- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia #8792 üzenetére
Ezt azért tartom furcsának, mert elvileg kikerül a Play kínálatából. Láttam hogy ezt írták, de a két dolog üti egymást. Volt már ilyen program, azzal törlődött a saját listából is.
Én annak örülnék, ha nem így lenne, de majd meglátjuk. Nem mintha nem lenne olyan konkurens, aki hozza ezt a szintet. HERE, Sygic. DE akár említhetjük az online navikat is, ami pl. egy pesti közlekedésnél szerencsésebb, és korlátozott adatforgalomnál is tökéletesen működik. Akkor nem jó, ha valakinek egyáltalán nincs net, vagy az adatkeret elfogyása után nullára kerül. Bár ez elég ritka.
Szóval szerintem nagyobb a füst, mint a tűz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest