Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
HellAbove
üzenetére
nilkint leveszed és kiderül

ha csak az sérült, vissza lehet tenni addig, amíg megjön az új.
én övre fűzhető tokban tartom, onnan nem tud kiesni.amúgy régen a telókon volt kialakítva hely ráfűzhető "madzagnak", mióta sokkal sérülékenyebbek, azóta nincs ilyen. ügyes...
simán rádobnék egy öncsévélő kábelt, sose esne le
-
theBigFace
tag
válasz
HellAbove
üzenetére
én egy kék szilikon tokot nekem volt olyan érzésem, hogy leejtem ezért vettem rá mikor csak 1 hetet használtam amúgy aliexpress en van jó fém keret max 6 dollár azt hiszem de az megéri vastagabb lesz a telód és kicsit szélesebb elvileg jól véd én csak gondolkodom rajta, hogy bekéne szerezni (az oldalhoz azthiszem paypass kell)

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
HellAbove
üzenetére
Számomra az EMUI pozitívum, nekem nagyon kézreáll, jobban, mint a Samu vagy az LG rendszere. A G2 mini után a kijelző nyilván sokkal szebb, ellenben tok nélkül csúszós a P7, sokan ejtették már el.
Más kategória a két telefon, igazából a G2-höz szokták hasonlítani. Netezni sokkal jobb rajta, telefonálni nem tudom, nekem arra még mindig a nyomógombosak a legjobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)