhoz a másik navigációs szoftvert).
-
theo_76
aktív tag
válasz
FaceThePro #6820 üzenetére
md5 file-t hiányol elsőkörben, majd a build.drop-ra hivatkozva áll le... a build.drop elvileg nincs piszkálva nekem semmilyen formában.
-
theo_76
aktív tag
válasz
FaceThePro #6820 üzenetére
ez remek... hogy lehetne beszerezni gyári recoveryt? illetve ez esetben frissíteni kellene a leírást is, hogy más ne szívja meg vele...
-
theo_76
aktív tag
Sziasztok!
Már kerestem vissza fórumba, de nem találtam meg a bejegyzést... a telefonomon megcsináltam a bootloader nyitást TWRP 2.5.0.1 van fent. Mikor úgy indítom a telefont hogy felmásolva a dload mappába a gyári rom, bekapcsoló gomb + hangerő le-fel, lila képernyő jön be, és nem történik semmi... Mi okozhatja ezt, illetve mivel lehet helyre rakni, hogy rendesen működjön? Egyébként a telefon elindul, csak erre a billentyű kombinációra száll el...
-
theo_76
aktív tag
valakinek van teljesen érintetlen t-mobile-os gyári romja?
-
theo_76
aktív tag
Jelenleg melyik most a legfrissebb gyári rom ami elérhető?
-
theo_76
aktív tag
válasz
szabonagyur #6121 üzenetére
1. ki lehet, csak a beállítűásoknál ki kell kapcsolnia gyosr bootolást
2. a googlemaps szokott bekavarni... rátelepszik a gps-re és más eszköznek nem adja át
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest